22 Nisan 2012 Pazar

Mtv ve Walt Disney





Mtv Sembolleri:




 Bize pek yabancı gelmeyen piramit ve göz yine karşımıza çıkıyor.


Tek göz olması da tesadüf dimi?



Masonic Temple Vision'dan görüntüler:






Walt Disney:


                           
Logoda 666'nın bulunmasıda sizce tesadüf olabilir mi ?

Mtv'den başlayalım. Açılımı Masonic Temple Vision'dur.İsminden dolayı bazı şeyler çağrıştırıyor. Konuyu açmadan önce biraz araştırma yapayım dedim. Vikipedi'de Mtv için yapılan eleştiriler dikkatimi çekti. "MTV, çocuk ve gençlere kötü rol modelleri sunarak onları evlilik öncesi cinsellik, şiddet ve uyuşturucu kullanımına özendirdiği yönünde suçlamalarla sıkça karşılaşmaktadır. Bu sebeple 90'ların başından itibaren MTV, karakterlerinin daha sorumlu ve havalı olmalarının okula devam etmeleri, küçük yaşta alkolden uzak durmaları ve sosyal konularda daha duyarlı olmaları gerekecek şekilde yeniden düzenlemiştir." , "Tüm bunlar bir yana, MTV, konu sansüre geldiğinde olabildiğince "politik doğru" olmaktadır. Müzik videolarında ve şarkı sözlerinde bulunan, seksi, silahları ve uyuşturucuları çağrıştırabilecek herşeyi silmektedir." şimdi bunların ne kadar inandırıcı oldukları şüpheli. İlk belirttiğim alıntıya bakıcak olursak bir sınırlama getirildiyse , Walt Disney'de bu sınırlamalar söz konusu değildi ve aynı amaçlar için Walt Disney'de o yıllarda bunların temeli atıldı. Şuan göz önünde bulunan Britney Spears , Justin Timberlake ve Christina Aguleira  90larda  parlamaya başladı. Buyrun capsimizide verelim hemen  :

                Bu kırmızı halkalarla kendimi 2000li yılların başlarındaki haberciler gibi hissettim hehe.

Şuan bu 3ününde bu kadar ünlü olması tesadüf mü sizce ? Tesadüf diyenlerin zihniyetini sikeyim. O yaşlarda seçilip zihin kontrollerle çocukları harmanlayıp kendi amaçlarına hizmet ettiriyorlar. Bu zihin kontrolleri burada anlatmıcam bunları araştırıp kendiniz birçok yerde okuyabilirsiniz. Bu zihin kontrollerine uğrayan kişiler robottan farksız olmaktadır. "Tüm bunlar bir yana, MTV, konu sansüre geldiğinde olabildiğince "politik doğru" olmaktadır. Müzik videolarında ve şarkı sözlerinde bulunan, seksi, silahları ve uyuşturucuları çağrıştırabilecek herşeyi silmektedir." bu maddenin yanlışlığınıda yaptığım klip ifşalarında kanıtlamayı öngörüyorum. Siktir ordan Uğur Dündar mısın sen pezevenk neyi kanıtlıyorsun diyenleri duymuş gibi oldum sizin hayatınızı sikerim ben bu blogu niye açtım piçler kanıtlıcam tabiki. Klipleri tek tek inceleyip kanıtlıcam hemde. Siz keyfinize bakın oturun götünüzün üzerine ve arkanıza yaslanın kendinizi bana bırakın.

Mtv'nin piyasaya sürdüğü "sözde" sanatçıların bazıları sizinde bildiğiniz gibi Lady Gaga, Rihanna, Katy Perry ve bunlar gibi birçoğu. Blogumda bunların ve daha birçok şarkıcının kliplerini incelicez nasipse. Bu siktiğimin sözde sanatçılarının kliplerinde birçok masonik sembol bulunuyor. Ama bunları hala ısrarla görmekten kaçınan bir kesim var. hala savunabiliyorlarki illuminati diye birşey yok bunlar uydurmalar falan filan. E be zihniyetini siktiğim illuminati yoksa sikimliminati, amilluminati gibi birşeyler var. Yani önemli olan ambalaj değil onun içi. Dayatmak istedikleri şeyler önemli olan. Kendilerini artık apaçık gösteriyorlar ama hala görmemezlikten gelenlerimiz var. Bu görmemezlikten gelenlere, ifşa ettiğim kliplerle bunları gözlerine hatta götlerine sokucam. Klip ifşalarına başlamadan önce arşiv hazırlıyorum. Günde en az 1 klip ifşasında bulunabilmek için. Haliyle zamanımı alıyor her klibi son ayrıntısına kadar izlemek.anlayışlı olun piçler takip etmeye bakın hayal kırıklığına uğramadan sürükleyici bir safari sizleri bekliyor.


Şuan Walt Disney'in yeni bombaları Miley Cyrus, Vanessa Hudgens gibi kevaşelerdir. Hatırlıcak olursanız Miley Cyrus genç yaşına rağmen üstsüz pozlar vermişti ve bu uzun bir süre gündemde kalmıştı. Hatırlamayanlar için hemen capsimizi verelim.


Vanessa Hudgens içinde aynısı söz konusu. Aralarında pek fark yok ama çok ayrıntıya girmek istemiyorum sonuçta konumuz bunların orospulukları değil. Herneyse bu değindiğim konularla sizlere Walt Disney'in bu yaşlardaki çocuklara yaptırdıklarının bir kısmını gösterme çabasındayım.

Evet piçler gel gelelim müzik dünyasında da konu bu kadar parlak değil malesef. Youtube'daki hit yapan parçalara bakıcak olursak bunların birçoğunun Mtv imalatı olup kliplerinde birçok anlamsızca görülen hareketler , semboller olduğunu farkedeceğiz. Ama her birinin anlamları var. Milyon dolarlık masraflar yapılan klipler Ajdar'ın Şahdamarım klibi kadar saçma olucak hali yok malesef. Keşke öyle olsa. Subliminal mesajlar "Bilinçaltımızı" sikmekte ama farkına varamıyoruz malesef. Dikkatinizi çektiğini umuyorum özellikle Lady Gaga'nı kliplerinde birkaç saniyelik süre içinde saliselik birbirinin ardından resimler hızlı hızlı geçiyor ve bunların ne olduğunun tam olarak farkına varamıyoruz. Bunların sebeplerini bir sonraki konum olan Subliminal Mesaj adlı başlığımda açıklıcam piçler. Konuların akışı bu şekilde bol capsli devam edicek takipte kalın panpalarım.

7 yorum:

  1. panpa ben klibleri izlemiyorum zaten ama müziklerini baya dinlemişliğim vardır özellikle rihanna ve katy kevaşelerinin zararı olurmu amk bide demişsin robottan farksız olur diye..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dinlemekten birşey olmaz panpa. Kliplerini izlememeye özen göstersen yeter.

      Sil
    2. öyle deme lan bu 25. kare mevzuunu seslere de uyguluyorlar çok rahat. sadece beynimizin algıladığı, bilinçaltımıza itilen birtakım ses dalgalarını veriyorlar alttan alttan. bırakın amk rihannaymış bilmem ne bokmuş yurtdışında bizim müziğimizi araştırmak için enstitü kuruyorlar biz katy perry dinliyoruz kafamızı sikiyim

      Sil
    3. geri zekalı yabancılarda varda bizde yok mu illuminati kaynıyo hemde müzik piyasasını onlar kurdu iç huzuruyla dinliycen tek şey bu devirde ilahi

      Sil
  2. evet aynen mesela wide awake klibini bir kere dinlediğimde kafamın içinde dönüp duruyor dua okurken bile

    YanıtlaSil
  3. evet.özellikle çizgi filmlerde yapıyolar o ses dalgalarını.giysilerini çıkar falan diye.şarkılarda ise her şey tersen dinlediğinizde ortaya çıkıyo.türkiyede de var bunlardan.örnek olarak model grubu pembe mezarlıkta aslında"sik beni"(töbestafurullah)falan diyor.

    YanıtlaSil
  4. neden turkıyedeki sanatcıları ivşa etmiyorsun onlar daha onemli degilmi saten yabancı dinleyen az insan var.ama yinede yazdıkların guzel yararlı

    YanıtlaSil