23 Nisan 2012 Pazartesi

Lady Gaga - Born This Way

Piçler subliminal mesajı en bol klip ile karşınızdayım. Şuana kadar yaptığım ifşaları bir kenara bırakın ve bu İfşayı sonuna kadar okuyun. tamı tamına 46 caps var. Neredeyse tamamı subliminal mesaj. Slow motion programından faydalanarak bu başlığı sizlere sunuyorum. Klibi salisesi salisesine hiçbirşeyi gözden kaçırmadan inceledim. Gözlerime inanamadım. Sizde gözlerinize inanamıyacaksınız. Şuana kadar hiçbir yerde böyle bir klip ifşasına rastlamadınız bana güvenin. Klip boyunca karşımıza birçok silüet çıkıyor. Gerekse uzaylı silüeti, gerekse baphomet. Aklınızda bulunsun klibi normal hızda izlerken bu yakaladığım görüntülerin çoğunun farkına bile varamıyacaksınız. Lafı fazla uzatmadan şunu ekleyim. Ben klibi normal halinde birkaç kez izledim. Şimdi slow motion halde izleyince aklıma gelen ilk şey bilinçaltımın folloş olması. Sizde bu klibi izlediyseniz üzgünüm ama bilinçaltınız bakire değil. Arkanıza yaslanın kendinizi bana bırakın. Başlıyorum. İlk capslerde subliminal mesaj yok. 6. capsten sonra başlıyor subliminal mesajlarımız.


Invisible Pink Unicorn. Tanrı kavramının çelişkilerini esprili bir dil ile eleştiren bir semboldür. Ateistler ve diğer din septikleri tarafından insanlara hitap edilir.


Üçgen. Üçgenin içinde Gaga'nın kafası gözü oluşturuyor.


Burada üçgen hareketleniyor ve illüzyona sebep oluyor.


Küpeler piramit, çenesinde göz, başında ise haç var. Haçın varlığına neden şaşırıyorsun yarram diyorsanız bu içerikteki bir klipte haçın olması çok mu normal yarram diye cevap veririm size. İçeriğini konunun ilerleyen yerlerinde anlayacaksınız.


Silüetin silikleşmesi bu tür kliplerde kullanılan bir teknik. Eminem Not Afraid klibinde illuminatiden kurtuluşunu anlatıyordu. Aynaya her baktığında böyle silüetle karşılaşıyordu.

Evet piçler subliminal mesajlar burdan itibaren başlıyor.Hazırlanın.Angara yolcusu kalmasın hehe.


Baphometi sembolize eden yıldız kümesi. Baphomet hakkında sizlere bilgi vermiştim. Şeytandır kendisi.


Baphomete secde eden insanlar. Klibin büyük bir bölümünde insanların secde edeceğini göstericem sizlere. Klip ayin tadında ilerliyor resmen.


Evet piçler yanlış görmüyorsunuz. Uzaylı silüeti. Dirty dancer klibinden katlarca daha fazlasına rastlıyoruz burda. Görüntü kalitesi için üzgünüm ama slow motion programından kaynaklanıyor.


Cinsel içerikli subliminal mesajımız. Bunun gibi birçoğu çıkacak yine karşımıza.


Üçgenli , cinsel bir subliminal mesaj daha. Ayrıca Monarch kelebekleri de mevcut.


Bir silüet daha. Yukarıda monarch kelebekleri var yine.


İncici panpalarıma selam olsun. Baykuş buldum size hehe. Baykuş illuminatinin önemli sembollerinden biridir. Tekrar anlıyorum slow motion programı nimetmiş hehe.


Garip bir silüet daha. Bunlar gibi çok var amına koyim.


Baphomete secde eden insan figürleri.


Tüm insanlar burda şeytana secde ediyorlar.


Az önceki capsten sonra baphometin silüeti beliriyor yine.


Burada sex içerikli bir subliminal mesaj mevcut.


Gaganın götüne piramit saplanmış hehe.


Gaga burada amını kurcalıyor. Kaybettiğim tornavidayı orda buluyor piçler uzun zamandır arıyordum hehe.


Yine bir uzaylı silüeti.


Garip figürler.


Yine uzaylı silüeti beliriyor. Amına koyim klibin başrolündeki uzaylı sanki her sahnede var orospu çocukları.


Yine yine yine ve yine uzaylı silüeti.


Üçgenin içinde beliriyor Gaga.


Garip bir şekilde secde ediliyor sanırım. Tam olarak çözemedim burayı.


Piçler farkındaysanız bir silüet beliriyor ekranda. Bu görüntüyü yakalamakta her babayiğidin harcı değil hehe.


Bir süre Gaga silahla ateş ediyor ve bu şekilde ışık çıkıyor defalarca kez. Dikkaatli bakıldığında sanki bir ufoyu simgeliyor bu beyaz ışık.


Arka fonda insanlar baphomete secde ediyor.


Gaga'nın yüzüne iyice bakınca uzaylı silüetine benzediğini görüceksiniz.




İnsanlar baphomete secde ediyor ve Gaga yukarıyı işaret ettikçe ışık saçıyor.


Tipe bakın amına koyim afedersiniz ama izlerken ödüm bokuma karıştı.


Gaga'da diğer insanlar gibi secde ediyor. Aklınıza hemen Dogy geldi dimi piçler hehe.


Hayat maximumdaaa hehehe. Möhöm ciddiyeti bozmayalım devam.


Gaga'nın yüzüne dikkat.


Gaga'nın içine uzaylı girmiş1birbir


Önüne çarşaf dolanıyor ve oluşan silüete bakın.



Gaga boynuzlanmış piçler.


Piçler hatırlıyor musunuz ekranda bir silüet belirmişti hani? Hatırlayan yok mu zihniyetini siktiklerim. Buyrun yardımcı olayım.



Şimdi hatırlamışsınızdır umarım ? Neyse piçler devam.


Gaga'nın klibinde eşcinsellik eksik olmaz tabiki.


İncici panpalarım size baykuş avladım yine hehe.


Yine mi uzaylı silüeti amk.


Cinsel içerikli bir subliminal mesaj daha.


Yine bir silüet belirdi.


Bu karışıklıkta sadece gözüme, işaretlediğim yer çarptı. Daha fazlası olabilir fakat göremedim.


666 yapmadan olmaz tabiki.


Klip bu şekilde son bulur. Yalnız çok kıllandığım bir şekilde bitiyor. Bitişinde nerenin yandığını pek anlamadım ama ortaya çıkıcak yakın bir zamanda. Hayırlısı.


Klip Buyrun


Evet piçler klibimizi ifşa ettik. Bu kadar çok subliminal mesajın olduğunu hayal bile edemezdim. Bu şekilde izlerken çok şaşırdım. Tekrar söyleyim. Bunları normal hızda klibi izlerken görülmesi, anlaşılması imkansız olan şeyler. Ancak ve ancak slow motion ile bu şekilde açıkça belirlenebiliyor. 

93 milyon kez izlenen bir klip bu. Milyonlarca insanın bilinçaltını tek bir kliple nasıl siktiklerini görüyorsunuz. Yılın pornosu resmen amına koyim milyonlarca insan sikiliyor. 

Sikko özentisisin diyen güzel kardeşlerim şimdiki sözüm sizlere. Ben illuminati ile ilgili ayrıntıyla uğraşmıyorum. Sadece klipleri ifşa ediyorum. Hiçbir şekilde alıntı yapmıyorum tamamen kendi emeğimle yaptığım paylaşımlardır. Emekten kastım, 7 dakikalık klibi 2 saatte izledim tüm ayrıntılarıyla. Abartmıyorum çok ciddiyim. Bu kadar uğraşmama rağmen kolpa damgasını yemek hoş olmuyor. Bana değilse emeğime saygınız olsun sağlıkcakla.

Yeni ifşalar gelecek piçler takipte kalın.









35 yorum:

  1. lan saten klibin senaryosu öle götüne kodugum ingilizcendemi yok klibi bi dinle bakalım ne anlatıyo başında

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. saçmalama ingilizce de bilsen anlamazsın. britneyin bi şarkısı var Im slave for you (sana köleyim) şarkının adı. onu dinlerken sevgiliye yazılmış gibi sanıyorsun ama bilen biliyor içindeki anlamları. britneyin kimin kölesi olduğunu. ana dil gibi ingilizce bilsen de anlamı çözemedikten sonra boş. kliplerle anlatıyorlar herşeyi. aynı şeyi sözle anlatmaya kalksınlar nasıl tepki toplarlar.

      Sil
  2. Zihniyetini siktiğim klibin senaryosu subliminal mesaj üzerine mi? Benim deyindiğim şeyler subliminal mesajlar. Ayrıca klip tabiki ayin niteliğinde.

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. silüetleri abartmışsın biraz. evet şekillerle sikiyorlar da abartı gibi.diğerleri doğru tespit.klipleri ifşaya devam panpa.

      Sil
  4. panpa gördüklerimi paylaşıyorum abartan onlar haliyle ben değilim. ilgi ne kadar artarsa o kadar ifşa gelecek. çok uğraş veriyorum. sadece bu klibi en az 2 saat inceledim. emeğimin karşılığınıda almak istiyorum haliyle panpa.

    YanıtlaSil
  5. filmleri,çizgi filmleri felan da yap

    YanıtlaSil
  6. bi de şu resimleri biraz büyük koy amk

    YanıtlaSil
  7. panpa ilgi artarsa onların ifşalarınada el atıcam.

    siktiğimin programında normal görüntü bile kalitesiz çıkıyor panpa. normal hızdan 10 kat yavaş izliyorum haliyle normal böyle sıkıntıların çıkması.

    YanıtlaSil
  8. Panpa hesap açmaya üşendim anonim yazıyorum. Aferim iyi hoşsun; ama araştırman lazım biraz, ehehe uzaylı silüeti diye sunuyorsun her şeyi. Azıcık araştırsan iyi şeyler çıkar, mesela bir ipucu vereyim; ilk resimdeki şey Pegasus değil Invisible Pink Unicorn, kendisi parodi dinlerden biridir. Pembe ve görünmez bir tek boynuzlu atın dinlerden daha fazla mantıksız olamayacağını savunur. Sende potansiyel gördüm; ama azıcık araştır gözünü seveyim yoksa ne farkın kalır sikik illuminati ifşa facebook sayfalarından.

    -sevuskenkurt

    YanıtlaSil
  9. eyvallah panpa. daha ilk ifşalar hak ver banada. böyle eleştirilere her zaman açığım bir açığımı gördüğünde mutlaka söyle panpa.

    YanıtlaSil
  10. klibi ilk izlediğim de tamamen subliminal mesajlardan oluştuğunu farketmiştim fakat senin 6. caps de dediğin babhomet i ben ilk gördüğümde de ve hala da rahim le bağdaştırmıştım yani bence baphometten çok rahim gösteriliyo orda bi de pegasus nasıl bi anlam ifade ediyor onu da söylersen sevinirim ayrıca klip biterken de micheal jackson dansı yaparak bitiriyor onun gibi beyaz eldiven takmış bi şekilde ve kendinden çok o eldivenler ön planda gösteriliyor parlak bi şekilde sence burda mj i mi anmıştır? (bence değil)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. panpa öncelikle o baphomet silüetidir çünkü o sırada dinlersen gaga özet geçiyor god falan filan zırvalıyor. başlıktaki yorumlardan onun pegasus değil de unicorn olduğu söylenmiş. onun ile ilgili bir araştırma yapıp başlığa edit geçicem.

      MJ'ye gelecek olursak panpa ben işin teori kısmıyla pek ilgilenmiyorum. Bariz ortada olan şeyleri ifşa ediyorum çünkü teorilerin doğruluğunu ispatlamak zordur.

      Sil
  11. Suan boku bokuna ifsa filan ediyoruz ama kadin bizi kilodunda sallar amk.
    Bende sponkk abimizi ifsa etmek istedim kisacasi orospu cocuu burada gagayi ifsa ediyor facede ise Lady Gaga'nin hayran sayfasina "Kilodun olayim patlat beni, Gagan olayim yala beni, Klibinde oynayayim ifsa et beni" gibi sikimtirak yorumlar atiyor. Bu arada bu pice fazla yuz vermeyin bir gun beyin yetmezliginden olucek bizden bilecekler..


    Facebook - Jakuzi De Inamoto

    YanıtlaSil
  12. http://www.maxicep.com/garip-ve-ilginc-olaylar/incisozluk-illuminati-iliskisi-513743.html aslında inci diye evimiz gibi sahiplendiğimiz yerde bir mason mekanıdır.burdaki yazılanları okuduktan sonra biraz hak verdim açıkcası.

    YanıtlaSil
  13. 6. caps deki baphomet değil o rahim

    YanıtlaSil
  14. lan çok ilgileniyosanız the arrivals diye bi belgesel var onu izleyin ama gece falan izlerseniz 29 lu bölümlerde sıçmaya gidemiyon

    YanıtlaSil
  15. Çok taşşşşşşşşaklı ifşalar yapıyorsun devam...

    YanıtlaSil
  16. Güzelmiş panpa bunu gerçekten çok beğendim. Arkadaşların dediği gibi sende ışık var ve çok daha güzel çalışmalar bekliyorum.

    YanıtlaSil
  17. Silüetlerde bence de kasmışsın biraz, yani pek benzemiyor bazıları.

    YanıtlaSil
  18. Klibi ilk başta izlediğimde anladım zaten Gaga'dan bunu bekliyordum zaten şaşırmadım. Ama emeğine saygım sonsuz ellerine sağlık :) Fakat daha az küfürle paylaşırsan daha hoş karşılanabilir. Sadece öneri ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eleştirin için teşekkür ederim panpa. Günlük konuşma dilimi yazıya yansıttığım için haliyle böyle oluyor. Özgün olmak iyidir. Ama yeni yazılarımı okudukça dikkat edersin ki , üslubuma daha fazla dikkat ediyorum.

      Sil
  19. Evet dikkat ettiğinin farkındayım ve çokta iyisin bu işte belli.Okuyorum şuan yazılarını..

    YanıtlaSil
  20. 'piçler' diyip durmasana lan kızlarda izliyo demi .

    YanıtlaSil
  21. Süpersin panpa devam, daha dün okumaya başladım. Bi de Türk şarkıcılarda böyle bi bok yok mu onlarıda araştırırsan sevinirim, merak ediyorum. :)

    YanıtlaSil
  22. Olmaz mı panpa var onlarda da haliyle. En kısa zamanda açacağım başlık.

    YanıtlaSil
  23. ananı sikiyim . korktum mk.

    özet : ben kızım ne diyorum alla alla.Lady Gaga beni bozdu tevbe yarabbim

    YanıtlaSil
  24. http://4.bp.blogspot.com/-F7DjiM7ZUrw/T5WgHbb7z-I/AAAAAAAAAKQ/IR98NGUKl44/s320/born10+garip.jpg

    resim çıkarmı bilemedim ama; cinsel içerikten öte; O caps Monarch kelebeklerini simgeliyor bana göre Sponkcan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet cinsel subliminal mesajın yanı sıra monarch kelebekleri de varmış. Başlığa edit geçeceğim panpa ama bu Sponkcan nedir ya :D

      Sil
  25. Sikko cuyum aslinda hatta ilk kez okudugumde ozenti ibne dedim senin icin ama yok lan sevdim seni guzel ifsa ediyon milletin kirli camasirlarini dokuyon ortaya (lady gaga nin tangalarini sakla panpa eheheh) kimse matkil reyiz olamaz tabi ama sevdim seni biraz onu animsatti uslubun konustugun gibi yazdigin icin neyse panpa saglicakla kal
    cozgi filmlerede bakiver bi zaamet
    opuldun mocok :)
    Azra

    YanıtlaSil