22 Nisan 2012 Pazar

Masonik Semboller

Sayın piçler masonlar sembollere fazlasıyla önem vermektedir. Sembollerinin ön planda olması onların ritüelleridir. Ellerinden geldiğince sembollerini ön planda tutmaktadırlar. Birkaç örnekle sizlere ifade edeyim.

1 dolar :



Naomi Campbell'ın yaptırdığı yazlık:


2012 İngiltere Olimpiyat maskotları:


2012 Olimpiyat maskotlarının reklam filmini çeken firmanın logosu:


Acun'un program formatlarını aldığı şirket Endemol. ( bu şirketle ne gibi bağlantıları var o ayrıntılara girmeyeceğim )


Bunlar gibi yüzlercesi daha sayılabilir. Konumuz şirket logoları değil. Sizlere bunları göstermemin ve daha fazlasını gösterecek olmamın sebebi bu gibi sembollere kliplerde oldukça fazla rastlayacağız ve bunların anlamlarını bilmeyenlerin öğrenmesi için gerekli bir konu olduğu düşüncesine vardım.

En çok kullanılan sembolleri "Piramit" ve "Göz"dür. Göz, Horus'un herşeyi gören gözüdür. Ve Horus bu şekillerde tasvir edilir.



---

Horus'un gözü de bu şekildedir. Yukarıda Naomi Campbell'ın yaptırdığı yazlığın modeli Horus'un gözüdür.


Horus eski Mısır mitolojisinde Gök tanrısıdır. Firavunlar kendilerini Horus'un yeryüzündeki cisimleşmiş halleri olarak gördükleri için Horus, Antik Mısır'ın en önemli tanrılarından biridir. Firavunlar, Horus'un ismini kendi isimlerinden biri olarak alırlardı. Aynı zamanda Firavunlar Ra'nın takipçisiydiler, bu yüzden Horus aynı zamanda güneş ile de ilişkilendirilirdi. Şahin kafalı Horus’un yırtıcı kuşların keskin bakışıyla tasvir edilmesi, kişinin hiçbir hareketini gözünden kaçırmayan bir ilah oluşunu, yani vicdanın gözünden hiçbir şeyin kaçmayacağını simgeler. Asıl anlamı bu olmasına rağmen günümüzde örgütün sembolü halini almıştır.

---

Kullandıkları bir diğer önemli sembol ise damalı zemindir. Boyutlar arası geçişi simgeler. Yani cinlerin bizim boyuta geçmesini sağlar. İlluminati ayinleri bu zemin üzerinde gerçekleşir



---

Yine en önemli sembollerinden biri Baphomet'tir. Tapınak Şövalyeleri tarikatının kaldırılmasıyla ortaya çıkmıştır. Önceleri tarikat mensuplarının taptığı put, daha sonra ise şeytan olarak tarif edilmiştir. İfşa ediceğim kliplerin birçoğunda silüeti bulunmaktadır.


---

Siyonist yıldızı. Kavram olarak Davud'un kalkanı olarak bilinir.Ayrıca Süleyman'ın Mührü olarakta bilinir. Ama günümüzde birçok şekilde kullanılmaktadır. Yahudilerin , Paganların, Siyonizmin,İsrail'in,Masonların ve daha birçok kesimin sembolü olarak kullanılır.


---

Çift sütun. Boyutlar arası geçişi simgeler.Damalı zeminle aynı anlamı taşımaktadır.


---

Ve tabiki 666 vazgeçilmez sembolleridir. Kliplerin çoğunda bulunan sembollerdendir.

Beyonce


Lady Gaga


---
Polyannacılık yapalım piçler kötü düşünmeyin hemen. Ablamız sadece gözünü gösteriyor :))) sikerim poyannanızı lan basbaya 666 yapıyor orospu kılıklı siktiğimin poşet suratlısı. Sakinim piçler devam hehe.

Piramit. Kliplerde Jay-Z'ninde yapmış olduğu gibi gözlerini içine alabilecek şekilde üçgen yapmaktadırlar.


---

Reptilian gözü. Öncelikle Reptilian, illuminatinin bize üstün uzaylı bir ırkın varlığını benimsetmesidir. Aslında saçmalıktan öteye geçmeyen birşeydir. Sürüngen biçimindedirler.  Gözleri verdiğim capsteki gibidir. Ayrıca bu göz biçimi, zihin kontrolünün sonucu olarak oluşabileceği düşüncesi vardır. Prens William'ın gözleri bir capste böyle görünmektedir.



Katy Perry'nin E.T klininde bir süreliğine Katy'nin gözleri bu şekildedir.

En çok göz önünde bulunan Masonik semboller bunlardır. Semboller malesef bunlarla sınırlı değil ama sürekli karşılaşacak olduklarımız bunlardır. Verdiğim ön bilgiler bu kadar. Bundan sonraki Başlıklarım klipler ile ilgili olucaktır. İlgi beklediğimden fazla gelirse Kliplerin yanısıra film ve oyunlarla ilgili başlıklarım da olucaktır. 

Sağlıcakla kalın piçler.





4 yorum:

  1. panpa
    cry engine 3

    crysis yapımcıların kullandıgı oyun motorudur crysis 2 de kullanılmıştır haberin olsun yapımcı degil oyun motorudur kısaca.hadi koydum dikkatli ol bilgileri araştır öperin

    YanıtlaSil
  2. cryengine3 sembolünün içindeki nazar boncuğunu nasıl göz olarak yorumluyosunuz acaba? hem göz olması normal gözler bizim kameramız veya ekranımızdır oyun motoruyla ilişkisi var yani hemen her şeye atılmayın

    YanıtlaSil
  3. zemine bakarsak satranç da onlarla ilgili bişeydir belki?

    YanıtlaSil
  4. bana lütfen ulaş yada ulaşabileceğim bi yol söylermisin

    YanıtlaSil