23 Nisan 2012 Pazartesi

Enrique Iglesias & Usher & Lil Wayne - Dirty Dancer

İlluminati örgütünün bizlere dayatmak istediği bir diğer şeyde uzaylılarının varlığı ve dünyamızı sürekli ziyaret edişleridir. Bazı kliplerde sürekli bunları bize çağrıştırma çabasındalar. Örneğin Katy Perry'nin E.T klibi ve birazdan ifşa ediceğim Dirty Dancer klibi gibi. Ne zırvalıyorsun yarram derseniz şimdilik haklısınız çünkü henüz klipten birşeyler görmediniz. Bu lafınıza cevabımı yazımın sonunda sizlere vericem. Bu klipte subliminal mesaja rastladım. Media Player kullanmama rağmen rastladım piçler şaşılası bir durum. Ayrıca klip Terminatör filmini çağrıştırdı bana. Şunu da söylemeden edemeyeceğim. Klibin pornografik içerikleri var. Dansçı oldukça iyii. Möhöm neyse.


 Herneyse biz ifşalara geçelim.


Klibi normal hızda izlerken bu gibi sahneleri farketmek biraz güç oluyor. Ve bu anı yakalamak daha da zor. "Göz" her klipte önümüze çıkıyor. Sanki bu örgütün imzası gibi. Eserlerinin aralarına bu imzaları bırakıyorlar.


1 saniyeden kısa bir süre ekranda kalıyor bu görüntü. Yine göz yine göz amına koyim.


Evet Terminatör filmini çağrıştıran bölüm geldi. Ve tabiki Lil abimiz her zamanki gibi imzasını atıyor klibe. Önceki ifşada belirtmiştim, şuan mekanik olan gözünün kapağında "Fear" yazıyor. diğer göz kapağında ise "God" yazıyor. "Fear" yazan tarafta anlayacağınız gibi şeytanı temsil ediyor.


Bu ne amk diceksiniz biliyorum hemen açıklamayı yapayım. Normal hızda anlaşılması mümkün olmayan bir görüntü. Yavaşlatınca anlaşılabiliyor ayrıca "Subliminal mesaj var" dediğim kısım bu ve bir sonraki vericeğim caps. Sizinde görmüş olduğunuz gibi filmlerde ve bir takım videolarda, resimlerde bizlere uzaylı modeli olarak tanıttıkları bir görüntü var burda. Bilinçaltımıza işlenen bir görüntü bu malesef. Bir sonraki capste aynı durum söz konusu buyrun onada bakın sayın piçler.


Yine aynı görüntü. 1 saniye içinde çeşitli hallere bürünüyor. Subliminal mesajların hepsi böyledir normal hızda farkedilmesinin mümkünatı olmayan görüntülerdir. O yüzden bilinçaltımıza işlenmektedir. 


Buyrun bu da anormal olan son sahnemiz. Göz bebeklerinin görünmeyip tamemen simsiyah olmasına başka kliplerde de rastlayacağız. Ayrıca göz kenarlarına bakıldığında Horus'un gözünün sembolize edildiğide bariz ortadadır.


Bilinçaltımıza bu klipteki gibi, uzaylıların silüetlerini ve varlıklarını işlediklerinde bizim cidden bunlara inanmamızı sağlıyorlar. Farkındalık bu yüzde hayati önem taşıyor. Bu önemin "farkında" oldukları için bizlere farkettirmeden bilinçaltımıza bizlere işlemek istedikleri şeyleri sokuyorlar.

Klip Buyrun

Özet : Uzaylılar varmış lan ?

3 yorum:

  1. çok güzel bir yazı olmuş çok beğendim bizleri aydınlattığın için teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. çok iyi ama her sitede aynı şeyler

    YanıtlaSil
  3. çok biliyon sen gerizekalı

    YanıtlaSil