21 Mayıs 2012 Pazartesi

2012 [ Film İfşası ]

Evet canlarım ilk film ifşasıyla karşınızdayım. Sizlere belirttiğim gibi ilginin ve olumlu tepkilerin artmasıyla birlikte film ve oyun ifşalarında bulunucağımı belirtmiştim. Sözümün eriyim ve hiç sıkılmadan okuyacağınızı garanti edeceğim bir başlık ile karşınızdayım. Başlık için uzunca bir uğraş sarfettim ama değeceğine eminim. Tepkiler olumlu şekilde olursa ve yeteri kadar ilgiyi görürse film ifşaları devam edecektir haliyle. Bu filmi seçmemin sebebi, korku politikası ile gişe yapan en belirgin film olmasıdır. 21 Aralık 2012 tarihini yıllarca uğraş sonrasında bilinçaltımıza işlediler ve bunu Mayalara mâl ettiler. Mayalar ile olan ilgisi ne kadar doğru ne kadar yanlış bunun hakkında yorum yapamam çünkü konu hakkında bir bilgiye sahip değilim. Herkes bu tarih için bir beklenti halinde. Ama kesin olan şu varki , gezegenler uyum içinde bir hizaya ulaşacaklar.


Böylesine bir olayın bilimsel olarak tek açıklaması meteor yağmurları veya çeşitli jeolojik ve gök olaylarının olmasıdır. Diğer sikindirik teoriler sadece korku politikasının işleyişidir.

Herneyse piçler film ile ilgili birkaç şey söylemek istiyorum sizlere. Bu sikindirik filmi sinemada izlemiştim. Evet inanılması güç ama böylesine bir tuzağa para verende var amına koyim. Neden mi üzerine basa basa tuzak dedim ? Tabir ettiğim gibi korku politikası ile birçok sektör bu 2012 zırvalarından çıkar elde etti. Birçok kitap basıldı, tv kanallarındaki programlar reyting sağladı ve gördüğümüz üzre film bile yapıldı bu konu üzerine. Sonucu fıs çıkabilecek bu konu için herkes bir bekleyiş içinde. Halley reklamında bile bas bas bağırıyor 21 Aralık 2012'de kıyamet kopucak diye amına koyim hehe. Buyrun bahsi geçen reklam.

Film ile ilgili konuşmaya geçecek olursak konu dünyanın sonu ile ilgili. Ama bu kıyamet sadece fakirlere mi kopuyor amına koyim ? Zenginler yine götü kurtarıyor her zamanki gibi sikilen fakirler oluyor. Filmi izleyenler demek istediğimi anlayacaktır. İzlemeyenlerse konunun akışında demek istediğimi gayet net anlayacaklar. Ama yinede şöyle bir bilgi vereyim. Elit kişiler yani benim tabirimle cüzdanı kabarık olan taşşaklı abilerimiz, götlerini kurtarmak için bir plan oluşturup Çin'de devasa bir gemi için bilet almışlardır. Tabi bilet fiyatları el yakar cinsten oluyor haliyle. Bu gemiye binen azınlık, sözde kıyamet koparken zarar görmemişlerdir. Geriye kalan fakir çoğunluk telef olmuştur. Filmin, konu hakkında bize verdiği mesaj " Eğer birşey olursa, zengin ve güçlü azınlık yaşayacak ve geri kalan fakirler ölecek" gibisindendir. Aslında filmin tam anlamıyla özetide budur. Ama bana soracak olursanız YENİ DÜNYA DÜZENİ için kitlelere belirli mesajlar vermek filmin asıl amacıdır. Araç olarakta bu film göz önüne sunulmuştur.  YENİ DÜNYA DÜZENİ masonların en başından beri olan tek din, tek devlet ilkesine dayanarak uygulanacaktır. Bunun içinde bir yıkım yapılması gerekiyor haliyle. O yıkımın bu filmdeki gibi yapılması muhtemeldir.

Filmde sembolik olarak birçok şey mevcut. Bu da benim ilgimi çekip bu filmin ifşasına yönelmemde önemli  bir etken oluyor haliyle. Neyse piçler bu kadar zırvalamak yeter artık filme geçelim.

Öncelikle filmin kapak resimlerinden birkaçına göz atalım.


Bizi en çok ilgilendiren kapak resmi bu olacak. "Ne alaka amına koyim" tepkisini veren panpalarım bekleyin ve sakinleşin konunun gidişatında vericem cevabınızı.



Evet film kapakları bunlardan ibaret. Daha fazlası elde edilebilir ama ana fikir bunlar yani yansıttıkları aynı şeyler. 

Filmimizin ifşasına başlıyorum canlarım. Arkanıza yaslanın ve kendinizi bana bırakın. Filmi izlememiş panpalarım için de ayrıca filmin konusu için bilgiler vericem.

Film 2009 yılından itibaren olan değişiklikleri bize belirtiyor öncelikle.Birkaç bilimadamı güneşteki patlamaların, dünyanın çekirdek sıcaklığını yükselttiğini keşfeder. Adrian Helmsley ( aynştaynın tohumu & jeolog ) dünyanın sonunun hızla yaklaştığını anlar. Zaman kaybetmeden Washington'daki üst düzey yöneticileri bilgilendirmek için yola koyulur. Bu üst düzey orospu çocukları, halkı bilgilendirmek yerine kendi götlerini kurtarmak amacıyla Çin'de gizlice bir gemi inşasına başlarlar. Bu geminin bilet fiyatı ise 1 milyar eurodur. Malesef Titanik filmindeki gibi biletine kumar oynayan kimse yok hehe. Fiyatın böyle olması felaketten sadece elit kesimin kurtulmasını sağlıyor. Fakirlerin hepsi telef oluyor haliyle.


Ünlü eserleride koruma altına alıyorlar haliyle.


Tüm felaket filmlerinde olduğu gibi halk ayaklanıyor. Ama bu seferki oldukça aptalca. Çünkü elit kitleler gizli kaçış planını uygularken , G8 zirvesi için ayaklanıyor halk.


Gizli planları ve dünyanın sonunun yaklaştığını öğrenen cengaver abilerimiz bu olanları  halka açıklamak için basın toplantısı yapacağını açıklar. Ama tabiki elit kesim bunlara izin vermez ve herbirine suikast yapar. Suikaste uğrayanlardan biri de Müze Müdürüdür. Ama filmde normal olmayan birşey var. Sözde kazanın olduğu tünel, Prenses Diana'nın öldürüldüğü Pont d'Alma tünelidir. Aralarındaki benzerlik şudur. İkiside kaza süsü verilen suikasttir. Filmde bizlere biz mesaj verilmek isteniyor olabilir mi? Mesajınız başarıyla iletildi hehe.


Gazete küpürlerinde bulunanlar, yukarıdaki capste belirttiğim gibi aynı nedenden dolayı öldürülen şahıslardır. Elit kimseler halkın bilinçlenmesine hep engel oluyorlar. Tıpkı şuanki gibi. Bu suikastler geçmiştede yapıldı, hâlâ yapılıyor ve yapılmaya devam edecek.


2012 Londra Olimpiyatları olaylı olarak bizlere gösteriliyor. Filmdeki bu sahneler bir öngörü olabilir mi? 

Şuana kadarki sizlere göstermiş olduklarım filmi izlemeyen panpalarıma hizmettir. Kısaca olan olayları anlattım. Şimdi ise ifşalar yavaş yavaş başlıyor. Çiş molanızı verin ve devamını soluksuz okuyun hehe.

Filmin kahramanı Jackson Curtis bir yazardır. Kitabının adı "Elveda Atlantis"tir. Ahanda üstüne basa basa söyledim. Filmin en önemli ayrıntısıdır bu. 

Sizlere öncelikle Atlantis ile ilgili bilgi vereyim. Atlantis, birkaç bin yıl önce sulara gömülen batık bir kıtadır. Gelişmiş ve son derece ileri bir uygarlıktı. Rivayete göre kıta sulara gömüldükten sonra bazı kazazedeler Mısır, Amerika,Asya gibi ülkelere & kıtalara yelken açmışlar. Kazazedeler Mısır'da , Mayalar'da ezoterik bilgi öğretmenleri olarak kabul edilir.Bu gizli kıtanın aslında bilginin kökeni olduğu söylenir. 


1605 yılında yayınlanan Francis Bacon'un " Yeni Atlantis  " Masonluk ve Gülhaç ilkelerine göre bilim ve aklın hakim olacağı ideal bir toplumu anlatmaktadır.Kitabın, Amerika'nın kuruluşunun planı olduğu iddia ediliyor.

Kısaca Amerika, Masonluk ve Gülhaç ilkeleri üzerine kurulmuş bir ülkedir.

Francis Bacon'un " Yeni Atlantis " kitabı Amerika'nın kuruluş habercisi olarak görünüyor, Jackson Curtis'in ( hatırlamadınız mı amına koyim filmimizin kahramanı yazar olan abimiz ) " Elveda Atlantis " ise yıkımın habercisi olarak görünüyor. Kitap isimlerine bakın amına koyim bunu anlamak için aynştayn olmaya lüzum yok hehe. Yeni Dünya Düzeni'nin oluşumu için Nuh'un Gemisi'nin modern versiyonu yapılacaktır ve sadece elit azınlık sağ çıkabilecektir. Filmde, Çin'de inşa edilen gemiler bunun temsilidir. 


Evet piçler  filmde yansıtılan afet olaylarına geçelim. Bu olaylarda bizlere verilmek istenenler ve bizlere çağrıştırdıkları oldukça farklı. Konunun gidişatında bunları farkedeceksiniz. ( edemesenizde ben ettiririm hehe. )

Film ilerledikçe dünya ısınmaya başlar ve çatlaklar Los Angeles'ta görünmeye başlar. Kitle iletişim araçları ise bu sıralarda büyük rol oynar.


Charlie Frost, radyo sunucusudur.  Filmde yediği damga " Komplo Teorisyeni " dir. Ama filmin sonlarına gelindikçe söylediklerinin doğruluğu ispatlanıyor. Şuan benim görünüşüm bile birçok kişiye göre komplo teorisyeni olmamdır hehe. Hollywood filmlerine göre gerçeği arayan kişiler hep komplocu, işe yaramaz, güvenilirliği olmayan kişiler olarak bize yansıtılıyor. Bu filmde de öyle haliyle



Charlie Frost, Jackson Curtis'e gerçekleşecek olayları ve Çin'deki gemilerin inşa edildiği yerin haritasının yerini söyler. Haritaların bulunduğu rafta Marilyn Monroe ile ilgili bir bölme de mevcut. Burada yine bir gönderme var sanırım. Marilyn Monroe, otel odasında ölü bulunmuştu. İlluminati tarafından öldürüldüğünü kanıtlayamam ama eceliyle ölmediğini size söyleyebilirim.


Projenin ( Gemilerin işe koyulması ) başlatılması mesaj olarak bilet alan kişilere haber verilir.

Evet artık felaket sahnelerine geçelim. Filmin can alıcı yerleri haliyle burası oluyor. Felaketler sırasında birçok önemli anıtın tahribi bizlere gösteriliyor. İzleyen panpalarım farkına varmış olmalıdırki bu tahrip edilen yerler hep dinsel açıdan bir kesim için önem taşıyan değerlerdir. 


Bahsettiğim şey tamda bu. Brezilya'da bulunan " Kurtarıcı İsa " heykeli yıkılıyor. Körfez Safaşı sonrasında Saddam Hüseyin'in heykelinin yıkılmasını andırdı bana. Yani bu boyuttaki anlamıyla dinlerin yıpranmasını , yozlaşmasını ve ortadan kaldırılmasını temsil ediyor. 




Bir başka sahnede Vatikan'da ( Katolik inancının merkez üssü ) St Peter Bazilikası zarar görüyor ve binlerce insan burada ölüyor. Ama yıkım sahnesine iyice bakmanızı istiyorum. Tanrı ve Adem'in parmaklarının arasında bir çatlak oluşuyor. İnsanlık ve Tanrı'nın arasındaki bağlantının kopuşunu temsil ediyor. 

Filmde Kâbe'nin yıkılışını gösteren bir sahnenin olması bekleniyormuş ama İslami gruplardan alınacak tepkiler yüzünden bu sahnenin çekilmesinden vazgeçilmiş. Kaynak Buyrun 

Dinlerin ortadan kalkacağı temsilen bu şekilde filmde bizlere gösterilmektedir. Masonların amaçlarından biri ilahi dinleri ortadan kaldırıp onun yerine yapay bir din oluşturmaktır. Bu yapay dinin ilahı tabiki şeytan olacaktır. Satanizmdir yani bu.


Sadece dini anıtların yok edilmesi gösterilmemiştir. Aynı zamanda siyasi önem arzeden yerlerin yok edilişi gösterilmiştir. Bu sahneler ise tek bir dünya hükümetinin kurulmasından önce ulus devletlerin düşüşünü simgeliyor. Filmde Beyaz Saray, kendi savaş gemisiylen vurulduktan sonra suların altında kalır.


Amerikan başkanı sonkez ulusa seslenir. Her zamanki sembolik bir şekilde kaptan batan gemisini terketmez. Diğer bir deyişle insanların sözde demokratik bir şekilde seçilmiş olan temsilcilerin elit grubun arasında yeri yoktur. Yani demek istediğim bir örgüte dahil olmayan veya bir ülkenin maşası olmayan iyilik meleğidir kendileri. Tabiki filmin bize göstermek istediği budur. Ama bana kalırsa demokratik bir seçim her ülkede yoktur. Yani seçim yapılır ama bu seçim tamamen semboliktir. Seçim yapılmadan sonuç her zaman bellidir. Elit bir grubun çıkarlarına hizmet eden şahıslar kukla niyetinde ülkelerde sözü geçen kişiler olmuşlardır her zaman. Hala da bu gördüğümüz üzre devam etmektedir. 


Başlığın başından beri bahsi geçen o gemi. Nuh'un gemisinin modern halidir kendisi. 


Nuh'un Gemisi için açık bir kinaye. Helikopterle gemiye hayvan taşınıyor.


Evet o elit aile bireylerinden biri İngiliz Kraliçesi'dir haliyle. Kendisinin soyu Firavunlara kadar dayanmaktadır. Özellikle gösteriliyor kendisinin gemiye binişi. Elit kişilerin gemiye alındığının bir kanıtıdır hatta bu sahne. Elit kişilerin ardından genetik bilimciler yani genel olarak bilimadamlarıda gemiye alınmaktadır. Çünkü Yeni Dünya Düzeni'nin gelişmesinde önemli rol alacak kendileri.


Filmin son sahnesinde takvim sıfırlanır. Felaketin ardından, insanlık yeni bir döneme ve yeni bir takvime geçer. Bir önceki takvim ( şuanki kullanılan ) İsa Mesih'in doğumuna dayanmaktadır. Takvim sıfırlama ise Mesih döneminin bittiği anlamına gelir. 

Filmin sonunda Afrika kıtası hariç tüm dünya su altında kalır. " Umut Tepesi " adında biryer dünyanın yeni zirvesidir ve uygarlığın yeni beşiğidir. Peki bu mutlu bir son mu? İnsanlığın %99'unun ölmesi söz konusuysa bence değil.

Bu filmde bizlere gösterilmek istenen Yeni Dünya Düzeni'nin işleyişidir. İlahi dinlerin ve ulus devletlerin ortadan kalkması çeşitli şekillerde sembolize edilmiştir. Tek Din & Tek Devlet ilkesi masonların dolayısıyla Yeni Dünya Düzeni'nin en büyük emelidir. Bunu uygulamaya koymak için büyük bir kıyım ve yıkım yapılması gerekiyor. Buna bir kalıp uydurmanın en kolay yolu doğal bir afet sonucu insanlığın büyük bir kısmının yok olmasıdır. Bunun temelini yıllar önce hazırlayıp  küresel ısınma, dünyanın sonu gibi bizlere işlediler. Bu kalıba mecburen uyucaz ve elimizden pek birşey geleceğini sanmıyorum. Eğer böylesine bir şey olursa hayatta kalacakların çok büyük bir çoğunluğu elit aile mensupları ve bilimadamlarıdır. Haricinde bulunan bizlerse ele mahkum şekilde bekleyip olanları izleyeceğiz. Ya da sadece korku politikası uygulayıp insanlara, " adam olun ayağınızı denk alın amınıza koruz " mesajı vermektir amaçları.

Son olarak eklemek istediğim birkaç şey var. Önceki başlıklarımda belirttiğim gibi medya insanları yönlendirmekte önemli bir araç. " Küresel ısınma ve 2012'de kıyamet gopacak " zırvaları ile kafamızı siktiler. Küresel ısınma var ise bu kadar abartılacak boyutta olmayacağından emin olabilirsiniz. 

Uzunca bir uğraş verdim piçler. Eğer olumlu yönde ilgi olursa film ifşalarının devamı gelecek. 
Sağlıcakla kalın canlarım.

Özet : Fragmanı izleyin amına koyim.













33 yorum:

  1. cccsenbenimkinigorseydinccc was here

    YanıtlaSil
  2. oyle bi neler olmus diye girim dediydim. izledim bu filmi panpa cok mantiksiz konusmuyorsun. tebrikler eline saglik. devam et de okuyalim.

    YanıtlaSil
  3. hehe yi biraz uzatsan daha samimi olacak panpa

    ccc amyaliyimgotsikiyim ccc was here

    YanıtlaSil
  4. arifin mençıstıra attığı golü arıyordum ben

    YanıtlaSil
  5. güzel bi film ifşası olmuş panpa.ayrıca filmde adam haritayı ararken londra metrosunu buluyor bu da bir gönderme olabilir.göreceğiz bakalım londraya nolacak.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. http://www.bbc.com/turkce/haberler-dunya-41278213

      Sil
  6. şu apb oyununa da bir ayar çeksen çok güzel olucak aslında ilk gördüğümde hasiktir dedim fotoğraf çekmeye üşendim birisinden buldum buyur
    http://imgim.com/1321249992-20_golden_mall-8fc1d6c633.jpg

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eyvallah panpam capsi aldım bir kenara. Kısa bir süre içinde oyunlardaki illuminati içerikleriyle ilgili bir başlık açıcam. Capsleri arşivliyorum henüz. Biraz birikimden sonra başlık hazır.

      Sil
  7. sadece o oyunda bi tane göz yok amınakoyim o alanda bi kaç tane sembol daha var

    YanıtlaSil
  8. allods oyunuda var şu an capsleri toplayamadım ve ifşa yapmak için fazla bilgisiz ve paranoyakım

    YanıtlaSil
  9. aminamikoyayim was here .

    güzel ifşa piç devamı gelsin

    YanıtlaSil
  10. peki illuminati böyle büyük bi dogal afeti nasil yaratacak?

    adamfarklibeyler e pm atarsin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doğal değilde yapay bir afet yapabilirler. Büyük bir deprem oluşturabilirler mesela HAARP ile.

      Sil
    2. bu gerzekalılar yapar da nasıl yapar bu depremi

      Sil
  11. way amk piçosko eline saglık seviyorum seni başarılarının devamını diliyorum ifşaları biraz uzun tut daha fazla kaynak varsa en ince ayrıtısına bak . sikik ko gibi ol demiyorum tabik i:)

    YanıtlaSil
  12. panpa bir şey soracam şimdi bu masonların ortaya çıkarmaya çalıştığı yapay din ile satanizmin ne farkı var açıklar mısın?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Panpa bunu "satanizm" adı altında insanlara kakalayamazlar. Tanrısı baphomet olan bir din oluşturacaklar. Ama doğrudan onu tanrı olarak göstereceklerini sanmam.

      Sil
  13. atin intikami345531 Mayıs 2012 02:50

    kurtulamicaksiniz bu azaptan,siz 2.sinif insanlar biz soylu yahudilere hizmet etmek icin yaratildiniz, itaat edin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tevrat'ın tamamen yanlış anlaşılması ile alakalı bir söz. Tevrat'ın geldiği sırada ilahi dinler yoktu ve firavunlara, putlara, ateşe vb. şeylere tapan insanlar vardı. Tevratta geçen ayetlerde bu bahsettiğim şeylere tapanlar için tabir ettiğin şekilde nefret söylemleri vardır ve ilahi tek din mensubu yahudiler olduğu için en yüce din olarak tabir edilmiştir.

      Sil
  14. devam et pampaaa taşaklı ifşalar yapıyosun peşindeyim hehe.

    YanıtlaSil
  15. Çişimin geldiği zamanı bile denk getirdin ya helal :D çişimi yapıp okudum:)
    Sıçışlardayız. Ama bu kadar insanın bu kadar kolay harcanması biraz mantıksız. Hiç mi iyi insan yok elit ?
    Ama iyi tırstım. İyi paylaşım. Saygılar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öncelikle panpa elit iyi insanlarda var. Ama benim bahsettiğim bu elit insanlar örgütün üyesi. Bunlar için vicdandan çok hizmet ettikleri amaç önemli. Mantık söz konusuysa önlerindeki gereksiz çoğunluğu kaldırmak için yapacakları birçok şey mevcut. Yani illaki bahsettiğim " yapay " bir felaket söz konusu olmayabilir.

      Sil
  16. amına goyam kardeş ifşa değil sikmişsin. Ulan Bende Bu filmi izledim. Amına goyam gizli mesajlara bak.

    YanıtlaSil
  17. iyi güzel yazmışsın ama emin ol küresel ısınma yüzünden dünya bizim sandığımızdan daha kötü durumda.

    YanıtlaSil
  18. bence filmdeki gibi insanların % 99'unu öldürmeleri söz konusu olmaz. çünkü efendiler (!) kölesiz yaşayamazlar. başka bi şekilde kitlelerin tamamen etkisizleştirilmesi söz konusu olabilir.

    YanıtlaSil
  19. panpa bu filmi izlerken bende %90 seninle aynı ifşaları yapmıştım lan..taşana gurban ama elden birşey gelmiyor amına koyim..1 milyar euro ayırdım son aldıgım duyumlara göre davetiye gelecekmiş götü kurtarıcaz inş..amin :(

    YanıtlaSil
  20. ya panpa şimdi çok iyi söylüyosun da oturup izlicez mi bunları amk. (dicem de tekrar düşününce ne yapabiliriz ki :()

    YanıtlaSil
  21. Elizabeth'in yanında 2 tane köpek var bak o da dikkat çekici.

    YanıtlaSil
  22. Kanka açlık oyunları die bi filmide yoklasana belki bi mesaj vardır ??

    YanıtlaSil
  23. tek yol ŞERİAT ŞERİAT ŞERİAT

    YanıtlaSil
  24. Pampa işfalarını buldum çok iyisin böle devam et :D

    YanıtlaSil
  25. Kaliteli 2017 turk porno sitesi en yeni videolar

    TIKLAYIN=====> 2017 turk pornolari indir



    TIKLAYIN=====> 2017 swinger turk pornolar



    TIKLAYIN=====> Yeni cekim ifsa seks videolari



    TIKLAYIN=====> 2017 kizlik bozma turk videolari



    TIKLAYIN=====> Yeni ifsa amator videolar



    TIKLAYIN=====> 2017 liseli turk pornolar



    TIKLAYIN=====> Nete düsen türk ensest videolar








    Türk Pornonun En Kaliteli Adresi

    TIKLAYIN=====> http://sakirabi.com

    YanıtlaSil