28 Nisan 2012 Cumartesi

Zihin Kontrol ve Britney Spears - Hold It Againts Me

Merhaba piçler. Bildiğiniz üzre zihin kontrollerden en çok etkilenen "sözde sanatçı"lardan biri Britney Spears. Sizlere öncelikle Britney hakkında birkaç şey göstericem sonra klibinin ifşalarına geçicez. " Mtv ve Walt Disney " başlığımda sizlere böylesine şirketlerin çocukları erken yaşlarda seçip zihin kontroller ile onları bir robot haline getirişlerine değinmiştim. Bunların en iyi örneklerinden biri Britney Spears'dır.


Bahsettiğim " Mtv ve Walt Disney " başlığı altında sizlere bu capsi sunmuştum. Oturan ve kırmızı halka içine aldığım kevaşe Britney'dir. Bu caps Mickie Mouse Club adlı tek amacı çocuklar seçip onları yetiştirmek amaçlanan birçok projeden sadece biridir. "Yetiştirmek" sözcüğü bildiğimiz yetiştirmek değil tabiki. Zihin kontroller ile harmanlamak anlamındaki bir yetiştirmektir bu. Disney, CIA'in MK-ULTRA programının bir parçasıdır ve kasıtlı deneylere ev sahipliği yapmıştır. MK-ULTRA diye tasvir ettiğim şey zihin kontroldür. 


Yine " Mtv ve Walt Disney " başlığımda belirtmiştim  zihin kontrol sonrası oluşturulan çift kişilikli şahıslar cinselliği ile ön plana çıkmaya başlıyor. 1999 yılının RollingStone kapağında sexy bir kıyafet ve elinde teletabi  oyuncağı ile poz vermişti. Çocukluk ve masumiyeti teletabi ile sembolize ediyor ve giydikleri ile cinselliği ön plana çıkartıyor. Haliyle rahatsız edici bir karışım oluşturmuş.


Britney bu pozu verdiğinde de 16 yaşındaydı. Liseliydi işte amına koyim hehe. Çift kişilikten kastım bu. Bir kısmı çocuksu diğer kısmı ise cinselliği ön planda tutan bir kevaşeydi. Etraftaki bebekler ile böylesine giyinmiş hali birden fazla alter kişilik içerdiğinin göstergesidir. Britney Spears'ın şimdiki versiyonu Miley Cyrus'dır.

Biraz da dövmelerine bakalım. Dövmeler , genellikle programlananların yaptırdığı asma ve Monarch kelebeği önem taşımaktadır. Köleliği simgeliyor onlar için.


Britney'in ayağını sizlere sunuyorum piçler hehe. Kastettiğim asma bu.


" Mtv ve Walt Disney " başlığımda sizlere Vanessa Hudgens'ten bahsetmiştim. Buyrun onun dövmeleri.

Zihin kontrole uğrayan kişiler 10 yıl içinde veya daha sonrasında uyuşturucu bağımlılığı ve kendini yıkıcı davranışlar sergilemesi halindedir. Programlaması başarısız geçen ünlüler esrarengiz şekilde hayatlarını kaybetmişlerdir veya öldürülmüşlerdir. Marilyn Monroe, Judy Garland ve Anna Nicole Smith hayatlarını esrarengiz biçimde kaybetmiştir. 


Birney, Marilyn Monroe görünümünde ve elleri bağlı yani kısıtlama ve kontrol eksikliğini simgeleyen bir pozda. 

Zihin kontrole uğrayan sanatçıların bir diğer belirtisi farklı kişiliklere sahip olduğu için aksan değişiklikleridir. Örneğin Britney Spears'ın yakınları tarafından tasvir edilişinde İngiliz,ağlamaklı, diva, tutarsız gibi tanımlar yapılmıştır.

Britney'in adı sık sık rehabilitasyon ile anıldı.


Saçlarını da bu rehabilitasyon sırasında kestirmişti. Britney zihin kontrol köleliğinin tüm işaretlerini belirtmiş oldu.

Evet piçler sıra klibimize geldi.


Klibin başında Britney, televizyon, monitör ve video kameralar ile çevrili bir silindirde gösteriliyor. Zihin kontrolündeki köleler, sürekli kameralar kullanılarak hareketleri incelenir. Bu caps, Britney'in "medya hapishanesi"ni simgeliyor. Ekranlar Britney'in geçmişteki hallerini gösteriyor.

Klibin başlarında saflığı ve masumiyeti simgeleyen gelinlik ile görünüyor. 


Britney'in zihin kontrolüne vurgulanmak için " intravenöz tedavi " hatlarına bağlı olarak görülüyor. İntravenöz tedavi, damar içine madde verilmesidir. Kan nakli ve ölümcül enjeksiyon sağlamak için kullanılır.


Dikkatli bakıldığında işaretlediğim alanda Baphomet'in kafası görünüyor. 


Dansçıların, gözlerinin olmaması onlara olmayan bir insan kalitesi veriyor. Onlar, ruhları eğitimcileri tarafından yönetilen ve gizli ritüeller sırasında zihin kontrolüne uğramış kölelerdir.


Birkaç saliselik bu görüntüde aynı kişi içindeki iki kişiliğin sembolize edilmesidir.


Klibin akışı içersinde Britney'de ürpertici bir gülümseme beliriyor.


Britney'in kollarındaki intravenöz kanalları, ekranlardaki gençlik görüntülerine, üzerindeki saflığı ve masumiyeti sembolize eden gelinliğini (kan yerine) renkli boyalar ile kirletiyor. Kurbanın kanının , kendini kirletmesini ifade ediyor.


Az önceki capsteki sahne devam ederken bu sahnelere geçiliyor. Britney'in iki kişiliği çatışma halinde.


Çatışma sonunda Yeni Britney'in süreci başlıyor. Dikkat edecek olursanız Klibin başındaki saflık ve masumiyetten eser kalmadı. Kötülüğü simgeleyen bir hal aldı kevaşe hehe.


Klibin son sahnesinde Britney'in gelinliğini ve gençliğini gösteren ekranları kirleten renkli boyalar piramit oluşturuyor.

Buyrun Klip

Klip Britney'in değişim sürecini bizlere anlatmaktadır. Tıpkı Rihanna ( Umbrella ) , Lady Gaga ( Bad Romance ) , Christina Aguleira ( Not Myself Tonight ) , Mariah Carey ( It Like That ) ve diğerleri gibi. 

Sonuç olarak bu başlığımda Britney'in şöhretin hem ilham verici ve en iğrenç boyutlarını gördük. Ancak bu başarılı imajın altındaki karanlık olaylar gözden kaçmamalı. Magazin, medya bu karanlık olayları bizlere göstermiyor. Britney, zihin kontrolüne uğramış kölelerin bariz temsilcilerinden birisidir. Kendisinin gündemde olmak için katlandığı travmalar bu bahsettiklerimdir.

Sağlıcakla kalın piçler ifşalar devam edecektir.

Özet : Britney bariz kevaşedir.

12 yorum:

  1. güzel ifşa panpa

    YanıtlaSil
  2. Takipteyim panpa
    buddha size koyabilir was here

    YanıtlaSil
  3. en büyük destekçinim panpa


    cccsenbenimkinigorseydinccc was here

    (was here benim repliğim zikerün.)

    YanıtlaSil
  4. rihanna bekliyoz panpa

    YanıtlaSil
  5. doğru tespitler.devam et

    YanıtlaSil
  6. 11. caps bariz kkk

    YanıtlaSil
  7. özeti okudum ne dediğini anladım panpa.güzel ifşaymış devam et.

    YanıtlaSil
  8. piçler diyen dilini keser ananın götüne sokarım amın evladı.

    YanıtlaSil
  9. Aman Allah'ım ben böyle saplantılı bir hayalciye ilk kez tanık oluyorum, çok ciddi sorunların var; şizofrenik. Zamanımın 10 dakikası sayende boşa gitti kevaşe. :D

    YanıtlaSil
  10. Yazar o derece bağlanmiski kuş ucsa tek gözü kapalı ucuyo dicek :))

    YanıtlaSil
  11. Hayal diyen arkadaş buyurun sizi şöyle alalım;

    http://yabancigolcu.blogspot.com.tr/2014/09/subliminal-mesajlarla-zihin-kontrolu.html

    YanıtlaSil