23 Nisan 2012 Pazartesi

Bruno Mars & Lil Wayne - Mirror [ Editlendi ]

Sayfanın altına edit olarak birkaç ekbilgi verdim. Başlığın tamamını okuduktan sonra mutlaka orayada bir göz atın derim ben.


Öncelikle ilk ifşa ettiğim klip olduğu için biraz açıklama yapayım sevgili panpalarım. Subliminal mesaj olmayan klipleri slowmotion olarak izleme gereği duymadığım için media playerdan inceliyorum. Klibin hangi saniyesinde hangi sahnenin olduğunu sizinde görebilmeniz için saniye ve dakikayı her capste gösteriyorum sizlere. Subliminal mesajın kliplerde olduğunu nasıl anlıyabiliyorsun derseniz bu bir yetenek değil piçler kliplerdeki birkaç saniyelik bölümde saliseler arasıyla birbirinin ardı ardına sahneler geçiyor ve bunu siz farkedemiyorsanız bu subliminal mesaj içerikli bir kliptir ve bunu izlemenizi size pek önermem.

Klip özet olarak Bruno Mars ve Lil Wayne'in "kan"la duvara resim yapmasından ibaret. Yaptıkları resim bana göre şeytanı simgelemekte. Klipteki çizdikleri resmi bir ayna olarak bize dile getiriyorlar fakat şeytanla karşılıklı konuşma içindeler. Klibin uzun bir bölümünde Lil Wayne'in dövmelerini gösteriyorlar gözümüze hatta götümüze sokarmışçasına. O dövmeleride sizlere bir bir göstericem piçler. Yerlerinizi alın başlıyoruz.


Klibin ilk saniyesinde Lil ipnesinin göz kapaklarındaki dövmeler gösteriliyor. Bu dövmeler klibin gidişatını belirtiyor bize.  Onun sağında, bizim solumuzda olan göz kapağında "Fear" yani korku yazıyor. Diğer göz kapağında ise "God" yani tanrı yazıyor. Şimdilik bunlar normal gelebilir ama klibin sonraki sahnelerinde tamamen bunların üzerine bir senaryo söz konusu. Edit olarak sayfanın altına bakmanızı öneririm  bu caps için.


Lil'in dövmeleri hala gözümüze sokulmakta. Sanki klip değilde adamın anatomisini izliyoruz siktiğimin klibinde. Kollarındaki "Skull" dövmeleri gözünüze çarpmıştır sanırım. Bunlar sadece şekil olsun diye yapılan dövmeler değil malesef. Hepsinin anlamı var tabiki. Bones & Skulls adındaki bir satanist cemiyetini temsil amaçlı yapılan bir dövme olabilir yani bunun kesin bir açıklamasını yapma gibi birşey söz konusu bile değil malesef. Amaçsız yapılan bir dövme olmadığı kesin.


Anatomi dersine kısa bir ara verip 666 hareketimizi yapalım. Bu hareketin anlamını belirtmiştim size "Masonik Semboller" konusunda. 


Anatomi dersine devam ediyoruz. Nerde kalmıştık? Bones&Skull demiştik yanılmıyorsam en son. Bir Skull yani kafatası daha gösteriliyor bizlere. Az önce bahsettiğim gibi bir satanist cemiyetini temsil eden bir dövme olabilir. Vücudunun neredeyse tamamında dövme varken sadece belirli yerlerdeki dövmelerin bize gösterilmesi tabiki tesadüf. Tesadüfünüzü siktirmeyin amk.


İlk capste bahsetmiştim sizlere göz kapaklarının üzerindeki dövmelerden. Tek gözünü 666 yaparak bize gösterdiği gözünde "Fear" yazıyor. Bu tanrıyı değilde şeytanı tercih ettiğinin bir göstergesi olabilir. Yani Tanrı'yı aşağılama söz konusu.


Aynı şekilde 666 yapmaya devam ediyor. Birçok klipte rastlayacağımız gibi bu kliptede en çok yaptıkları hareket bu. Ülkemizde bulunan sevgili liselilerinde bu şekilde anlamını bilmedikleri bir poz veriyorlar. Onların zihniyetini sikeyim ben siktiğimin özentileri.


Aaa 62den tavşan yapıyor adam eliyle vay amına koyim. Şaka bir yana cidden şimdiye kadar bukadar kısa süre içinde 4 defa aynı hareketi yapıyor.



Klibin gidişatını daha iyi anlayabilmek için daha ilerki bir sahneyi göstermek istiyorum. Dediğim gibi bu dövmelerin sürekli gösterilmesinin amacı var. Burdaki kocaman "Blood" yazısını görmediyseniz sizin gözünüzü sikerim. Klipteki yapılan resmin kanla çizildiğini çağrıştırmak istiyorlar. 


Klibin normal akışından devam ediyoruz tekrar. Dikkat edicek olursanız kanlı olan elinin bulunduğu taraftaki göz kapağında "Fear" yazısı vardı ve bununla şeytanı çağrıştırıyordu. Bu kanlı eliyle bizleri mi işaret ediyor yoksa bu piç ? Sırada siz varsınız dermişçesine ?


Anatomi dersine devam ediyoruz amına koyim. Klibi birkaç kez tekrar tekrar izledikten sonra farkettim oradaki gözün varlığını. Yani boşuna gösterilmiyor bu dövmeler tekrar tekrar dile getiriyorum size. 


Uzun bir süre klip normal akışında devam ediyor ta ki buraya kadar. Duruşunda bir tuhaflık yok mu ? Çarmıha gerilmiş İsa'yı anımsatıyor. Anımsatmıyor gadasını aldıklarım düpedüz o modda görünüyor. Burda da bir Aşağılama söz konusu değil mi? Sizce neyin karşısında bu pozu veriyor ? Çizdikleri şeytan resminin karşısında tabiki. Klibin sonunda resim tamamlanıyor ve hemen o capse geçiyoruz. 


Evet tamda dediğim gibi bu resmin önünde o pozu veriyor. Resme bakarsanız Bruno Mars ve Lil Wayne abilerimizin de resimleri kenarıda var ama tek gözleri görünebilecek şekilde. Ortada ise sanki bir piramitten yükselircesine resmedilen bir figür var. Bu figür size bahsettiğim gibi şeytan figürüdür. 



Şarkı sözlerinde duvarda çizilen resmin bir ayna olduğunu ve onunla karşılıklı konuşuyorlar. Sözlerden ilgimi çeken bir kısmını size sunayım


Bruno Mars'ın söylediği bölümden : 
You've been my only friend
--Sen benim tek arkadaşım oldun
You told me that they can't understand the man I am
--Onların benim kim olduğumu anlamayacağını söyledin
So why are we here talkin' to each other again
--O zaman neden burda birbirimizle konuşuyoruz yine

 Bu da Lil Wayne'in söylediği bir bölüm :

I see nobody by your side
--Senin yanında kimseyi göremiyorum
But I'm with you when you are all alone
--Ama sen yalnız olduğunda ben seninleyim
And you correct me when I'm looking wrong
--Ve ben yanlışken sen beni düzeltiyorsun

Resmedilen şeyin şeytan olduğunu size belirttim ve onunla karşılıklı konuşulmasının kanıtı size gösterdiğim şarkı sözleridir.

Şarkının klibide Buyrun

Sıkılmadan okuyacağınızı ümit ediyorum. Anlatımları daha kısa tutuyorum ve bol caps vererek sıkıcı bir anlatımda bulunmak istemiyorum. İlk ifşamız hayırlı olsun piçler.


Edit : Yorumlara genel olarak cevap vermem gerekiyor canlarım. Bilmediğiniz birşey var. Masonlar veya İlluminati olarak tabir edilen örgütte bir anlayış var. Şeytanın, Tanrı'ya baş kaldırmasıyla dünya ile ödüllendirildiğine inanan bir inanışları var. Yani Tanrı'nın varlığını kabul edip ona baş kaldırışta bulunduklarında ödüllendirileceklerine inanıyorlar.  "Fear Of God" olarak tabir ettiğiniz bu dövmenin anlamı, " Tanrı'nın varlığına inanmama rağmen ona baş kaldırıp şeytanın izinden gidiyorum " anlamını taşımaktadır. 

Ayrıca diğer belirtmem gereken şey de yorumlarda okuduğum " ebesinin amı gibi bir aynayı boyuyorlar " tabirindeki aynayı boyamalarının sebebi, aynaya baktıklarında kendilerini değil alter kişilikleri ile karşılaşmalarıdır. Bu aynayı boyamalarının sebebi ise sanırım örgütün içinde bulunmalarından ve içine düştükleri bataktan pişmanlık duymalarıdır.

Umarım verdiğim cevaplar yeterli olmuştur piçler.


45 yorum:

  1. Yalnışın yar karşim. Bu klip illuminati karşıtı bir klip.. Olayı görmen lazım. Klibin başlangıcında anasının amı kadar olan aynayı boyuyorlar. Yani bi nevi iletişimi kesiyorlar. Ayrıca şarkıyı iyi dinlemen lazımdı ;



    I see the change; I see the message
    -Değişimi görüyorum, mesajı görüyorum..
    And no message coulda been any clearer
    -Hiç bir mesaj bu kadar açık olamazdı.
    So I'm starting with the man in the mirror on the wall
    Bu yüzden aynada ki adamla başlıyorum..
    (MJ taught me that) burda adam ifşanın amına koyuyor..
    (MJ bana öğretti..)
    MJ : Michael Jackson olabilir mi acaba ?

    Lütfen ifşalarını kulağını vererek yap.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet MJ, Michael Jackson. O kisimdaki Sozler de Man in the mirror sarkisindan alinti.
      I'm startin' with the Man in the mirror.

      Sil
    2. İmmortal kardeşimiz doğruj söylüyor. İlluminati karşıtı klip bu. MJ: Michael Jackson.

      Sil
    3. Aynen Orda MJ > diyorki Kendini Görmelisin diyor (bu gerçek) Oda diyorki :
      You've been my only friend
      --Sen benim tek arkadaşım oldun > Tek arkadaşım sensin MJ
      You told me that they can't understand the man I am
      --Onların benim kim olduğumu anlamayacağını söyledin > Lil wayne'ye Mj olmeden önce söyledi

      So why are we here talkin' to each other again
      --O zaman neden burda birbirimizle konuşuyoruz yine > Şeytana Diyor



      I see nobody by your side
      --Senin yanında kimseyi göremiyorum > Şeytana

      But I'm with you when you are all alone
      --Ama sen yalnız olduğunda ben seninleyim > Şeytana

      And you correct me when I'm looking wrong
      --Ve ben yanlışken sen beni düzeltiyorsun > MJ

      Ve Orda yaptıgı 666 ların hepsinide Kapatıyor dikkatli bakarsan Bi bolümdede kafasına ateş ederek ölmek istiyor ve bir ruh yapıyor ruhunun çıkmasını istiyor !

      Ordaki Skull Ne biliyormusn O adamın ismini vermeye çalışıyor ona bende dikkat ettim ve Kuru kafa ise hepsinin Kafalarını sokucem anlamına geliyor Dikkat ettiysen Üstündede Yıldız var o yıldız ise söküldükten sonra bir yıldız olucam anlamı taşıyor (tam emin değilim) Ve Klip ' te
      FEAR OF GOD : TANRIDAN KORKU !(TANRIDAN KORK) ANLAMINA GELİYOR
      EN SON OLARAKTA O DALGADAKİ : ORDAN KAÇIP KURTULDUM ANLAMI VAR ÖZGÜRLÜK GİBİ BİRŞEY YANI DİKKAT ET İLLİMUNATİ DEĞİL !

      Sil
  2. kardeş bi hatan daha olabilir o sırtındaki blood yazısı ve eliyle yaptığı 666 hareketi ABD'de bulunun "bloodzé çetesi kullanıyor yanli eliyle "b" harfı yapıyor da olabilir çünkü bu lavuk bloodz çetesine üye diye konuşmalar geçiyordu

    YanıtlaSil
  3. karşıtı olabilir mi acaba? 666 yapıp elini kapatıyor

    YanıtlaSil
  4. evet bazıları bu klibin ve şarkının lil wayne'in illuminatiden kurtulmak istediğini fakat başaramadığı hakkında olduğu söylüyo

    YanıtlaSil
  5. Yanlış bilgi verme hoca. Fear, God dövmelerini söylemişsin. Lakin alnında "Of" dövmesi var. Bu da birleşince "Fear of God" "Tanrı korkusu yapar".
    Analiz yapacaksan da Sikko'yu bi takip et birşeyler öğren. Çok basit ve eksik olmuş

    YanıtlaSil
  6. o aynadaki dalgada şeytansa şeytanla taşak geçmiş bro, bi elinde lil wayne'in çetesinin(the game)de dahil farkındasanız ikisininde göz altında yaş vardır ve nerdeyse her mk klibinde kırmızı giyerler daha çok kişi vardı böle rapçi. neyse işte kırmızı zaten çetesinin amplemi o şeytan dediğin yarak kürek resimin elinde mikrofon bi elindede çetenın bayrağı var. panpa bencede yanlışın var. şuan kendimi şerlokolms gibi hissettim amk.

    YanıtlaSil
  7. Çok ilginç ben de illimünati kuklası olduğu her daim söylenen lil wayne'in bu klibini ilk izlediğimde klibin illimünati karşıtı olduğunu düşündüm.Pek çok kafa karıştırıcı unsur var.mesela 666 işaretini yaparken iki yerde elini kapatıyor,ayrıca bir gözde fear diğer gözde god yazıyor.Yani god'ın karşısında ne varsa ona korku diyor.Muhtemelen şeytan.fear yazan gözün tarafındaki el kırmızı, bu o tarafın elinin kanlı olduğunu gösteriyor olabilir.Birde en son çizilen resimi ilk gördüğümde ben şunu düşündüm, resimdeki kendisi ve müzik notası üzerinde çarmıha gerilmiş.Yani bir nevi müzik sektörüne gönderme yapılmış.

    YanıtlaSil
  8. burda hersekılde eger bıraz daha arastırılırsa ıllumntıye karsıt olarak yapıldıgı anlaşılır cnku michael jackson da daha sonrada bundan vazgecmıs ve bu yuzden öldürülmüştür hatta ölecegne yakın müslüman oldu haberlerıde bosuna cıkmamıstır yanı . lil burda illmntıden ayrılışını yada bunu kabul etmedıgını göstermeye calısıyorr.

    YanıtlaSil
  9. Yorum yapan arkadaşlar resmen ifşayı tamamlamışlar. Eğer okumasaydım yanlış bilgilenecektim. Yinede güzel ifşa fakat sonucu iyi bağlayamamıssın.

    YanıtlaSil
  10. çizdikleri adamda illuminati tarafından öldürülen 2pac

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o cızdıklerı kısı 2pac degıl kendısı. 2pac o devasa rastalı saclara sahıp degıl.

      Sil
  11. birader bu blood şurdan geliyo lil wayne amerikalı bloods adında bir çete üyesi hatta dikkat edersen klipte üzerinde mob yazıyor bu member of bloods yada money over bitches anlamına gelir ve çetenin tamamında aynı dövme vardır ve çetenin rengi kırmızıdır. dikkat et snoop dogun kliplerindede hep crips yazar bi gir internette bloods ve crips diye teorin mantıklı aslında ama gerçeği budur seni bilgilendirmek istedim

    YanıtlaSil
  12. piçler lil wayne burda açık açık illuminatiden ayrıldığını anlatıyor amk ne anladınız bilmiyorum.
    MJ'nin "Man in The Mirror" Şarkısından;


    I'm starting with the man in the mirror,
    -Aynadaki adamla başlıyorum
    I'm asking him to change his ways,
    -Onadan huylarını değiştirmesini istiyorum
    And no message could have been any clearer,
    -Ve hiçbir mesaj daha net olamazdı
    If you wanna make the world a better place,
    -Eğer dünyayı daha iyi bir yer yapmak istiyorsan
    Take a look at yourself and then make a change,
    -Kendine bir bak ve sonra bir değişiklik yap


    Ve şimdi de Lil'in Mirror şarkısından;


    I see the change, I see the message
    –Değişimi görüyorum, mesajı anladım
    And no message could been any clearer
    –Ve hiç bir mesaj bu kadar açık olamaz
    So I’m startin’ with the man in the…
    –O yüzden ben değişime adamla başlıyorum. Ki o adam;
    Mirror on the wall,
    –Duvarda bulunan aynada ki.
    MJ taught me that.
    –Onu bana MJ öğretti.

    YanıtlaSil
  13. Elindeki kırmızı bezi bırakması ve kafasını çevirmeside illuminatiden ayrılmak isteğinden(en azından hapise girdikten sonra hemen ayrılabileceğini sanmıyorum)söz ediyor olabilir.MJ bana öğretti sözü de gayet açık sanırım...

    YanıtlaSil
  14. Burada kafa karıştıran olay Bruno Mars.Her şarkıda onun söylediği bölümlerde biz demesi onun da aynı mesajları vermek istediğini mi anlatıyor emin değilim

    YanıtlaSil
  15. arkadaşlar kanmayın kendilerini temize çıkarmak istiyorlar bunlar kendilerinden ayrılanı önce süründürür sonra öldürür örnek michael jackson eğer lil de ayrılsaydı hayatı kararmıştı şimdiye yani çıktık kurtulduk mesajlarına bakmayın aynısını katy perryde yapıyor bunlar bizi tekrar kendilerine bağlamak istiyorlar savunmayın şunları sizde onların yolunun savunucusu olmuş olursunuz

    YanıtlaSil
  16. o resimi nasıl olurda şeytana benzetirsin? oradaki kişi 2pac veya şarkının 1.54 cü saniyesindeki kendi duruşudur klipte ise babasından nefreti ni dile getiriyor

    YanıtlaSil
  17. O 2pac de degil şeytan da degl, kendisi. Kendisini isaya benzetmeye calismis

    YanıtlaSil
  18. lil wayne eminem gibi çıktı bu pislikten . çünkü hani biliyorsunuz eminem ft drake kanye vest ve lil in bi şarksı vardı forever . işte o şarkının grammy ödülünde kanye illuminati olduğu için onlar taraafında kabul edilmedi . lil de bu işten çıktığını ilk başka bi röpartaj da sölemiş araştırısanız çok iyi bilgiler çıkar :)

    YanıtlaSil
  19. suan cidden sacma bi teori olmus. kacirdigin bir nokta daha var klibi cok dikkatli izle. orada hac isareti yapiyor yani eli kafasina sonra sag omzuna sonrada sol omzuna gidiyor. adamin aslinda illuminati taraftari olmadigi gun gibi ortada. ayrica zaten yukardaki yorumlarda da belirtildigi gibi o blood dovmesinin oyle senin dedigin gibi siktir boktan bi anlami yok. cetesiyle alakali. ayrica ve ayrica en can alici noktayi saptirmissin. MJ nin sence ne gibi bir anlami olabilir biraz dusun bakalim ;) mıchael jackson olabılır mıııı aaa evet KESINLIKLE OLABILIR! klıp baska taraflara ceklımeye musaıt ama asıl anlamı senın dedıgın gıbı degıl. tam kasının ortasında of kelımesı varç fear of god. ve onun hemen ustunde (alnında) bır hac dovmesı varç madem ıllumınatı ıle bu derece baglantısı var neden ısa ya ve hrıstıyanlık degerlerıne bu kadar baglı olsun?

    YanıtlaSil
  20. burada lil wayne'in illuminatiden ayrılmak istediğini anlatıyor . bruno mars illuminatiyi temsil ediyor ve lil wayne ara resim çizerek tüm ilişki kesiyor .

    YanıtlaSil
  21. bak yukardaki siteye !!

    YanıtlaSil
  22. Abi bişey bilmiyosnz Sanırım İlluminatiden Ayrıldığını Burda Eşşek Kadar Gözümüze Sokuyor 666 Hareketini Yapıyor Sonrada Gözü Ellerini sıkıp gözü yok ediyor Kırmızı Bez Burda Şeytanı Yani illuminatileri Simgeliyor İyi izlediyseniz Onu eline alıp sımsıkı Tutuyor Sonrada Yere bırakıyor Yani benliğinden Dışarı atıyor Sonrada Hristiyanların Yaptığı O Hareketi Yapıyor Ve Tanrıya İnandığını Vurguluyor...

    YanıtlaSil
  23. Ulan Sizin gibi Dinsizler Ne anlar Bunlardan İlluminatiymiş Allahtan Başka İlah yoktur Boşuna kıçınızı Yırtmayın

    YanıtlaSil
  24. Ağzını boza boza birşeyler anlatmak isteyen arkadaşlar,küfürü dahil etmesenizde vermek istediğiniz mesaj ulaşıyor.burada madem anlamlı birşeyler yapmak istiyorsunuz saygınızı kaybetmeyin ki,amacınızda sizde saygı göresiniz.küfür adı üzerinde lanetli dinimizde.Rabbin adının geçtiği yerde küfürde geçiyor,yakışık mı?doğru mu?bu arada kimin imanı kiminkinden daha üstündür Yaradan bilir.kaş yaparken göz çıkartmayın.

    YanıtlaSil
  25. http://bariscemsahin.blogspot.com/2012/02/lil-waynenin-illuminati-den-ayrls.html

    YanıtlaSil
  26. bruno mars illumunatimi sizce

    YanıtlaSil
  27. Ben ne inciciyim ne de ekşici. Sadece gezerken rastladım blog'una ve bikaç başlığını okudum ama bu klip tamamen illumunati karşıtı. hac işareti yapması, MJ taught me that demesi, Fear yazan gözü kapatması... Daha dikkatli izle bence.

    YanıtlaSil
  28. ilk olarak lil wayne'ye küfür edemezsiniz bu klibi kötü yorumlayabildiğiniz kadar mantıklı ve iyide yorumlayabilirsiniz ama siz o salak önyargılarınız yüzünden her şeyde bi bok arıyorsunuz öncelikle MJ den çalıtlı laf var falan demişsiniz lil wayne michael jacson ile çok yakındı ve o ilimünatici değil bunu aklınıza sokun o da kan falan değil bilgiğin boya yani illa bişey çıkarcaksınız demi ? ben lil wayne fanatiğiyim ve bu saçma sapan yalan yanlış yazıdanda hiç hoşlanmadım onu tanımayanlara yanlış tanıtmış olacak lil wayne öyle biri değil !

    YanıtlaSil
  29. Beyler bu tamamen illuminati karşıtı bir kliptir. Lil Wayne'in bu şarkısı gibi Eminem'in de Not Afraid şarkısı illuminatiye karşıdır. Bu yapımlar büyük cesaret isteyen şeyler hangi orospu çocuğu şarkıcı böyle cesaretle kalkışıp ona karşı cevaplar verebilmiştir ? Hepsi illuminatici olmayı seçmiş. Bu adamların değerini bilin klipte de 666 işareti yaptıktan sonra elini sıkıyor ve boya (kan) çıkıyor. O aynada boyadıkları da şeytan değil ortadaki Lil Wayne'dir uzun saçlarından da anlayabileceğiniz gibi İsa ile dalga geçme değil ona karşı saygı yönünde (gerekirse çarmağa da gerilirim ama mikrofonum hep elimde olacak) gibilerinden mesaj veriyor fark ettiyseniz çarmağa gerilmiş resimde elinde mikrofon var. O gözler falan hep ona illuminati örgütüne inat olarak yapılmış şeyler çok irdelemişsin kardeş konuyu sen yanlış yorumlamışsın.

    YanıtlaSil
  30. Klip analizin olmadı bu sefer çünkü tamamen yanlış !!!!

    YanıtlaSil
  31. Sena diyor ki.... Bak kardeşim ama sen şimdi çoook yanlış yapıyorsun onların bir anlamı var.Bunların Hepsini İlluminati yaptırıyor ona siz Michael Jackson neden öldü sanıyorsunuz? İlluminati'den çıktığı için.Hemde Micheael Jackson karşıda çıkıyordu.Bob Marley falan hepsi öldü.Eminemle Lil Wayne ve Bruno Mars dışında.O yüzden senin onlara küfretmene hakkın yok!Yani onlar İlluminatiden çıkarlarsa anca kefenleriyle çıkarlar anlıyo musun?Eminem'ide Lady Gaga tehdit ediyor ne diyor biliyo musun?'Eğer İlluminati'den çıkarsan seni giydiğim et kıyafetiyle boğup öldürürüm seni' diyor yani onların bir daha o şeyden çıkma şansı yok tabii ama bayanlar hariç İllumati'nin bir kuralına göre İlluminati'den çıkarsa bir bayan başka bir bayan girmek Örgütte; Madonna Kraliçe,Rihanna ise Prenses olarak tanınıyor.
    Miley Crus nasıl kurtuldu biliyor musun?Ona bunu söylediler 'Miley'den 2 klip istedik bunlar sex ve cinsellik içerecekti.Oda bize Can't Be Tamed ve Who Owns My Heart'ı çekti o artık özgür'dedi.Rihanna ise 'Eğer onların dediklerini yapmazsam bir daha müziklerimi dinleyemessiniz' dedi anlıyo musun dediklerimi? İlluminati olan bazı ünlüler:
    LADY GAGA
    TARKAN
    JAY-Z
    CHRISTINA AGUILERA
    BRITNEY SPEARS
    JUSTIN TIMBERLAKE - WALT DISNEY
    MADONNA
    SHAKIRA
    RIHANNA
    KATY PERRY
    BEYONCE
    PARAMORE
    TAYLOR SWİFT
    Karşı çıkanlar:
    EMINEM, TUPAC, MICHAELl JACKSON, BOB MARLEY,LİL WAYNE,BRUNO MARS Eminem Lil Wayne Bruno Mars dışında hepsi öldürüldü.

    YanıtlaSil
  32. Moruk klibteki parçaları resmen cımbızla seçmişsin. Neden mi? Şöyle ki; 666 işaretinin akabinde elini kapatıyor ve hemen sonrasında orta parmağını kaldırıyor. -Sikimi alın hesabı- MJ bana öğretti derken Hristiyanların kutsal işareti olan ıstavrozu yapıyor. Man in the mirror şarkısını dinledikten sonra tekrar dönüp bu parçayı dinle derim ben panpa. O zaman daha iyi anlarsın. Seninki de bir bakış açısı. Ama yine de emeğine sağlık...

    YanıtlaSil
  33. Yapacağın analize sıçayım amk ! Lan şerefsiz klibi adam gibi izle ondan sonra gel Lil İlk önce 666 yı yapıyo ona tamam peki ya dvamı ? Gözüne götürüyor , sonra da 666 yaptığı elini kapatıyo. Ve illuminati 'nin sembollerinden biri olan kırmızı bezle ilk önce ağzını siliyor . Ondan sonra bezi gözümüze sokarcasına sımsıkı tutuyor ve daha sonra bezi yine kameranın karşısında bırakıyor. Daha sonra ilk önce orta parmağını kaldırıyor , sonra 666 yı yapıyor ve 6 ları oluşturan 3 parmağını büküyor bildiğin illuminatinin amına koyayım diyor işte. Sen mal mısın olum saçma sapan yerlerini almışsın. Git araştır gel

    -Tuğçe

    YanıtlaSil
  34. Yanlisin var. Bu klipte lul illuminatideb ayrilmak istedigini anlatiyor. Mesaji anladim , hicbir mesaj bu kadar acik olamazdi , bunu bana MJ ogretti diyor. Micheal jacksin in man in the mirror sarkisindaku sozlere yabit bu. Man in the mirror MJ in illuminatiden agrildigini anlatan kliptir. Bariccemsahin blogspottaki aciklama daha iyi .

    YanıtlaSil
  35. Sanırım klibin illuminati karşıtı bi klip olduğu ortaya çıkmış yeterince arkadaş bunu belirtmişler tekrarlamama gerek yok. Fakat bi kısmınızın yine şöyle bir hatası var. Demişsiniz ki ''Lil Vayne illuminatiden çıkmaya çalışıyor bu klip ile''. Hayır arkadaşlar yanlışınız var. Lil vayne öyle sizin zannettiğiniz kadar boş birisi değil. Lil vayne illuminatiden ayrıldı zaten. Bu kliplede açık bir şekilde meydan okuyor. Lil vayne dediğiniz adam Young Money ve CASH MONEY recordzun kurucusu. Araştırın bakalım bunların kaç tane üyesi varmış. Ayrıca Blood çetesine sıradan bir üye değil o çetenin en önde gelenlerinden. Hani rahat olun yani illuminatiyede kan kusturur isterse. Öyle yok seni öldürürüz keseriz ederiz tehditlerinden dolayı çıkmaya çalışıyordu bilmem neydi diye bu adamı diğerleriyle karıştırmayın size tavsiyem. İstiyorsanız illuminatiyi değilde Lil Vayne'i biraz araştırın ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. saçmalama kardeşim ya hiç biriniz illuminatiyi anlamıyorsunuz. giriş yapan birinin çıkma olasılığı yok. ayrıca ünlüler illuminatinin %1 i bile değil. onlar sadece birer kukla. onların neyine ki yok asarım keserim illuminatiye kan kustururum. biraz araştır kardeşim ve araştırırken biraz dikkatli araştır her yerde yalan bilgi var.

      Sil
  36. Tamamen yanlış bir analiz beyinsiz admin

    YanıtlaSil
  37. Senin yapacağını analizi sikeyim adam hakkında bilmeden konuşuyorsun o 666 değil BLOODZ çetesindeki kişilerin yaptığı B harfi en başta ve burada adam illuminatiyi bırakmayı falan istediğini anlatıyor ki o yaptığı grafiti ile de şeytanı falan anlatıyor.

    YanıtlaSil
  38. Bruno mars örgütte değil ve bu illüye karşı bi klip

    YanıtlaSil