27 Mayıs 2012 Pazar

Eminem & Slim Shady

Eminem'in şarkılarını veya albümlerini tek tek incelemek yerine hepsini derleyip birlikte sizlere sunmak istedim. Haliyle şuana kadar ki en uzun ve en çok birikimden oluşan ifşa olacak. Gerekse İnci'den gerekse mail ile ifşası en çok beklenen kişi Eminem. Haliyle buna daha çok emek vermenin gerekli olacağını düşündüm. Şunu belirtmem gerekiyor ki bu başlıkta Eminem'in sadece illuminati ile olan ilişkisini incelemek yerine tam olarak kendisi hakkında bir inceleme yapacağız piçler.

Eminem hakkında ortada birçok iddia var. Öldürülecek , öldürüldü ( gülüyorum buna haliyle ) , killuminati ( illuminati karşıtı ) ve illuminati mensubu. Dünyadaki en popüler müzisyen şuan kendisi. Haliyle hakkında bu kadar çok teorinin olması ve konuşmaların dönmesi fazlasıyla doğal. Bu başlığımda, en azından blogumu takip edenlerin aklında bu konu ile ilgili belirgin bir cevap olmasını istiyorum. Başlıkta sadece Eminem hakkında konuşmayacağım. Yeri gelecek Dr. Dre, Cashis ( Eminem'in keşfettiği rapper ) , Shady Records , Proof , Britney , Rihanna ve daha fazlası. Kapsamlı bir araştırma olacak anlayacağınız. Tabi uzunluğuda bahsettiğim gibi işlevine uygun bir biçimde olacak. Ne diyorum amına koyim az daha uzatsam pornografiye doğru kayacak bu konu hehehe.

Öncelikle konuya giriş yapmadan Şu başlığımı okumayan panpalarım var ise okumasını öneriyorum. Alter kişilik hakkında en azından ufacık bir bilgi sahibi olmanız gerekiyor konunun gidişatı için.

Birçoğunuzun daha önceden gördüğünden emin olduğum ama yinede görmeyen panpalarım varsa onlara bir hizmet niteliğinde bir caps sunmak istiyorum.


Bahsi geçen caps bu. İşin sembolik kısmı bu haliyle. Pek önemli değil ama konunun gidişatında işimize yarayacak ipuçları var. Saçlarına dikkat etmenizi istiyorum. Sarı . Şimdilik bundan pek birşey anlamayacağınızdan eminim ve ne diyor bu amına koyim modundasınız. Yeri geldiğinde anlayacaksınız canlarım sabırlı olun. Dövmesinde bir göz mevcut ve bu capste tek gözüne vurgu yapılıyor. Bir kaç dövmesini daha inceliyelim.


Kızı Hailie için yaptırdığı dövme.


Bu dövme önemli. Eminem'in çocukluk arkadaşı ve sonrasında müzikal işbirlikçisi Proof'un ( De Shaun Dupree Holton ) adına yaptırılmış bir dövme. Proof , Keith Bender ile oynadığı bilardo sırasında hararetli bir tartışma yaşadı. Bender'in kuzeni Mario Etheridge tarafından olay yerinde vuruldu. " Bize ne amına koyim bundan beni Eminem ilgilendiriyor " diyen panpalarım sabırlı olsun Eminem ile ilgili olan kısmına geçiyorum.

Proof 'un ölümünden sonra Eminem uzun bir süre şarkı yazmadı. Daha doğrusu yazamadı. Eminem, yazdıklarının kayda değer olmadığı düşüncesindeydi. Bu durumundan sonraki ilk şarkısı Relapse albümündeki "Beautiful" oldu. Ayrıca bu şarkı , Eminem'in bağımlılık dönemindeki tek şarkısıdır. Bağımlılığı açmama gerek var mı canlarım ? 

Şarkının sözlerinin tamamını biraz alt üst ettim. Bizi ilgilendiren sadece 1-2 kısım dikkatimi çekti. Onlara da bir bakalım.

" I'm just so fuckin' depressed
I just can seem to get out this slump
If I could just get over this hump
But I need something to pull me out this dump "


" Kahrolası depresyondayım
Bu kötüleşmeden kurtulmaya çalışıyor gibiyim
Bu kamburdan kurtulabilseydim 
Ama beni bu çöplükten çekecek birşeye ihtiyacım var "

Kambur ? Kastettiği şey ne olabilir ? Şeytan olması mümkündür. Bu kanıya nasıl vardığımı sizlere başka bir şarkı sözüyle açıklayacağım yeri geldiğinde. Çöplükten kasıtı, hani şu her zaman kurtulmak isteyipte kurtulamadığı illuminati olabilir mi ?

" In my shoes, just to see
What it's like, to be me
I'll be you, let's trade shoes
Just to see what I'd be like to
Feel your pain, you feel mine
Go inside each other's mind "


" Benim ayakkabılarımla, sadece görmek için
Nasıl bir şeymiş, ben olmak
Ben sen olacağım, hadi yer değiştirelim
Sadece görmek için nasıl olacak
Senin acını hissetmek, sen de benimkini hisset
Birbirimizin aklına girelim "

Ayakkabılar ile ilgili bölümün anlaşılması için şarkının sonlarında geçen bir sözü aşağıya ekledim. O cümle ile ilgili açıklamayı onun altına yapacağım. Yer değiştirmek ve birbirimizin aklına girelim den kasıtı ne olabilir ? Bu klibin ifşasında bunun bir örneğini göstermiştim sizlere. Şeytan, Rihanna'nın aklına giriyor ve onunla konuşuyordu. Eminem'in de kastetiği şey bu olabilir mi? Veya bir çeşit kişilik bölünmesi. Yani bir alter kişiliğin oluşması. Aşağıdaki söz ile sizlere bunu daha iyi açıklayabilirim.

God gave you the shoes
Tanrı size ayakkabılarınızı verdi


Bana soracak olursanız ayakkabıdan kasıtı burada ruh oluyor. Yukarıdaki sözde ayakkabıları değiştirmekten bahsediyordu. Bir alter kişilik oluşturmaktan bahsediyor. Yani bir bedende 1'den fazla ruhun bulunması. Daha önceki başlıklarımı okumayıpta bu başlığımı okuyan panpalarım varsa böyle birşeyin olması mümkün mü diye soracaktır eminim. Bu başlığımda bunun nasıl olacağını anlatmıştım. başlığın devamını okumadan önce bu başlığa bir göz atmanızı öneririm.

Birçoğunuz Real Slim Shady şarkısını dinlemişsinizdir. Eminim ki Eminem bu şarkısından utanıyordur. Şarkı sözlerini kendiniz rahatlıkla bulabilirsiniz, binbir sitede bu şarkının çevirisi mevcut. Şarkının sözlerine bakacak olursak, Eminem'in böylesine bir şarkıyı yayınlaması sebebiyle kafamızda birçok şüphe uyandırır. Real Slim Shady ve Ass Like That  gibi şarkıları tamamen örgüt tarafından Eminem'e sunulmuştur. Bahsettiğim parçalarından bunu kanıtlayan sözleri sizlere bir bir sunacağım canlarım. Real Slim Shady'den başlayalım.

Bu bahsedeceğim 2 şarkı Diss niteliğindedir.

Öncelikle Klip Buyrun

" So you can sit me here next to Britney Spears? 
Shit, Christina Aguilera better switch me chairs 
So I can sit next to Carson Daly and Fred Durst 
And hear 'em argue over who she gave head to first 
You little bitch, put me on blast on MTV 
'Yeah, he's cute, but I think he's married to Kim, hee-hee!'  "


" Böylece beni Britney Spears'ın yanına mı oturturdunuz? 
Lanet, Christina Aguilera benimle koltuğunu değişse iyi olur 
Böylece Carson Daly ve Fred Durst'ün yanına oturabilirdim 
Ve onun ilk hangisine oral seks yaptığını tartışmalarını dinlerdim 
Seni küçük kaltak, beni MTV'de patlamaya at
'Evet o çok talı, ama sanırım o Kim'le evli, hi-hi!'  "

Şarkı sözlerinin bir kısmı. Britney ve Aguilera örgütün bariz üyesi. Onlara örgütün bu şekilde yüklenmesi, ya gündemde bulunmasını sağlamak amacıyla ya da bir medya baskısı oluşturmak amacıyla yapılmış bir hamle gibi. Şarkı sözlerinde MTV ve Grammy geçiyor. Böylesine bir sektörün kimlerin elinde olduğunu sizlere neredeyse her başlığımda anlatmaya çabaladım. Örgütün böylesine sikindirik bir şarkıyı Eminem'e kakalaması sonucunda Shady'e birçok ödül verildi. Eğer böyle olmasaydı sorarım size bu şarkı ödüllere aday bile gösterilebilir miydi?

Şarkının aldığı ödüller

43. Grammy ödüllerinde 

 En İyi Solo Rap Performansı Ödülü

MTV  Video Müzik ödüllerinde

Yılın Videosu Ödülü
En İyi Erkek Videosu Ödülü

Aday Olarak

En İyi Rap Videosu
En İyi Yönetmen
En İyi Kurgu



Şimdi de Ass Like That parçasına bakalım.

Klip Buyrun

" Jessica Simpson 
looks oh so temptin 
Nick I ain't never seen a ass like that 
Everytime I see the show on MTV 
My pee pee goes 
Da-doing doing doing  "

" Jessica Simpson
oh çok cezbedici gözüküyor 
Nick daha önce hiç öyle bir göt görmemiştim 
Ne zaman MTV'deki o şovu görsem 
pipim dim dik olur  "


Yine MTV ve örgüt mensubu biri olan Jessica Simpson. 


Mary-Kate and Ashley used to be so wholesome 
Now they gettin older they startin to grow bum-bums 

( polis Eminem'i sinemada oturduğu yerden kaldırır )

I did not even get to see Mary-Kate's shower scene 
I didn't mean to be obscene or make a great big scene 


Mary-Kate ve Ashley eskiden sağlıklıydı 
Şimdi büyüdüler ve kalçaları da büyümeye başladı 

( polis Eminem'i sinemada oturduğu yerden kaldırır )

Mary-Kate'in duş sahnesini bile göremedim daha 
Müstehcen olmak istemem ya da olay çıkartmak


Olsen Twins'lerden bahsediyor. Liseliler bilmez buyrun Before - After capsimiz mevcut hehe.


Kanal D'de bir dizide oynuyorlardı. Adı aklıma gelmiyor hafızam o kadar da iyi değil amına koyim hehe.

Şarkı sözlerine devam edelim.


" Britney Spears has shoulders like a man "

" Britney Spears'ın erkek gibi omuzları var  "

Real Slim Shady şarkısında olduğu gibi Britney'e yine bir gönderme. 

" Hilary Duff is 
Not quite old enough so 
I ain't never seen a butt like that 
Maybe next year I'll say ass  "


" Hilary Duff 
Yeterince olgun değil 
Daha önce hiç böyle bir kıç görmemiştim 
Belki önümüzdeki yıl göt derim "

Hilary Duff'a da bir gönderme yapmış.

So Gwen Stefani 
Will you pee-pee on me please? 
I ain't never seen a ass like that 
Cos the way you move it 
You make my pee pee go 
Da-doing doing doing 


Peki Gwen Stefani 
Lütfen üzerime çiş yaparmısın? 
Daha önce hiç öyle bir göt görmemiştim 
Çünkü öyle bir oynatıyorsun ki 
pipimi kaldırıyorsun

Son olarak Gwen Stefani'ye de bulaşıyor.


Bizde bunca şeyden sonra yorumumuzu yapalım. Şarkının adına yakışıyor sözler ama Eminem'e yakışmıyor, en azından ben yakıştırmıyorum. Şarkı dinlenildiğinde müthiş bir tempoyla kulağa hoş geliyor. Ama sözlere bakıldığında rezaletten öteye geçilmiyor. Eleştiriyorum, çünkü sözler Eminem'e ait değil. Sözler ona ait bile olsa, örgütün ona çizdiği sınırların dışına çıkmadan yazmak durumunda. Belki bu önceden planlanan bir harekettir. Bu planın sebebini de konunun gidişatında sizlere açıklayacağım piçler. Akışımızda devam edelim. 

Sizlere başlığın başlarında bir caps vermiştim. Hatırlamadıysanız tekrar göstereyim.


Saçlarının sarı olduğundan bahsetmiştim. Bu ayrıntıya neden dikkat ettiğimi sizlere daha açıklamadım. Henüz yeri değil çünkü. Ama bir ayrıntı daha dikkatimi çekti. 




Ass Like That klibinde Shady'i temsil eden kukla. Bu kuklanında saçları sarı. Bu ayrıntı da aklınızda bulunsun , ifşanın sonunda bombayı patlatıcam ve söylediklerimin doğruluğu tam olarak ortaya çıkacak piçler. Sabırlı olun ve başlığı akışıyla takip edin. Neyse devam.

Relapse albümünün adını ilk olarak Shady Records rapçisi olan Cashis duyurmuştur. Başlığın, başlarında sizlere Cashis'in adından bahsetmiştim. Kendisi Eminem tarafından keşfedilmiştir. Sizlere Cashis'in bir capsini göstermek istiyorum.


Cashis abimizin dövmelerini incelerken Göz'üme ne takıldı bilin bakalım hehe.


Bu dövme modelini hatırlatma gereği duydum sizlere. 3 oldu aynı capsi sizlere veriyorum amına koyim. 

Cashis ile ilgili birkaç şey anlattıktan sonra birkaç açıklama yapıcam piçler.

Relapse albümünün adının duyurulmasından bahsetmiştim sizlere. Bunu ilk duyuran Cashis oldu. Albümün adının " King Mathers " olacağını duyurmuş kendisi. E amına koyim albümün adı " Relapse " oldu. Sazan.avi yapmış adam hehe. Şaka bir yana fikir değiştirmelerindeki etken ne olabilir diye bir kurcaladım. Eminem'in reklamcısı Denis Dennehy bunu yalanlamış ve " 2007 yılı içinde yayımlanması planlanan bir albüm olmadığı "nı belirterek albümün adıyla ilgili bir bilgi vermiyor. 2008 yılında Eminem bir radyoda düzenlenen etkinlikte , 2009 yılında albümün çıkacağı ve adının Relapse olacağını duyurur. Yapımcısı her zamanki gibi Dr. Dre'ydi. Bu bilgi bellekte dursun. Lazım olacak.

Albüm kapağına geçelim isterseniz.


Binlerce ilaç kapsülünden oluşan Eminem portresi. Ve altında Dr.Dre'nin Eminem için yazdığı sembolik bir reçete mevcut. MTV News'ten Gil Kaufman albüm kapağının,   Eminem'in uyku haplarıyla mücadelesini ve bağımlılığını ortaya koymakta olduğunu ifade etmiş ve onun sanatında kişisel konuları işleme alışkanlığından izler taşıdığını da eklemiş abimiz. Öncelikle bu bahsi geçen adamın MTV ile olan bağlarının yaptığı yorumu etkilemiş olacağı kanaatindeyim.

Albümün kapağının ve içeriğinin özelliklerine bakalım. Albüm kitapçığı, ilaç reçetesi tasarımına sahiptir.Üzerinde gri zemine kırmızı harfler ile " Push Down & Turn " yazılı olan CD & DVD bir ilaç kutusu kapağını temsil etmektedir.

Relapse'nin anlamına bakalım birde. İlaç kötüye kullanımı, madde bağımlılığı ve uyuşturucu kullanımı için önemli bir eğilimdir. 

Bu başlığımda yanlış ilaç kullanımının bir kılıf olduğundan sizlere bahsetmiştim. 


Albüm , Eminem ve Cashis'in dövmelerini inceledikten sonra Shady Records kimlerin elinde diye bir soru geldi aklıma hemen. Eminem, Shady Records'un yöneticisi. Ama bana göre tam olarak bu kademede bir kukla. 

Şuana kadar ki işlediğimiz kısımda Eminem'in illuminati ile olan bağlarını gördük. Bakalım Eminem'in illuminati karşıtı ( killuminati ) duruşuna.

Buradan itibaren değineceğim şarkıların kliplerinde Eminem'in saçı sarı değildir ve kendi rengindedir. Bunun nedenini birazdan açıklayacağım canlarım sabırlı olun ve okumaya devam edin.

" You must be a sorceress cause you just 
Did the impossible 
Gain my trust, don't play games it'll be dangerous "

" Sen bir büyücü olmalısın çünkü 
İmkansızı başardın 
Güvenimi kazandın "

Space Bound şarkısında bu sözleriyle güvendiği kişinin şeytan olduğunu rahatlıkla anlayabiliyoruz. 


When I'm Gone şarkısına bir göz atalım. 

" That's Slim Shady 
Yeah baby Slim Shady's crazy 
Shady made me 
But tonight, Shady's rock-a-bye-baby, huh... "


" Slim shady bu  bebeğim
Slim shady delidir
Beni Shady bu hale getirdi
Ama bu gece Shady veda ediyor "

Belirginleştirdiğim bu kısım çok ama çok önemli. Shady beni bu hale getirdi, Shady veda ediyor. Demek istediği, artık alter kişiliğine karşı baskın çıkması. Dolayısıyla illuminatiden ayrılmak gibi bir anlam çıkıyor ortaya. Ayrıca eklemek istiyorum, bu şarkının klibi bir rehabilitasyon merkezinde geçiyor. Mekan, bu konuyu işlerken önemlilik arz ediyor haliyle.

Evet piçler beklediğiniz yere geldim sonunda. Eminem'in saçının sarı oluşuyla ilgili sürekli vurgu yapmıştım. Şimdi bir şarkı ile bunu sizlere açıklayacağım.

Öncelikle mutlaka okumanız gereken bir ayrıntı vereceğim sizlere. Slim Shady, Eminem'in alter kişiliğidir. Yani , bedeninin içinde bulunan ikinci bir kişiliktir. Zihin Kontrole uğraması sonucu kişilik bölünmesi yaşamıştır ki bununla ilgili bilgiye sahip olabileceğiniz bir başlık blogumda bulunuyor. Buyrun bu başlığı okursanız demek istediğimi daha iyi bir şekilde anlayabilirsiniz.

Bahsı geçen şarkı My Darling'dir.

Sözlerine geçelim.

Sözleri tamamen Türkçe olarak sunacağım sizlere. Çünkü şarkının neredeyse tamamı bizim için önemli. İllaki İngilizcesini de görmek istiyorum derseniz onuda netten elde edin. 

Şarkı, Eminem ve şeytanın karşılıklı konuşmasından ibarettir. Bakalım ne konuşuyorlar ?


Eminem: Geceleri uyumadan aynaya bakarım
Aynada dudaklar çıkar ve “yaklaş” diye fısıldar ( aynaya bakarak şeytan ile konuşmaya başlar )

Nakarat ( şeytanın konuşmasıdır ama Eminem, Shady olarak söyler )

Sevgilim! ( Eminem'in kendisinden bahsediyor )
Beni terk etmeni istemiyorum sevgilim
Sen ve ben birlikte olmak için yaratılmışız sevgilim
Eğer sana sahip olmazsam, kimse olamaz, benim sevgilimsin
Çünkü senin ruhuna, aklına kalbine ve bedenine sahibim

Verse 2
Şeytan: Shady, biliyorum oradasın, oralarda. Buraya gel
Konuş benimle, otur buraya, bir sandalye çek
Neden saçını kesmiyorsun? Hahahahaha
Tekrardan boya, hadi, dene ( Saçlarını sarıya boyatması Shady'i temsil eder. Başlığın başından beri sizlere vurguladığım sarı saçın sebebi budur. )
Eminem: AHHHHHHH!
Hayır, sana söyledim, beni yalnız bırak tamam mı?
Ş: Ama ben seni yeniden yaratmak için buradayım
E: Ama ben seni zaten öldürmüştüm! ( Eminem, illuminatiden önceden ayrıldığını haliyle şeytanla aralarına mesafe koyduğunu ifade eder )
Ş: Ama Shady, biz birbirimiz için yaratılmışız
Anneni bir düşün
E: Evet ne olmuş ona?
Ş: Sana ve küçük kardeşine yaptıklarını bir düşün
Tüm o yetiştirme yurtları…
E: Siktir git amına koyduğum!
Seni yenmiştim
Ş: Hayır, ölü taklidi yapıyordum, hatırladın mı?
Küçük kızının serpilmesini izlemene izin verdim
Sana yeterince zaman tanıdım, ruhun benim
Onu geri alıyorum
E: Seni lanet orospu NEDEN?!
Ş: Çünkü seni seviyorum, biraz daha yakından bak
Şu posterdeki ikimiz değil miyiz? Haha

Nakarat ( Slim Shady söyler )

Sevgilim! 
Beni terk etmeni istemiyorum sevgilim
Sen ve ben birlikte olmak için yaratılmışız sevgilim
Eğer sana sahip olmazsam, kimse olamaz, benim sevgilimsin
Çünkü senin ruhuna, aklına kalbine ve bedenine sahibim

Verse 3
Ş: Shady, dinle…
Kalabalık: “SHADY!” ( hayranları Shady diye haykırıyor. Yani hayranları, Eminem'e değilde Shady'e hayranmış gibi gösteriliyor )
Ş: Duyuyor musun?
Senin için bağırıyorlar, kariyerini geri getirebilirim
E: Ama onu geri istemiyorum!
Ş: Evet istiyorsun…
E: Hayır istemiyorum!
Ş: Evet istiyorsun, sonra pişman olacaksın!
E: Hayır olmam!
Ş: Dre yi telefona getireyim, doktoru arıyorum ( sizlere önceden bahsetmiştim. Dr. Dre, Eminem'in sürekli yapımcılığını yapmıştır. Şeytanın böyle konuşması, Dr. Dre'ninde örgütte olduğunu belirtmektedir. )
E: Durma, dün zaten Dre ile konuştum
Ş: Şimdi telefonda!
E: Yalan söylüyorsun
Dr. Dre: Yo slim!
E: NASIL, NEDEN ŞİMDİ?
Naber Dre?
Dr. Dre: Şunu bi dinle Slim, senle konuşmam lazım
Bilmiyorum, uyuşturucuları bıraktığından beri daha yumuşamışsın gibi görünüyor
E:  Ama Dre, Shady nin tüm olayı bir şişe saç boyası ve votkadır ( belirttiğim gibi saçın sarıya boyanması Shady'i temsil ediyor.Votkadan kasıtı ise ayık olmama halidir. Yani Zihin Kontrol etkisidir. )
D: Peki sadece biraz düşün Slim, ben buradayım
Sadece cevap at ve ne olduğundan haber et
E: Sikeyim bu aynayı! AHHHHH
Ş: Ben aynada değilim, senin içindeyim, bırak sana rehberlik edeyim
E: Siktir ol geber! Seni orospu çocuğu
Ş: Silahı yere bırak
E: BYE BYE! ( kendisini vurur )
Tamam hala hayattayım
Ş: Ben de öyle!
Denesen bile bir ruhu öldüremezsin
Haha, ruhunu bana sattın, hatırlatmama gerek var mı? ( şöhreti için yaptığı anlaşmadan bahsediyor şeytan. Ve bu anlaşmayı açıklıyor )
Tanrıya dua ettiğin o geceyi hatırlarsın
Bir albüm anlaşması için her şeyi verirdin, pekala Dre seninle imza attı
Bu bütün hayatın boyunca istediğin şeydi Marshall, haksız mıyım
Şeytan & Slim Shady: Bu eve bak, bu arabalara bak, harikayım, wooo!
Oh, ama bilmiyordun, şöhretin de bir bedeli vardır
Sadece şimdi kötü tarafını görüyorsun
Lisedeki en iyi arkadaşını kaybetmek, karını da ( lisedeki en iyi arkadaşından kasıtı Proof )
Hatta çocuklarının senden hoşlandığından bile emin değilsin
Turneden geliyorsun, Nyquill olmadan geceleri uyuyamıyorsun bile
Valium bağımlısı oluyorsun, rehabilitasyon döngüsüne başlıyorsun (önceden bağımlı olduğu uyku ilaçlarından bahsediyor )
Ama birlikte döngüyü kırabiliriz
Ş: Marshall…
E: NE!?
Ş: Kimse seni benim gibi sevmeyecek!

Nakarat 

Sevgilim! ( Slim Shady söyler )

Beni terk etmeni istemiyorum sevgilim
Sen ve ben birlikte olmak için yaratılmışız sevgilim
Eğer sana sahip olmazsam, kimse olamaz, benim sevgilimsin
Çünkü senin ruhuna, aklına kalbine ve bedenine sahibim


Evet piçler şarkı sözleri sizlere belkide inandırıcı gelmemiştir. Çünkü böylesine bir ifşa yapmasına örgüt sizce izin verir mi? MJ'nin ölümü, DMX'in hapse atılması ve daha birçoğu gibi bir son ile neden karşılaşmıyor Eminem ? 

Hatırlıyor musunuz başlığın ilk satırlarında sizlere bir cümle sarfetmiştim. Ben hatırlıyorum evet aynen böyleydi  

 " Belki bu önceden planlanan bir harekettir. Bu planın sebebini de konunun gidişatında sizlere açıklayacağım piçler. "

Şuan, en azından bundan 10 yıl öncesine bakacak olursak illuminati ile ilgili bilgisi olan kişi sayısı arttı.  Bunu , 07 Aralık 2011 tarihinde illuminati.org 'daki geri sayımın bitişiyle sağladılar. Ve Kliplerde, Filmlerde insanların gözüne sokarcasına bunu yaptılar. İnsanların bilinçaltına korkulacak birşey olarak işlendi. Eminem ise korkusuzca buna karşı çıkıp, tabirimle tribüne oynadı. Fanları gün geçtikçe artar bir hal aldı. Gösterdiklerine ve söylediklerine göre Slim Shady, artık Eminem'i terk etti.

Sizlere bahsettiğim şarkılar vardı. Real Slim Shady ve Ass Like That. Bunlar gibi olan Eminem'in birçok şarkısı mevcut ki bunların her birine tek tek değinmeye kalkarsam bu yazı bitmez. Özet olarak bu bahsettiğim planın işleyişinin  ilk aşamalarıydı bunlar. Örgütün, ona çizdiği sınırlar içinde hareket etmesi gerekiyordu o da bunu yaptı. O sikindirik şarkılara siktiğimin müzik endüstrisi ödül bile verdi. Bu Eminem'i teselli etmek için yapılan bir hareketti bence. Kim söylemek ister böylesine boktan şarkıları ?

Neyse yakın günümüze dönelim. Herkesin kafasını karıştıran bir düet olmuştu Rihanna ile olan düeti. Bu düet, benim söylediklerimin doğruluğunu kanıtlar niteliğinde resmen. Çünkü kendilerinin tabiriyle, Rihanna İlluminati Prensesi. Eminem, illumiantiye karşı bir duruş benimsemesine rağmen böyle bir düet yaptı.

2011 Grammy ödüllerinde ise sahneye çıkıp Rihanne ile Love The Way You Lie yani bahsi geçen düeti yaptılar.


O düet esnasında bir görüntü.


O düetin bitiminden hemen sonra Dr. Dre ile olan düeti I Need a Doctor şarkısını söyledi. My Darling şarkısında Dr. Dre'ninde örgütün dahilinde olduğunu sizlere açıklamıştım.

Buyrun verdiğim capslerdeki performansları.

Bu ne demek oluyor amına koyim ? Sen , My Darling şarkısında her şeyi ifşa et, sonra da Grammy müzik ödüllerinde sahneye çık. O da yetmezmiş gibi " En İyi Rap Albüm " ödülünü al. 


Kolye dikkatinizi çekmiştir umarım. Yakından bakalım mı şuna ?


 Kolye Anti - İlluminati sembolü olarak tanımlanabiliyor ayrıca Alcoholic Anonymous sembolüdür. 


Alcoholic Anonymous'un logolarından biridir.


Tasvir edildiği gibi Eminem, İlluminati karşıtı ise Grammy ödülü alması çok normal karşınalabilir bir durum mu amına koyim. Müzik sektörünün kime ait olduğunu bas bas bağırıyorum neredeyse her başlığımda.  Kısaca Eminem'in illuminati karşıtı olması , popülaritesini arttırmak için sadece bir kurmacadır. 

Son olarak Not Afraid klibine değinmek istiyorum.

Klip Buyrun


Klip bu sahne ile başlıyor. Burası bir sahne olduğu için bulutlar sabittir. Haliyle bulatlara istenilen biçim verilmiştir. Klibin başlangıç ve son sahnesi aynı olduğu için bu sahne ile ilgili ifşayı en sonda yapacağım canlarım.


Aynaya baktıkça kendini silik bir şekilde görüyor. Çünkü bu klipte sözde illuminatiden kurtuluşunu anlatıyor. Bununla ilgili daha belirgin bir sahnesi var klibimizin. Ve bu capste dikkatinizi çekmek istediğim bir diğer nokta belirginleştirdiğim alandır. O mankenleri oraya süs olsun diye yansıtmamışlar amına koyim. Milyon dolarlık klipler böyle görüntü hatalarıyla dolu olacak hali yok ya. O mankenler, Zihin kontrolüne uğramış köleleri temsil ediyor. Kendisininde bir zamanlar böyle olduğunu belirtmek istiyor.


Aynalarla çevrili bir odaya giriyor. Bir çıkış yolu arıyor. Ayrıca illuminatiden kaçışını temsil eden sahnedir burası.


O sahne sürerken başka bir ortamda beliriyor Eminem. Bana soracak olursanız önceki capste bedeni, bu capste ise ruhunun illuminatiden kurtuluşu temsil ediliyor. Ayrıca bu sahnenin bir benzeri Rihanna'nın Disturbia klibinde de görülmekte. Neyse klibimize dönelim. Çıkmak için bir delik buluyor.


Benim tabirimle, bedeninin illuminatiden kaçışını temsil ettiği sahnede çıkışını gösteriyor.


Yine benim tabirimle, ruhunun illuminatiden kaçışını temsil ettiği sahnede de bir delik açıyor ve oradan çıkışını gösteriyor.


Kapalı alandan dışarıya çıkıyor ve rahat bir nefes alıyor.


İlluminatiden kaçışı temsil eden bir klipte karşımıza çıkan şeye bakın amına koyim. İlluminati mensubu Dr. Dre'nin Beats kullaklık reklamı yapılıyor. Çok akıllıca dimi amına koyim.



Sizlere belirttiğim gibi klibin ilk ve son sahneleri aynı. Bir sahnede çekildiği için bulutlara istenilen şekiller verilmiş. Bu klipteki görüntünün orjinal haliydi. Alttaki capste gördüklerimi sizlere belirginleştirip tekrar göstermek istiyorum.


Paint terk oldu ama elimden bu kadarı geliyor hehe. Soldaki ve sağdaki belirginleştirdiğim bulutlar göz şeklinde. Yukarıdaki capse bakarsanız anlarsınız. Şimdi bazıları çıkıp diyecekler, " e be amına koduğum yine ordan burdan göz çıkardın yapacağın ifşayı sikeyim " e be orospu çocuğu sinirimi bozma da otur dinle iki dakika. Bariz olarak İlluminati'den çıkışı temsil eden bir klipte bunların olması ne demek biliyor musun ? İlluminati gözetimi altında gerçekleştirilen bir klip olduğunun göstergesi bu. Akıl yürüt biraz amına koduğumun saftiriği. Sağdaki silüete gelecek olursak onunda bir açıklaması var haliyle. Önceki başlıklarımdan Katty Perry - E.T klibini hatırlatmak isterim sizlere.


Evet E.T'nin giriş sahnesindeki görüntü böyleydi. Bu sahnede şeytan sembolize ediliyordu. Bir daha bakalım Not Afraid klibindeki buluta.


Aynısı değil mi ? 

Ben sizleri, hayran olduğunuz kişilere karşı soğutmaya çabalamıyorum. Sadece görmediklerinizi veya görüpte inanmak istemediklerinizi sizlere sunuyorum. 

Bu kadar dikkatli bir şekilde incelemeden önce bende önümüze sunulan bu kalıba inanıyordum. Yani Eminem'in illuminati karşıtı olduğuna. Ama bu kadar şeyi en son ayrıntısına kadar araştırdıktan sonra, yeni bir bakış açısına sahip oldum. Sizlerin de doğru olana inanmanızı isterim. Unutmayın herkesin doğruları farklıdır. Benim doğrularım, Ahmet'in Mehmet'in doğrularıyla aynı olmak zorunda değil. Kendi doğrularınızın peşinden koşun. Benim elimden en fazla bu kadarı geliyor canlarım. 

Sağlıcakla kalın.

Özet:  Herşey göründüğünden çok daha farklı.







































328 yorum:

  1. devam reyiz devam takipçinim :D

    YanıtlaSil
  2. eminemin karşı olup olmadığını bilmem de o sondaki bulut olayı amma zorlama olmuş onu söyliyeyim de.
    eline sağlık yine de

    YanıtlaSil
  3. devamını beklerız panpa

    YanıtlaSil
  4. iyisin panpa en iyi yazin bu

    YanıtlaSil
  5. özel ifşa için sağol panpa beni düşünerek yapmışsındır umarım :)

    arkandayım her zaman hehe. (amk senden alıştım bende)


    cccsenbenimkinigorseydinccc

    YanıtlaSil
  6. yaptığın en iyi ifşa olmuş panpa böyle devam et.my darling şarkısına inanamadım amk resmen şeytanla ilişkisini ifşa etmiş.

    YanıtlaSil
  7. Sonuna gelene kadar Eminem'e saygım arttı, sonunda sıçtın adamın ağzına :S Ama çok zekice. Tebrik ederim

    YanıtlaSil
  8. bu klip illumimatiye düşman bi klip.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen oyleeee

      Sil
    2. eminem hiç bir zaman illumunatiye diss atmadı amq saçmalamayın

      Sil
  9. bide nirvanadan filan girsene panpa

    YanıtlaSil
  10. Volkan görmesin, evinden aldırır mazallah :D

    YanıtlaSil
  11. başta iyi gidiyodun ama sonu boka sarmış.
    bulutlar çok zorlama olmuş hacı.
    yalanına sokuyum.

    YanıtlaSil
  12. Bulutlar olmamış.Ayrıca şu sarı saç gökçe tuttu fırlattıda var dikatimi çekti.

    YanıtlaSil
  13. Eminemin rihannayla olan şarkısının sebebi eminem rihannanın fanlarını kendi tarafına çekmek istemiştir o yuzden rihannayla söylemiştir

    YanıtlaSil
  14. Aynen öyle. Recovery albümü çok tutmadı, dergilerde filan diğer albümlere yer verildiği kadar yer verilmedi, reklamı yapılmadı. Rihanna da albümün bir tanıtımı gibi. Ayrıca Luv the way u lie'da KILLUMINATI diye bağırıyor resmen (1.52'de) o da Rihanna fanlarına da bir şeyler anlatabilmek için. Not Afraid'te de o kırdığı duvarın üstünde üçgen var dikkatli balın. Özetle ben Em'in Killuminati olduğunu düşünüyorum. Hem fan sayısının arttığı yok, bir 2002 deki Eminem'e bak, Bir de 2010'daki. Belki de insanlar şüphelenmesin diye vermişlerdir o Grammy'i. Çünkü tuhaf olur yani, 2002'de Lose Urself Oscar'a aday olsun, 2010'sa Not Afraid bir tane bile ödül alamasın.

    YanıtlaSil
  15. Daha 2 gün oldu bütün yazılarını okudum ve çok beğendim . Ben de bu konuya çok meraklıyımdır . Bir de bişey diyim cinlerle ilgili de bir yazı hazırlar mısın ? kaç aydır kafayı yemek üzereyim onlar hakkında dolu dolu yazılar okudum ve galiba bana musallat oldular . dediğim gibi cinler ve uzaylılar hakkında da bir yazı yazarsan çok sevinicem saygılar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Arkadaşım Onlari DÜşünürsen Gelirler Ayni Şeytan gibi

      Sil
  16. Kusura bakma ama not afraid Aciklarken bayagi bi sacmalamissin

    YanıtlaSil
  17. illuminati den tamamen çıksa öldürülceğini veya kızına zarar verileceğini biliyor ve korkusundan böyle hareket ediyor tamamen kopup MJ gibi yapsa anında EM i de indirirler aşağıya ve fark ettiyseniz Dre onun cok yakın arkadası umarım oda kendine gelir... Eminem'in ne olursa olsun arkasındayım bu savaşında

    YanıtlaSil
  18. ben her ne kadar Eminem in artık illuminati karşıtı oldugunu düşünsemde yaklaşımını çok mantıklı buldum (not afraid klibindeki bulut olayı dışında).Yaklaşımını sevdim çünkü olması muhtemel ;)

    YanıtlaSil
  19. Şu son bir ay içinde eminem skylark grey diye sanırım yeni bir kızla düet yaptı ve slim shady tarzı bir klip sanırım :/???

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ben de öyle düşünüyorum ayrıca berzerk te de saçları sarı. :(

      Sil
  20. ya not afraid in kamera arkası çekilerine bakın ne tablosu ya adam bildğin duruyor orda gerçek ora ama minderler falan ayarlanmış bi bok bilmenden sikme hemen

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. amk bide bilmis bilmis konusuyor,guya emineme bok atacak,bok atacaksan da mantıklı at lan,eminem 4ever

      Sil
  21. My darling video linki lutfen

    YanıtlaSil
  22. Eminem aka Slim Shady Forever7 Şubat 2013 22:17

    bu kadar saçma bir illmunite yazısı görmedim kim peki illmunite karşı savaşıyor senmi ? haha bu bloglamı peki blogspot kimin ? ayrıca EM illmunite olmayan sanatçılardan ve rapperladandır NOT AFRİD video klibini tamamen yanlış anlamışsın sokakta geçen sıradan adamın kölündeki babasının dövmesine bakıp wow illmunate demek ğibi birşey bu daha fazlası gerek ama sana kim inanır my draling şarkısını mj yapabildimi ? hayır em çıkıp suratlarına karşı söyledirecovery dinle EM öldürememe sebebleri şuan ençok hayranı olan sanatçı facebooktanda twitterdanda birçok sahte deyil gerçek hayranı var oysa MJ hemen öldürmediler hayranları azaldı kaç sene oldu albüm yapmadı taciz tecavüz olayları abd herkez mj bunu yaptı diye ayıfladı ve öldürdüler ancak ölümünden sonra abd ve dünya anladı amk sizde illmunati yeni keşfeden salaklar ğibisiniz birde kısa bir not Slim Shady aka ismidir ve onu kendisi evinde aklına gelmiş bir sözdür bu karakter üzerindne herkese gönderme yapıyor ama bazıları shady öldü deyince hey artık shady olmıcak diyor adam halbuki kötü taraflarımı temizledim öldü onlar diyor ve tabikide Slim Shady olarak sizin dinlediğiniz bu yazıyı yazan kişininde dinlediği gerçek illmunte sanatçılarına tiye almak laf koymak o şarkıda mtvye laf koyuyor bunudamı anlamadın mal jessica ile taşşak geçiyor neden mtv artık em'i göstermiyor pek arada sırada insanlar siphelenmesin diye bi iki gösterir ayrıca grammyi mtv vermiyor mal birde recovery rekor satış rakamı yapmıs mj bile geçmişir mallar ne satmaması ingilizceniz mi yok o zaman idea etmeyin nedir bu EM düşmanlığı adam Tupac ğibi bu müzik ve sinema dünyasını ele geçirmiş gizli bir örgüt ile savaşıyor ve onu ünlendirende illmunute deyildir rap olimpiyatlarıdır ve kızı oldugundan zamanında bu örgüte ses çıkarmamıştır sadece ama eski şarkılarında bile şeytan ile konuşma diyalogları ile daha siz illmunite diye saçmalayamazken adam uyarıyordu en yakın arkadaşı kankası abisi ğibi gördüğü D12 grubu beraber kurdukları kişi Proof'un ölümü ile 6 veya 7 8 sene rap yapmadı şarkı yazmadı ve döndüğünde tamamen kararlıydı not afraid'de hayranlarına sizin için geri döndüm ve sayenizde ayakta durdum ve atlattım artık bunlarla savaşma zamanı asla pes etmiyecem rap'i yanlız bırakmıyacak derken örgüte meydan okuyor siz ise kopyala yapıstırır biraz değiştirip youtube deki videoları izleyip e kesin mj hayranı biri bu EM aslında onlara çalışıyor diyorsunuz söyleyin abd deki illmunite örgütünü deşifre eden sizlermiydiniz hayır amerikalılardı çünkü EM'in sözleriyle tamamen ortaya çıktı ve onlarda gerçeği youtbe yuklediler adam t.ı lil wayen ve kanye west'i uyardı ayrılın diye bunları mahsus tan niye yapsın jay-z ğibi yapar ve işine bakardı mtv nasılsa örgütten kişilere ödül veriyor recovery ile EM 10 dalda aday oldu ve dünya capında hayranları EM'i seçmesine o kazanmasına rağmen sitedeki oy oranından belliydi ve ilk defa bir albüm 10 dalda aday oldu bunu yapanlar benim ğibi dinleyenler internetten seçen halk peki 3 dalda aday olan sıradan birine bile eskiden ödül veren ve açıklamarı böyle olan mtv niye 10 dalda bir efsaneye 10 ödülü vermedi ve sadece 1 tane verdi nedeni açık meydan okuma ve ayagını denk gel demesi bu mtv'nin kendi adamlarına veriyor dediğin ğibi olsa hepsini alırdı layd gaga ğibi söyleyin o salağı kim seviyor kimse hayranları bile sahte hackerlar yapıyor yani bebeler EMINEM'den aldığınız dersi kendi yorumunuzda EM'i kötüleyerek bu örgütü anlatma çalışmanız karadeniz fıkralarına benzemiş salak olmayın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yuru be kardesim kim tutar seni,aynen oyle

      Sil
    2. Abi emin ol biz de öyle olmasını isteriz ama bende mtv var arada izlerim yazın hot boys diye bir şey yapmışlardı orada Eminem ismi de vardı klip de gösterdiler. Ayrıca yeni çıkan, yani yeni sayılır, berzerkte saçları sarı ayrıca 666 ve tek göz yapıyor. Ben de inanmıştım illuden çıktığına ama pek öyle görünmüyor. Lütfen berzerk klibini izleyin. Eminem in sokakta elinde kağıt tutan adamla olduğu sahneden biraz sonra. Bir de karısı ile ilişkisini biraz açabilir misiniz? Çünkü karısının onu aldatmasıyla alakalı bir şarkısı var. Şarkının adı Kim. The Story of The Marshall Mathers albümünden.

      Sil
    3. Ya abi 666 yaptıktan sonra ne yaptığına bakmayıp direk kapatıyon mu klibi anlamadımki amk.

      Sil
    4. berzekin backwards halini dinle anlarsın sürekli help me diyor
      eminem in saçlarını sarıya boyamasının tek sebebi illuminati den olmayıp illuminati gibi gözükmek zorunda olmasıdır çünkü öyle gözükmek zorunda yoksa kızının ölüm haberini alabilir yani aslında recovery dönemi devam ediyor Eminem aka Slim Shady Forever çok doğru bi yazı yazmışsın tebrikler

      Sil
    5. Bu arada not afraidin de bacwards halini dinleyin derim www.youtube.com/watch?v=yzgzsTmeck8 buyrun burda

      Sil
    6. ya eminem tekrar illu oldu çünkü kızını ölümle tehtit ettiler eminemin guts over fear şarkısını dinleyin eminem lady gaga ya ödül verirken yüzünün hali nsldı videosunu izleyin resmen herkesin önünde adamı tehtit ediyolar

      Sil
  23. SHADY & PROOF7 Şubat 2013 22:29

    işte gerçek illmunati sanatçıları ve EMINEM ğibi karşı çıkanlar hepsi öldü SHADY EFSANESİ yani EMINEM dışında her cümlenin sonuna piç kaarak şu kaynatasızlar diyen aşırı yobaz dinci fakat TÜRK düşmanı pezevenk ğibi olma çaban ne burası Türkiye her cümlenin sonuna fuck yada piç katarak ancak alay konusu olursun senide 10 yasında bebeler takıp eder işte gerçek yazı okuyun dalkavuklar : http://www.mozolemirach.net/forum/index.php?topic=3031.0

    YanıtlaSil
  24. SHADY RECORDS7 Şubat 2013 22:35

    hey angut beyinli kendisini dan brown zanneden gerzek eğer bir kişi kalmışsa şu sanat dünyasında en popüler efsane her dediği olay her albümü hala rekor satan ki bunu listere bakaran anlayabilirsiniz ama nerde kafa olsaEminem ve Tupac ğibileri ön planda olduğunu ve buna karşı savaştığını araştırır ve görürdünüz alın okuyun pezolar bir de EM'e bulaşma biz hayranları fena tefeleriz gerçek ve gerçek dışını ayırt edin sembol sadece göz deyil adamın iki gözü var eee Tanrı'da mı mason ve illmunati beyinsizmisiniz dövmede'ki göz kimin eşinin eee ne biliyorsunuz adma o amaçlamı koymuş dimizde iftira atmak günahtır hele hele böyle dünyayı yönetme arsusunda olan ögüte karşı savaş açan efsane Eminem'e karşı bunları demeniz tamamen abartı ve ondan hazetmeyişinizi dışa vurum alın okuyunda adam olun : http://www.facebook.com/note.php?note_id=155216474532062

    YanıtlaSil
  25. lan ben senin açtık sayfayı ilkj paragrafta p*çler yazıyo ne ayaksın lan sen ne sanıyon olm kendini ayrıca çok uzun okumadım atlaya atlaya okudum ama emeğine sağlık

    YanıtlaSil
  26. lan bulutu da mı adam kontrol ediyo la

    YanıtlaSil
  27. Elbette em in hayranlari bu yazdiklarina inanmayacaktir ama gunumuzde illu olmayan ve onlara savas acan unlu cok az (MJ,2PAC,DMX).bu durumda em amcamin oglu olmadigi icin dediklerine katiliyorum.AMA SİNİRİMİ BOZAN TEK SEY SUREKLİ PİCLER DEMEN!!SENSİN O!!

    YanıtlaSil
  28. eminem illuya karşı senin o saçma sapan uydurmaların var ya.. o bulut ne alaka o bulutlarda gözşekli filan yok

    YanıtlaSil
  29. mal oğlu mal senin beynini sikim oç mal git bi not afraid kamera arkasını izle gerçek mi foto mu gör oç senin gibi mal mal konuşunlar yüzünden bu illimunati iyice saçmaladı millet artık sikinde göz arıyor mal Eminem illimunatiye karşı ender bi santçı ve en iyi rapçi ve de çok ünlü senin dediğin gibi şöhrete falan ihtiyacı yok

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. KREDİ KREDİ TEKLİF
      İYİ GÜNLER,
      Biz çok minimum, özel, ticari ve bireysel krediler sunuyoruz
      Yıllık faiz oranı bir yıl için 50 yıl vadeli% 3 altında
      dünyanın her yerinde dönem. Biz 5,000 $ arasında değişen kredi vermek
      $ 200 milyon ABD doları.
      Maksimum güvenliği için krediler de sigortalı olan bizim
      Öncelik, geceleri uyku kaybetmek Bir okunaklı nasıl endişe
      Kredi borç veren? Hızlı için tırnaklarımı yemeye? Bunun yerine dayak
      Kendinizi, İletişim Christopher Jelaca Kredi Ev Bugün (Kredi
      Hizmetler), biz bu bizim görevimizdir, kazanan çözüm bulmak için, kötü kredi geçmişi durdurmaya yardımcı krediler konusunda uzmanım.
      İlgilenen kişiler e-posta yoluyla bize başvurun:
      Borç veren Adı: Bay Christopher Jelača
      E-posta borç: (christopher.jelaca_easyloanhouse@hotmail.com)
      En iyi dileklerimle
      Bay Christopher Jelača

      Sil
  30. Kardeşim o beats reklamı dr.dre ile çok yakın arkadaş oldukları içindir

    YanıtlaSil
  31. Amk rihannayla yapılan duet,rihannanın hayranlarını kendi tarafına cekmek amaclıdır,yaklasımın cok yanlıs,bulut olayı acayip zorlsama olmus kimse kanmadı boyle biseye,dr dre yle de cok yakın arkadaslar. Saygılar. Eminem4ever

    YanıtlaSil
  32. allahım ya yok boyle bi sacmalık :D bulutlarda zaten sıctın sıvadın ortalıgın amınakoydun :D eminemi kotulemek o kadar kolay degil,rihannayla rihannanın fanlarını kendi tarafına cekmek icin duet yaptı,madalyonun adece bir yuzuyle degerlendirme

    YanıtlaSil
  33. Ama Eminem şarkıyı bulutlara doğru söylüyo. Bulutlar İllu'yu temsil etmiş Em de ona doğru "Korkmuyorum" diye haykırıyo. İllu'dan şeyler de koymuş ki, ondan korkmadığını belirtiyo işte şarkıda, kliple de bunu çok desteklemiş. Klibi daha da dikkatli izleseydin, bulutlara doğru söylediğini görürdün aq

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. eminem onlardan korkmadığını belirtmek için örgüte ait gizli sembollere mi bunu haykırıyor :) saçma biraz bence zaten her yerde her şekilde dile getiriyor açıkça. Peki neden bunu klipte gizli bir şekilde yapmaya çalışsın :) o yüzden yazarın dediği daha mantıklı . klibin hem başında hem de sonunda yer alması klibin örügt kontrolünde çekildeğine kanıt olabilir.

      Sil
  34. eminem oldukça iyi bir sanatçı , düşünceleride çok iyi boktan bir popçu gibi değil rapçi sonuçta. İlluminati karşıtı olmasıda hayranlarının onu sevmesinde çok büyük bir etken.My darlingte kendi kafasına sıkmasına rağmen ölmemesinden örgütün kendisini ne olursa olsun bırakmayacağı şeklinde de yorumlanabilir. Rihanna ile yaptığı düetin rihanna hayranlarını kendi yanına çekmek istediğinden olduğunu düşünmek de bana hiç mantıklı gelmiyor. Düşünsene dünyayı yöneten bir örgüte karşıyım ama onların adamlarıyla det yapıyorum. çOCUK OYUNCAĞI MI LAN BU AMK :) her şeyi geçtim illuminatiye karşı yapıldığı düşünülen not afraid şarkısında bile çok net şeyler olmasada bazı izler olması düşündürücü.Yazarında dediği gibi milyonlarca para harcanıyor. Hazırlanma aşamasında binlerce profösyonelin elinden geçiyor ama ufak ayrıntılar var tesadüf olabilir mi :) ve her şeyden önemlisi örügütün planlı bir şekilde hareket ettiğini biliyoruz. Dünya ellerinde sonuçta. my darlingte eminemin ölmesine izin verilmedi.Eminem o kadar Killuminati diye bağırmasına rağmen sonu mj gibi olmamasıyla ilişkilendirebiliriz.O kadar plandan bahsettik
    " Belki bu önceden planlanan bir harekettir. "

    Bu yazı kafamı karıştırdı.Mantıklı şeyler var . Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  35. akıl küpüsün illumunatiyi ifşa edip niye ödül alıyor ? çünkü billboard 100 illumunati olmayan tek ödül töreni biraz daha araştır aq

    YanıtlaSil
  36. Merhaba panpa sana bişi sorucam ben çok büyük bi EMINEM hayranıyım. EMINEM berzerk şarkısında neden saçları sarı? Birde dr. dre EMINEM'i illuminati'ye aldıysa hala EMINEM neden onun kulaklığını falan takıyor? EMINEM'in 2013'deki bir fotosunda http://wac.450f.edgecastcdn.net/80450F/popcrush.com/files/2013/08/Eminem1.jpg bu şekilde tek göz yapıyor bunun anlamı tekrar illuminati ile çalıştığı mı yoksa çıkmak istediğimi? Sorularımı cevaplarsan Full takipte kalacam panpa.

    YanıtlaSil
  37. Bak şimdi bu adamı illuminati bırakmak istemiyor ödüller bu sebeptendir. Şu kulaklık meselesine gelelim.Amk beats markası dr.dre nin e eminemin prodüktörü onu ünlü yapan kim?Dre.Konuşulcak bişey yok.Zaten berzerk klibini dikkatli izlersiniz anlarsınız hareketlerinden.Bulut olayını da abartmışsın zaten kamera arkasını izlersen gerçek bir stüdyodur.

    YanıtlaSil
  38. müdür yanşlış anlamada taklit etme, kendin ol yazarken.birde bulut olayı tutmamıs hakketten

    YanıtlaSil
  39. Ya biri su my darling in video clibi varsa atsin bulamadım

    YanıtlaSil
  40. mk ceketi neden siyah not afraid de çünki ceketn içinde göz var ondan A:DSAFSDASF: ya olm mk piçler deyin duruyon anan domaldığında götünde göz oluyor onuda sölim

    YanıtlaSil
  41. Adam haklı beyler kurmaca olması çok daha makul
    ayrıca http://www.youtube.com/channel/UC20vb-R_px4CguHzzBPhoyQ?feature=g-vrec kendi vevo sayfasına son kliplerine ve profil resmine bakalım bu yazarımızı doğruluyor

    YanıtlaSil
  42. la oküzcanlar ulan çamur atteciğiniz die saçmalamış şıçmışsınız be blokçuda amma dallamaymış haa...ulan enazından adam gibi araştırma yapında öyle yorum yapın milleti kızdırmaktan başka birşey bilmiyonuz ezikler sizi........EMİNEM in gerçek stanları aslı iyi biliyor siz ortalıkta zırvalayın anca..pehhhhhhhhh

    YanıtlaSil
  43. Bulut ne alaka.tespit yapaym derken baya saçmalamışsn

    YanıtlaSil
  44. Aslında klipte illü den çıkmaya çalışsada ordan ölmeden çıkılmadığını anlıyor

    YanıtlaSil
  45. Ulan bir siye. Bari biraz gerçekçi ol amına kodumun Sikkofield özentisi. He tek göz he götümde tek göz zaten. Dalyarrak.

    YanıtlaSil
  46. Dikkat.
    Kisisel is için bir kredi ihtiyaci mi? hemen tamam da kredi transferi için simdi (igein_h_yizevbekhai@admin.in.th): evet bu email irtibata geçerseniz.

    YanıtlaSil
  47. Bu yorumu okuyan herkes için iyi bir haber. Ben dünyaca ünlü aydınlatmak kardeşlik topluma aittir nasıl ifademi paylaşmak istiyorum, ve nasıl ben büyük bir zenginlik, servet ve şöhret elde ederek, daha ünlü hale gelmiştir. İşte hayatım değişti nasıl. O çok zengin, varlıklı, ünlü ve başarılı oldu çünkü her zaman, bana para veriyordu Bir arkadaşım. Güzel bir gün, o da bana hayatta başarılı olmak için yol göstermek için gidiyor, bana para verecek olmadığını bana söyledi. Yani ben çok mutlu oldu, ben o büyük aydınlatmak, toplumun bir üyesi olduğunu bilmiyordum. Yani ben dünyaca ünlü aydınlatmak topluma başlatılan ve birkaç gün sonra, ben milyonlarca Dolar değerinde bir sözleşme verildi. Sağ şimdi ben konuşurken, ben çok iyi yapıyorum, benim iş, i hayat benim ve ailem için çok zor oldu önce ben, şimdi insanlara para veren biriyim, iş fiyatlar dünya seyahat. Bugün bize ait olmak istiyorsanız? Şimdi> illuminati worldwide@yahoo.com ve hayatınızı iyi için değişecek bize bir email gönder.

    YanıtlaSil
  48. Bu yorumu okuyan herkes için iyi bir haber. Ben dünyaca ünlü aydınlatmak kardeşlik topluma aittir nasıl ifademi paylaşmak istiyorum, ve nasıl ben büyük bir zenginlik, servet ve şöhret elde ederek, daha ünlü hale gelmiştir. İşte hayatım değişti nasıl. O çok zengin, varlıklı, ünlü ve başarılı oldu çünkü her zaman, bana para veriyordu Bir arkadaşım. Güzel bir gün, o da bana hayatta başarılı olmak için yol göstermek için gidiyor, bana para verecek olmadığını bana söyledi. Yani ben çok mutlu oldu, ben o büyük aydınlatmak, toplumun bir üyesi olduğunu bilmiyordum. Yani ben dünyaca ünlü aydınlatmak topluma başlatılan ve birkaç gün sonra, ben milyonlarca Dolar değerinde bir sözleşme verildi. Sağ şimdi ben konuşurken, ben çok iyi yapıyorum, benim iş, i hayat benim ve ailem için çok zor oldu önce ben, şimdi insanlara para veren biriyim, iş fiyatlar dünya seyahat. Bugün bize ait olmak istiyorsanız? Şimdi> (illuminatiworldwide@yahoo.com) ve hayatınızı iyi için değişecek bize bir email gönder..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. MY ANLATTIKLARI

      Merhaba sevgili arkadaşlar

      Benim Adım Cynthia Vilva olduğunu. Ben bir hiç görmedim Kadina minnettarlığımı ifade etmek, bu mesajı kullanmak istiyorum love or benim hayatımı bir cennet Yapti.

      Kesinlikle prayed hile insanlar internet isteyen Mutevazi kötü niyetli kişiler loves büyük Kralice Madu hala güvenilir olabilir Bazi insanlar vardır ki bana gösterdi.

      Aslinda ben benim in-laws gelen Vardi sorunları loves kocam çok anlayış, evlilik 21 yıl hiç annelik sevinci yaşadı yaşadı. Gördüm one ne Ben Bir gün internet gösterdi üzerinden ben ben gidiyordu olarak onların Skiing Sirt, Tedavi vefat ben kocam denilen var, onları nasıl yardım ettiğini belirli bir kadın hakkında tanıklık verilen numaralar insanların Bazi onların evlilik kurtardı Gördüm loves O ve ben bu insanlar ifadelerine sahte görmezden gerektiğini beni bana cesareti. Ama bu UNON kutusu post aracılığıyla büyük kadın Temasa karar: queenmadu211 @ gmail.com
      Benim in büyük Sürpriz kadın bu bana yardım başardı see şimdi iki büyük erkek see büyük şeklinde bir bir kız olduğu gurur anneyim. kocam gurur benimle biz Sees birlikte mutlu ayrılıyor daha.

      Kralice Madu Büyük Yardımcısı sayesinde, ben senin hayatımda iyi iş konuşmaya devam edeceğiz. Kocam Gives ofisinde terfi see daha oldu bana gurur. harika Aile yaşıyorum Ben bir ben seen one gerekirse sonsuza dek minnettar olacaktır itiraf etmeliyim.

        Or muhtemelen tüm senin sorunlarına Cozum olduğundan Sevgili veliler, arkadaşlar, Kardeşler see kız Kardeşler UNON post kutusuna büyük QUEEN Madu yazmak. Or Baska ben gibi sorunlara ilişkin Cozum Temasa onunla söylediler

      HIV / AID veya ilgili hastalık için 1.
      2. Uzun Süre kayıp bile, kayıp sevgilisi geri getir
      . 3 vb evler, iş see müşteri Cazibe kötü buyu Kaldir
      . 4 iş Promosyon the yerinde and Gives kariyerinde uzun Süre için bir istenen var.
      Hatta one bunları söz önce 5. tüm sorunları Oku
      . 6 uzakta to alarak devam siyah nokta Kaldir
      . 7 Keşfedin neden yaşam see çözelti içinde ileri yok
      . 8 aile kavgalarına eleyin
      September. zihinsel bile Engelli Çocuklar mükemmel için bir okul notları olun
      evlilik and Gives ilişki içinde parçalanıyor 10. Dur
      . 11 ​​iade istenirse (kötü güçler tarafından Presler your ruhu, uykusuz nite) yok see Nikolos göndermek
      Kadın see rahatsız edition menstrüasyon 12. Kür Kısırlık
      13. çıkarın seçtiğiniz sevgilisi evlilik için
      14. çalıntı Zarar go wrong size nerede insanların kurtarın.
      15. doğaüstü Şans getir
      16. Bebek Gebelik gebe buyu
      17.Get aldatmaca paranızı geri
      18. Muhtemelen popüler müzik ilgileniyor istiyorum
      19. Muhtemelen football popüler ilgileniyor için
          
              Bugün QUEEN size Madu İletişim ve ben hayatınızın geri Kalani için . mutlu and biliyorum E-posta: queenmadu211@gmail.com ...

      Sil
  49. Günaydın Sevgili kardeşlerim İslam, biz are güvenilir mali şirket, saygın, meşru ve akredite kredi şirketi. Biz Müslümanlar için borç para ve % 3 faiz oranıyla mali yardıma muhtaç insanlara layık güveniyorum. Kötü kredi veya faturaları ödemek için paraya ihtiyacı olan var mı? ya da bir iş kredi ihtiyacı? Kredi sunmak için memnuniyet duyarız gibi yararlanıcı güvenilir yardımcı bilgilendirmek için bu orta götürmeme izin ver.Yazınız ile bilgi aşağıda. Yanıt sonra bir kredi başvuru formu doldurmak için gönderilir. (Orada hiçbir kredi kontrolü, % 100 Garantili!) Umarım bana hizmet etmek izin verir. İçtenlikle. E-posta yoluyla bize ulaşın: (creditsolutioncompany@gmail.com)

    YanıtlaSil
  50. Merhaba!

    Mali yardıma mı ihtiyacınız var? Arama artık tüm mali sorunları geçmişte bir şey yapmak için geldik. Biz dışarı krediler iş yatırım yapmak, şirketler ve bireyler kötü kredi sahip mali yardıma muhtaç veya para ihtiyacı faturaları ödemek için.

    Şimdi kredi her türlü uygulamak ve acilen al!

    * Randevu 50,000,000.00 $ $5,000.00 maksimum miktar değişen kredi
    * Faiz oranı % 3 var
    * Geri ödeme 1 ile 30 yıl arasında seçin.
    * Aylık ve yıllık bir geri ödeme planı arasında seçin.
    * Şartlar ve koşullar kredi esneklik.

    Tüm bu planları ve daha fazla, lütfen bize ulaşın.

    Saygılarımla
    Yönetim

    YanıtlaSil
  51. Acilen faturalarınızı ödemek için size Kredisi, mali aşağı, acilen mısınız gerek yok ve para gerek? Eğer iş için bir, ucuz, hızlı ve kolay kredi arıyorsunuz? 1000 dolar minimum 500.000.000 dolar maksimum kredi sunuyoruz, çünkü yok Worry. e-posta yoluyla bugün bize: cashcityloanlender@hotmail.com

    YanıtlaSil
  52. Her biri Merhaba, ben, ben çabuk Tanrı lütuf çim benim hayatımı değiştirdi Bir okunaklı ve gerçek kredi borç veren beni yönettiği nasıl bir tanıklık kesme bu orta kullanmak istiyorum, Endonezya'dan bayan Aanjay Rara değilim ama Ohio ABD'de yaşamak Şimdi stres veya finansal zorluklar olmadan sağlıklı ve varlıklı yaşam övünebilir zengin bir kadın fakir olmaktan. Benim ağrıları eklemek olmaz kim online okunaklı kredi borç veren bir kredi almak çok umutsuz oldu internette bir kredi almaya çalışırken pek çok ay sonra ve 5200 $ toplamını kandırdı, sonra ben bir arkadaşı ile temasa karar Son zamanlarda online kredi var mayın, biz konuyla ilgili tartışılan ve bir kadın Jeanne Roland Kredi Firma CEO'su Bayan Jeanne Roland denilen hakkındaki sonuca bana söyledi. Kredi stres olmadan kolayca kabul edildi ve tüm hazırlıkları nerede kredi oldu az iki (2) gün kredi transferi ile ilgili ve yapılan bu yüzden Bu yüzden,% 2 düşük faiz oranı ile (320,000.00USD) bir kredi toplamı için uygulanan benim bankaya yatırılır. Yani ben hızlı bir kredi ihtiyacı birini tavsiye yoluyla ona temas etmek istiyorum: (jeanne.loanfirm@gmail.com veya jeanne.loanfirm@financier.com) O Allah onu korusun olacağını dua yapıyorum ki bilmiyor iyi bir şey için o benim hayatımda yapmış. Ayrıca daha fazla bilgi için aanjayrara2015@gmail.com bana ulaşabilirsiniz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. MY ANLATTIKLARI

      Merhaba sevgili arkadaşlar

      Benim Adım Cynthia Vilva olduğunu. Ben bir hiç görmedim Kadina minnettarlığımı ifade etmek, bu mesajı kullanmak istiyorum love or benim hayatımı bir cennet Yapti.

      Kesinlikle prayed hile insanlar internet isteyen Mutevazi kötü niyetli kişiler loves büyük Kralice Madu hala güvenilir olabilir Bazi insanlar vardır ki bana gösterdi.

      Aslinda ben benim in-laws gelen Vardi sorunları loves kocam çok anlayış, evlilik 21 yıl hiç annelik sevinci yaşadı yaşadı. Gördüm one ne Ben Bir gün internet gösterdi üzerinden ben ben gidiyordu olarak onların Skiing Sirt, Tedavi vefat ben kocam denilen var, onları nasıl yardım ettiğini belirli bir kadın hakkında tanıklık verilen numaralar insanların Bazi onların evlilik kurtardı Gördüm loves O ve ben bu insanlar ifadelerine sahte görmezden gerektiğini beni bana cesareti. Ama bu UNON kutusu post aracılığıyla büyük kadın Temasa karar: queenmadu211 @ gmail.com
      Benim in büyük Sürpriz kadın bu bana yardım başardı see şimdi iki büyük erkek see büyük şeklinde bir bir kız olduğu gurur anneyim. kocam gurur benimle biz Sees birlikte mutlu ayrılıyor daha.

      Kralice Madu Büyük Yardımcısı sayesinde, ben senin hayatımda iyi iş konuşmaya devam edeceğiz. Kocam Gives ofisinde terfi see daha oldu bana gurur. harika Aile yaşıyorum Ben bir ben seen one gerekirse sonsuza dek minnettar olacaktır itiraf etmeliyim.

        Or muhtemelen tüm senin sorunlarına Cozum olduğundan Sevgili veliler, arkadaşlar, Kardeşler see kız Kardeşler UNON post kutusuna büyük QUEEN Madu yazmak. Or Baska ben gibi sorunlara ilişkin Cozum Temasa onunla söylediler

      HIV / AID veya ilgili hastalık için 1.
      2. Uzun Süre kayıp bile, kayıp sevgilisi geri getir
      . 3 vb evler, iş see müşteri Cazibe kötü buyu Kaldir
      . 4 iş Promosyon the yerinde and Gives kariyerinde uzun Süre için bir istenen var.
      Hatta one bunları söz önce 5. tüm sorunları Oku
      . 6 uzakta to alarak devam siyah nokta Kaldir
      . 7 Keşfedin neden yaşam see çözelti içinde ileri yok
      . 8 aile kavgalarına eleyin
      September. zihinsel bile Engelli Çocuklar mükemmel için bir okul notları olun
      evlilik and Gives ilişki içinde parçalanıyor 10. Dur
      . 11 ​​iade istenirse (kötü güçler tarafından Presler your ruhu, uykusuz nite) yok see Nikolos göndermek
      Kadın see rahatsız edition menstrüasyon 12. Kür Kısırlık
      13. çıkarın seçtiğiniz sevgilisi evlilik için
      14. çalıntı Zarar go wrong size nerede insanların kurtarın.
      15. doğaüstü Şans getir
      16. Bebek Gebelik gebe buyu
      17.Get aldatmaca paranızı geri
      18. Muhtemelen popüler müzik ilgileniyor istiyorum
      19. Muhtemelen football popüler ilgileniyor için
          
              Bugün QUEEN size Madu İletişim ve ben hayatınızın geri Kalani için . mutlu and biliyorum E-posta: queenmadu211@gmail.com ...

      Sil
  53. Merhaba, benim adım Bayan Camilla Barbro olduğunu. Ben dolandırıcılığı her yerde vardır, çünkü çok dikkatli olmak tüm kredi arayanların uyarmak için bu orta kullanmak istiyorum. Birkaç ay önce ben mali gergin ve çaresizlik içinde, çevrimiçi bazı borç verenler tarafından kandırdı edildi. Bir arkadaşım sadece% 2 faiz oranı basınç veya stres olmadan daha az 72 saat içinde 30.000 Euro tutarında teminatsız krediler ödünç Mrs.Heather Whyte denilen çok güvenilir borç bana anılacaktır kadar neredeyse umudunu kaybetti. Benim banka hesap bakiyesi kontrol ve ben uygulamalı sayı herhangi bir gecikme olmadan hesabıma irtibata geçiniz olduğunu bulduğumda çok şaşırdım. Yani insanlar stres olmadan kolayca kredi alabilirsiniz böylece iyi bir haber paylaşmak istiyorum onu ​​söz verdim. Qualityloanltd@europe.com: Eğer kredinin her türlü ihtiyacınız varsa Yani, e-posta yoluyla ona temas.
    Ayrıca benim e-posta bana ulaşabilirsiniz: camillabarbro15@gmail.com
    Şimdi, ben yaptığım onların hesaplarına doğrudan göndermek kredi ödemeleri karşılamak için deneyin.
    Benim Noel ve Yeni Kutlama harika
    Tüm iyi.

    YanıtlaSil
  54. MY ANLATTIKLARI

    Merhaba sevgili arkadaşlar

    Benim Adım Cynthia Vilva olduğunu. Ben bir hiç görmedim Kadina minnettarlığımı ifade etmek, bu mesajı kullanmak istiyorum love or benim hayatımı bir cennet Yapti.

    Kesinlikle prayed hile insanlar internet isteyen Mutevazi kötü niyetli kişiler loves büyük Kralice Madu hala güvenilir olabilir Bazi insanlar vardır ki bana gösterdi.

    Aslinda ben benim in-laws gelen Vardi sorunları loves kocam çok anlayış, evlilik 21 yıl hiç annelik sevinci yaşadı yaşadı. Gördüm one ne Ben Bir gün internet gösterdi üzerinden ben ben gidiyordu olarak onların Skiing Sirt, Tedavi vefat ben kocam denilen var, onları nasıl yardım ettiğini belirli bir kadın hakkında tanıklık verilen numaralar insanların Bazi onların evlilik kurtardı Gördüm loves O ve ben bu insanlar ifadelerine sahte görmezden gerektiğini beni bana cesareti. Ama bu UNON kutusu post aracılığıyla büyük kadın Temasa karar: queenmadu211 @ gmail.com
    Benim in büyük Sürpriz kadın bu bana yardım başardı see şimdi iki büyük erkek see büyük şeklinde bir bir kız olduğu gurur anneyim. kocam gurur benimle biz Sees birlikte mutlu ayrılıyor daha.

    Kralice Madu Büyük Yardımcısı sayesinde, ben senin hayatımda iyi iş konuşmaya devam edeceğiz. Kocam Gives ofisinde terfi see daha oldu bana gurur. harika Aile yaşıyorum Ben bir ben seen one gerekirse sonsuza dek minnettar olacaktır itiraf etmeliyim.

      Or muhtemelen tüm senin sorunlarına Cozum olduğundan Sevgili veliler, arkadaşlar, Kardeşler see kız Kardeşler UNON post kutusuna büyük QUEEN Madu yazmak. Or Baska ben gibi sorunlara ilişkin Cozum Temasa onunla söylediler

    HIV / AID veya ilgili hastalık için 1.
    2. Uzun Süre kayıp bile, kayıp sevgilisi geri getir
    . 3 vb evler, iş see müşteri Cazibe kötü buyu Kaldir
    . 4 iş Promosyon the yerinde and Gives kariyerinde uzun Süre için bir istenen var.
    Hatta one bunları söz önce 5. tüm sorunları Oku
    . 6 uzakta to alarak devam siyah nokta Kaldir
    . 7 Keşfedin neden yaşam see çözelti içinde ileri yok
    . 8 aile kavgalarına eleyin
    September. zihinsel bile Engelli Çocuklar mükemmel için bir okul notları olun
    evlilik and Gives ilişki içinde parçalanıyor 10. Dur
    . 11 ​​iade istenirse (kötü güçler tarafından Presler your ruhu, uykusuz nite) yok see Nikolos göndermek
    Kadın see rahatsız edition menstrüasyon 12. Kür Kısırlık
    13. çıkarın seçtiğiniz sevgilisi evlilik için
    14. çalıntı Zarar go wrong size nerede insanların kurtarın.
    15. doğaüstü Şans getir
    16. Bebek Gebelik gebe buyu
    17.Get aldatmaca paranızı geri
    18. Muhtemelen popüler müzik ilgileniyor istiyorum
    19. Muhtemelen football popüler ilgileniyor için
        
            Bugün QUEEN size Madu İletişim ve ben hayatınızın geri Kalani için . mutlu and biliyorum E-posta: queenmadu211@gmail.com ...

    YanıtlaSil
  55. Merhaba,

    Eğer bir işletme kredisi, bireysel kredi, ev kredisi, oto arıyorsunuz
    kredi, öğrenci kredi, borç konsolidasyonu kredi, teminatsız kredi, girişim
    sermaye vs ... Veya bir banka veya mali bir kredi reddetti mıydı
    Kişinin ya da daha fazla reasons.You için kurum doğru yer vardır
    senin kredi çözümleri! Ben kredi dışarı vermek, özel borç veren duyuyorum
    düşük ve uygun faiz oranı şirketler ve bireyler
    % 3 .Interest. E-posta yoluyla bize ulaşın: berryloanscompany@gmail.com

    KREDİ BAŞVURU FORMU.

    Sizin Tam adı:
    Adres:
    Ülke:
    Devlet:
    Kredi Tutarı:
    Cinsiyet:
    Kredi Süre:
    Telefon Numarası:
    Faks:
    Aylık Geliri:
    Belirli tarih kredi gerekir:

    NOT: biz devam etmeden önce bu gereklidir
    Tamam kredi işlem.

    selamlar
    Bay Berry

    YanıtlaSil
  56. ŞİMDİ Bir KREDİ İÇİN GEÇERLİ DEĞİLDİR.
    Merhaba, Benim adım Illuminati KREDİLER vardır. Ben bireysel ve kurumsal kişilere kredi

    vermek özel bir borç veren duyuyorum. Eğer çok bankalar tarafından geri çevirdi mı? Eğer

    işinizi kurmak için finanse gerekir mi, ya da iş genişleme için acil finansman ihtiyacınız

    var mı? Yoksa kişisel kredi ihtiyacım var? Benim kredi kişisel iş kredisi değişmektedir.

    Benim faiz oranı% 2 ve bizim kredi süreci de çok hızlı. Ben tüm finansal sıkıntılar geçmişte

    yapmak için çok istekli değilim. Eğer finansal problemler çözüldü almak için gerçekten

    hazırsanız, sonra başka arama ve bugün bir kredi için geçerlidir. Eğer nazik ilginizi

    çekiyorsa bu E-POSTA ADRESİ bize ulaşın; illuminatiloanscompany@gmail.com

    YanıtlaSil
  57. Merhaba Am Bayan, Mildred bir Meşru ve güvenilir bir kredi borç veren kredi vermek Am umut
    % 2 faiz oranıyla açık ve anlaşılır şartlar ve koşullar üzerinde. itibaren
    12.000 $ için $ 7.000.000 ABD Doları, Avro ve Pound Sadece. Ben, İş Kredileri vermek
    Kişisel Krediler, Öğrenci Kredileri, Taşıt Kredileri Ve Kredi Bono Kapalı Pay. Eğer
    doğrudan benimle temas için yapmanız gereken ne kredi ihtiyacınız
    En: mildredhopeloanfirm@gmail.com
    Çok Yaşa.
    Saygılarımızla,
    Bayan Mildred Umut
    E-posta: mildredhopeloanfirm@gmail.com


    Not: MILDREDHOPELOANFIRM@GMAIL.COM: Tüm cevap göndermek gerekir

    YanıtlaSil
  58. Eğer bir kredi ihtiyacı var mı? Olmak istiyor musunuz
    maddi açıdan istikrarlı? Yoksa, sizin genişletmek istiyoruz
    iş? Biz, şirket kredi, oto kredisi sunuyoruz
    çok azaltılmış bir de ticari kredi, ve bireysel kredi
    rahat süresi% 3 faiz oranı olan
    tartışılabilir. Bu teklif mümkün olacak herkese açık
    zamanında geri ödemek için. Lütfen bize geri eğer olsun
    Daha fazla bilgi için ilgi, İletişim E-mail:

    E-posta:

    mustafaloans@shqiptar.eu

    YanıtlaSil
  59. Tüm ben bu kredinin çok uygun rate.The faiz oranından müvekkilime iyi kredi vermek gerçek bir borç veren kamu ve özel kişilere kredi vermek .ı% 3 olmak almak zorunda özel kredi borç veren duyuyorum. ben dışarı vermek minimum tutar 5000.for fazla bilgi bize e-posta ile iletişime neden ben bu kredinin dışarı vermek maksimum miktarı millerloanlenders88@gmail.com $ 1,000,000.00 USD
    Sizin Tüm Detaylar:
    Ad Soyad: .........
    Ülke: .............
    Devlet: .............
    Cinsiyet: .............
    Adres ............
    Tel: .............
    Meslek: ...... ..
    Tutar Gerekli: ............
    Kredinin Amacı: ...... ..
    Kredi Süre: ............
    Telefon Numarası: .........
    İletişim e-posta: millerloanlenders88@gmail.com

    YanıtlaSil
  60. Merhaba, benim adım, ben 50 milyon aldattım edilmiştir çok sahte para kredi elinde kurbanı ben 800 milyonluk büyük bir sermayeye ihtiyaç, çünkü ben neredeyse öldü beslemek için yiyecek yoktu, nida rinabel oldu edilir benim çocuklar, benim iş yıkıldı ve kocam geç. Ben ve benim çocuklarım artık dayanamayıp. Benim rahmetli kocam meslektaşım nihayet, bana şirkette güvenli bir kredi almak iyi bir anne iyi bir yardımcı anne Mrs.Morrison beni tanıştırdı kadar tüm Mart 2015 oldu bu, o, ben size teşekkür etmek bu fırsatı kullanmak istiyorum değildi Allah ben de hepiniz bir teminatlı kredi temas anne gerekirse birçok dolandırıcılık, orada olduğunu, Endonezya tüm iyi insanlara anlatmak için bu fırsatı kullanmak istiyorum, sizi korusun devam edecektir. @ janemorrisonloanfirm@gmail.com benden daha fazla bilgi için nidarinabel@gmail.com yoluyla bana ulaşın

    YanıtlaSil
  61. Eğer borç temizlemek veya iş geliştirmek için kredi ihtiyacı yoktur. Johnlisaloncompany2003@gmail.com: Bunu yaparsanız Email aşağıda aşağıdaki kredi başvuru formunu doldurarak bize ulaşın

    Kredi Başvuru Adı:
    Cinsiyet: Adres:
    Telefon Numarası:
    Kredi Miktarı Gereken:
    Kredi Tutarı Süre:

    Teşekkürler....Sahibinden.
    Tüm yanıtlar johnlisaloncompany2003@gmail.com iletilmesi gerektiğini unutmayın

    YanıtlaSil
  62. Bir Illuminati üyesi olma sevindim, ben şimdi zengin ve varlıklı duyuyorum. Illuminati hayatta popüler almak için büyük ve güçlü bir araçtır. Yani gerçekten zengin ve ünlü e-posta bize olmak istiyorsa: illuminatiweathfamous@gmail.com veya Arayın: +2348073802719

    YanıtlaSil
  63. İnsanlar her zaman Dr.Zadson hakkında iyi yorumlar yapmış ve i benim sevgilisi ile sorunları vardı ve ben Dr.Zadson sonra ben onun güçlerin gerçek etkin kullanımını fark temas kadar olduğunu nasıl doğru bilmiyordum. İlk başta Dr.Zadson o benim için bir büyü kez benim sevgilim 48 saat içinde bana geri gelecektir o ve ben tüm yapmanız gereken beleive olduğunu ve o yapmamı ne sormak yapmak Ama bugün ben çok duyuyorum bana ne zaman dedi gibi her şeyi çalıştı çünkü benim ilişkisi doğru yaptığı yardım için mutlu. Insanlar sadece DR.EDUDU ZADSON TEMPLE bugün VIA temasa So: eduduzadsontemple@yahoo.com ya +2347050269626 arayıp olsun sizin ilişkide sorunlar çözüldü

    YanıtlaSil
  64. Eğer bir kredi ihtiyacınız var mı? veya mali yardıma muhtaç? Biz bireylere 1,000 ila 5,000,000 arasında değişen krediler sunuyoruz ve
    fazla 18 yıl için başvuru mevcut mali yardım uygulamaları muhtaç cesetleri işbirliği. % 3 düşük ve uygun faiz oranı hızlı ve kolay bir kredi ilgilenen varsa e-posta yoluyla bizimle irtibata geçiniz.
    Saygılarımızla, ROLAND
     
    E-posta: privatelanders12@outlook.com

    YanıtlaSil
  65. Merhaba,

    Eğer borcunu ödemek ya da kendi işinizi başlatmak için bir kredi ihtiyacım var mı? yani eğer :::: Firsttrustloanoffer1@outlook.com bize aşağıdaki bilgileri doğrudan bugün mail

    Kredi Başvuru Formu,

    Ad Soyad: ............
    Ülke: ............
    Kredi miktarı: ............
    Kredi Süre: ............
    Telefon Numarası: ............
    Cinsiyet: ............

    Morgan Laura Saygılar

    Lütfen şirket e-kopyalayıp bilgiler ............ Firsttrustloanoffer1@outlook.com bize doğrudan gönderebilirsiniz

    YanıtlaSil
  66. Merhaba,
    Mali zorluklar karşısında? Eğer bir kredi ihtiyacı var mı? ya da yerel bankalar tarafından reddedilmiş? Eğer herhangi bir nedenle bir kredi ihtiyacım var mı? Senin yardım sonunda burada Maurice Finans bütün hem istihdam edilenler ile işsizlerin, bireylere ve şirketlere kredi sunuyor, biz% 2 düşük faiz oranı krediler sunuyoruz. İlgilendiği borçlulara mauricefinance@hotmail.com ve kredileri bugün almak için e-posta yoluyla bize ulaşın vardır. Hizmetlerimiz yani (mauricefinance@hotmail.com) adresinden bizimle irtibata bizim teklif finansal hizmetler zevk lütfen, hızlı ve güvenilir.
    E-POSTA: mauricefinance@hotmail.com
    Maurice Finans

    YanıtlaSil
  67. Merhaba,
    Mali endişeler bugün doldurun: Bu dindar kadınla gülümseme, ben 106.000 € tutarında bir kredi var ve arkadaşlarım iki sorunlar ve hayal kırıklıkları olmadan ondan bir kredi almıştır. Ben gerçekten proje ve diğerleri için bir kredi için başvurmak isterseniz, yanlış kişiyi seçmek için tavsiye. Henly çünkü bu mesajı gönderin, ben kredi memnunum ve onu aldı. Bir arkadaşım o benim hayatımı düzenlemek için bu kredi fonu olsun yardımcı oldu korkarak, şeref ve Allah kadının kadınla tanıştım aracılığıyla bu oldu, bu yüzden ihtiyacınız öneririm, bize ulaşın ve karşılamak lütfen Bayan Henly Eğer herhangi bir sorun olmadan kredi almak yardımcı olur. Sizin e-posta iletişim: johnscofyloanfirm@hotmail.com

    YanıtlaSil
  68. Merhaba Her biri My Name ABD'den Patrick, ben bir kredi ihtiyacınız varsa size% 100 gauarante..Contac Email ile orada kredi var olacak SERMAYE KREDİ YATIRIM irtibata geçiniz kapatmak edilmiş, SERMAYE KREDİ YATIRIM benim kredi aldım: capitalinvestment.inc@hotmail.com sizin kredi ile ilgili daha ayrıntılı bilgi için ....

    YanıtlaSil
  69. Hepinize Merhaba,

    Ben o geldi ve ailem bize düşük faiz kredi lider tarafından tekrar canlı hissettirecek hiçbir umut olduğunu düşündüm zaman Mrs Clara Morgan benim ve ailem için yaptıkları için çok minnettarım, çünkü ben bu mektubu yazıyorum, Bayan Susan aç bırakmak duyuyorum % 3 oranı internette gerçek kredi kredi hala var olduğunu hiç düşünmemiştim ama benim en büyük sürpriz ben çok zaman kaybetmeden benim kredi aldım, bu yüzden orada o hiç bir finansal nedenlerle kredi arıyorsanız i will BU İŞLEM HAKKINDA fazla Bilgi için {} clara_morgan@outlook.com: tavsiyem VIA at Mrs Clara Morgan e-posta

    SENİ TÜM İYİ DİLERİZ

    Saygılarımla
    Bayan Bayan Susan aç bırakmak

    YanıtlaSil
  70. BİZ SERT PARA KREDİ GRANT

    % 5 - Biz% 3 arasında değişen faiz oranı, sabit para krediler ve kredi her türlü hibe. Biz 1,000.00 100 Milyon USD / sterlin / EURO arasında değişen, geniş kredi Ulusu dışarı verin. Biz% 75 mülk edinimi ile ilgili -85% bir LTV ile% 100 ve fon.

    Biz Sabit Para Krediler aşağıdaki türde sunuyoruz:

    Sabit Para Kredisi; Kredi Hattı,
    Ticari Sabit Para Krediler
    Kişisel Sabit Para Krediler
    İş Sabit Para Krediler
    Yatırımlar Sabit Para Krediler
    Kalkınma Sabit Para Krediler
    Toplama-Kredi Ekipman Kiralama
    Start-up Krediler Ticari Emlak Kredileri
    Envanter Kredileri Teminatsız Borçlanma
    İnşaat kredileri
    Hesapları Kredi Alacak Kredileri Hatları
    Faktoring Depo Finansmanı
    Makine Kredileri
    İşletme Sermayesi Kredisi Döşeme Hatları
    Tarımsal Krediler, Uluslararası Krediler
    Sipariş Finansman Satınalma: Neredeyse HER TÜRLÜ İŞ KREDİ
    E.T.C ...

    Eğer ilgileniyorsanız e-posta yoluyla bize ulaşın; fredlenders01@gmail.com

    selamlar
    Sayın Fred Finliler

    YanıtlaSil
  71. Eğer acil kredi ihtiyacı ciddi Are you kendi iş kurma düşünme mısınız, mali yardım alma düşünme, sen borç içinde, bu kişisel krediler, iş kredileri sağlamak çünkü arzularını gerçekleştirmek için şans ve kurumsal olduğunu % 2'lik bir faiz oranı kredi ve kredinin her türlü biz tüm ilgili kredi almak ve kendi yüzünde bir gülümseme ile yeni yıl olacak tüm değerli müşterilerimize garanti.
    Daha fazla bilgi için e-posta {} gloryloanfirm@gmail.com aracılığıyla artık bizimle irtibata geçiniz

    Borçlu Bilgi:

    Ad Soyad: _______________
    Ülke: __________________
    Cinsiyet: ______________________
    Yaş: ______________________
    Kredi Tutarı Gereken: _______
    Kredi süresi: ____________
    Kredinin amacı: _____________
    Cep Telefonu Numarası: ________
    Bayan Glory

    YanıtlaSil
  72. Merhaba,
    Herkes ben Sayın Franklin Kredi Şirketten arzum kredi miktarı var nasıl benim büyük tanıklığı çok mutlu dışarı veriyorum, ben hızlı bir şekilde bu tüm dünya haberdar etmenin bu fırsatı kullanmak istiyorum, Brezilya Am Mrs Ann Maxwell, ben arama yapıldı Bir kredinin i Hile bazı kredi rastladım zaman kredi arıyor çevrimiçi gitti bu yüzden çocuklar giderleriyle ilgili kocam destek kendi işimi kurmak ve i 'karıştı don var zaman bu süreç benim az para uzakta kandırdı Ben benimle başlamıştı az para tek sadık gününde, gerçek kredi kredi diyorlar o hileli piçlerden tarafından götürüldüğünü Yani çünkü ben iş arıyor internet üzerinden tarama gibi t bile artık ne yapacağımı biliyorum ben bazı tanıklıklar rastladım Onlar Bay Franklin Kredi Şirket E-postası kendi kredi almak nasıl bir Mr Andrew Fred ve Bayan Monica Luis foruma yorumladı: franklinosayandescott@gmail.com i konusunda o kadar korkmuştum çünkü ben bu deneme vermek gerektiğini kendi kendime dedim Yani Başkalarının kredi bana yaptığı, Yani ben önde gitti forumunda bu yorumlarda oldu onun kişisel e-posta adresini aldı yüzden, ona ben onun şirket kendi kredi almıştır bazı müşteriler tarafından kendisine sezonda olduğu kendisine bildiren temas Bay Andrew Fred ve Bayan Monica Luis Yani o bu konuda çok mutlu olduğunu duyunca, Yani benim arzu kredi miktarını alabilir nerede o doğru şirkette ben bana güvence verdi, Onlar bana doldurmak için borçlu kredi başvuru formu verdi ve dönüş, ben bütün bu yaptım verilen onları benim gerekli bilgiler benimle ilgili, Yani ben 600.000 $ benim kredi geçerli toplamı verildi en az 24hours her şeyi herhangi bir gecikme olmadan sorunsuz gitti onların şirket, koşullarını ve durumunu verildi tüm usd kayıtlı ve onlar ben bankacılık detayları ile gönderebilirsiniz gerektiğini söylediğinde ben çok mutlu oldu zaman bu süreçte Böylece, mütevelli kendi kredilendirme kurulu tarafından onaylanmış, ama ben çok ben güven ve dedi ki yapmanın biraz şüpheci oldu edilmiştir Sayın Franklin Scott dediğimiz bu borç için inanıyorum, ben alırsınız bu yüzden şaşırtıcı banka hesabına onları verdi ve hesabım Sayın Franklin Scott $ 600,000usd toplamı ile kredi olmuştur benim bankadan uyarı, WOW..i neredeyse bayıldı, Yani ben acilen i başarıyla benim kredi almak olduğunu ona e-posta Yani hala gerçek kredi şirketi arayan sevgili kardeşlerim ve orada kardeş i lütfen bu aynı e-posta ile Sayın Franklin Scott irtibata olacak tavsiyeler: franklinosayandescott@gmail.com ve biliyorum o da tamam arzu kredi miktarı ile size yardımcı bugün onlara e-posta ve size mi mutlu olacak olacak.

    YanıtlaSil
  73. % 2 FAİZ BİR UYGUN KREDİ ALMAK
    DAN ORANI: trustfundonlineloan@hotmail.com,
    Finansal hizmetlerin geniş bir yelpazede sunuyoruz
    Hangi içerir: İş
    Planlama, Ticari ve Kalkınma
    Maliye, Özellikleri ve ipotekler,
    Borç Konsolidasyon Kredileri, Ticari Krediler,
    Özel krediler, Ev Refinancing
    Iptal başına% 2 @ düşük faizli krediler
    Bireyler, şirketler ve
    tüzel. En iyi alın sizin
    Aile gibi hayalinizdeki ev sahibi
    de bizim Genel Kredi schemme ile. Biz şimdiye kadar çok müşteri kredisi sunmak çok hazırız.
    bize bugün @: trustfundonlineloan@hotmail.com

    YanıtlaSil
  74. Merhaba,
    Bu Susan James, özel bir kredi borç veren kamuoyunu bilgilendirmek için bir mali fırsat herkese açıktır herhangi bir mali yardıma ihtiyaç olduğunu. % 3 faiz oranıyla açık ve anlaşılır terimler ve bireyler, firmalar ve şirketlerin koşulları kredi vermek altında biz. E-posta usa bugün: (happyloanlink@outlook.com)

    YanıtlaSil

  75. Merhaba.
    Stres ve hızlı olmadan kişisel ya da iş kredileri ihtiyacınız var mı
    Onay? Eğer öyleyse, biz şimdi krediler sunuyoruz olarak, lütfen bize ulaşın
    Başbakan faiz oranı. Bizim kredi için daha fazla, güvenli ve emniyetli olan
    bilgi ve uygulamalar, bu e-postayı yanıtlayabilirsiniz.
    roberto.finance02@hotmail.com

    YanıtlaSil
  76. Merhaba arkadaşlar, ben bu inanamıyorum. Ben sadece ABD'de bir kredi borç veren tabanından meşru bir kredi var. Ben bir kredi için çevrimiçi arama zaman onların e-posta aldım. Ben o onlardan onu krediyi nasıl aldığını anlatan bir yorum bulduk. Ben Online kredi kredi olduğunu iddia eden kişiler hilekarlık birkaç kez olmuştur, çünkü başlangıçta ben ona inanmadı. Benim faturaları ödemek için para muhtaç olduğu için ama, ben tekrar denemeye karar verdi. bu yüzden onlara e-posta. Ben yaptım, ben daha önce ben kötü kredi var bile hesabıma kablolu edildi başvurusunda bulunmuş olan 450.000 $ toplamını sürpriz oldu. Yani ben (quickloanfirms@gmail.com) üzerinden bunları e-posta meşru bir kredi şirketi meşru bir kredi almak için nerede arıyor olabilir herkes tavsiye etmek istiyorum ve size kredi almak ve internet parading tüm bu hilelerden ücretsiz olacaktır. .... sadece bu bilgiler kredi ihtiyacı birisi yardımcı olabilir umuyoruz .....

    YanıtlaSil
  77. Merhaba!

    Eğer mali yardıma ihtiyacınız mı var ?? Hepimiz mali sorunlar geçmişte yapmak için buradayız olarak artık ara. Kötü bir kredi var ya, faturaları ödemek için paraya ihtiyacı iş yatırım şirketleri ve mali yardım ihtiyacı olan bireyler için dışarı Biz krediler.

    Kredilerin her türlü için hemen başvurun ve acilen olsun!

    * Randevular kredi 1,000.00 arasında değişen miktar ve 20,000,000.00 maksimum
    * Faiz oranı% 3 ise
    * Geri ödeme 1 ile 30 yıl arasında seçim yapın.
    * Aylık ve yıllık ödeme planı arasında seçim yapın.
    * Şartlar ve kredi esneklik şartları.

    Bütün bu planlar ve daha fazlası, lütfen bize ulaşın.

    E-posta: andersonloanhome@gmail.com

    içtenlikle
    yönetim

    YanıtlaSil
  78. Merhaba,

    . Ödemek için 1 ila 50 yıl arasında seç € 1,000,000,00 kadar bir şey ödünç * Aylık ve Yıllık arasında seçim
    geri ödemeleri Planı. * Esnek Şartlar İLETİŞİM: michelle.ent.hall@gmail.com
    TEŞEKKÜRLER.

    YanıtlaSil
  79. Eğer bir kredi ihtiyacınız var mı? Eğer bir finansal kriz içinde veya kendi işini kurmak için paraya ihtiyacı? Eğer borç yerleşmek ya da faturalarınızı ödemek ya da güzel bir iş başlatmak için bir kredi ihtiyacım var? Eğer düşük kredi puanı var ve zor yerel bankalar ve diğer mali kuruluşlardan sermaye kredisi almak için buluyor? İşte Örgütü bir kredi almak için bir şans. Aşağıdaki amaçlar için bireylere kredi ve çok daha fazlasını sunuyoruz. Bireysel Kredi, İş Genişletme, İş Başlatma, Eğitim, Borç Konsolidasyon, Sabit Para Krediler. Biz% 2 düşük faiz oranı ile kredi sunuyoruz. E-posta yoluyla bizimle irtibata geçiniz.

    E-posta: nerocredit@hotmail.com

    Saygılarımla,

    Sayın Nero Beyaz

    YanıtlaSil
  80. Merhaba,
    Ben Rev.Dr Daniel Arjan, yaşam süresi fırsat kredileri veren özel bir kredi borç veren duyuyorum. Eğer acilen borçlarını ödemek ya da işinizi geliştirmek için bir kredi ihtiyacı bir kredi ihtiyacım var mı? Siz Bankalar ve diğer mali kurumlar tarafından reddedilmiş? Bir konsolidasyon kredi veya ipotek ihtiyacınız var mı? Daha fazla arıyor biz tüm mali sorunlar geçmişte yapmak için buradayız çünkü. Biz kötü bir kredi var ya da para ihtiyacı% 2 oranında iş yatırım, faturaları ödemek için maddi desteğe ihtiyacı olan bireylere, para kazandırıyor. Biz güvenilir ve yararlanıcı yardımda ve kredi sunmak için istekli olacağını sizi bilgilendirmek için bu orta kullanmak istiyorum. Yani e-posta ile bize en bugün başvurun:
    (rev.dr.danielarjan@gmail.com)

    YanıtlaSil
  81. Merhaba,

         Eger bir kredi ihtiyaciniz var mi? Biz muhtaç yardim ana amaci ile sertifikali akredite kredi borç verme sirketi vardir. Biz% 2 faiz orani $ 15.000.000,00 azami kredi araligina $ 5,000.00 asgari kredi sunuyoruz. Eger ilgileniyorsaniz Yani, sadece e-posta yoluyla bize ulasin: laurenloanhome@hotmail.com


    içtenlikle
    yönetim

    YanıtlaSil
  82. Eğer bir kredi ihtiyacı var mı? Olmak istiyor musunuz
    maddi açıdan istikrarlı? Ya da sizin yanınızdaki genişletmek istiyor musunuz
    iş? Biz, şirket krediyi, oto kredisi sunuyoruz
    çok azaltılmış bir de işletme kredisi ve bireysel kredi
    rahat süresi% 3 faiz oranı olan
    tartışılabilir. Bu teklif mümkün olacak herkese açıktır
    zamanında geri ödemek için. Lütfen bize geri eğer olsun
    Daha fazla bilgi için ilgilenen, İletişim E-posta:

    paulelvisloans@hotmail.com

    YanıtlaSil
  83. Merhaba,
    Eğer borçlarını temizlemek için acil kredi ihtiyacınız veya işinizi geliştirmek için bir sermaye kredi gerekiyor mu?
    Eğer tarafından reddedilmiş
    Bankalar ve diğer mali kuruluşlar?
    Bir konsolidasyon kredi veya ipotek ihtiyacım var mı?
    hepimiz mali sorunlar geçmişte yapmak için buradayız olarak artık arayın. Biz bireylere dışarı fonları kredi
    mali yardım ihtiyacı olan kötü bir kredi veya para ihtiyacı var
    % 2 oranında iş yatırım, faturaları ödemek için. Ben güvenilir ve yararlanıcı yardımda ve size bir kredi sunmak için istekli olacağını sizi bilgilendirmek için bu orta kullanmak istiyorum. Yani e-posta yoluyla bugün bize: zenithloanlimited@gmail.com

    YanıtlaSil
  84. Good Day Bay / Bayan:

    Meşru bir kredi alma her zaman mali sorun var ve buna bir çözüm gerek insanlar için büyük bir sorun olmuştur. Kredi ve teminat sorunu müşterilerine her zaman meşru bir borç veren bir kredi ararken endişe bir şey vardır. Hizmetlerimiz ardından ekleyin:

    borç Konsolidasyon

    ikinci Mortgage

    İşletme Kredileri

    bireysel Krediler

    Uluslararası Krediler

    Öğrenci Kredileri

    Aile kredisi

    Daha fazla detay bizi bir kredi teması tedarik gitmek için, Lütfen bu e-postayı hemen yanıt: unityloancompany147@gmail.com

    Bu kredi% 3 faiz oranı üzerinden verilir Not nazik şimdi ilgilenen varsa bize geri almak.

    Adı: Unity Loan Company

    E-posta Adresi: unityloancompany147@gmail.com

    YanıtlaSil
  85. Ben Loredana Beretta ilgileniyor nazik üzerinden e-posta bana ulaşın eğer acilen% 3 faiz oranı ile Uluslararası Ülkelerine kredilerin farklı tür işlemek özel bir kredi borç veren duyuyorum: loredana.beretta40@gmail.com

    Slogan: Sizin mutluluğunuz bizim memnuniyetidir

    Bizim sloganı ile canlı Biz Yardımcı Olabilirsiniz

    YanıtlaSil
  86. Gönderen: LIBERTY KREDİ ŞİRKET
    E-posta: libertyloanconsultant@gmail.com
    VEYA E-posta: llibertyloanconsultant@gmail.com

    Eğer bankalar Veya herhangi bir diğer mali kurum tarafından kapatmak edilmiştir?
    Iş?, Yatırım amaçlı ?, Home kredi veya finansal yardıma mı ihtiyacınız var? Araba kullanmak ?, ya da kişisel sorunlar? Eğer acil bir kredi ihtiyacınız var mı?
    Biz% 3 25,000.000.00 milyon euro İÇİN 5000 € krediler her türlü teklif, sadece
    Sadece daha fazla bilgi için E-mail: (libertyloanconsultant@gmail.com) artık daha fazla bilgi ve işlem için acilen kredi var
    Saygılarımızla,
    LIBERTY KREDİ FİRMA
    (senin sitisfation bizim arzu)
    E-posta: libertyloanconsultant@gmail.com
    VEYA E-posta: llibertyloanconsultant@gmail.com
    , teşekkürler
    Mc Davicine

    YanıtlaSil
  87. Ben acil kredi şeklinde ihtiyacı olunca buradan Türkiye'den benim halkına merhaba, benim adım geçen hafta, ben lordunun müjde tanıklık etmek istiyorsanız Türkiye buradan Sayın Perez i internette bir yazı gördüm bu yüzden iletişim ve ben hızlı ben gidip bu yüzden benim balık iş genişletmek ve borcumu ödemek için 500.000.000 bir kredi için uygulanan bir balıkçı iş başlatmak için olabildiğince kredi almak gerekir çünkü aşağıdaki yönergeleri izleyin yüzden Mrs Stella Rene temas i Mrs Stella Rene şirketi ile bağlamak ve kredi almak olsun sana ihtiyacım bir kredi ihtiyacı olan zaman hiç benim adam kardeşler ve kız kardeşi, böylece herhangi bir gecikme ya da stres olmadan 500000000 benim kredi nakit bilgiler below{mrsstellareneloanfirm@hotmail.com} İhtiyacınız miktar ve ben var bugün söylemek için siteye geldi Mrs Stella Rene teşekkür ederim ve bu yüzden bağlamak ve onun bugün kopmasın ve şimdi deniz iş öylesine i alıyorum var daha iyi olmak için ilgili olduğunu çünkü bugün kredi almak benim kredi bugün ben de Sayın Stella Rene Kredi Firma ile bağlantı almak ve e-posta aşağıda yüzden burada hilelerden ücretsiz almak için Türkiye'den kimseye anlatmak için zaman kullanın: Beni burada duralım şimdi çok mrsstellareneloanfirm@hotmail.com ve ben beklemek burada olacak benim diğer kardeşim ve kız kardeşleri tanıklık bugün Mrs Stella Rene benim için bitmiş ve mümkün onun kredi sabitlenir çünkü bana yaşamak ve işimi genişletmek için yapmak ve onu kredileri onu güvenliği ve güvenli hiç şüphe yoktur çünkü.
    Allah onu ve şirket bugün korusun.

    Sayın Perez

    YanıtlaSil
  88. İyi Günler,
       İsmim Rania Alzentani olduğunu. Ben Florida ABD'de yaşayan ve ben mutluyum
    kadın bugün? ve ben bizim zavallı durumdan ailemi kurtarmak herhangi borç veren, ona kredi arıyor herhangi bir kişi sevk edecektir benim öz söyledim, bana ve aileme mutluluk verdi, ben başlatmak için 25.000 $ kredi ihtiyacı vardı Eğer kredi ihtiyacı vardır ve geri ödeyecek, tüm ben 25.000 $ kredi ile bana yardım Tanrı adamı kredi borç veren korkarak araya geldi 2 çocuk ile tek bir anne olduğum gibi üzerinde hayatım, o bir tanrı korkan adam ona ona söylemek kredi temas ona havale Rania Alzentani olduğunu. E-posta yoluyla Sayın Andrea Smith kurun; (greatuniversalloancompany111@gmail.com) Tanrı hayatımda ve benim aile hayatı mutluluk getirmek için Sayın Andrea Smith korusun.

    YanıtlaSil
  89. Eğer bir işadamı ya da kadın mısınız? Herhangi bir mali sorun veya varsa kendi işinizi başlatmak için paraya ihtiyacım var? Eğer faturaları veya yerleşmek için borçlarını ödemek ya da yaparsanız güzel bir iş başlatmak için bir kredi ihtiyacım var? Eğer düşük kredi puanı var mı ve zor yerel banka / sermaye başka bir finansal kurumdan bir ipotek almak için arıyor? İsterseniz mı, herhangi bir nedenle bir kredi veya finansman ihtiyacı

    * Taşıt Kredisi
    * Emlak Kredileri
    * İşletme Kredileri
    * Diğer Krediler
    * Kredi
    * MasterCard

    Ben Theresaloancompany@gmail.com: e-posta yoluyla bizimle irtibata geçiniz
    Not: Krediler sadece 2 yıllık% faiz oranı sağlamaktadır. Eğer konut olmalı dünyanın herhangi bir ülkesinde kredi verilecektir umuyoruz.

    Herhangi bir müşteri ihtiyacı, biz bir kredi işleme dosyayı açmak için aşağıdaki bilgileri sağlamanız gerekir.

    1. TAM ADI: ...............................
    2. ADRES: .............................. .. ...
    3. ÇALIŞMA: .....................
    4. DURUM: ........................
    5. ŞARTLAR: ........................ ..
    6. Şehir: ...........................
    7. CİNSİYET: ............................
    8. Yaş ........................... ..
    9. CEP TELEFON NUMARASI: ............ ..
    KREDİ 10. SAYISI GEREKLİ: ..........
    Gelir 11.Monthly ..................
    Of 12.DURATIO: ..................... ..
    13. KREDİ AMAÇ ...............

    işbirliğiniz için teşekkürler
    Theresa KREDİ ŞİRKETLERİ
    E-POSTA ADRESİ: Ben Theresaloancompany@gmail.com

    YanıtlaSil
  90. Daha fazla bilgi için miss.tinacoka@gmail.com: biz% 2 düşük faiz oranı ile kredi vermek Biz herhangi bir kredi vermek sözcüğü ilgilenen varsa vardı, e-posta yoluyla bize ulaşın, bir kredi gerekiyor mu

    YanıtlaSil
  91. Hei alle sammen her, jeg er Agent johnsonwilford. høy Lucifer etter en sendt agenter fantastisk Illuminati en bedrift mann eller kvinne å .Ar et høyt sted ikke kontrollere folk du rik og som et brorskap vil gjøre kjent Lyst til å bli medlem av Illuminati i verden og verden for å bringe så mange mennesker som ønsker å være medlem av Illuminati tempel artist, politikk, musiker, student, du huset, livet, rike, berømte, ønsker du å bli med den mektige Illuminati i dag og få umiddelbar rikdom rike sum. Mer enn 2 millioner dollar i løpet av en uke og en gratis hus. Jeg byggefirmaer over hele verden før jeg så en mulighet til å gjøre en flott medlem av vår egen, men jeg kan ikke fø familien min hva slags liv ble selv bor ikke en gang en forretningsmann som deg, jeg er huset til rikdom Illuminati levde i fattigdom, og jeg tok min sjanse og nå sist 28 Han har vært medlem i mange år og har blitt rikere enn du får. Illuminati arbeidet gir disse og mange andre fordeler av vekst. Hvis vi er seriøse og villige til å bli medlem nå å sende epost til oss (johnsonwilford6666@gmail.co I)

    YanıtlaSil
  92. İyi günler, Biz dünyanın her yerine 1 yıl ila 20 yıl geri ödeme süresi dönemde% 3 gibi düşük çok az yıllık Faiz Oranları ile Özel Ticari ve Bireysel Krediler sunun. Biz 100.000.000,00 TL'ye 5.000 TL aralığında kredi veriyoruz. Bizim kredileri de maksimum güvenlik için sigortalı önceliğimiz, size nasıl bir okunaklı Kredi Alacakliya almak için endişe geceleri uykularım musun? Hızlı parmağınızı çivi ısırma musunuz? Bunun yerine kendinizi dayak, şimdi Kredi Çözüm Şirketi Sayın Wilson Jones başvurun Kötü Kredi Geçmişi durdurmaya yardımcı Kredi uzmanları, Misyonumuz bir kazan çözüm bulmak için. İlgilendiği Kişiler E-posta yoluyla bana başvurmalısınız: Lender`s Adı: Mr: Wilson Jones Lender`s E-posta: creditsolutioncompany@gmail.com

    YanıtlaSil
  93. Herkese merhaba,
    Ben hızlı bir şekilde Tanrı zengin kadın fakir olmaktan, zarafet çim benim hayatımı değiştirdi Bir okunaklı ve gerçek kredi borç veren beni yönetti nasıl bir tanıklık kesme bu orta kullanmak istiyorum, Ohio ABD'den Bayan Elizabeth Lisa duyuyorum kim şimdi stres veya finansal zorluklar olmadan sağlıklı ve varlıklı yaşam övünebilir. Benim ağrıları eklemek olmaz kim online okunaklı kredi borç veren bir kredi almak bu kadar umutsuz hale internette kredi almaya çalışırken pek çok ay sonra ve 5200 $ toplamını kandırdı, sonra ben bir arkadaşı ile iletişime karar Son zamanlarda online kredi var mayın, biz konuyla ilgili tartışılan ve bizim sonuca o Franklin osayande Scott Kredi Şirket E-postası CEO'su Sayın Franklin Osayande Scott adında bir adam hakkında bana şöyle dedi: franklinosayandescott@gmail.com Yani ben bir başvurusunda kredi stres olmadan kolayca kabul edildi, böylece% 2 düşük faiz oranı ile ($ 320,000.00 USD) ve kredi transferi ve en az iki (2) gün içinde kredi ilişkin yapılan tüm hazırlıklar kredi toplamı, benim banka hesabına yatırıldığına bu yüzden hızla e-posta yoluyla onunla temasa kredi ihtiyacı olan birini tavsiye etmek istiyorum: franklinosayandescott@gmail.com veya Facebook: Franklin Osayande Scott bilmediği yapıyorum ben Tanrı vardır iyi bir şey için onu korusun olacağını dua Ben tüm yanıltılmış edilmiştir olanlar ve aptal olanlar bu şirketi tavsiye tekrar gülümseme benim life.Thank Allah'a yapılan, onlar güvenilir ve güvenilir bulunmaktadır. Eğer franklinosayandescott@gmail.com üzerinde şirket bugün onları e-posta ve size mi mutlu olacak daha, e-posta bilmemiz gerekir.

    Bayan Elizabeth Lisa
    Tanrı kutsasın.

    YanıtlaSil
  94. Eğer bir kredi ihtiyacı var mı? bankada bir kredi seni inkar, biz mali size yardımcı olmak için buradayız, artık yapmanız gereken herhangi bir hedefe herhangi bir miktarın anlık kredi almak için (christofinancialhome@hotmail.com) aracılığıyla bize e-posta olduğunu. Sizin mutluluğunuz bizim önceliğimizdir.

    Adı: Christo Salam
    Şirket adı: Christo Finansal ev
    E-posta: christofinancialhome@hotmail.com

    HIZLI KREDİ BUGÜN İÇİN GEÇERLİ

    YanıtlaSil
  95. İyi günler, ben kayıtlı bir özel para borç veren duyuyorum. Biz insanlara yardım için kredi vermek, dünyanın herhangi bir 30 yıl geri ödeme süresi dönemine 1 yıl içinde% 2 gibi düşük çok az yıllık Faiz Oranları ile tüm dünyada finansal durumunu güncelleştirmek için gereken firmalar. Biz 100.000.000 € ile 5000 € aralığında kredi veriyoruz. Bizim kredileri de maksimum güvenlik için bizim önceliğimizdir, sigortalıdır. İlgilendiği kişi e-posta yoluyla bize başvurun: (24hourstloancompany1@gmail.com)

    Eğer bu kadar çok banka tarafından geri çevirdi
    Eğer size iş genişleme için finansmana ihtiyacımız var,
    Eğer kişisel bir kredi gerekiyor

    Aşağıda ayrıntıları aşağı göndermek, bir kredi için başvuruda:
    1. Tam adı
    2. Adres
    3. Tutar
    4. Süre Dönemi
    5.Phone Numarası
    6. Meslek

    Mrs Farida Stephen

    YanıtlaSil
  96. İyi günler, ben kayıtlı bir özel para borç veren duyuyorum. Biz insanlara yardım için kredi vermek, dünyanın herhangi bir 30 yıl geri ödeme süresi dönemine 1 yıl içinde% 2 gibi düşük çok az yıllık Faiz Oranları ile tüm dünyada finansal durumunu güncelleştirmek için gereken firmalar. Biz 100.000.000 € ile 5000 € aralığında kredi veriyoruz. Bizim kredileri de maksimum güvenlik için bizim önceliğimizdir, sigortalıdır. İlgilendiği kişi e-posta yoluyla bize başvurun: (24hourstloancompany1@gmail.com)

    Eğer bu kadar çok banka tarafından geri çevirdi
    Eğer size iş genişleme için finansmana ihtiyacımız var,
    Eğer kişisel bir kredi gerekiyor

    Aşağıda ayrıntıları aşağı göndermek, bir kredi için başvuruda:
    1. Tam adı
    2. Adres
    3. Tutar
    4. Süre Dönemi
    5.Phone Numarası
    6. Meslek

    Mrs Farida Stephen

    YanıtlaSil
  97. Eğer bir kredi ihtiyacınız var mı? Eğer bir finansal kriz içinde veya kendi işini kurmak için paraya ihtiyacı? Eğer borç yerleşmek ya da faturalarınızı ödemek ya da güzel bir iş başlatmak için bir kredi ihtiyacım var? Eğer düşük kredi puanı var ve zor yerel bankalar ve diğer mali kuruluşlardan sermaye kredisi almak için buluyor? İşte Örgütü bir kredi almak için bir şans. Biz% 3 düşük faiz oranıyla kredi sunuyoruz, Biz aşağıdaki amaçlar için bireylere kredi ve çok daha fazlasını sunuyoruz. Bireysel Kredi, İş Genişletme, İş Başlatma, Eğitim, Borç Konsolidasyon, hızlı para Kredileri. E-posta yoluyla Bize bugün: royloans@hotmail.com

    YanıtlaSil
  98. Kredi Başvuru Dikkat

      KELVIN KREDİ FİNANSMAN INC hoş geldiniz. Refah paketinin bir parçası hiçbir kredi kontrolü olmadan% 3 faiz oranı ile iş ve kişisel kredi teklifi sunan olarak. Bu insanların maddi hedeflerine ulaşmak yardımcı olmaktır. İlgilendiği insanlar olmalıdır


    * Bireysel Kredi (teminatsız)
    * Ticari Kredi (Teminatsız)
    * Kredi Borç Konsolidasyon
    * Evinizi geliştirin

    UYGULAMA:

    1) Adı:
    2) Önek (Bay, Bayan, (MS).
    3) Adı:
    4) Soyadı:
    5) Adres:
    6) Ülke:
    7) Durum:
    8) Telefon Numarası:
    9) Cep:
    10) Meslek:
    Kredi olarak gerekli 11) Tutar:
    Kredinin 12) Süre:
    13) Kredinin amacı:
    14) Daha önce başvurdunuz mu:

      E-posta: Tüm yanıtlar gönderilmesi gerekmektedir% 3 kredi faiz oranı herhangi bir ek garanti olmadan. Bu insanların maddi hedeflerine ulaşmak yardımcı olmaktır. İlgilendiği insanlar Bizi e-posta olmalıdır: kelvinmureen@googlemail.com biz isteği aldığınızda, o zaman biz kredi başvurunuzu işleyecek
      Onay için

    Saygılarımızla,
      Mrs Mureen

    YanıtlaSil
  99. Kredi Başvuru Dikkat

      KELVIN KREDİ FİNANSMAN INC hoş geldiniz. Refah paketinin bir parçası hiçbir kredi kontrolü olmadan% 3 faiz oranı ile iş ve kişisel kredi teklifi sunan olarak. Bu insanların maddi hedeflerine ulaşmak yardımcı olmaktır. İlgilendiği insanlar olmalıdır


    * Bireysel Kredi (teminatsız)
    * Ticari Kredi (Teminatsız)
    * Kredi Borç Konsolidasyon
    * Evinizi geliştirin

    UYGULAMA:

    1) Adı:
    2) Önek (Bay, Bayan, (MS).
    3) Adı:
    4) Soyadı:
    5) Adres:
    6) Ülke:
    7) Durum:
    8) Telefon Numarası:
    9) Cep:
    10) Meslek:
    Kredi olarak gerekli 11) Tutar:
    Kredinin 12) Süre:
    13) Kredinin amacı:
    14) Daha önce başvurdunuz mu:

      E-posta: Tüm yanıtlar gönderilmesi gerekmektedir% 3 kredi faiz oranı herhangi bir ek garanti olmadan. Bu insanların maddi hedeflerine ulaşmak yardımcı olmaktır. İlgilendiği insanlar Bizi e-posta olmalıdır: kelvinmureen@googlemail.com biz isteği aldığınızda, o zaman biz kredi başvurunuzu işleyecek
      Onay için

    Saygılarımızla,
      Mrs Mureen

    YanıtlaSil
  100. Kredi Başvuru Dikkat

      KELVIN KREDİ FİNANSMAN INC hoş geldiniz. Refah paketinin bir parçası hiçbir kredi kontrolü olmadan% 3 faiz oranı ile iş ve kişisel kredi teklifi sunan olarak. Bu insanların maddi hedeflerine ulaşmak yardımcı olmaktır. İlgilendiği insanlar olmalıdır


    * Bireysel Kredi (teminatsız)
    * Ticari Kredi (Teminatsız)
    * Kredi Borç Konsolidasyon
    * Evinizi geliştirin

    UYGULAMA:

    1) Adı:
    2) Önek (Bay, Bayan, (MS).
    3) Adı:
    4) Soyadı:
    5) Adres:
    6) Ülke:
    7) Durum:
    8) Telefon Numarası:
    9) Cep:
    10) Meslek:
    Kredi olarak gerekli 11) Tutar:
    Kredinin 12) Süre:
    13) Kredinin amacı:
    14) Daha önce başvurdunuz mu:

      E-posta: Tüm yanıtlar gönderilmesi gerekmektedir% 3 kredi faiz oranı herhangi bir ek garanti olmadan. Bu insanların maddi hedeflerine ulaşmak yardımcı olmaktır. İlgilendiği insanlar Bizi e-posta olmalıdır: kelvinmureen@googlemail.com biz isteği aldığınızda, o zaman biz kredi başvurunuzu işleyecek
      Onay için

    Saygılarımızla,
      Mrs Mureen

    YanıtlaSil
  101. Kredi Başvuru Dikkat

      KELVIN KREDİ FİNANSMAN INC hoş geldiniz. Refah paketinin bir parçası hiçbir kredi kontrolü olmadan% 3 faiz oranı ile iş ve kişisel kredi teklifi sunan olarak. Bu insanların maddi hedeflerine ulaşmak yardımcı olmaktır. İlgilendiği insanlar olmalıdır


    * Bireysel Kredi (teminatsız)
    * Ticari Kredi (Teminatsız)
    * Kredi Borç Konsolidasyon
    * Evinizi geliştirin

    UYGULAMA:

    1) Adı:
    2) Önek (Bay, Bayan, (MS).
    3) Adı:
    4) Soyadı:
    5) Adres:
    6) Ülke:
    7) Durum:
    8) Telefon Numarası:
    9) Cep:
    10) Meslek:
    Kredi olarak gerekli 11) Tutar:
    Kredinin 12) Süre:
    13) Kredinin amacı:
    14) Daha önce başvurdunuz mu:

      E-posta: Tüm yanıtlar gönderilmesi gerekmektedir% 3 kredi faiz oranı herhangi bir ek garanti olmadan. Bu insanların maddi hedeflerine ulaşmak yardımcı olmaktır. İlgilendiği insanlar Bizi e-posta olmalıdır: kelvinmureen@googlemail.com biz isteği aldığınızda, o zaman biz kredi başvurunuzu işleyecek
      Onay için

    Saygılarımızla,
      Mrs Mureen

    YanıtlaSil
  102. Kredi Başvuru Dikkat

      KELVIN KREDİ FİNANSMAN INC hoş geldiniz. Refah paketinin bir parçası hiçbir kredi kontrolü olmadan% 3 faiz oranı ile iş ve kişisel kredi teklifi sunan olarak. Bu insanların maddi hedeflerine ulaşmak yardımcı olmaktır. İlgilendiği insanlar olmalıdır


    * Bireysel Kredi (teminatsız)
    * Ticari Kredi (Teminatsız)
    * Kredi Borç Konsolidasyon
    * Evinizi geliştirin

    UYGULAMA:

    1) Adı:
    2) Önek (Bay, Bayan, (MS).
    3) Adı:
    4) Soyadı:
    5) Adres:
    6) Ülke:
    7) Durum:
    8) Telefon Numarası:
    9) Cep:
    10) Meslek:
    Kredi olarak gerekli 11) Tutar:
    Kredinin 12) Süre:
    13) Kredinin amacı:
    14) Daha önce başvurdunuz mu:

      E-posta: Tüm yanıtlar gönderilmesi gerekmektedir% 3 kredi faiz oranı herhangi bir ek garanti olmadan. Bu insanların maddi hedeflerine ulaşmak yardımcı olmaktır. İlgilendiği insanlar Bizi e-posta olmalıdır: kelvinmureen@googlemail.com biz isteği aldığınızda, o zaman biz kredi başvurunuzu işleyecek
      Onay için

    Saygılarımızla,
      Mrs Mureen

    YanıtlaSil
  103. Kredi Başvuru Dikkat

      KELVIN KREDİ FİNANSMAN INC hoş geldiniz. Refah paketinin bir parçası hiçbir kredi kontrolü olmadan% 3 faiz oranı ile iş ve kişisel kredi teklifi sunan olarak. Bu insanların maddi hedeflerine ulaşmak yardımcı olmaktır. İlgilendiği insanlar olmalıdır


    * Bireysel Kredi (teminatsız)
    * Ticari Kredi (Teminatsız)
    * Kredi Borç Konsolidasyon
    * Evinizi geliştirin

    UYGULAMA:

    1) Adı:
    2) Önek (Bay, Bayan, (MS).
    3) Adı:
    4) Soyadı:
    5) Adres:
    6) Ülke:
    7) Durum:
    8) Telefon Numarası:
    9) Cep:
    10) Meslek:
    Kredi olarak gerekli 11) Tutar:
    Kredinin 12) Süre:
    13) Kredinin amacı:
    14) Daha önce başvurdunuz mu:

      E-posta: Tüm yanıtlar gönderilmesi gerekmektedir% 3 kredi faiz oranı herhangi bir ek garanti olmadan. Bu insanların maddi hedeflerine ulaşmak yardımcı olmaktır. İlgilendiği insanlar Bizi e-posta olmalıdır: kelvinmureen@googlemail.com biz isteği aldığınızda, o zaman biz kredi başvurunuzu işleyecek
      Onay için

    Saygılarımızla,
      Mrs Mureen

    YanıtlaSil
  104. Kredi Başvuru Dikkat

      KELVIN KREDİ FİNANSMAN INC hoş geldiniz. Refah paketinin bir parçası hiçbir kredi kontrolü olmadan% 3 faiz oranı ile iş ve kişisel kredi teklifi sunan olarak. Bu insanların maddi hedeflerine ulaşmak yardımcı olmaktır. İlgilendiği insanlar olmalıdır


    * Bireysel Kredi (teminatsız)
    * Ticari Kredi (Teminatsız)
    * Kredi Borç Konsolidasyon
    * Evinizi geliştirin

    UYGULAMA:

    1) Adı:
    2) Önek (Bay, Bayan, (MS).
    3) Adı:
    4) Soyadı:
    5) Adres:
    6) Ülke:
    7) Durum:
    8) Telefon Numarası:
    9) Cep:
    10) Meslek:
    Kredi olarak gerekli 11) Tutar:
    Kredinin 12) Süre:
    13) Kredinin amacı:
    14) Daha önce başvurdunuz mu:

      E-posta: Tüm yanıtlar gönderilmesi gerekmektedir% 3 kredi faiz oranı herhangi bir ek garanti olmadan. Bu insanların maddi hedeflerine ulaşmak yardımcı olmaktır. İlgilendiği insanlar Bizi e-posta olmalıdır: kelvinmureen@googlemail.com biz isteği aldığınızda, o zaman biz kredi başvurunuzu işleyecek
      Onay için

    Saygılarımızla,
      Mrs Mureen

    YanıtlaSil
  105. Kredi Başvuru Dikkat

      KELVIN KREDİ FİNANSMAN INC hoş geldiniz. Refah paketinin bir parçası hiçbir kredi kontrolü olmadan% 3 faiz oranı ile iş ve kişisel kredi teklifi sunan olarak. Bu insanların maddi hedeflerine ulaşmak yardımcı olmaktır. İlgilendiği insanlar olmalıdır


    * Bireysel Kredi (teminatsız)
    * Ticari Kredi (Teminatsız)
    * Kredi Borç Konsolidasyon
    * Evinizi geliştirin

    UYGULAMA:

    1) Adı:
    2) Önek (Bay, Bayan, (MS).
    3) Adı:
    4) Soyadı:
    5) Adres:
    6) Ülke:
    7) Durum:
    8) Telefon Numarası:
    9) Cep:
    10) Meslek:
    Kredi olarak gerekli 11) Tutar:
    Kredinin 12) Süre:
    13) Kredinin amacı:
    14) Daha önce başvurdunuz mu:

      E-posta: Tüm yanıtlar gönderilmesi gerekmektedir% 3 kredi faiz oranı herhangi bir ek garanti olmadan. Bu insanların maddi hedeflerine ulaşmak yardımcı olmaktır. İlgilendiği insanlar Bizi e-posta olmalıdır: kelvinmureen@googlemail.com biz isteği aldığınızda, o zaman biz kredi başvurunuzu işleyecek
      Onay için

    Saygılarımızla,
      Mrs Mureen

    YanıtlaSil
  106. Eğer size stres olmadan zamanında ihtiyaç tam miktarı verecektir güvenilir bir sağlayıcıdan bir kredi ihtiyacınız var mı? Evet, o zaman doğru yönde bulunmaktadır. Bob Williams, ünlü işadamı ve aynı zamanda özel bir borç veren duyuyorum. Orada önemli bir iş kişiyle beni bağlayabilirsiniz eğer ülkenizde benim iş bir şube kurmak istiyorum. Ben% 2 faiz oranıyla kredi vermek.
    ~ 5 saat maksimum içinde kredi alın.
    ~ Hiçbir milliyet bariyer.
    ~ Onayı Garantili.
    Sen sadece bir mail uzakta kredi alma vardır. İlgilenen kişiler co.operateloanservice@gmail.com aracılığıyla şimdi bana mail gerekir

    YanıtlaSil
  107. İyigün, ben özel bir kredi borç veren duyuyorum. Ben 3000.00 usd den seçtiğiniz uygun bir% 2 faiz oranı ve geri ödeme süresi ile özel kişiler ve işletme sahipleri 1,000,000.00 usd arasında değişen herhangi bir miktarın bir kredi sunuyoruz.
    Sen benim teklif ilgilenen varsa, e-posta yoluyla şimdi bana ulaşın yapın: universalfinancialhome212@yahoo.co.uk

    YanıtlaSil
  108. PRUDENT VE GİZLİ SERVİS KREDİ BİR kredinin teminatı İFADESİ, siz de BİR partaker OLABİLİR!

    Her biri Merhaba, ben ismen Bayan Caro Beyaz, ABD vatandaşı değilim. Ben hemen, şimdi zengin övünebilir Rabbi borç ve başarılı bir kadına perişanlık bir seviyede, zarafet çim benim hayatımı değiştirdi gerçek okunaklı kredi götürdü nasıl tanıklık yayın için bu orta kullanmak istiyorum Stres veya mali zorluklar olmadan zengin ve sağlıklı mutlu bir hayat. Bugün artık namus bir kadın olarak kabul ediyorum. Internet üzerinde bir kredi almaya çalışırken ay sonra, o boşuna oldu ve bana 2000 $ toplamı kandırdı dolandırıcılığı, eline oldu. Bu gerçekleştiğinde, ben o kadar şaşkın ve umutsuz ve benim ağrıları eklemek olmayacak bir gerçek okunaklı ve gerçek kredi borç veren çevrimiçi beni bulmak için Tanrı'ya dua oldu. Yani son zamanlarda çevrimiçi bir kredi var bir arkadaşım aramaya karar verdi, biz bu konuda tartışmak ve bizim sonuçlandırılması için o RAYMOND RUSSELL INTERCONTINENTAL FİNANS DÜNYADA CEO'su Bay Russell Raymond adında bir adam bahsetti. Yani her yıl% 3 gibi düşük bir faiz oranı ile, miktarı ($ 506,000.00) için bir kredi için uygulanacak ve onları benim maksimum şirket verdi ve Kurumca bana verilen talimatlara uymak, ve yakında benim kredi onaylandı Kolayca herhangi bir stres ya da gecikme ve transfer kredisi ile ilgili ve benim banka hesabına yatırılır kredinin en az iki (2) gün içinde yapılan tüm hazırlıklar olmadan. Halkım uzak ve yakın, bu büyük bir tanıklığı değil mi? Bu artık kötü olanları vardır nerede hala iyi ve dürüst olanlar vardır inanmak beni yapar. (Russellintercontinentalfinance@gmail.com), hep Allah'a o Cennette dua: Ben orada, gerçek ve hakiki bir kredi güvenli aşağıdaki e-posta adresi üzerinden Russell Raymond Intercontinental Finans irtibata lütfen isteyen olduğunu size tavsiye etmek istiyorum O hayatımda yapmış iyi şeyler için onu korusun. Birçok dolandırıcılık online kredi borç veren ararken kez daha, dikkatli olun! Ben her zaman insanlara anlatmak bir şey bu kurumda bir kredi için başvuran, bir azami iyi niyet ve güven layık sahip olmasıdır.

    Ve Tanrı korusun teşekkür ederiz

    İmzalı
    Bayan Caro Beyaz

    YanıtlaSil
  109. Eğer güvenilir bir tedarikçi bir kredi var mı, size stres olmadan zamanında gereken tam miktarı sağlamanız gerekir? Cevabınız evet ise, o zaman doğru yöndedir. Biz maksimum $ 100.000.000 £, euro en az $ 2,000.00 kredileri vermek. Eğer ilgi, co.operateloanservice@gmail.com e-posta yoluyla bizimle irtibata geçiniz
    Biz şu kredilerin türleri ve daha birçok sunuyoruz;
    * Bireysel Krediler (Teminatsız Kredi)
    * İşletme Kredileri (Teminatsız Kredi)
    * Konsolidasyon Kredi
    * Kombinasyon Kredi
    * Ev Geliştirme
    Tüm yanıtlar bu e..... co.operateloanservice@gmail.com gönderilmesi gerekmektedir

    YanıtlaSil
  110. My Name i geri arkadaşım olacak düşünmedim ve o ben bizim düğün bana iki ay sola evlenmek almak istiyorum tanıştı o çocuğa çok şey ifade Çünkü forumda tüm insanlara ifademi paylaşmak seveceksiniz reta olduğunu ben onu çağrıldığında başka bir bayan için, o benim aramaları aldı asla onun facebook beni silinir ve o bana ben görmek istemem ben onun patronu anlattı çalışma yaptığı yere gitti Single, evli onun facebook durum değişti Ben artık kendimi alınamıyor bu cos sonucunda işimi kaybettim, hayatımın baş aşağı ve her şeyi hayatımda pürüzsüz gitmedi, ben bir karşılaşana kadar ben işe yaramadı geri tüm ona sahip olmak yapabileceği tüm çalıştı Ben bazı iş yürütmek için Afrika'ya Seyahat Adam ben işimi kaybettim nasıl geliyorum, ona benim sorunum söyledim ve hepsi geri onu sevgimi almakla geçti ve bazı yıllar geliştirmekteyiz.
    O o kim bana can manevi babası olduğunu burada Afrika'da ben inanmıyorum ilk etapta, genç adam bana bana yardım edecek söyledi.
    Benim iş sonra, o adama beni tanıtmak, adam benim erkek arkadaşım beni neden terk bana nedenini anlattı ve ayrıca bazı gizli secrets.i i ondan, o benim için bir büyü dedi duyunca şaşırdım ve bana anlattı Ben önümüzdeki birkaç gün içinde sonuçlarını göreceğiz, sonra ben ertesi gün ABD'ye geri seyahat ve ben eve ve he he bu büyü meşgul ve o büyü için gerekli tüm malzemeleri satın aldı dediğinde ben onu aradım am i farkına varmadan, Perşembe önümüzdeki 2 gün içinde olumlu sonuçlar göreceğiz dedi Arkadaşım o yapmıştı Cumartesi ve tüm özür dilemek tam olarak 00:35 pm beni aradı, dedi, o ne yaptığını bilmiyordum ve Onun ani davranış kasıtlı değildi ve o again.It yapmak değil söz vardı ben ondan duydum ve biz çağrı sona erdiğinde, ben adam çağırdı ve ona arkadaşım aradı ve babası dedi hayal ediyorum gibi ben cenneti ' Henüz bir şey görmedim t, o ben de geri 3 gün içinde işimi elde edeceğini söyledi ve onun Pazartesi ,, onlar günün ertesi ofis devam etmek benim iş yerinde beni aradı ve ben de ofisime daha terfi olsun Aynı week.i efendim nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum, ben yapabileceğim insanlar size efendim gibi bir babaya sahip olduğunu bildirmek için.
    herhangi birinin böyle bir yardıma ihtiyacınız olursa lütfen gerektiği acil temas bu ben onu ödemek ve çok benim adam forum yardım edebilecek tek yoldur çünkü bu baba. +2348106743270 Bu e-posta, dregbosolutioncenter@gmail.com ve telefon numarası, bir

    YanıtlaSil
  111. Eğer bir iş adamı ya da kadın mısınız? Eğer bir finansal karmaşa içinde yoksa kendi iş başlatmak için para gerekiyor? Kredileri Onların Borç ödeme veya faturalarınızı ödemek ya da güzel bir iş başlatmak gerekiyor? Eğer düşük kredi puanı var ve bunu sert yerel bankalar / diğer mali kuruluşlardan Sermaye kredisi almak için bulacaksınız? Sen bir ihtiyaç
    E-posta: gibi herhangi bir nedenle kredi ya da finansman waltermiltonloanfirm@gmail.com


    a) Bireysel Kredi, İş Genişletme,
    b) İş Kurma, Eğitim,
    c) Borç Konsolidasyon,
    d) Sabit Para Krediler

    Biz "Biz herhangi bir nedenle bireysel kredi, borç konsolidasyonu kredileri, girişim sermayesi Sermaye, ticari kredi, eğitim kredisi, ipotek veya Kredileri sunuyoruz,% 2 düşük faiz oranı ve teminat ile ve Teminat değil kredi sunuyoruz.

    Ancak, bizim yöntem gerekli kredinin miktarını belirtmek için imkanı sunuyor ve aynı zamanda bunu göze süresi, size gerçek bir şans ihtiyacınız fonlar olsun verir!

    E-posta yoluyla bize ulaşın: waltermiltonloanfirm@gmail.com

    YanıtlaSil
  112. Mesih'e Sevgili Merhaba
    Bu yüzden biz kurmaya karar Lakewood Kilisesi, ABD'deki en büyük Protestan kilisesinin Kıdemli Pastor, biz bir araya gelip bazı insanlar maddi destek ve yardım bazı biraz ihtiyacım var olduğunu görüyoruz var Bakan Victoria Osteen, Pastor Joel Osteen için eşi olduğumu Eğer önemli değil gelmektedir ama ne biz garanti size ait bir kredi için hak olan 18 yaşını herkes tarafından olumlu bir kredi firması bunu senin banka hesabına aynı gün içinde teslim almak,
    % 2 düşük faiz oranı
    Esnek kredi ve aylık ödemeler Koşulları

    Victoria Osteen Kredi Bürosu, bir hiristiyan inşa Kredi Firma yasalara uygun ve resmi lisanslı kredi şirketinize başvurun.
    Daha fazla bilgi için Email- victoriaosteenloanfirm@gmail.com

    YanıtlaSil
  113. Eğer güvenilir bir tedarikçi bir kredi var mı, size stres olmadan zamanında gereken tam miktarı sağlamanız gerekir? Cevabınız evet ise, o zaman doğru yöndedir. Biz maksimum $ 100.000.000 £, euro en az $ 2,000.00 kredileri vermek. Eğer ilgi, co.operateloanservice@gmail.com e-posta yoluyla bizimle irtibata geçiniz
    Biz şu kredilerin türleri ve daha birçok sunuyoruz;
    * Bireysel Krediler (Teminatsız Kredi)
    * İşletme Kredileri (Teminatsız Kredi)
    * Konsolidasyon Kredi
    * Kombinasyon Kredi
    * Ev Geliştirme

    Tüm yanıtlar bu e co.operateloanservice@gmail.com gönderilmesi gerekmektedir

    YanıtlaSil
  114. Merhaba,

    Eğer borç ödemek veya kendi işinizi başlatmak için bir kredi gerekiyor mu? öylesine :::: kateroselineloanfirm1@outlook.com Daha fazla bilgi için bize bugün e-posta gönderin, eğer

    Kredi Başvuru Formu,

    Ad Soyad: ............
    Ülke: ............
    Kredi miktarı: ............
    Kredi Süre: ............
    Telefon numarası: ............
    Cinsiyet: ............

    Kate Roseline Saygılar

    YanıtlaSil
  115. Merhaba
    Stres ve hızlı onayı olmadan kişisel veya işletme kredisi ihtiyacınız var mı? Eğer öyleyse biz şimdi % 3 asal faiz oranı üzerinden kredi sunuyoruz olarak, lütfen bize ulaşın. Bizim kredi güvenli ve daha fazla bilgi ve uygulamalar için, güvenli bir bu e-postayı yanıtlayın.


    barbara_sanusi@outlook.com

    YanıtlaSil
  116. Bir kredi ihtiyacınız var mı? Bireyler, işletmeler, sigorta, kredi fırsatlar Brezilya Karargahı veriyoruz ve Durellpetersonloanfirm vb Biz ömrünü başvurun. Eğer finansal zorluklar içinde daha fazla veya kim arıyor burada faturalarınızı ödemek yoksa geçmişte tüm mali sıkıntılar yapmak için bir kredi ihtiyacınız varsa yatırım kredisi gerekir. Biz% 2 herhangi bir para birimi mezhebinin faizli kredilerin her türlü sunuyoruz. Çünkü ben bu büyük orta kullanmak istediğiniz herhangi bir finansal sorunu çözmeye yardımcı olmak için hazır kredi sizi bilgilendirmek zorunda. İletişim e-posta: Durellpetersonloanfirm@hotmail.com
    Daha fazla bilgi için lütfen bizimle irtibata geçin veya finans departmanı iş kredi ihtiyaçlarına bağlı ziyaret çekinmeyin.
    Müşteriler ilgi sadece danışmalıdır
    O, bu mektubun alındığını kabul etti ve bize geri döner.
    Sayın DurellPetersonloanfirm
    Sayın DurellPetersonloanfirm Kredi Şirketi || İletişim ve KSS
    E-posta yoluyla bizimle irtibata geçiniz: Durellpetersonloanfirm@hotmail.com

    YanıtlaSil
  117. Bir kredi stres olmadan iyi zamanında gereken tutara tam olarak yerine getireceğim bir güvenilir sağlayıcıdan gelen ihtiyacın var? Evet, o zaman doğru yönde düşünüyorsanız. Bob Williams, ünlü bir işadamı ve ayrıca özel bir borç veren benim. Orada önemli iş kişi ile bağlanabiliyorsa benim iş sizin ülkenizde bir dalı kurmak istiyorum. Ben de %2 faiz oranı krediler vermeyin. İlgili kişi şimdi co.operateloanservice@gmail.com posta beni
    ~ Kredinizi 5 saat içinde en fazla olsun.
    ~ Milliyet hiçbir engel.
    ~ Garantili onayı.
    Senin kredi alma uzak sadece bir posta var.
    İlgili kişi şimdi co.operateloanservice@gmail.com posta beni

    YanıtlaSil
  118. Merhaba benim adam kardeşlerim

    Ben Yousif Fatih değilim, ben normalde bu sefer değilim, Kayseri'de yaşıyor, ama ben sadece en iyi olduğuna inanıyorum, internette tüm bu sahte kredi, tek bir alacaklı olduğunu, bugün her şeyi bilmek istiyorum Beni yeterli stres olmadan benim iş başlatmak için bana 250,000.00 TL benim kredi sağladı çünkü.

    Eğer yeteri kadar akıllı olduğunu ve acilen bu kredi ihtiyacınız varsa, o benim kredi ile bana yardımcı oldu ve ben müteşekkirim, ve o da% 100 sigortalı, o bir aldatmaca değil, çünkü bugün onunla temasa gerekir.

    Contac onu bugün philloanfirm2@yahoo.com veya philloanfirm2@hotmail.com

    Ben Brother kalır.
    Yousif Fatih

    YanıtlaSil
  119. Merhaba Sevgili, Kredi Uygulaması 2% @ kredi almak ilgileniyor musunuz? Eğer evetse,? Eğer kredi olarak ihtiyacınız olan kredi hakkında daha fazla bilgi için şimdi bize e-posta. Aşağıdaki bilgilerle birlikte gloryloanfirm@gmail.com: Artık bizimle irtibata geçiniz. $ 3,000.00 $ kadar 20,000.000.00 Bizim teklif de daha fazla bilgi {krediler aşağıdaki formu doldurun} Adınız geçerlidir: =========== ÜLKE: =========== DEVLET =========== ADRES: =========== TÜR: =========== Tutar gerekli: ========== = DÖNEMİ: =========== TELEFON NUMARASI: =========== ============= Bayan Glory, isim This bize ulaşın e-mail: gloryloanfirm@mail.com Selamlar
    Meşru şirketlerin daha iyi hesap.
    Cevap

    YanıtlaSil
  120. Merhaba herkes, ben ismen Daniel Steve duyuyorum ve ben Texas ABD'de yaşayan, ben internet üzerinde bir kredi almaya çalışırken pek çok ay sonra hayatımda Tanrı'nın iyiliği hakkında konuşmak gibi olacak ve bu yüzden umutsuz hale kandırdı edildi Online okunaklı borç veren bir kredi almak. Ama Tanrı bu ki, ben bir arkadaşımdan bir açıklama Shirley Ken denilen gördüm ve o herhangi bir stres olmadan kendi kredi hızlı ve kolay nereden diye bir kontrol Sayın William Mark adında bir adamla beni tanıştırdı o bu okunaklı kredi firma hakkında konuştuk ki ben başardı nasıldı, firma William Kredi Şirketi adında, Yani ben% 2 düşük faiz oranı ile bir kredi toplamı ($ 170,000.00USD) için uygulanan, bu yüzden kredi onaylanmış ve en az 48 saat benim banka hesabına yatırıldığına Benim kredi ben kredi, hızlı ve nazik e-posta yoluyla irtibata kolay almakla ilgilenen sen herkese tavsiye ediyorum bu yüzden benim faturaları ödemek için de benim kırık iş çalışmasını sağlamak ve: williamfunding@gmail.com kredinin her türlü almak için Sen benim hayatımın en büyük tanıklığı okundu olarak, bugün sayesinde ihtiyacımız var

    YanıtlaSil
  121. Merhaba,
    Bankalar kredi elde etmek için aşağı döner,
    Benim şirket size yardımcı olmak için burada olduğu gibi bir kaygım yok.
    Bugün bir kredi için geçerlidir.
    % 2 faiz oranı, e-posta iletişim bağlantısı: burakonlineservice@gmail.com

    Saygılarımızla.

    YanıtlaSil
  122. Merhaba,
    Bankalar kredi elde etmek için aşağı döner,
    Benim şirket size yardımcı olmak için burada olduğu gibi bir kaygım yok.
    Bugün bir kredi için geçerlidir.
    % 2 faiz oranı, e-posta iletişim bağlantısı: burakonlineservice@gmail.com

    Saygılarımızla.

    YanıtlaSil
  123. İyi müşteri,

    Biz, kayıtlı garantili ve Hükümet, uluslararası para krediler şirket sertifikalı, A Kişiselleştirilmiş hizmet All Your Mali İhtiyaçları biz 2 çok düşük faiz oranıyla bireyler, şirketler, kuruluşlar, ticari kuruluşlar kredi) kredi sunuyor biz Sağlayıcıları vermek % biz herhangi bir nedenle ve acil ihtiyaçlar için kişisel kredileri, borç Konsolidasyon Kredi, Girişim Sermayesi, Ticari Kredi, eğitim kredisi, ev kredisi ve kredi sunuyoruz, biz bankalar ve diğer tarafından kapatmak mı şirketler ve bireyler, uluslararası kredi vermek Finansal kurumlar, bugün bize ulaşın olarak artık endişe de ödenmemiş faturaları var mı? Artık Endişe, biz 500,000,000.00 € 5.000 € (Beş Bin EURO) krediler her türlü dışarı vermek, biz size yardımcı olabiliriz, E-posta bize Ciddi ve dürüst bir kişi için, daha fazla bilgi için bizimle irtibata edilir çekinmeyin % 2 (Beşyüz Milyon EURO), Biz de ABD DOLARI, sterlin ve zaman için daha birçok teşekkür, Çeşitleri Saygılar, Sayın Diego Carlos CEO'su ödünç


    E-posta: cooperativeworld.org@gmail.com

    YanıtlaSil
  124. Eğer güvenilir bir tedarikçi bir kredi var mı, size stres olmadan zamanında gereken tam miktarı sağlamanız gerekir? Cevabınız evet ise, o zaman doğru yöndedir. Biz maksimum $ 100.000.000 £, euro en az $ 2,000.00 kredileri vermek. Eğer ilgi, co.operateloanservice@gmail.com e-posta yoluyla bizimle irtibata geçiniz
    Biz şu kredilerin türleri ve daha birçok sunuyoruz;
    * Bireysel Krediler (Teminatsız Kredi)
    * İşletme Kredileri (Teminatsız Kredi)
    * Konsolidasyon Kredi
    * Kombinasyon Kredi
    * Ev Geliştirme
    * Yılbaşı Kredisi
    Tüm yanıtlar bu e co.operateloanservice@gmail.com gönderilmesi gerekmektedir

    YanıtlaSil
  125. Güney Afrika krediler zaman alıcı olabilir için Kredilerin Geniş Variety Internet üzerinden tüm arama CHIJO MALİ HİZMETLER Tüm İhtiyaçları Suit için ve sizin ihtiyaçlarını karşılamak için doğru krediyi bulmak genellikle zordur. CHIJO FİNANSAL HİZMETLER (chijofinance@hotmail.com), gündüz kredileri, ev kredileri, borç konsolidasyonu kredileri, taşıt finansmanı, kara listeye cep telefonu sözleşmeleri Güney Afrika kredi seçenekleri geniş bir yelpazede sunuyoruz ve bireysel krediler ile sizin için doğru kredi olabilir, ödeme işletme kredileri mevcut tüm. CHIJO FİNANSAL HİZMETLER (chijofinance@hotmail.com) çoğu kredi gereksinimlerini karşılamak gerekir ve geçerli bir RSA Kimlik Numarası, 3 ay banka hesap olması gerekir uygulamak yanı sıra hangi R2,000,000.00 için R10,000 krediler size yardımcı olacaktır ikamet kanıtı. Eğer kara listeye alınmış bir **** kredi kayıt varsa veya CHIJO MALİ HİZMETLER da çoğu insan kolayca uygulayabilirsiniz anlamı, başvuruları kabul edecek. Eğer temasa danışmanlardan biri gibi ve yardımcı olacağını Eğer e-posta yoluyla bize ulaşın: (chijofinance@hotmail.com)

    YanıtlaSil
  126. Merhaba, Kredi Başvurusu
    Eğer% 2 @ kredi almak ilgileniyor musunuz? Eğer evetse,? Eğer kredi olarak ihtiyacınız olan kredi hakkında daha fazla bilgi için şimdi bize e-posta. Şimdi aşağıdaki bilgilerle birlikte bize ulaşın.
    $ 3,000.00 £ '10,000.000.00 Bizim teklif de daha fazla bilgi için başvuruda
    {Krediler aşağıdaki formu doldurun}
    Adınız: ===========
    ÜLKE: ===========
    DEVLET ===========
    ADRES: ===========
    TÜR: ===========
    Tutar gerekli: ===========
    DÖNEM: ===========
    TELEFON NUMARASI: =========== =============

    gloryloanfirm@gmail.com Telefon Numarası: Bu e-posta adresinden bizimle irtibata +19516021658
    Meşru şirketlerin daha iyi hesap.

    Cevap

    YanıtlaSil
  127. Eğer bir iş adamı ya da bir kadın mısınız? Kendi işini kurmak için paraya ihtiyacım var mı? Eğer borç yerleşmek ya da faturalarınızı ödemek ya da güzel bir iş başlatmak için bir kredi ihtiyacım var? Eğer proje için paraya ihtiyacım mı? Biz mükemmel% 2 bizim oranı güvenli herhangi bir miktarda krediler ve dünyanın herhangi bir yerinde (bireyler, işletmeler, gayrimenkul ve tüzel kişiler) sunuyoruz. Uygulama yanıtları için aşağıdaki e-posta adresine bilgi göndermek için: (khalifafinancialcompanies@gmail.com)

    YanıtlaSil
  128. Eğer herhangi bir mali zorluklar var mı? Eğer bir iş başlatmak için veya faturalarınızı ödemek için Kredi gerekiyor mu? Biz yardıma ihtiyacı insanlara Kredi veriyoruz. E-posta Via şimdi uygula: elenanino07@gmail.com

    Ve Tanrı korusun teşekkür ederiz
    Bayan Elena

    YanıtlaSil
  129. Merhaba,
    Ben% 2 faiz oranıyla kredi sunuyoruz Bay Jack Walman, fark ile meşru bir özel kredi borç veren bir Tanrı korkusu insanı değilim. ilgi e-posta yoluyla şimdi bana geri alırsanız: jackwalman93@gmail.com

    YanıtlaSil
  130. İlgili makama,
     
    Durumunuz nedir? Serbest meslek, İflas, Koleksiyonlar, Kredi Sorunları Son zamanlarda istihdam doğrulamak Can not gelir doğrulamak olamaz,% 100 finansman ihtiyacınız var. Kredilerin her türlü Bize bugün ve sizin gibi tüm mali destek en verilecek, * Proje Finansmanı * İşletme Kredileri * Bireysel Krediler * Borç Konsolidasyon * Ev Kredileri * Hat Kredi * Araba Kredileri * Kombinasyon Kredi.
     
    Biz doğrudan kredi ve% 100 Uluslararası Proje Finansmanı ve biz içine anda proje Kredi arayanlar ve ajanlar arıyor / komisyoncu bizimle çalışmak, sizin ülkenizde bizim kredi komisyoncu veya ajan olarak sizinle çalışmak çok mutlu olacak ve finanse etmek Projeniz. DAHA SORGULAMA İLETİŞİM VIA AŞAĞIDAKİ E-POSTA İÇİN: loans@holdpropfinancialinvestment.com
     
    Tel +447087629692
     
    Saygılarımla
    Bayan Mary Brown
    Online Reklam Ajan
    Holdprop Finansal Yatırım Ltd
    24 saat Online Müşteri hizmetleri Skype id: financing2

    YanıtlaSil
  131. Eğer iş kurmak acil kredi gerekir, ya sen borcunu ödemek için bir kredi mi istiyorsunuz, Refinance bir kredi gerekiyor mu? Eğer bir araba ya da bir ev satın almak için kredi gerekiyor mu? Evet artık endişe ederse, biz kredi onay olmadan uygun bir faiz oranıyla kredi sunuyoruz her türlü !!! E-posta yoluyla bugün bize ulaşın. (co.operateloanservice@gmail.com)
    Hepimiz purpose.Apply bugün krediler sunuyoruz ve 3 iş günü içinde finanse olsun.
    - Kredinin minimum tutarı: € 2,000.00
    - Kredinin azami miktarı: € 50.000.000,00
    - Faiz oranı: Yılda% 3
    Daha fazla bilgi için e-posta yoluyla bize ulaşın (co.operateloanservice@gmail.com)

    YanıtlaSil
  132. Bir kredi ihtiyacınız var mı? Bireyler, işletmeler, sigorta, kredi fırsatlar Brezilya Karargahı veriyoruz ve Durellpetersonloanfirm vb Biz ömrünü başvurun. Eğer finansal zorluklar içinde daha fazla veya kim arıyor burada faturalarınızı ödemek yoksa geçmişte tüm mali sıkıntılar yapmak için bir kredi ihtiyacınız varsa yatırım kredisi gerekir. Biz% 2 herhangi bir para birimi mezhebinin faizli kredilerin her türlü sunuyoruz. Çünkü ben bu büyük orta kullanmak istediğiniz herhangi bir finansal sorunu çözmeye yardımcı olmak için hazır kredi sizi bilgilendirmek zorunda. İletişim e-posta: Durellpetersonloanfirm@hotmail.com
    Daha fazla bilgi için lütfen bizimle irtibata geçin veya finans departmanı iş kredi ihtiyaçlarına bağlı ziyaret çekinmeyin.
    Müşteriler ilgi sadece danışmalıdır
    O, bu mektubun alındığını kabul etti ve bize geri döner.
    Sayın DurellPetersonloanfirm Kredi Şirketi || İletişim ve KSS
    E-posta yoluyla bizimle irtibata geçiniz: Durellpetersonloanfirm@hotmail.com

    YanıtlaSil
  133. Güzel gün,

    Biz% 2 düşük faiz oranı, finansal asistan ihtiyacı olan kişilere krediler sunuyoruz. Bu şirket ile bir kredi almak için, size ihtiyacınız olan kredinin tam miktarı ve kredi ödemek hangi zaman söyleyebiliriz. Eğer ilgileniyorsanız eğer öyleyse, kabul edilebilir aşağıya detayları sizlere borç verme koşullarını gönderme işlemine devam edebilirsiniz, böylece aşağıda Bizim öğeler bize veriniz.

    Kredi bilgileri gereklidir:

    İsim:
    Ülke:
    Telefon numarası:
    Gibi kredinin, gerekli miktarı:
    Kredinin Amacı:
    Kredi Süre:
    Aylık gelir:
    Hayır (evet veya hayır) online önce bir kredi için uygulanacak mı

    Hakkımızda:

    Şirket Müdürü: Sn Joshua
    Firma Telefon: (+2348117666371)
    Şirket e-posta: (emanuel-loanfirm500@outlook.com)
    Şirket sloganı: Senin mutluluğun iyi hizmet (bizim istediğimiz, bütün finansal standı alma) için ödül olduğunu

    Saygılarımla,

    Sayın Joshua

    YanıtlaSil
  134. BİR KREDİ İHTİYACI DO

    Merhaba,

    Biz mali zorluk geçiyor ya da herhangi bir finansal karmaşa içinde iseniz finansal help.So olarak, yardımcı Hıristiyan Örgütü ihtiyaçları insanlara yardım için kuruldu, ve kendi işinizi kurmak için para gerekiyor, yoksa krediyi ihtiyaç Borcunu yerleşmek ya da faturalarınızı ödemek, güzel bir iş kurmak veya sabit yerel bankalardan sermaye kredisi almak için buluyor, İncil için e-posta yoluyla mrsladykimberlyloanlender-usa@hotmail.com bugün bize Luke 11:10 "diyor" aldığı soruyor herkes; O kim buluntuların istiyor; ve darbelere ona, kapı .Yani İsa aynı dün, bugün ve sonsuza bu fikirli ciddi ve Tanrı korkan insanlar içindir more.Please çünkü bu fırsatı senden geçmesine izin vermeyin "açılacak.

    Adınız:
    SEKS;
    YAŞ;
    Ülke
    Kredi miktarı:
    Kredi Süre:
    KREDİ AMACI;
    SİZİN AYLIK GELİR;
    Geçerli Cep Telefonu:

    Biz bekle gibi kişiye Anlayışınız için teşekkürler

    Selamlar
    Idare
    E-mail: mrsladykimberlyloanlender-usa@hotmail.com

    YanıtlaSil
  135. GÜVEN İPOTEK KAZANMAK

    Merhaba, kazanmak güven MORTGAGE CORPORATION kredi ŞİRKETİNE hoş geldin. Bize kredi bugün contant ihtiyacı varsa kurumsal individuals.we sunan bir çok düşük faiz oranı % 3, kredinin via::dporterwintrustmortgage@outlook.com ve A kredi sen gerekir, biz özel için kredi vermek

    YanıtlaSil
  136. Merhaba,
    Bankalar kredi elde etmek için aşağı döner,
    Benim şirket size yardımcı olmak için burada olduğu gibi bir kaygım yok.
    Bugün bir kredi için geçerlidir.
    % 2 faiz oranı, e-posta iletişim bağlantısı: burakonlineservice@gmail.com

    Saygılarımızla.
    şirket

    YanıtlaSil
  137. Eğer bir kredi için mi arıyorsunuz? Yoksa bir banka veya bir veya daha fazla nedenlerden dolayı bir finans kurumu tarafından bir kredi reddetti vardı? Haklısınız burada kredi çözümleri için doğru yer var! John Frank Kredi Yatırım% 2 düşük ve uygun faiz oranı şirketler ve bireyler için kredi vermek. Johnfrankloaninvestment@gmail.com adresinden e-posta yoluyla bugün bizimle irtibata geçiniz


    E-POSTA: johnfrankloaninvestment@gmail.com

    YanıtlaSil
  138. Merhaba.
    Stres ve hizli olmadan kisisel veya isletme kredisi ihtiyaciniz var
    Onay? Eger öyleyse biz simdi krediler sunuyoruz olarak, lütfen bize ulasin
    Basbakan faiz orani. Bizim kredi için daha fazla, güvenli ve emniyetli bir
    bilgi ve uygulamalar, bu e-postayi yanitlayin.
    roberto.finance02@hotmail.com


    YanıtlaSil
  139. herkese merhaba
    ben% 3 düşük faiz oranıyla kredi sağlayan bir imza kredi kendi, bayan maria moore değilim, ben 1000 $ 8.000.000 kredi veriyoruz.
    biz dünyanın her yerindeki insanlara krediler sunuyoruz, bu yüzden bizden bir kredi için başvuruda ve kredi transferi başladı eğer hiçbir sorun olacaktır.
    biz en kısa sürede kredi transfer sürecini devam edebilmesi için e-posta yoluyla bana bugün başvurun.
    e-posta: marianfinance88@outlook.com
    bayan marian moore.

    YanıtlaSil
  140. Eğer iş kurmak acil kredi gerekir, ya sen borcunu ödemek için bir kredi mi istiyorsunuz, Refinance bir kredi gerekiyor mu? Eğer bir araba ya da bir ev satın almak için kredi gerekiyor mu? Evet artık endişe ederse, biz kredi onay olmadan uygun bir faiz oranıyla kredi sunuyoruz her türlü !!! E-posta yoluyla bugün bize ulaşın. (co.operateloanservice@gmail.com)
    Hepimiz bir amaç için krediler sunuyoruz. Bugün uygulayın ve 3 iş günü içinde finanse olsun.
    - Kredinin minimum tutarı: € 2,000.00
    - Kredinin azami miktarı: € 100.000.000,00
    - Faiz oranı: Yılda% 3
    Daha fazla bilgi için e-posta yoluyla bize ulaşın (co.operateloanservice@gmail.com)

    YanıtlaSil
  141. Win güven ipotek Hükümet kayıtlı finansal şirket onaylanmıştır.
    Eğer bir iş adamı ya da kadın mısınız? Eğer herhangi bir mali misiniz
    karışıklık veya kendi işinizi kurmak için para gerekiyor?
    Eğer borç yerleşmek ya da faturalarınızı ödemek için kredi gerekiyor ya da
    Güzel bir iş başlatmak? Biz krediler sunuyoruz
    % 3 faiz oranı.
    e-posta yoluyla bize ulaşın: dporterwintrustmortgage@outlook.com
    telefon numarası ::: + 2348159907177

    şirket ::: WIN GÜVEN MORTGAGE
    Adresiniz ::: 57ae oba emlak yol
    p.o. kutusu ::: 5235w
    Whsapp Beni on ::: + 2348159907177

    YanıtlaSil
  142. My Name Ben geri arkadaşım olacak hiç düşünmemiştim çünkü forumda tüm insanlara ifademi paylaşmak seveceksiniz Hilda ve o bana ben bizim düğün bana iki ay sola evlenmek almak istiyorum çocuğu çok şey ifade ediyor ben onu çağrıldığında başka bir bayan için, o benim aramaları aldı asla onun facebook beni silinir ve o beni görmek istemem ben onun patronu anlattı çalışma yaptığı yere gitti Single, evli planı onun facebook statüsünü değiştirdi Ben hayatım altüst oldu, ben artık kendimi alınamıyor bu cos sonucunda işimi kaybettim ve her şeyi hayatımda pürüzsüz gitmedi, ben işe yaramadı geri tüm ona sahip olmak yapabileceği denedim tanıştığım kadar Ben bazı iş yürütmek için Afrika'ya Seyahat a Man birkaç yıl gelişmekte olan geliyorum, ona benim sorunum söyledim ve tüm geri onu almak geçtik ve ben işimi kaybettim nasıl.
    o ben ilk etapta inanmıyorum Burada Afrika'da bana yardım edecek bana, genç adam kim bana can manevi babası olduğunu söyledi.
    Benim iş sonra, o adama beni tanıtmak, adam benim erkek arkadaşım beni neden terk bana nedenini anlattı ve ayrıca bazı gizli secrets.i i ondan, o benim için bir büyü dedi duyunca şaşırdım ve bana anlattı Ben önümüzdeki birkaç gün içinde sonuçlarını göreceğiz, sonra ben ertesi gün ABD'ye geri seyahat ve ben eve ve he he bu büyü meşgul ve o büyü için gerekli tüm malzemeleri satın aldı dediğinde ben onu aradım am i farkına varmadan, Perşembe önümüzdeki bir hafta içinde olumlu sonuçlar göreceğiz dedi Arkadaşım o yapmıştı Pazartesi ve tüm özür dilemek tam olarak 00:35 pm beni aradı, dedi, o ne yaptığını bilmiyordum ve Onun ani davranış kasıtlı değildi ve o again.It yapmak değil söz vardı ben ondan duydum ve biz çağrı sona erdiğinde, ben adam çağırdı ve ona arkadaşım aradı ve babası dedi hayal ediyorum gibi ben cenneti ' Henüz bir şey görmedim t, o ben de 3 gün içinde geri işimi elde edeceğini söyledi, o Cuma günü, Pazartesi günü göreve devam etmek benim iş yerinde beni aradı ve ben de aynı hafta ofisime daha promosyon olsun .ı size efendim nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum, ben yapabilirim tüm insanlar bizim size efendim gibi bir babaya sahip olduğunu bildirmek için.
    Bu ben onu ödemek ve çok benim adam forum yardım edebilecek tek yoldur çünkü herhangi birinin acilen bu babası başvurmalısınız gibi yardıma ihtiyacınız olursa lütfen. Bu e-posta, drokojiehealinghome@gmail.com olduğunu

    YanıtlaSil
  143. İYİ GÜN
    YATIRIMLAR KREDİ BİRLİĞİ Merhaba, melek yatırımcılar ve melek borç, bu iş de benim been kredilerin formu oynamak muhtaç iyi bir zihne sahip olmayacağını kanıtladı. Bizim kredi programları ve geliyor yatırımlar YATIRIMLAR KREDİ BİRLİĞİ (Common Wealth Incorporated) bu krediler, faiz oranları düşük, ama kısa vadeli nakit. Faiz bir süre% 2 den fazla 360 ay (30 yıl) için gerekli olan kredi, ancak daha az olabilir. Bu krediler için minimum süresi 6 aydır. Bu altı ay boyunca, biz borç ödemek için borçlu için daha kolay ödeme bekliyorlar. E-posta; christofinancialhome@hotmail.com bize adresinizi bildirin. Ben en kısa sürede yanıt bekliyor. Herhangi bir soru sormak için çekinmeyin. Sir CHRISTO SALAMI Saygılar

    KİŞİSEL BİLGİLER GEREKLİ (KREDİ BAŞVURU FORMU)

    Ad Soyad:
    Ülke:
    Adres:
    Telefon numarası:
    Kredi miktarı:
    Kredinin süresi:
    İş:
    Aylık gelir:
    Seks:
    yıl:
    İletişim E-posta: christofinancialhome@hotmail.com

    Merhaba Sevgili Başvuru ........
    Eğer bir kredi ihtiyacınız var mı? Eğer varsa bir banka veya finansal hizmetler şirketi bir kredi reddetti? Eğer herhangi bir mali yardıma ihtiyacınız varsa? I Need bir ev satın almak faturaları veya kredi ödemek? Kendi işimi istiyorum ve yardıma ihtiyacım var? Bir öğrenci kredi ihtiyacınız var mı? christofinancialhome@hotmail.com: mali yardım% 3 düşük faiz oranı almak için bizimle irtibata

    Adı: Christo Salam
    Şirket adı: Christo Finansal ev
    E-posta: christofinancialhome@hotmail.com

    HIZLI KREDİ BUGÜN İÇİN GEÇERLİ

    Saygılarımla,



    © 2016 TELİF HAKKI

    YanıtlaSil
  144. Biz mali yardim ile dinamik bir sirketiz. Biz kötü bir kredi var ya da para ihtiyaci is yatirim, faturalari ödemek için maddi destege ihtiyaci olan bireylere, disari para kredi. Sana bir kredi sunmak için memnuniyet duyariz biz güvenilir ve yararlanici yardimda sizi bilgilendirmek için bu orta kullanmak istiyorum. E-posta ile bize ulasin: sadikmoneyorg@gmail.com

    Ben 05:00 Pasifik saati 8:00 ofis içi duyuyorum.

    Saygilarimla
    Sayin Sadik Yasar
    Ag Sistemleri Ajan, SPN
    +2348166415077

    YanıtlaSil
  145. PRUDENT VE GİZLİ SERVİS KREDİ BİR kredinin teminatı İFADESİ, siz de BİR partaker OLABİLİR!

    Her biri Merhaba, ben ismen Bayan Caro Beyaz, ABD vatandaşı değilim. Ben hemen, şimdi zengin övünebilir Rabbi borç ve başarılı bir kadına perişanlık bir seviyede, zarafet çim benim hayatımı değiştirdi gerçek okunaklı kredi götürdü nasıl tanıklık yayın için bu orta kullanmak istiyorum Stres veya mali zorluklar olmadan zengin ve sağlıklı mutlu bir hayat. Bugün artık namus bir kadın olarak kabul ediyorum. Internet üzerinde bir kredi almaya çalışırken ay sonra, o boşuna oldu ve bana 2000 $ toplamı kandırdı dolandırıcılığı, eline oldu. Bu gerçekleştiğinde, ben o kadar şaşkın ve umutsuz ve benim ağrıları eklemek olmayacak bir gerçek okunaklı ve gerçek kredi borç veren çevrimiçi beni bulmak için Tanrı'ya dua oldu. Yani son zamanlarda çevrimiçi bir kredi var bir arkadaşım aramaya karar verdi, biz bu konuda tartışmak ve bizim sonuçlandırılması için o RAYMOND RUSSELL INTERCONTINENTAL FİNANS DÜNYADA CEO'su Bay Russell Raymond adında bir adam bahsetti. Yani her yıl% 3 gibi düşük bir faiz oranı ile, miktarı ($ 506,000.00) için bir kredi için uygulanacak ve onları benim maksimum şirket verdi ve Kurumca bana verilen talimatlara uymak, ve yakında benim kredi onaylandı Kolayca herhangi bir stres ya da gecikme ve transfer kredisi ile ilgili ve benim banka hesabına yatırılır kredinin en az iki (2) gün içinde yapılan tüm hazırlıklar olmadan. Halkım uzak ve yakın, bu büyük bir tanıklığı değil mi? Bu artık kötü olanları vardır nerede hala iyi ve dürüst olanlar vardır inanmak beni yapar. (Russellintercontinentalfinance@gmail.com), hep Allah'a o Cennette dua: Ben orada, gerçek ve hakiki bir kredi güvenli aşağıdaki e-posta adresi üzerinden Russell Raymond Intercontinental Finans irtibata lütfen isteyen olduğunu size tavsiye etmek istiyorum O hayatımda yapmış iyi şeyler için onu korusun. Birçok dolandırıcılık online kredi borç veren ararken kez daha, dikkatli olun! Ben her zaman insanlara anlatmak bir şey bu kurumda bir kredi için başvuran, bir azami iyi niyet ve güven layık sahip olmasıdır.

    Ve Tanrı korusun teşekkür ederiz

    İmzalı
    Bayan Caro Beyaz

    YanıtlaSil
  146. Merhaba,
    Bankalar kredi elde etmek için aşağı döner,
    Benim şirket size yardımcı olmak için burada olduğu gibi bir kaygım yok.
    Bugün bir kredi için geçerlidir.
    % 2 faiz oranı, e-posta iletişim bağlantısı: kesteronlineservice@gmail.com

    Saygılarımızla.
    şirket

    YanıtlaSil
  147. Ben% 2 düşük faiz oranı, finansal Yardım ihtiyacı olan birey ve kamu sektörüne kredi sunuyoruz sertifikalı kredi borç veren Bay Franklin Scott duyuyorum. Kredi kabul edilebilir Kötü, Şartlar ve Koşullar çok basit ve seni güldürmek çünkü considerate.You bu kredi işleminde bir şey asla pişman olacak. Firmamız özellikle bireyler ve şirketler için Kredi sendikasyon ve sermaye sağlanması alanında, müşterilerimize birinci sınıf finansal hizmetlerin sağlanması devrimler bir sürü kaydetti. Biz tekrar hayata hasta sanayileri getirdi ve biz onların yukarı başlangıç ​​için fon sağlayarak iyi iş fikirleri destekliyor. Biz iş ve işlemlerini başlatmak için bireylerin ve örgütlerin ne olursa olsun miktarı fon sağlamak için hazırız Yatırımcılar bir ağ var. E-mail: i i Mr.Franklin Scott (EG) ipotek, ev kredileri onlara kredilerin her türlü sağlayarak yolda geri almak için daha az mali ayrıcalık yardımcı dışarı olduğu gerçeğini anlamak istiyorum franklinosayandescott@gmail.com , sen en kısa zamanda ne bekliyorsunuz işletme kredileri, kötü kredi kredileri, ticari krediler, start-yukarı işletme sermayesi kredileri, inşaat kredileri, otomobil kredileri, otel kredileri ve öğrenci kredileri, neden Bay Franklin Scott kredi şirketi deneyin ve yok herhangi bir ilgi bir istemci bana asap başvurmalısınız (franklinosayandescott@gmail.com) ve ben tamam arzu kredi miktarı ile size yardımcı olacaktır borçları arınmış, bugün beni e-posta ve sen yaptın mutluluk duyacağız.

    YanıtlaSil
  148. PRUDENT VE GİZLİ SERVİS KREDİ BİR kredinin teminatı İFADESİ, siz de BİR partaker OLABİLİR!

    Her biri Merhaba, ben ismen Bayan Caro Beyaz, ABD vatandaşı değilim. Ben hemen, şimdi zengin övünebilir Rabbi borç ve başarılı bir kadına perişanlık bir seviyede, zarafet çim benim hayatımı değiştirdi gerçek okunaklı kredi götürdü nasıl tanıklık yayın için bu orta kullanmak istiyorum Stres veya mali zorluklar olmadan zengin ve sağlıklı mutlu bir hayat. Bugün artık namus bir kadın olarak kabul ediyorum. Internet üzerinde bir kredi almaya çalışırken ay sonra, o boşuna oldu ve bana 2000 $ toplamı kandırdı dolandırıcılığı, eline oldu. Bu gerçekleştiğinde, ben o kadar şaşkın ve umutsuz ve benim ağrıları eklemek olmayacak bir gerçek okunaklı ve gerçek kredi borç veren çevrimiçi beni bulmak için Tanrı'ya dua oldu. Yani son zamanlarda çevrimiçi bir kredi var bir arkadaşım aramaya karar verdi, biz bu konuda tartışmak ve bizim sonuçlandırılması için o RAYMOND RUSSELL INTERCONTINENTAL FİNANS DÜNYADA CEO'su Bay Russell Raymond adında bir adam bahsetti. Yani her yıl% 3 gibi düşük bir faiz oranı ile, miktarı ($ 506,000.00) için bir kredi için uygulanacak ve onları benim maksimum şirket verdi ve Kurumca bana verilen talimatlara uymak, ve yakında benim kredi onaylandı Kolayca herhangi bir stres ya da gecikme ve transfer kredisi ile ilgili ve benim banka hesabına yatırılır kredinin en az iki (2) gün içinde yapılan tüm hazırlıklar olmadan. Halkım uzak ve yakın, bu büyük bir tanıklığı değil mi? Bu artık kötü olanları vardır nerede hala iyi ve dürüst olanlar vardır inanmak beni yapar. (Russellintercontinentalfinance@gmail.com), hep Allah'a o Cennette dua: Ben orada, gerçek ve hakiki bir kredi güvenli aşağıdaki e-posta adresi üzerinden Russell Raymond Intercontinental Finans irtibata lütfen isteyen olduğunu size tavsiye etmek istiyorum O hayatımda yapmış iyi şeyler için onu korusun. Birçok dolandırıcılık online kredi borç veren ararken kez daha, dikkatli olun! Ben her zaman insanlara anlatmak bir şey bu kurumda bir kredi için başvuran, bir azami iyi niyet ve güven layık sahip olmasıdır.

    Ve Tanrı korusun teşekkür ederiz

          İmzalı
    Bayan Caro Beyaz

    YanıtlaSil
  149. Win güven ipotek Hükümet kayıtlı finansal şirket onaylanmıştır.
    Eğer bir iş adamı ya da kadın mısınız? Eğer herhangi bir mali misiniz
    karışıklık veya kendi işinizi kurmak için para gerekiyor?
    Eğer borç yerleşmek ya da faturalarınızı ödemek için kredi gerekiyor ya da
    Güzel bir iş başlatmak? Biz krediler sunuyoruz
    % 3 faiz oranı.
    e-posta yoluyla bize ulaşın: dporterwintrustmortgage@outlook.com
    telefon numarası ::: + 2348159907177

    şirket ::: WIN GÜVEN MORTGAGE
    Adresiniz ::: 57ae oba emlak yol
    p.o. kutusu ::: 5235w

    YanıtlaSil
  150. Eğer bir kredi ihtiyacınız var mı? Bir mali kriz içinde veya kendi işini kurmak için paraya ihtiyacı? Eğer borç yerleşmek ya da faturalarınızı ödemek ya da güzel bir iş başlatmak için bir kredi ihtiyacım var? Eğer düşük kredi puanı var ve bunu sert yerel bankalar ve diğer mali kuruluşlardan sermaye kredisi almak için buluyor? İşte Örgütü bir kredi almak için bir şans. Biz aşağıdaki amaçlar için bireylere kredi ve çok daha fazlasını sunuyoruz. Bireysel Kredi, İş Genişletme, İş Kurma, Eğitim, Borç Konsolidasyon, Sabit Para Krediler. Biz% 3 düşük faiz oranı ile kredi sunuyoruz. Bir kredi için başvuruda ve ben sizi temin etmek konusunda daha fazla bilgi için bugün bize biz 24 saat kredi teslimat hizmeti vermekteyiz. Mali atılım bizim arzumuzdur. Daha fazla bilgi için, e-posta yoluyla bize ulaşın: dporterwintrustmortgage@outlook.com

    YanıtlaSil
  151. KREDİ ACİL! KREDİ ACİL !! KREDİ ACİL !!!
    Aasimah Aadila kredi firmanın CEO'su yaşam onun standart geliştirmek isteyen az unportune çalışkan bireylere kredi verme olduğunu. Eğer bir iş başlatmak için bir kredi gerekiyor mu? Faturalarınızı ödemek için kredi gerekiyor? Şu anda biz, eğitim kredileri, işletme kredileri, ev kredileri, tarım kredileri, bireysel kredi, otomobil kredileri sunuyoruz hızla küçük mali yükümlülüklerini Settle ve ödenebilir Payday Loans! Sen ev, iş ve size kredi şirketleri olsun ibadet cental loan.A olmayan kamu kurumları oturup, formlar ve stres, faks loans çevrimiçi vardır, hızlı ve her zaman kullanılabilir bir çözümdür. Sen kredi önceden düzenlenmiş bir kez, doğrudan sadece% 2 yıllık faiz oranı sağlamak aynı day.Aasimah Aadila bir saat fonları yeni bir başvuru ve edinebilirsiniz, çünkü yeniden uygulamak için hafta beklemek zorunda değilsiniz.

    Müşteri İhtiyaçları,
    Kötü kredi loans mümkün Eğer tedavi gerekli bir veteriner merkezine köpek alarak gibi küçük finansal yükümlülüklerini yerine getirmek için yapmak. En iyi bölüm para için ebeveynlerin kapıyı çalmak zorunda kalmamasıdır. vb Eğer need.Hurry! Hızlı hızlı !! !!! HIZLI VE CONSTOMERS RESPONDS.TO İÇİN İŞLENEN now.AASIMAHA KREDİLER ilgi Portalımızdaki lütfen bize ulaşın işaret / costumers..aasimahaadilaahmed.loanfirm @ gmail.com .. Seni dikkate alınacaktır talep söz veriyorum.

    YanıtlaSil
  152. KREDİ ACİL! KREDİ ACİL !! KREDİ ACİL !!!
    Aasimah Aadila kredi firmanın CEO'su yaşam onun standart geliştirmek isteyen az unportune çalışkan bireylere kredi verme olduğunu. Eğer bir iş başlatmak için bir kredi gerekiyor mu? Faturalarınızı ödemek için kredi gerekiyor? Şu anda biz, eğitim kredileri, işletme kredileri, ev kredileri, tarım kredileri, bireysel kredi, otomobil kredileri sunuyoruz hızla küçük mali yükümlülüklerini Settle ve ödenebilir Payday Loans! Sen ev, iş ve size kredi şirketleri olsun ibadet cental loan.A olmayan kamu kurumları oturup, formlar ve stres, faks loans çevrimiçi vardır, hızlı ve her zaman kullanılabilir bir çözümdür. Sen kredi önceden düzenlenmiş bir kez, doğrudan sadece% 2 yıllık faiz oranı sağlamak aynı day.Aasimah Aadila bir saat fonları yeni bir başvuru ve edinebilirsiniz, çünkü yeniden uygulamak için hafta beklemek zorunda değilsiniz.

    Müşteri İhtiyaçları,
    Kötü kredi loans mümkün Eğer tedavi gerekli bir veteriner merkezine köpek alarak gibi küçük finansal yükümlülüklerini yerine getirmek için yapmak. En iyi bölüm para için ebeveynlerin kapıyı çalmak zorunda kalmamasıdır. vb Eğer need.Hurry! Hızlı hızlı !! !!! HIZLI VE CONSTOMERS RESPONDS.TO İÇİN İŞLENEN now.AASIMAHA KREDİLER ilgi Portalımızdaki lütfen bize ulaşın işaret / costumers..aasimahaadilaahmed.loanfirm @ gmail.com .. Seni dikkate alınacaktır talep söz veriyorum.

    YanıtlaSil
  153. hızlı ve rahat bir kredi faturaları ödemek için ve yeni bir iş kurmak ya da% 3'lük bir ucuz faiz oranından Projelerinizi yeniden finanse etmek için de geçerlidir.
    Kredi kontrolü olmadan uygun bir faiz oranıyla kredi her türlü teklif !!! E-posta yoluyla bugün bize ulaşın. (Co.operateloanservice@gmail.com)
    Hepimiz bir amaç için krediler sunuyoruz. Bugün uygulayın ve 3 iş günü içinde finanse olsun.
    - Kredinin minimum tutarı: € 2,000.00
    - Kredinin azami tutarı: € 100.000.000,00
    - Faiz oranı: yılda% 3
    Daha fazla bilgi için e-posta yoluyla bize ulaşın (co.operateloanservice@gmail.com)

    YanıtlaSil
  154. benim adım Lilian.i bu forumda Merhaba insanlar bana onu benden adam almak ve yapmak için bir sihirli güçler kullanılan bir kötü kadın geri kocam olsun yardımcı Büyük büyü tekeri Kraliçe Madu teşekkür için bu fırsatı kullanmak istiyorum benden nefret ve o gerçekten benim mutluluk ve evimi kaydedilir ve o sonsuza kadar minnettar mama olacak kendi kızı olarak beni aldı, çünkü kids.I onun mama aramak için.

     Ben ve benim adam RAYA ADAMS o işten geri geldi bir gün kadar birlikte mutlu, ben ona akşam yemeği verdi ve o ben o aç olmadığını unutmak gerektiğini söyledi. ağladım ve ona yalvardım ama hiçbir şey çalıştı, ben yanlış bir şey olduğunu Şüpheli ve ben bunu ne ona sormak ve o artık beni sevmiyorsun dedi ve o boşanmak istediğini söyledi. Yaklaşık bir hafta sonra kendisine çanta dolu ve evin dışına taşımak, o seyahat etmek istediklerini söyledi. Daha sonra o Alice adında başka bir kadınla olduğunu keşfetti.

    Ben, hiçbir cevap onu aradım ben onu ve hiçbir cevap yazdı. Ailesi de bu diğer bayan eşim ve ailesi üzerinde kara büyü kullanılan çünkü onu bana kurtulmak için destekledi. Onlar ben bu noktada sadece annemin evini gitmek için hiçbir yer sinirli ve harap evden beni ve benim çocuklar itti, bu yüzden internet üzerinden bir gün ben bir hikaye hakkında içine fırtına kadar evliliğimi geri yardım arayan dua edildi ve o bir bayan aynı kadın hakkında diğer insanlardan ben de böylece diğer ifadeleri onu adam geri almak nasıl yardımcı hakkında bu büyük büyü tekeri. Onu e-posta yoluyla bu büyük kadın temasa karar: Ben ona benim sorun açıkladı queenmadu211@gmail.com, o benim ve çocuklar için acıma içinde ağladı ve üç gün adam sizin için gelecek sana yardımcı olacak "dedi bana ". O Bana i takip bazı talimatlar verdi ve ona göre bazı fedakarlıklar gerçekleştirilen Adams güçlü büyülü büyü (Black Magic) kapsamında olduğunu söyledi. Peki kısa benim uzun bir hikaye kesmek için, bu harika bir kadın Kraliçe Madu ve ayrıca büyü yaptım kadının kötülüklerini itiraf ve benim ve in için af dilemeye geldim büyüyü bozmak ve 2 gün içinde geri kocam başardı -laws.

    Bu kadın gerçekten büyük ve güçlü olduğunu. Sonsuza kadar sen MAMA minnettar olacağım ve ben hayatımda senin iyi işlerin konuşmaya devam edeceğiz.

    Orada size herhangi varsa bu benzer sorunları var ya da başka bir sorun kendi mutluluğu için bu kadını başvurmalısınız. Onun e-posta: queenmadu211@gmail.com

    Zaman ayırdığın için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  155. Merhaba,
    Eğer bir kredi ya da kişisel mali yardım ihtiyacım var bir kredi ile ilgili bankalardan ya da başka herhangi bir finans kurumu tarafından kapatmak Have Been? Daha fazla bilgi için (freedomloanconsultant@gmail.com): E-posta
    teşekkürler
    E-posta adresi: freedomloanconsultant@gmail.com
    İletişim Adı: Mrs Tina Harrison
    özgürlük Kredileri

    YanıtlaSil
  156. Bir kredi ihtiyacınız var mı? bireyler, işletmeler, sigorta, kredi fırsatlar Hindistan Genel Merkezi veriyoruz ve Durellpetersonloanfirm vb Biz ömrünü başvurun. Eğer finansal zorluklar içinde daha fazla veya kim arıyor burada faturalarınızı ödemek yoksa geçmişte tüm mali sıkıntılar yapmak için bir kredi ihtiyacınız varsa yatırım kredisi gerekir. Biz% 2 herhangi bir para birimi mezhebinin faiz oranı ile kredi her türlü sunuyoruz. Çünkü ben bu büyük orta kullanmak istediğiniz herhangi bir finansal sorunu çözmeye yardımcı olmak için hazır kredi sizi bilgilendirmek zorundayız. İletişim e-posta: Durellpetersonloanfirm@hotmail.com Daha fazla bilgi için bize ulaşın ya da finans departmanı iş kredi ihtiyaçlarına bağlıdır ziyaret çekinmeyin. Müşteriler sadece O bu mektubun alındığını kabul ilgi danışmak ve bize dönmelidir. Bay DurellPetersonloanfirm Kredi Şirketi || İletişim ve KSS e-posta yoluyla bize ulaşın: Durellpetersonloanfirm@hotmail.com

    YanıtlaSil


  157. Bu yerde Good Day Herkes,, ben sadece € 78,000.00 Tanrı korkusu kişidir kredinin miktarına Avukat Khumalo yardım bana yaptığı yardım için ona teşekkür etmek yardım ve uzakta onun e-posta tüm acı ve üzüntü atın geldi adresi bir kredi ihtiyacınız varsa onunla temasa khumalobarrister@gmail.com olduğunu.

    YanıtlaSil
  158. Ben adıyla Jennifer Raff değilim. Ben nedeniyle birkaç online kredi ile kandırdı oldu benim umutsuzluğa scammers everywhere.Few ay önce mali gergin ve orada çünkü çok dikkatli olmak tüm kredi arayanların uyarmak için bu orta kullanmak istiyorum, Türkiye'de yaşayan. bir arkadaşım herhangi bir stres olmadan bana 2saat altında 85.000 $ bir teminatsız kredi ödünç Bay Larry Scott adında bir çok güvenilir borç bana anılacaktır kadar neredeyse umudunu kaybetmişti. scottlarry816@gmail.com Cehennemin O sahte kredi elinde geçtiğini çünkü tüm kredi arayanların uyarmak için bu orta kullanıyorum: Eğer kredi her türlü ihtiyacı varsa sadece aracılığıyla onu şimdi başvurun. Ve ben de sana sana bir kez kredi ihtiyacı da başkalarına bu bilgileri aktarmak yardımcı olmak istiyorum, ben o hileli online kredi elinde geçtiğini böyle cehennem geçmesine bile benim düşmanım görmesin Ayrıca Larry Scott sizin kredi almak var, ben Tanrı ona uzun ömürler versin gerektiğini dua ediyorum.
     
    Tanrı sonsuza dek onu korusun.

     Jennifer Raff

    YanıtlaSil
  159. Faturaları, iş genişletme, kurumlar veya kişisel borç ödemek için acil kredi ihtiyacınız var mı? Bugün hızlı, verimli ve güvenilir kredi için bugün e-posta yoluyla bize ulaşın: elenanino03@gmail.com

    Saygılar
    Bayan Elena

    YanıtlaSil
  160. Merhaba!

    Eğer mali yardıma ihtiyacınız mı var ?? hepimiz mali sorunlar geçmişte yapmak için buradayız olarak artık arama. Kötü bir kredi var ya, faturaları ödemek için paraya ihtiyacı iş yatırım şirketleri ve mali yardım ihtiyacı olan bireylere dışarı Biz kredileri.

    Kredilerin her türlü için hemen başvurun ve acilen olsun!

    $ 1,000.00 $ 'dan 10,000,000.00 maksimum değişen * Randevular kredi miktarı
    * Faiz oranı% 3 olan
    * Geri ödeme 1 ile 30 yıl arasında seçim yapın.
    * Aylık ve yıllık ödeme planı arasında seçim yapın.
    * Şartlar ve kredi esneklik koşulları.

    Bütün bu planlar ve daha, lütfen bize ulaşın.

    E-posta adresi: summerfinance.us@hotmail.com
    Firma Adı: Yaz Finance Company

    içtenlikle
    yönetim

    YanıtlaSil
  161. Günaydın
                 Eğer çok hakiki kredi arıyorsunuz?
    WinTrust Mortgage Şirketi krediler, selam için Başvuru
                      Biz, kredi borç veren sertifikalı
    işinizde mali yardım istiyor musunuz?
    Eğer rüya ev ve araba satın almak istiyorsun?
    Eğer bir iş başlatmak istiyor musunuz ve nerede başlamak bilmiyor musunuz?
    Eğer sürekli bankalar ve diğer mali kurumlar tarafından geri çevirdi mı?
    Biz% 3 uygun faiz oranı ise kredi vermek için daha fazla endişe? 24 saat içinde işleme. Biz 5.000 100.000.000 USD aralığında kredi vermek, E-posta: dporterwintrustmortgage@outlook.com

       Biz dinlemek için sabırsızlanıyoruz
    WIN GÜVEN MORTGAGE

    YanıtlaSil
  162. Eğer iş kurmak için bir acil kredi ihtiyacınız, ya da size borcunu ödemek için bir kredi mi istiyorsunuz, Refinance için bir kredi gerekiyor mu? Eğer bir araba ya da bir ev satın almak için kredi gerekiyor mu? evet artık endişe ederse, Kredi kontrolü olmadan uygun bir faiz oranıyla kredi her türlü teklif !!! E-posta yoluyla bugün bize ulaşın. (Co.operateloanservice@gmail.com)
    Hepimiz bir amaç için krediler sunuyoruz. Bugün uygulayın ve 3 iş günü içinde finanse olsun.
    - Kredinin minimum tutarı: € 2,000.00
    - Kredinin azami tutarı: € 100.000.000,00
    - Faiz oranı: yılda% 3
    Daha fazla bilgi için e-posta yoluyla bize ulaşın (co.operateloanservice@gmail.com)

    YanıtlaSil
  163. Sevgili Beyefendi / Hanımefendi,
    başka bir deyişle önce öncelikle Raymond Hills Finance Company için bekliyoruz. Eğer mali yardıma mı ihtiyacınız var? Eğer işinizi genişletmek için bir kredi gerekiyor mu? Eğer büyük ölçekli iş başlatmak için bir kredi gerekiyor mu? Eğer hayatınızı ve mevcut mali durumunu değiştirebilir krediye ihtiyacım var mı? Eğer doğru yerde şeyler koymak için acil ya da acil kredi ihtiyacınız var mı? Sonra da ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmış tüm kalite kredi için doğru evde bulunmaktadır. işlenen bir dünya sınıf kredi şirketi sadece kredi vermek için. Biz% 3'lük bir alçak ve uygun faiz oranı ve sizin seçtiğiniz bir uzun vadeli geri ödeme süresi de muhtemel iş Erkekler ve Kadınlar için iş genişleme kredi vermek. İlgilenen adayların aşağıdaki bilgileri sağlayın ve aracılığıyla bizimle irtibata gerekmektedir

    Tel: +1 (325) 718-c4362
    E-posta: raymondhillsfinance@yahoo.com
    Web sitesi: http://www.raymondhillsfinance.wix.com/raymondhillsfinance

    YanıtlaSil
  164. Bir Mali yardım alma düşünüyor musunuz, Borçlu musunuz, siz, acil kredi ihtiyacı ciddi olan kendi iş kurma düşünüyor musunuz? stone.b.f.ltd@gmail.com: Bu Daha fazla bilgi için kişisel kredi, tıbbi kredi, ticari kredi konsolidasyonu ve şirket kredi vermek için arzu elde etmek E-posta yoluyla bize ulaşın şans

    GEREKLİ İLK BİLGİLER ARE:
    Tam İsimler * ...........
    Seks*......................
    Yaş*......................
    Kredi * As Gerekli miktar ....
    Kredi Amaç * .............
    Telefon numarası*.............
    Ülke * ..................
    Süre * .................

    Saygılarımızla,
    Bayan. Martins evlen.

    YanıtlaSil
  165. Acil bir kredi için arıyoruz
    -İşinizi artırmak için
    -Senin evin iç yenilemek için ev, Bina, vb.
    -İçin bir proje
    -Ya da başka bir nedenle
    Ama ne yazık ki banka sizden tamamlayamadı koşulları
    En düşük € 1.000 € 30,000,000 için değişen kredi sağladığımız daha fazla endişeli,
    NB: "taahhüt ve geri ödemesi gerekir bir kredi. Geri ödeme kapasitenizi yürütme önce kontrol sen "ciddi kişi sadece.
    Doğrudan temas
    Email:berenice.dudieu@mail.ru

    YanıtlaSil
  166. Acil bir kredi için arıyoruz
    -İşinizi artırmak için
    -Senin evin iç yenilemek için ev, Bina, vb.
    -İçin bir proje
    -Ya da başka bir nedenle
    Ama ne yazık ki banka sizden tamamlayamadı koşulları
    En düşük € 1.000 € 30,000,000 için değişen kredi sağladığımız daha fazla endişeli,
    NB: "taahhüt ve geri ödemesi gerekir bir kredi. Geri ödeme kapasitenizi yürütme önce kontrol sen "ciddi kişi sadece.
    Doğrudan temas
    Email:berenice.dudieu@mail.ru

    YanıtlaSil
  167. Acil bir kredi için arıyoruz
    -İşinizi artırmak için
    -Senin evin iç yenilemek için ev, Bina, vb.
    -İçin bir proje
    -Ya da başka bir nedenle
    Ama ne yazık ki banka sizden tamamlayamadı koşulları
    En düşük € 1.000 € 30,000,000 için değişen kredi sağladığımız daha fazla endişeli,
    NB: "taahhüt ve geri ödemesi gerekir bir kredi. Geri ödeme kapasitenizi yürütme önce kontrol sen "ciddi kişi sadece.
    Doğrudan temas
    Email:berenice.dudieu@mail.ru

    YanıtlaSil
  168. Herkese iyi günler. Ben herkes biliyor ve ben her zaman cevap üzerine yerleştirin neden olduğunu bunun partaker olabilmesi için Mrs KULLANICI EL Gercia, Gürcistan, ABD vatandaşı, ben teşekkür etmek istiyorum hayatımda gerçekleşen bu büyük ifade paylaşmaya seveceksiniz duyuyorum ailem üzerine ona iyilik için Mrs.Linda Moore. Benim iş için para azalıyor gibi sadece birkaç ay geri, ben $ 67,000.00 bir kredi arayışında oldu ve ben artık benim faturaları ödemek olamazdı. Ben 3500 $ kandırdı ve ben yine ben Mrs.Linda Moore gibi gerçek bir borç hala internette ve burada yeryüzünde bulunduğunu bilmiyordum böyle iş dahil olsun karar verdi. benim Arkadaşa nedeniyle benim görünüm ve zımbırtı için lindamooreloans@gmail.com beni tanıştırdı kadar. İlk başta ben, sonra o Mrs.Linda Moore gerçek bir borç olduğunu bana temin artık herhangi bir kredi anlaşması ilgi değildi ben ona hiç inanmadım olsa da, ben ve ben did sevindim, ben bir kredi verildi bir deneme yaptı söyledim Eğer gerçek, okunaklı kredi veya herhangi bir mali desteğe ihtiyacı vardır ve güvenilir olabilir Eğer Mrs.Linda Moore tarafından yönetilen bu şirket Linda kredi Şirketi tarafından $ 67,000.00, miktarı, güvenilir ve fonların zamanında geri ödeme yeteneğine Ben temas olacak tavsiyeler: lindamooreloans@gmail.com ve internette dolandırıcılık özgür olabilir. Benim iş Allah'a hayatımı geri yüklemek için Mrs.Linda Mooret tüm teşekkürler.

    YanıtlaSil
  169. Merhaba

    Eğer bir kredi ihtiyacı var mı? Eğer uygun bir kredi için başvuruda hızla mali desteğe ihtiyacı varsa borç adına uykusuz bir gece yaşıyorsanız, biz öğrenci kredisi, işletme kredisi, bireysel kredi kullanımı, borç konsolidasyonu kredi, ödemek için kredi olarak kredinin her türlü teklif senin biz% 3 faiz oranı ve uzun vadeli bir dönem süresinin düşük bir oranda sunuyoruz faturaları firmamız bugün uygun ve kolay kredi için başvuruda aşağıdaki kredi talep formunu daha fazla bilgi için e-posta ramkumarloanfirm@gmail.com yoluyla bize ulaşın ve dolgu .

    KREDİ BAŞVURU FORMU

    Ad Soyad.............
    Ülke ...............
    İletişim Adresi........
    Telefon..........
    Kredi As Gerekli miktar ...........
    Kredi Süresi ...........
    Aylık gelir.........
    Meslek ......
    Medeni hal........
    Seks........
    Teminat .........
    yaş.......
    veda müşteri nazik yukarıdaki kredi başvuru formunu doldurup firmamız e-posta ramkumarloanfirm@gmail.com bize geri almak

    Sevgilerimle

    Bay Ram Kumar (C.E.O)

    YanıtlaSil
  170. * Eğer acil kredi ihtiyacınız var mı?
    Eğer banka hesabınızdaki kredi topladıktan sonra * Aylık ödeme 8 ay içinde başlayacak.
    * Düşük faiz oranları% 2
    * Uzun süreli (1-30 yıl) süre geri ödenmesi.
    * Esnek kredi koşulları ve aylık ödemeler.
    * Ne kadar fon sürer? kredi başvurusu gönderdikten sonra
    24 saat daha ön cevap daha az beklemek ve *** yapabilirsiniz.
    *** Ihtiyacımız bilgi aldıktan sonra 72-96 saat içinde Fon. senden
      Bize ulaşın şimdi E-posta: trustloan87@gmail.com

     
    SAYGILARIMLA,
    Mr.Anthony Dave.
    Güven Kredi Şirketi
    E-posta trustloan87@gmail.com

    YanıtlaSil
  171. Eğer iş kurmak için bir acil kredi ihtiyacınız, ya da size borcunu ödemek için bir kredi mi istiyorsunuz, Refinance için bir kredi gerekiyor mu? Eğer bir araba ya da bir ev satın almak için kredi gerekiyor mu? evet artık endişe ederse, Kredi kontrolü olmadan uygun bir faiz oranıyla kredi her türlü teklif !!! E-posta yoluyla bugün bize ulaşın.

    E-posta: elenanino03@gmail.com

    Teşekkür ederim.
    Bayan Elena

    YanıtlaSil
  172. Eğer herhangi bir nedenle bir kredi ihtiyacınız var mı? bir ekonomik şimdi bize ulaşın
    1000 $ minimum ve maksimum% 3 Faiz Oranında Kredi Teklif
    $ 50,000,000,00 ve ilgi varsa bize de temasa geçiniz gerekir:
    james.ben003@hotmail.com daha fazla bilgi için.

    Sen doldurun ve böylece bize şu bilgileri göndermek için gerekli
    Biz kredi ile devam edebilirsiniz
    işlem.

    Adınız:
    Adres:
    Belirtmek, bildirmek:
    Ülke:
    Seks:
    Yaş:
    Kredi miktarı:
    süresi:
    aylık gelir:
    Telefon numarası:
    Kredi amacı:

    james.ben003@hotmail.com

    Teşekkürler, biz olarak saygılarımla acil yanıt bekliyor.

    Bay James. Ben

    YanıtlaSil
  173. Merhaba Bay / Bayan,

    Eğer iş kurmak için bir acil kredi ihtiyacınız, ya da size borcunu ödemek için bir kredi mi istiyorsunuz, Refinance için bir kredi gerekiyor mu? Eğer bir araba ya da bir ev satın almak için kredi gerekiyor mu? evet artık endişe ederse, Kredi kontrolü olmadan uygun bir faiz oranıyla kredi her türlü teklif !!! E-posta yoluyla bugün bize ulaşın.

    E-posta: detlevjonasfunds@outlook.com

    Teşekkür ederim.
    Bay Detlev Jonas

    YanıtlaSil
  174. Benim adım Orlando Florida-ABD Steve Brown. benim iş aşağı koşuyordu ve ben zor nedeniyle benim kredi puanı / diğer mali kurumlar bankalardan kredi almak için bulgu çünkü ben son derece benim iş için bir kredi ihtiyacı vardı. Ben internet üzerinden hemen hemen her para verme fırsatı denemek için umutsuz ve Bulma Philip Davidson ve işlenen onun hizmetleri hayatımda taze bir nefes oldu. Son olarak ben bir gerçek borç veren ve hizmet bir araya güven-ve Philip Davidson beni hayal kırıklığına uğratmadı söylemek zorunda! Bana verilen hizmet son derece harika ve ben ($ 500,000.00) bir kredi miktarını almak için izin çünkü artık gelecek nihayet benim ve iş için parlak gözüküyor. Eğer% 2 düşük faiz oranı ve daha iyi geri ödeme planı ile bugün ihtiyaç kredisi herhangi bir miktarda almak için herhangi bir firma ile irtibata gerekiyorsa, e-posta yoluyla Philip Davidson Services (PDS) ile irtibata geçiniz ( phillipdavidson26@gmail.com) Eğer geçerek olabilecek mali sorunları çözmek için şimdi.

    YanıtlaSil
  175. Bu Aso tasarruf ve kredi kredi sirketidir. kisisel is için bir kredi gerekiyor, ya da tüm temizlemek için kredi ihtiyaciniz varsa

    Daha fazla bilgi için evisloanfirm@gmail.com: fatura lütfen bizim bizim burada e-posta ile temasa geçin. Bilginiz için, firmamiz

    Eger ilgileniyorsaniz lütfen bize geri almak hemen kredi ile halletmek için,% 2 faiz oraniyla kredi vermek
    2z
    Onay belgesine aktarmak.

    Dolgu ve dönüs

    (1) Tam adi: ………………..
    (2) Kredi Tutari: ……………
    (3) Kredi Süre: …………..
    (4) Cinsiyet: …………………….
    (5) Cinsiyet: ……………
    (6) Ülke:
    (7) Ev adresi: ………
    (8) E-posta adresi:
    (9) Telefon numarasi: ………..

    Bay Evis Philip

    YanıtlaSil
  176. WIN GÜVEN MORTGAGE
    E-POSTA ADRESİ - [dporterwintrustmortgage@outlook.com]
    MERKEZ ------ Southwell Park Road Camberley, Birleşik Krallık
    -------------------------------------------------- ---

    Eger Bir kredi İhtiyacı var mı? bankada Bir kredi boyutu yalanladı, biz mali Ebat Yardımcı Olmak için Buradayız, artık yapmanız Gereken tek şey HERHANGİ Bir Hedefe HERHANGİ Bir miktarın anlık kredi almak Için (dporterwintrustmortgage@outlook.com) Aracılığıyla Bize e-posta oldugunu. Sizin mutluluğunuz Bizim önceliğimizdir.

    KREDİ BAŞVURUSU
    İLK ADI:…
    GENDER: …………………….
    MEDENİ DURUM:…
    İLETİŞİM ADRESİ:…
    ŞEHİR / POSTA:…
    ÜLKE:…
    AGE: …………
    KREDİ OLARAK GEREKLİ MİKTAR:…
    KREDİ SÜRESİ:…
    AYLIK GELİR:…
    MESLEK:…
    KREDİ AMACI:…
    Geçerli telefon numarası:…
    FAX: …………….

    SAYGILAR
    RONALD FARIS
    E-POSTA ADRESİ ----- [dporterwintrustmortgage@outlook.com]
    WIN GÜVEN MORTGAGE

    YanıtlaSil
  177. Eğer borçlarını temizlemek için acil kredi gerekir ya da sen bankalar ve diğer mali kurumlar tarafından reddedilmiş? Işinizi geliştirmek için bir sermaye kredi gerekiyor mu? Bir konsolidasyon kredi veya ipotek ihtiyacınız var mı? hepimiz mali sorunlar geçmişte yapmak için buradayız olarak artık arayın.

    Bu Kredi Çözüm Şirketi. Biz% 3 makul bir faiz oranıyla ilgilenen kişilere krediler sunuyoruz. $ 1,000.00 dolardan $ 10,000,000.00 Dolar maksimum miktar aralığı.

    Maksimum güvenlik bizim önceliğimizdir olarak bizim krediler de sigortalıdır.
    YATIRIMCILAR DA İHTİYACIMIZ VAR.

    E-posta yoluyla bize ulaşın:
    dporterwintrustmortgage@outlook.com

    Saygılarımla
    Kredi Çözümleri Şirketi
    Bir ANLAMI SİZİN DÜNYA VERİLMESİ.

    YanıtlaSil
  178. Perkins balıkçı kredi şirketi tarafından getirilen bu harika bir fırsat. Hepimiz bir amaç için% 2 faiz oranı ile kredi sunuyoruz. Perkins balıkçı kredi şirketi% 2 faiz oranı @ Garanti İş Kredileri, Otomobil Satın Alma Kredisi, Ev Satın Alma Kredisi veriyoruz. Eğer başka bir amaç için kendi iş veya kurmak için bir kredi için seyir yorgun iseniz, bu e-postaya cevap lütfen (perkinsfisher@gmail.com)

    YanıtlaSil
  179. Bu inanılmaz bir fırsat hopefull fon getiriyor. Biz tüm amaçlar için% 2'lik bir faiz oranı ile kredi sunuyoruz. Hopefull finansal hizmetler% 2 faiz oranı @ garanti iş kredileri, otomobil kredileri, ev kredileri dağıtmak için. Eğer başka bir amaçla kendi işini veya kurmak için bir kredi arıyor yorgun iseniz, bu e-postaya cevap lütfen (hopefullfinancing@gmail.com)

    YanıtlaSil
  180. Merhaba Bay / Bayan,

    Eger is kurmak için bir acil kredi ihtiyaciniz, ya da size borcunu ödemek için bir kredi mi istiyorsunuz, Refinance için bir kredi gerekiyor mu? Eger bir araba ya da bir ev satin almak için kredi gerekiyor mu? evet artik endise ederse, Kredi kontrolü olmadan uygun bir faiz oraniyla kredi her türlü teklif !!! E-posta yoluyla bugün bize ulasin.

    E-posta: detlevjonasfunds@outlook.com

    Tesekkür ederim.
    Bay Detlev Jonas

    YanıtlaSil
  181. geri boşandı olacak benim eski sevgilisi almak için internet üzerinde yardım arıyordu, i .. 48hours içinde geri boşanmış koca almak için bana yardımcı güzel bir iş yaptı AGBAZARA tapınağın DR.AGBAZARA denilen bu harika adam geldi asla böyle böyle şeyler mümkün olabileceğine inanıyoruz ama aGBAZARA TAPINAĞI aslında herhangi bir ilişki sorunları yaşıyorsanız neden e-posta yoluyla DR.AGBAZARA TEMPLE başvurun geri sevgilim getirdi çünkü şimdi bir ona tanıklık yaşıyorum: ( agbazara@gmail.com ) VEYA üzerine ( agbazaratemple@yahoo.com ), sonra ben 48hours sonra benim gibi kutlamak için nedenleri vardır söz veriyorum.

    YanıtlaSil
  182. Merhaba Am Bay Paul Green, Am Meşru ve güvenilir kredi borç veren. Ben Kredilerin paketleri her türlü sunuyoruz. Ben% 3 faiz oranıyla açık ve anlaşılır bir şart ve koşullarına ilişkin kredi vermek. Sadece 5000 $ 6.000.000 $ USD, Avro ve Pound itibaren. Ben faturaları ödemek için İş Kredileri, Bireysel Krediler, Öğrenci Kredisi, Araç Kredisi Ve Krediler veriyoruz. Eğer ilgileniyorsanız lütfen bize ulaşın: paulloanfundshelp1@gmail.com

    Tam adınız:
    Cinsiyet:
    Ülke:
    Kredi Miktarı Gerekli:
    Kredi süresi:
    Meslek:
    Telefon numarası:
    Kredi Amaç:
    Aylık gelir:
    Bize ulaşın Sadece bu E-posta Adresi: paulloanfundshelp1@gmail.com
    Telefon numarası: +917411065240
    Saygılarımla
    Mr Paul Yeşil

    YanıtlaSil
  183. BİR kredi gerekiyor mu !!!

    Benim adım Oscar White ve ben özel bir kredi borç veren duyuyorum. i% 3 faiz oranıyla kredi sunuyor. Bana irtibat numarası ile yer ne kadar istediğiniz ve nerede bildirin ve seni borç verecek. İyice görmek için ayrıntılı bilgileri, Hükümler ve koşulu ile size sağlayacaktır. Seninle çalışmak ve bir sonraki büyük bir anlaşma ile size sunmak için sabırsızlanıyoruz!
    ilgilenen kişi oscarwhite1957@gmail.com yoluyla bana ulaşın lütfen gerekir

    Bizim hizmetler şunlardır:

    * Bireysel krediler
    * Borç konsolidasyonu kredileri
    * Kabiliyet
    * İşletme Kredileri
    * Eğitim Kredileri
    * Mortgage

    Ilgilenen müşteriler başvuru formu ve koşulları için bizim e-posta isteği gönderebilirsiniz gerekir. Kredi işleme Çalışma günleri aşmak ve kredi Transferi sadece sadece (1) saat 35 dakika değil bizim harika hizmetlerini deneyin ve kendiniz için bkz.

    sıcak Regard

    YanıtlaSil