28 Nisan 2012 Cumartesi

Whitney Houston'ın Ölümü üzerine


Öncelikle sizden emeğe saygı göstermenizi istiyorum. Bazı piçler var okumadan bile bok atma çabasındalar. Eleştirmenizi istiyorum; eleştirin lütfen ama bok atma çerçevesinde değil. Şuana kadar klipler haricinde illuminati - müzik dünyası adına bir paylaşımda bulunmadım. Ama beni cidden rahatsız eden bir konu olduğu için hem içimi dökmek maksadıyla hemde göz önüne çıkmayan bazı şeylere ışık tutmak amacıyla açtığım bir başlık olacak. Diğerlerinden oldukça farklı yani. Uzun soluklu bir yazı olacak piçler. Ama harcadığınız zamana değeceğine inanıyorum.

Whitney Houston'u tanımayan panpalarım için Buyrun . Ayrıca caps :



Whitney Houston 11 Şubat tarihinde öldü(rüldü). Neden öldü(rüldü) olarak vurgu yaptığımı konunun akışıyla beraber anlayacaksınız panpalarım. 13 Şubat'ta ise Grammy ödülleri sahiplerini buldu. Aranızda hiç ödül törenini izleyen oldu mu peki ? Sadece Bu gösteriyi izlemeniz konumuzun akışı için yeterli olacaktır. Görüntü kalitesi düşük olduğu için aldığım capslerden bir bok anlamayabilirsiniz o yüzden izlemenizi şiddetle tavsiye ediyorum. Kibarlıktan anlamıyorsunuz izleyin işte amına koyim hehe.


Birçoğunuzun saçmalık , tesadüf, paranoya, komplo teorisi gibi tepkiler vermenize sebep olan kabalistik numerolojiden örnek vermek istiyorum. Gizli ritüeller ile uğraşırken numeroloji ilkel bir önem kazanıyor. Az önce belirttiğim gibi Whitney Houston'ın ölüm tarihi "11" Şubattır. 10 numara mükemmellik sayısı olarak kabul edilir. 11 ise "master numara" olarak kabul görür. Genellikle kötü haber veren olaylarla ilişkilidir. Bu nedenle örgütün mega-ritüelleri genellikle 11'li tarihlerde gerçekleştirirler. Hatırlayacağınız üzere en ünlü mega-ritüel 11 eylül saldırısıdır. Lady Gaga'nın  moda tasarımcısı Alexander McQueen ile yakın bağları vardı. McQueen "de" 11 Şubat 2011 tarihinde öldü. 


Alexander McQueen:




Gaga nerden çıktı şimdi amına koyim her taşın altından bu kevaşeyi çıkartıyorsun dediğinizi duydum durun açıklıcam amına koyim sabırlı olun hehe. 2011 yılının Grammy ödüllerinde Lady Gaga yaptığı konuşmada   Whitney Houston'a  teşekkürlerini sunmuştu. Ve ondan Born This Way şarkısını dinlemesini tavsiye etmişti.

Ayrıca küçük bir ayrıntı. Whitney Houston'ın oda numarası 434'tü. Kabalistik numerolojide 4+3+4= 40 yapaaar11bir! hehehe.




Asıl konuya geçmeden önce birkaç şeye daha değinmek istiyorum. Whitney Houston'ın ölümünden sonra hemen yeri dolduruldu. Nasıl mı ? Hemen gelelim o konuya da. Whitney'in ölümünden bir gün önce Piers Morgan ( Amerika'da CNN kanalında Piers Morgan Tonight adında programı var eski gazeteci ), Jennifer Hudson'ın bir sonraki Whitney Houston olduğunu açıkladı. Şüphe uyandırıcı bir olay.  Whitney'in ölümünden sonra Hudson'ın kariyeri atağa geçiyor.



Buyrun Whitney Houston ve Jennifer Hudson aynı karede. Ortadaki taşşaklı abimiz Clive Davis. Whitney Houston'ı keşfeden plak yapımcısı.

Whitney Houston'ın yerini alan bir diğer sanatçı Adele. Bir çoğumuz 2012 Grammy müzik ödüllerine kadar Adele'in adını bile duymadık. Ama "tesadüf"e bakarsanız Whitney Houston'ın ölümünden 2 gün sonra zirveye çıkıyor ünü. Ödül töreninde 6 dalda ödül kazanıyor.

Başka değinmek istediğim şey ise ödül törenlerinin bu kadar önem kazanması. Müzik endüstrisinin elit aileler tarafından yönetilmeye başlamasıyla Grammy ödülleri, " müziğin en büyük gecesi " lakabıyla anılmaya başladı . Bu elit bir kod yansıtıyor haliyle. Whitney Houston'ın ölümü nedeniyle 2012 Grammy ödülleri televizyon ekranı aracılığıyla tüm dünya üzerinde büyük bir yankı buldu ve izlendi. Bunda ne var amına koyim? Derseniz size izlemeniz için verdiğim linki tekrar gösteriyorum izlemediyseniz mutlaka ama mutlaka izleyin Buyrun . 

Evet piçler artık sadete geliyorum. Şimdi keyfinize bakın ve kendinizi bana bırakın.

Size Lady Gaga ile Whitney'in samimiliğinden biraz bahsetmiştim. Bakalım 2012 Grammy ödüllerinde Gaga ne giymiş? Giydiklerinden bize ne amına koyim konuyla ne alakası var? Diyen aynştayn panpalarım sakin olun. Caps alında yapıcam açıklamayı.


Cenaze için giyilen bir elbiseyi andırıyor değil mi? Ne andırması amına koyim Gaga tarzı cenaze için giyilen bir elbise. Sizlere şöyle bir soru yönelteyim. Ödül törenleri için giyilecek elbiseler son 2 güne bırakılmaz sanırım ? Tekrar hatırlatayım Whitney Houston törenden 2 gün önce hayatını kaybetmişti. Şimdi yine aynştayn panpalarım atlar " e amına koduğum 2 günde giyebilecek başka elbise bulamaz mı? " e amını dürtüklediğim sen git moda tasarımcına elbiseni hazırlat, sonra da "yok yea benim arkadaşım vefat etti onun için başka elbise giymem gerekiyor" dersen orda senin ağzını yüzünü sikerler ambalajın ne olursa olsun. Demekki Gaga'nın önceden bi bildiği varmış piçler. Planlı yapılan şeyler bunlar. Konunun akışından planın doğruluğunu daha iyi anlayacaksınız. Devam edelim biz.

Nicki Minaj'ı sizlere biraz anlatayım piçler. İlerleyen kısımlarda gerekli olacak bilgiler bunlar. Zihin kontrolünün tanımını yapalım öncelikle. Zihin kontrolü bir programlamadır. Hedefi şiddet, korku ve travma yaratabilecek ritüeller kullanarak kurbanın içinde çift kişilikler yaratmadır. Minaj , fazlasıyla zihin kontrolüne maruz kalıp en uygun tabirle programlanmış biridir. 

Sizlere izlettiğim videonun yararlarını şimdi görücez. 


Nicki Minaj ödül törenine bu şekilde geliyor. Törensel kırmızı bir kaftan. Whitney'in kurban edilmiş olabileceğini sizlere çağrıştırmıyor mu ? Tüm dünyanın izleyeceği ödül töreninde sizce bir ayin yapabilirler mi? Götleri yer mi acaba böyle birşeyi yapmayı ? Kimden korkuları olabilirki tabiki yapıcaklar.

Videoyu tekrar açın piçler. 

Whitney Houston'u anma töreni tadında yapılan bir gösteridir bu. Aslında anma gösterisinden çok tamamen bir ayindir.


Minaj'ın söylediklerine karşılık olarak peder ürperiyor kulaklarını kapatıyor.


Az önceki sahneden sonra bir görüntü girilir. Görüntüde Minaj bu şekilde iblisi temsil etmektedir.


Ayin bu görüntülerle devam eder.


Kara büyü ritüeli bile mevcut ayinimizde.


Ayin bu görüntüyle son buluyor.

Evet piçler tespitlerim ve araştırmalarım bu kadar. Whitney Houston'ın öldürülmesi, 2012 Grammy ödüllerine ışık tutmuştur. Kimsenin sikinde olmayan tören bu sayede tüm dünya tarafından izlenmiştir. Diğer başlıklarımda ritüellerden bahsettiğimde bazı aynştaynlar " ritüel ne amına koyim git işine işleri güçleri yok müzik ambalajı altında bizlere bunu mu göstericekler gerizekalı " tepkisinde bulunmuşlardı. Sanırım cevaplarını aldılar. 

Tüm bu olanlar daha önceden planlanmıştır. Gaga'nın 2012 Grammy ödüllerinde giydiği elbise , Piers Morgan'ın Whitney'in ölümünden birgün önce yaptığı açıklama, böylesine bir ayinin provaları hazırlanmaları vs. hiçbiri tesadüf değil. Tesadüf diye birşey yok canlarım. 

Yine bazı piçlere gönderme yapmak istiyorum. Komplo teoricisi demişlerdi benim hakkımda. Böylesine olaylar için "komplo teorileri bunlar yeaa" tepkisinde bulunurlarsa onların olaylara baktıkları açısı dar pencereyi sikerim. En azından anlattıklarım "hâlâ" size inandırıcı gelmiyorsa emeğe az da olsa saygınız olsun. Eleştirecek bir yanı varsa buyrun eleştirin ama eleştirileriniz "bok atma" çerçevesinde olmasın.

Sikko özentisi diyen piçler şimdi ne dicek merak ediyorum hehe. 

Sağlıcakla kalın piçler.






  

Zihin Kontrol ve Britney Spears - Hold It Againts Me

Merhaba piçler. Bildiğiniz üzre zihin kontrollerden en çok etkilenen "sözde sanatçı"lardan biri Britney Spears. Sizlere öncelikle Britney hakkında birkaç şey göstericem sonra klibinin ifşalarına geçicez. " Mtv ve Walt Disney " başlığımda sizlere böylesine şirketlerin çocukları erken yaşlarda seçip zihin kontroller ile onları bir robot haline getirişlerine değinmiştim. Bunların en iyi örneklerinden biri Britney Spears'dır.


Bahsettiğim " Mtv ve Walt Disney " başlığı altında sizlere bu capsi sunmuştum. Oturan ve kırmızı halka içine aldığım kevaşe Britney'dir. Bu caps Mickie Mouse Club adlı tek amacı çocuklar seçip onları yetiştirmek amaçlanan birçok projeden sadece biridir. "Yetiştirmek" sözcüğü bildiğimiz yetiştirmek değil tabiki. Zihin kontroller ile harmanlamak anlamındaki bir yetiştirmektir bu. Disney, CIA'in MK-ULTRA programının bir parçasıdır ve kasıtlı deneylere ev sahipliği yapmıştır. MK-ULTRA diye tasvir ettiğim şey zihin kontroldür. 


Yine " Mtv ve Walt Disney " başlığımda belirtmiştim  zihin kontrol sonrası oluşturulan çift kişilikli şahıslar cinselliği ile ön plana çıkmaya başlıyor. 1999 yılının RollingStone kapağında sexy bir kıyafet ve elinde teletabi  oyuncağı ile poz vermişti. Çocukluk ve masumiyeti teletabi ile sembolize ediyor ve giydikleri ile cinselliği ön plana çıkartıyor. Haliyle rahatsız edici bir karışım oluşturmuş.


Britney bu pozu verdiğinde de 16 yaşındaydı. Liseliydi işte amına koyim hehe. Çift kişilikten kastım bu. Bir kısmı çocuksu diğer kısmı ise cinselliği ön planda tutan bir kevaşeydi. Etraftaki bebekler ile böylesine giyinmiş hali birden fazla alter kişilik içerdiğinin göstergesidir. Britney Spears'ın şimdiki versiyonu Miley Cyrus'dır.

Biraz da dövmelerine bakalım. Dövmeler , genellikle programlananların yaptırdığı asma ve Monarch kelebeği önem taşımaktadır. Köleliği simgeliyor onlar için.


Britney'in ayağını sizlere sunuyorum piçler hehe. Kastettiğim asma bu.


" Mtv ve Walt Disney " başlığımda sizlere Vanessa Hudgens'ten bahsetmiştim. Buyrun onun dövmeleri.

Zihin kontrole uğrayan kişiler 10 yıl içinde veya daha sonrasında uyuşturucu bağımlılığı ve kendini yıkıcı davranışlar sergilemesi halindedir. Programlaması başarısız geçen ünlüler esrarengiz şekilde hayatlarını kaybetmişlerdir veya öldürülmüşlerdir. Marilyn Monroe, Judy Garland ve Anna Nicole Smith hayatlarını esrarengiz biçimde kaybetmiştir. 


Birney, Marilyn Monroe görünümünde ve elleri bağlı yani kısıtlama ve kontrol eksikliğini simgeleyen bir pozda. 

Zihin kontrole uğrayan sanatçıların bir diğer belirtisi farklı kişiliklere sahip olduğu için aksan değişiklikleridir. Örneğin Britney Spears'ın yakınları tarafından tasvir edilişinde İngiliz,ağlamaklı, diva, tutarsız gibi tanımlar yapılmıştır.

Britney'in adı sık sık rehabilitasyon ile anıldı.


Saçlarını da bu rehabilitasyon sırasında kestirmişti. Britney zihin kontrol köleliğinin tüm işaretlerini belirtmiş oldu.

Evet piçler sıra klibimize geldi.


Klibin başında Britney, televizyon, monitör ve video kameralar ile çevrili bir silindirde gösteriliyor. Zihin kontrolündeki köleler, sürekli kameralar kullanılarak hareketleri incelenir. Bu caps, Britney'in "medya hapishanesi"ni simgeliyor. Ekranlar Britney'in geçmişteki hallerini gösteriyor.

Klibin başlarında saflığı ve masumiyeti simgeleyen gelinlik ile görünüyor. 


Britney'in zihin kontrolüne vurgulanmak için " intravenöz tedavi " hatlarına bağlı olarak görülüyor. İntravenöz tedavi, damar içine madde verilmesidir. Kan nakli ve ölümcül enjeksiyon sağlamak için kullanılır.


Dikkatli bakıldığında işaretlediğim alanda Baphomet'in kafası görünüyor. 


Dansçıların, gözlerinin olmaması onlara olmayan bir insan kalitesi veriyor. Onlar, ruhları eğitimcileri tarafından yönetilen ve gizli ritüeller sırasında zihin kontrolüne uğramış kölelerdir.


Birkaç saliselik bu görüntüde aynı kişi içindeki iki kişiliğin sembolize edilmesidir.


Klibin akışı içersinde Britney'de ürpertici bir gülümseme beliriyor.


Britney'in kollarındaki intravenöz kanalları, ekranlardaki gençlik görüntülerine, üzerindeki saflığı ve masumiyeti sembolize eden gelinliğini (kan yerine) renkli boyalar ile kirletiyor. Kurbanın kanının , kendini kirletmesini ifade ediyor.


Az önceki capsteki sahne devam ederken bu sahnelere geçiliyor. Britney'in iki kişiliği çatışma halinde.


Çatışma sonunda Yeni Britney'in süreci başlıyor. Dikkat edecek olursanız Klibin başındaki saflık ve masumiyetten eser kalmadı. Kötülüğü simgeleyen bir hal aldı kevaşe hehe.


Klibin son sahnesinde Britney'in gelinliğini ve gençliğini gösteren ekranları kirleten renkli boyalar piramit oluşturuyor.

Buyrun Klip

Klip Britney'in değişim sürecini bizlere anlatmaktadır. Tıpkı Rihanna ( Umbrella ) , Lady Gaga ( Bad Romance ) , Christina Aguleira ( Not Myself Tonight ) , Mariah Carey ( It Like That ) ve diğerleri gibi. 

Sonuç olarak bu başlığımda Britney'in şöhretin hem ilham verici ve en iğrenç boyutlarını gördük. Ancak bu başarılı imajın altındaki karanlık olaylar gözden kaçmamalı. Magazin, medya bu karanlık olayları bizlere göstermiyor. Britney, zihin kontrolüne uğramış kölelerin bariz temsilcilerinden birisidir. Kendisinin gündemde olmak için katlandığı travmalar bu bahsettiklerimdir.

Sağlıcakla kalın piçler ifşalar devam edecektir.

Özet : Britney bariz kevaşedir.

27 Nisan 2012 Cuma

Ülkemde gidişat

Bilinçli olmayan vatandaşlarımız ancak medyaların dayatmalarıyla bir bakış açısına sahip oluyor. Bilinçli olanlar ise susmak zorunda . Susmayanların sonu, düşüncelerini ifade ettikleri için hapiste olan gazetecilerimiz gibi. Özgürlük şuan ve bu gidişat devam ettiği sürece tamamıyla askıda kalmış bir terim. Ama tam olarak özgürlüğün kelime anlamı bile güzel ülkemde kavranmış değil. Özgürlüğün anlamı herkesin bildiği sınır tanımazlık değil . Tam tersine başkasının sınırlarına müdahale etmeden yaşamaktır. Ama konu düşünce özgürlüğüne gelince iş başka. Kimse kimseyi düşünceleri nedeniyle yargılayamaz. Herkes fikrini savunmakta özgürdür ama şuan için ülkemde bu söz konusu bile değil malesef.

Herkesin kendi düşüncesini rahatlıkla savunabildiği yer olarak nitelendirilen ve genellikle " kötü çocuklar " olarak tabir edilen ve herkesin kötü bir gözle baktığı İnci Sözlük'e yine dava açıldı. " Halkın bir kesiminin benimsediği dini değerleri alenen aşağılama " konusu altında bir dava bu. Yine düşünce özgürlüğünü kısıtlayan bir durum. Bunun gibi birçok örnek çıkar ne yazıkki benim biricik ülkemde.

Savaşın eşiğine gelmiş durumdayız hatta. Medya'nın tek taraflı bakış açısı halkın bilinçsiz kesimini yönlendirmek amaçlı güzel bir araç. Amerikan yancısı bir medya tarafından yönlendiriliyoruz malesef. Aldığımız gazla Suriye'ye giricez resmen. Amerika'ya sırtımızı yasladık sanki çıkarımız olucakmışçasına. Suriye tek başına mı sizce piçler ? Biliyorsunuz Amerika, İran'la saç baş girişmiş durumda. Ama İran'a şuan demokrasi getirmek Amerika'yı oldukça yıpratıcak. Çünkü Suriye buna seyirci kalmaz. Öncelikle Suriye'ye müdahale etmek gerekiyor. Bunun içinde kukla kullanmak gerekli tabiki. Hani biz Suriye'ye girdik diyelim. Suriye'nin arkasında hiç mi güç yok ? Rusya, İran, Çin ne güne duruyor amına koyim. " Rusya ve Çin dünyanın bir ucunda onlar ne alaka şimdi? " ekonomik ve siyasi çıkarlar göz önüne alındığında aradaki kilometereler yoksayılacak duruma geliyor. Amerika hiç hasar almadan emellerine ulaşma çabasında. Böyle bir planlamadan en büyük zarar görecek olan ülke Türkiye olacak. Herkesin bunun farkında olupta ses çıkaramaması cidden kötü.

Dostluğun sadece çıkarlar içinde tutulması çok kötü. Şu ana kadar Suriye Başbakanı Esad ile Erdoğan'ın aile olarak birbirleri ile çok yakından görüşmesi gündemde iken son 1 yıl içinde ne değişti ?

Amerika'nın şöyle bir Ortaasya planı mevcut ve yıllardır bilinen birşey


İşte bunun temelleri malesef şuan atılmakta. Ama ne yazık ki dur diyemiyoruz. Birey olarak ne yapabiliriz ki amına koyim bilsek ne sike yarayacaz da gelip başımızı şişiriyorsun diyorsunuz. Sevdiğim dil anlatım öğretmenimin bir sözünü çok beğenmiştim. O sözde ayrıca bir Çin atasözüdür. " bir çivi kaybolursa bir nal kaybolur, bir nal kaybolursa bir at kaybolur, bir at kaybolursa bir süvari kaybolur, bir süvari kaybolursa bir savaş kaybolur " yani toplumun en basit birimi bireydir ve her birey " ben tek başıma ne yapabilirim yeaa " modunda olursa ancak seyirci olarak olanları izlemeye mahkum oluruz. Bilinçli olmanın en önemli yanı bu. Okumaya üşeniyoruz ve eminimki bu yazıyı okumakta zor gelmiştir birçoğumuza. Halk olarak böyle bir vaziyetteyiz. Konumuza dönersek Türkiye'de füze kalkanları kuruluyor. Bunun nedeni Türkiye'nin korunması mı? Tabiki değil kendimizi kandırmanın alemi yok. Örneğin Malatya'da kurulan füze kalkanı. İran'dan atılacak bir füze kalkan tarafından tespit edilip ilk haber vereceği yer Doğu Akdeniz'deki Amerikan donanmasıdır. O da haliyle doğrudan İsrail'e bağlıdır. Füze, Türkiye'ye atılacak olursa bu donanmadan atılacak karşı füze ancak Kayseri-Yozgat sınırında vurabiliyor. Anlayacağınız piçler, Kayseri'yi bile koruyamayıp Ankara tarafında füzeyi yakalayabiliyor. İran'dan , İsrail'e atılacak bir füze ise Suriye'de vurulabiliyor. Yani şuanki politikalardan tek kârlı çıkacak olan ülke Amerika değil. Haliyle İsrail de kârlı çıkacak. 

Ortadoğu'da, Dışişleri bakanı Ahmet Davutoğlunun aldığı gazla  söylediği " Ortadoğu'da değişim dalgasını yöneteceğiz " sözleri inandırıcı gelmiyor. Ama Ortadoğu'da olacak olaylarda Türkiye büyük rol oynuyor. "Yönetmek" sözcüğü bizim için bu konuda anlam taşımasada vereceğimiz kararlar büyük boyutta önem taşıyor. Az önce de bahsettiğim gibi Suriye'nin arkasında taşaklı ülkeler yani Rusya, Çin ve nükleer güç gösterileri ile bildiğimiz İran mevcut. Amerika'nın Ortadoğu'ya girmesi 3. Dünya Savaşı'nı çıkartabilecek ciddiyette. Herneyse çok konuştum amına koyim farkındayım hehe. 

Bir konuya daha değinip susucam piçler. Şuan ülkemdeki tarımla uğraşan abilerimiz malesef kendi tohumlarını üretememekte. İsrail'den aldıkları tek kullanımlık tohumlar ile üretim yapmaktalar. Bu tohumların sağlığımıza ne gibi tehditler oluşturduğu da ayrı bir durum. GDO'lu veya kanserojen madde içerikli bu gıdaları tüketmek zorunluluğundayız. Ve bizimle dalga geçermişçesine "organik" pazarlar ortaya çıktı. E be amına koduklarım böylesine tohumlardan çıkabilecek "organik" üretim besinleri olabilir mi ? Organik ve normal pazarlar arasındaki tek fark fiyat farkı. Başka hiçbirşey değil.

Yani anlattığım bu kadar şey sadece " bilinçli olmak" başlığı altında toplanabilecek şeyler. Sizlere bahsettiğim Çin atasözü bu başlığın özeti niteliğindedir. Bireyselliğin önemini en güzel şekilde ifade ediyor çünkü. 

Medya'nın bizlere biçtiği kaftanı giymek zorunda değiliz. Bizlere bir kalıp uyduruyorlar ve bu kalıp doğrultusunda hareket etmemizi istiyorlar ama seçim şansımız var ve bu kalıba uymak gibi bir zorunluluğumuz haliyle yok. Bakış açımızı, farklı görüşlerin kaynaklarını inceleyerek kendimiz oluşturabilirz o yüzden sadece önümüze sunulan yemeği yemeyip farklı arayışlarda bulunmamız gerekiyor ama millet olarak araştırmayı, kurcalamayı sevmiyoruz tek kaybımız bu.

Sağlıcakla kalın piçler.

Özet: Ekonomik kriz bizi teğet geçti yeaa hehe.

En dip not : Piçler bunları tam bir ayık kafayla yazmadım yani editlemem muhtemel hehe.

26 Nisan 2012 Perşembe

Jay-Z - On to the next one

Klip ilk izlenimde çok masum görünüyor çünkü abartılı ayrıntılara yer verilmiyor. Sembolik birkaç sahne ve bir gönderme yapılmaktadır. Bu ifşamız bu yüzden biraz kısa sürecektir.Belirtmek istiyorumki bu ifşa diğerlerinden farklı. Korkabileceğinizi düşünüyorsanız okumamanızı öneririm. Lafı fazla uzatmadan başlıyorum ifşamıza. Bazı sembollerin anlamlarını verdiğim caps ile birlikte sizlere belirticem. Evet piçler başlıyoruz.


Jay-Z'nin kafasını çevreleyen halkaya dikkat etmenizi istiyorum. Ve halkanın içinde bulunduğu simetrik konumu. Bu halkaya "halo" ismi veriliyor.


Öncelikle bir bilgi vermem gerekiyor açıklama yapmadan önce. Satanist akımları içerisinde kilisesi, yazılı törenleri, bayram günleri, din adamları olan organize bir din sayılan tek akım "LaVeyan Satanizm"dir. Birazdan işimize yarayacak bu terim.

2 resim arasındaki 7 farkı bulun hehe. Simetriye bakacak olursanız tamı tamına aynı. Şimdi bu kim ve ne alaka amına koyim demişsinizdir. Hemen açıklama yapalım. Şeytan kilisesi tarafından kullanılan tema göz önüne alındığında bu "halo" uğursuz bir anlam kazanıyor. 


Bir caps daha. Ayrıca eline dikkat edin. Söylediği şarkı tarzının rock ile ilgisi yok. E amına koyim ülkücü olma ihtimalide olmadığına göre baphometi temsil ediyor bu hareketi.


Öncelikle insan kafatası gizli tarikatlar için daima büyük önem taşımıştır. Tapınak Şövalyelerine yeni katılan üyelere yemin sırasında bir kafatasının içine şarap doldurulup içiltilirdi. Bu şarap oldukça acıydı. Acı tat ölümü simgelerdi.


Hala üst düzey masonların bulunduğu ayinlerde bu şekildeki kadehlerden şarap içilir. 


Klibimizde böyle bir sahne mevcut. Ayinlerde içilen kanı sembolize etmektedir.


Klibimizde böyle 2 sahne mevcut. Bu görüntülerin ifşası için aşağıdaki capsimize bakıyoruz.


Heath Ledger ve Brandon Lee film çekimleri sırasında hayatlarını kaybetmişlerdir. Heath Ledger'ın ölümü beni cidden üzmüştü piçler. Avatarımdan da farketmişsinizdir hayranıydım kendisinin. Herneyse konuyu kişiselleştirmeden ifşamıza devam ediyorum. 

Klipte sürekli ayin içeriklerinden bahsedildi farketmiş olmanız gerekiyor. Bu iki sanatçının ritüel kurbanı olduğu söylenebilir mi o halde ? Bence tam anlamıyla öyle. Orospu çocukları övünürmüşçesine bunu gözümüze sokuyor.


Klipte bu sahne sürekli önümüze çıkyor. Daha önceki ifşa ettiğim kliplerdeki gibi burda da Baphomet sembolize ediliyor. Buyrun Baphometin tasviri


Evet piçler klibimizin ifşası bu kadar.

Buyrun Klip . Klip demeye dilim varmıyor resmen ayin amına koyim. 

Ayin pardon klip 23 milyon kez izlenmiş.

Değinmek istediğim birkaç şey var. Bazı ifşalarımda eleştiriler aldım. Tespit ettiklerim güzel ama açıklamalarında araştırma yapmadan özensizce davranıyormuşum. Bu ifşadaki ayrıntıların diğer açıkları kapatması dileğiyle panpalarım sağlıcakla kalın.













25 Nisan 2012 Çarşamba

Lady Gaga - Judas

Merhaba canlarım. Bu klipte subliminal mesaja rastlayamadım. Ama klip konu itibariyle diğerlerinden farklı ve en etkileyici olanı. Hz. İsa'nın 12 havarisinin arasından onu eleveren Judas'a (Yehuda) hitafen yazılmış. Klipte kendisinden Judas diye bahsedilirken, başlığı açmadan önce yaptığım araştırmada asıl adının Yehuda olduğunu gördüm. Yehuda, 30 gümüş dinar için İsa'ya ihanet ederek yakalatmıştır. Sonrada vicdan azabından intihar etmiştir.

"2006 yılında National Geographic Society tarafından yaklaşık 1800 yıl önce yazılmış "Yehuda'nın Müjdesi"'ne ulaşılmıştır. Yehuda'nın Müjdesi, İskariot (katil) olarak adlandırılmış Yehuda'nın İsa'yı Romalılara ve Yahudilere ispiyonlamasının arkasında başka güdüler olabileceği ve suçsuz olabileceği tartışmalarını gündeme getirmiştir." 

Bu yazıyı orjinaline dokunmadan Vikipedi'den aldım.  Öncelikle şunu belirteyim National Geographic'in sembolüne bir kez de olsa rastlamışsınızdır. Buyrun caps vereyim ben size.


Bu sembolü size göstermemin nedeni sembolde bulunan bu pencere, bize sadece bilmemizi istediklerinin gösterilmesidir. Yani "Yehuda'nın Müjdesi" adlı kitabın kurmaca olduğuna biraz kafa yorduktan sonra ulaşabiliriz. 1800 yıl önce yazılmış bir eserin anca 2006 yılında bulunması ve National Geographic tarafından bulunması bana pek normal gelmedi. 

Herneyse biz klibimize dönelim. Klipte, Alejandro klibinde olduğu gibi hristiyanlığı birkaç sahnede yine aşağılamaktadır Gaga. Arkanıza yaslanın hikaye tadında bir klip sizleri bekliyor.

Başlıyoruz piçler.

Öncelikle şunu belirteyim. Klipte bazı havarilerin adı değiştirilerek önümüze sunulmuş Aynştayn panpalarım atlamasın neden başka isimler var diye.

Bu kez cidden başlıyoruz piçler hehe.


Klibimiz bu sahne ile başlıyor. Havariler ve İsa motorcu olarak belirtiliyor bize.


Havarilerin isimleri üzerlerinde yazıyor. Philip ve Simun.


Havarilerden biri Thomas.


Gaga, İsa'nın arkasında oturuyor Judas'ı kesiyor.


Az önceki sahneden sonra Judas'ı gösteriyor. 


Sol kulvardan John, Simus'a yaklaşıyor hehe.


İsa olarak belirtilen abimizin haç kolyeleri.


İsa ve Gaga'yı karşıdan gösteriyorlar bize.


Ağır hristiyan Gaga, İsa'ya hürmet ediyor.


Az önce ağır hristiyan Gaga az önceki sahneden sonra olmazsa olmazını yapıyor.


Yine motor sahnelerine geçiliyor.


Judas, İsa'ya ters ters bakıyor.


Gaga, Judas'ı ittiriyor hor görüyor onu hehe.


Birkaç saniyeliğine bu yazı karşımıza çıkıyor. Nasıl yazmışlarsa okuyamadım amına koyim.

Edit: yorum yapan biricik panpam aydınlattı beni sağolsun. Electric Chapel yazıyormuş. Elektrikli şapel manası. Hristiyanların kutsal alanıymış. Bir nevi küçük kiliseymiş.


İsa, Judas'a bakıyor.


Judas o sırada alemlere akıyor hehe.


Burada Peter götümüze pardon gözümüze sokulurmuşçasına gösteriliyor.


İsa bir apaçiyi kutsuyor hehe.


Judas, Gaga'ya senin ırzına geçerim bakışı atıyor hehe. İsa onu uzaklaştırıyor.


Tam olarak gözünü kapatamamış gerizekalı hehe.


Kargaşa çıkıyor.


Judas, İsa'ya dikleniyor.


Gaga, İsa'yı sakinleştiriyor.


İsa'ya diklenmesi sebebiyle Judas'ı yaka paça tutuyorlar.


Judas yine alemlere akıyor.


Evet piçler klibin can alıcı yerlerine geliyoruz. İlerleyen sahnelerde silah hakkında açıklamaya yapıcam.


Hızlı görüntüler geçmeye başlıyor Gaga ablamız bize hareket çekiyor o sırada hehe.


Pençelere bak amına koyim. Ayrıca dikkatinizi çekmek istiyorum gözüne bakacak olursanız Horus'un gözünün sembolize halinin neredeyse tıpkısı.


Gagamız kostümünü giymiş ve tek gözünü kapatmış.


Evet piçler ufak bir açıklama zamanı. Judas, İsa'yı eleverirken onu tanımak amaçlı dudaklarından öpmüştür. Klipte bunu bize yansıtmak amacıyla silahın ucundan ruj çıkmaktadır.


Gaga yine moda giriyor. Dikkat ettiyseniz ne zaman böyle bir pozda bulunsa hemen olaylar çıkıyor.


Bahsettiğim gibi silahtan ruj çıkıyor.


Gaga, ruju Judas'ın dudaklarına sürüyor.


Gaga, haç şeklinde azgın suların önünde duruyor ve haliyle buna dayanamayıp suların içine gömülüyor.


Judas, o meşhur öpücüğü İsa'ya konduruyor.


Judas, İsa'yı eleveriyor. Gaga'nın bakışına bak amına koyim.


Gaga bu kostümle beliriyor.


Gaga'yı şeytan taşlarmışçasına taşlıyorlar.


Gaga'nın gözlerinden yaşlar süzülüyor.


Ve klibimizin son sahnesinde ölüyor. Klibimizde bu şekilde son buluyor.

Buyrun Klip

Söylemiştim sizlere hikaye niteliğinde bir klip olduğunu. Klibimiz 135 milyon kez izlenmiş. İfşalar devam edecek piçler.

Sağlıcakla kalın.