18 Mayıs 2012 Cuma

Lady Gaga - Bad Romance

Merhaba piçler. Yine bir klip ifşasında bulunucam sizlere. Britney Spears - Hold it againts me klibindeki gibi Gaga, klibin ilk aşamalarında masum ve saflığı sembolize ediyor. Klibin akışında ise saflığın yerini vahşi ve şeytani bir hal alıyor. İlluminati içindeki sözde sanatçıların genelinde görünen bir klip konusudur bu. Yine aynı işleyiş Rihanna - Umbrella klibinde de görülüyor. Sıradaki ifşa da o olucak haliyle.

Klibin işleyişine göre ilk anlarda bu örgüte bulaşmadan önceki masumluk ve saflık göz önünde bulunuyor. Sonrasında ise klipteki rolü uyuşturulmuş bir seks kölesidir. Bu başlığımda belirttiğim gibi programlama şekilleri zihin kontrole uğrayan kişileri suikastçi, seks kölesi veya askerî amaçlar için kullanılabilecek bir makina haline getirebiliyor. Herneyse lafı uzatmadan klibimize geçiyorum canlarım.



Klibin başlarında Gaga, duyularından yoksun bir şekilde bize görünür. Gözleri, kulakları, burnu kapalıdır. Duyusal yoksunluk zihin kontrolü sırasında kullanılan bir tekniktir.


Pazardan 5 liraya aldığı güneş gözlükleri ile aynanın karşısına geçer. Kendi kendine konuşur.


Yukarıdaki verdiğim capste bu filmi andırmaktadır. Tommy Kim, sağır ve dilsiz bir çocuk hakkındaki bir filmdir. Travmatik bir olay sonucu sağır ve dilsiz kalmıştır.


Masumluğu simgeleyen koca gözleri ile bir küvette durmaktadır. 


Bir süre boyunca iki orospuya karşı mücadele verir. 


Mücadeleye yenik düşüp iki orospuya teslim eder ruhunu ve bedenini


Zihin kontrolü sırasında çekilen acıları azaltmak için köleyi uyuştururlar. Narkozla uyuşturcak halleri yok amına koyim hehe. Bu uyuşturma alkol veya uyuşturucu ile yapılır haliyle. Onu temsilen burada Gaga'ya vodka içiriliyor.


Ablalarımız Gaga'yı bir güzel soyuyor. Bundan sonrası ise Gaga bir seks kölesi olarak sembolize ediliyor.


Bir grup taşaklı abilerimizin önüne sunuluyor Gaga. Müzik endüstrisinin karanlık gücünü temsil ediyor bu abiler. Buradaki her birey birer plak şirketini temsil ediyor (nerden çıktı plak şirketi amına koyim diyen panpalarım bir sonraki capse baksın) .Kimisinde ise maskeler mevcut. Bu maskeler ise gizliliği temsil eder. İlluminati ayinlerinde maske kullanılır ki bu ayinlerde gizlilik esastır. Ayrıca abimizin dövmesi gözümüze sokulurcasına bize gösteriliyor. Görmeyen panpalarım için belirginleştirdim.


Gaga için ihale başlatılıyor. En yüksek teklifi veren abimiz Gaga'yı alıyor.


Anlaşmayı imzaladıktan sonra Gaga, bir seks kölesi olarak görevini yerine getirmesi gerekiyor. Gördüğünüz gibi süs olsun diye iki ceylan kafası koymuşlar yatağın iki kenarına. Sizin zihniyetinizi sikerim süs olsun diye konur mu onlar amına koyim. Baphometi sembolize etmektedir ceylan kafaları. 


Yukarıdaki capse ve bu capse bakın canlarım. Yukarıda yaptığım açıklamada ceylanın baphometi sembolize ettiğini söylemiştim. Gaga, burada baphomete sunulmuş olarak gösterilmekte. 


Yangın başladığında bir başka sahnede  kırmızı kostümlere bürünmüş dansçılar eşliğinde kırmızı elbisesiyle Gaga görünür. Hatırlarsanız klibin başında beyaz bir elbise ile masumiyeti temsil ediyordu. Şimdi masumluktan tamamen uzaklaşmış vahşi ve şeytani bir hal almıştır. 


Klibin son sahnesinde ise iki ceylan kafası haricinde herşey yanmıştır. Gerçek birleşme Gaga ile baphomet arasında olmuştur. Yani Gaga'yı ihale ile alan taşaklı abimiz bunun için sadece bir araç olmuştur. Ve kurban edilen de o olmuştur.

Klibin işleyişi bu şekildedir. Ama bunlara ek olarak sizlere klipte bulunan güneş sembolizmini , Hristiyanları aşağılayan ve şeytanı temsil eden  sahneleride sunucam piçler. Bunlar size kıyağım ek ücret istemiyorum hehe.


Üzerinde altın kaplamalı bir elbise ve gözlüklerinde traş bıçağı tonlarında güneş görüntüsü mevcut. Altın da güneşin bir temsilcisi haliyle.


Klibin ilk sahnelerinde bir tabuttan çıkıyordu Gaga. Güneş ışığının tabuta vurmasıyla Gaga hayat buluyor.


Yörüngelerin merkezinde güneş niteliğinde Gaga.



Gaga, birçok klibinde olduğu gibi bu klipte de Hristiyanlığı aşağılıyor. Ama bunu fazlasıyla farkettirmiyor. Dikkatlice incelendiğinde farkedilebiliyor.


Hristiyan haçının üzerinde monster yazıyor. 


Gaga'nın vajişinin üzerinde bir haç var. Saygıdan o haçı oraya koymamıştır benim düşünceme göre hehe.



Şimdi de şeytanı sembolize eden sahnelere geçiyorum. Öncelikle son capse kadar şeytanla ne ilgisi var bunun amına koyim modunda olucaksınız biliyorum. Daha çok bir yaratık edası mevcut bu sahnelerde. Capslerde Gaga'nın omurgasına odaklanın piçler.


Bu sahnede Gaga'nın omurgası ön plandadır. Gözümüze sokulurcasına gösteriliyor.



Omurgası iyice belirginleşiyor ve kızarıyor.


O sahneden sonra böyle bir sahne karşımıza çıkıyor. Son capse bakmadan önce bu tam olarak bir yarasayı çağrıştırıyor. "Ne bok var amına koyim bu son capste" diye bir tepki verdiğinizin farkındayım bi sabredin amına koyim aceleniz ne hehe.


Omurgada şişkinlikler oluşuyor. Elleriyle garip hareketler yapıyor. Sanki kameraya dönüp "nah" yapıcak hissi uyandı içimde hehe. 


Ve evet o meşhur son caps hehe. Michael Pacher'in en ünlü eseridir. Eserdeki şeytanın omurgasına dikkatlice bakın. Gaganın omurgasından farksız. Ayrıca yarasa olarak nitelendirdiğimiz hayvanın silüeti ile buradaki şeytanın silüeti birebir tutmakta.

Neyse piçler yine çok yönlü derin bir klibi ifşa ettik. Özet olarak Gaga'nın sektöre girişi esnasındaki değişimidir. Ruhumu şeytana sattım zırvasındaki anlamı nitelendiren bir kliptir bu. 

Klibimiz 465 milyon kez izlenmiş.

Buyrun Klip

Sağlıcakla kalın piçler.






8 yorum:

  1. yine güzel bi ifşa.gaga "free bitch" olduğunu söyler.zihin kontrolüne uğramadım diyor panpa.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Panpa kasılırcasına zihin kontrolüne uğradım demez haliyle. İllaki inkar edecek. Ama emin ol ki bu sektördeki kuklaların hepsi zihin kontrolüne uğramıştır.

      Sil
  2. sikicem amına goyum abi itiraf ediyorum 14 yaşında liselinin tekiyim inciyede zaten pek takılmam hani o anan zaa xdcilerden fln da degilim kendi halimde adamın tekiyim. Sana yemin ediyorum bu bütün amerikan çizgi filmleri, filmler ,romanlar vb. hepsi mason. Abi adamlar heryerde artık kafam almıyo.Bide izninle benimde bir ifşam var onu paylaşmak istiyorum.


    http://www.incisozluk.net/ en aşağıda biraz dikkat edersen üçgenin içinde göz var (illüminati yani) ona tıkla. yada tıklama al link http://www.incisozluk.net/illumine.html
    bu sefer üçgenin içindeki gözün tam ortasına tıkla.
    açılan sayfada submit yazısının üstünde boşluk var.
    İşteee olay da burda bitiyor oraya yazılan bir kodla
    masoncuların sözlerine ulaşabiliyorsun...

    İYİ GÜNLER...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. http://www.youtube.com/watch?v=JrKJXkJejBE

      o satfanın sifresi 1776 imiş ama inanmıyorum

      Sil
  3. panpa lady gaga adlı ırıspı ablamız fanlarına monster , kendine mother monster diyor.
    http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150972108808965&set=a.10150972104968965.448533.188841573964&type=1&theater bu resim de baphometi çağrıştırıyor onun başlığını takmış vay amuğa goyayım hehe.ellerine sağlık sağlam ifşa panpa.

    YanıtlaSil
  4. panpa çok güzel olmuş bide gaga nın bir şarkısı daha var monster diye ona bakmanıda öneririm...

    YanıtlaSil
  5. 10 numara adamsın senin gibi başka bilen yok bunları bir tek sen adam gibi açıklayabiliyosun
    peki şimdi bunları öğrendik sadece ezik gibi bunları okuyup sessiz mi kalacağız karşılık verme zamanı gelmedi mi istedikleri kadar paraları olsun sen söyledin bunlar azınlık hep beraber ayaklansak hiç bir şey yapamazlar
    tek yol ŞERİAT ŞERİAT ŞERİAT

    YanıtlaSil
  6. http://www.youtube.com/watch?v=HdakA_19r1A dinleyin
    izleyin birde şunu araştırın: anoymous
    hackin babasıdır.

    YanıtlaSil