31 Mayıs 2012 Perşembe

Endemol & Masonlar ve Musevilik

Yine ben. Hani hep gavurlardan bahsediyorum ya biricik ülkem ile ilgili biraz birikmişim var. Değinmek istediklerimden önce biraz içimi dökmeliyim ama. Hani hep diyorum ya eleştirin ama " bok atma " çerçevesinde değil. Kalıplaştı artık amına koyim neredeyse her başlığımda söylüyorum bunu. Ama kalın kafalı güzel panpalarım anlamamakta ısrarcı. Laf olsun diyerek bok atanlar var. Anlattıklarımı münasip yerlerinden anlayıp, benim yaptığım gibi saatlerini hatta günlerini verip araştırmışçasına " sözde " eleştiri yapıp kendilerini rezil ediyorlar. " Rezil " olmaktan kasıtım anlamadan yorum yapıyorlar. Bari anlayın amına koyim öyle sikin emeklerimi be amına koduğumun angavalları. Tamamdır sakinim hehe.

Konuya giriş yapalım canlarım. Çoğunuz başlığı görünce şöyle tepki vermiştir " Endemol ne amına koyim? " anlatayım hemen.

Ya da anlatmadan önce biraz Acun'dan bahsedelim. Tanımayanımız kaldı mı Acun'u ? Sanmıyorum ama yinede caps verelim.


Ne oldu da bu kadar çabuk zamanda ülkemizde parmakla gösterilen kişilerin arasına girdi kendisi ? Kendi emeklerinden dolayı mı ? Yoksa bir kesimin kendisini desteklemesinden ötürü mü ?

Cevabı, konunun gidişatında kendiniz verirsiniz canlarım. 

Acun'u ilk tanıdığımız programını biliyorsunuzdur.


O zamanlar bu kadar popüler değildi. Zengin de değildi. Sonra ne oldu peki ?

Yeni formatlarda ardı ardına program yapmaya başladı. Formatları aldığı şirket Endemol'dür.


Bu da Endemol'ün logosudur. Logoda dikkatinizi çekmiştir ki " Göz " mevcut. Anlamı ortada haliyle.

Yurtdışından birkaç Endemol formatı kullanılan programlara bakalım.


Soldaki abimiz Russel Brand , Katy Perry'nin eski eşidir. Kendisinin böyle bir formatta olması şaşırtıcı gelmedi bana açıkçası.


İşin boyutunu anlamanız için bu capsleri verdim. Bizim konumuzla bunların pek ilgisi yok ama Endemol'ün kimlerin elinde olduğunu anlamanız açısından önemli. Bana soracak olursanız bu şirketin yöneticileri İlluminati'nin taşşaklı elit üyeleridir. Yaptıkları formatlar her şekilde tutuyor ki bu cidden düşündürücü birşey.

Acun'a dönelim tekrar. Kendisinin Endemol'den aldığı birçok format var. Bu formatlar sayesinde şuan ülkemizin sayılı zenginleri arasında. Her gün bir araba değiştiriyor amına koyim. Herneyse malı mülkü kendine, bizi bunlar ilgilendirmiyor ama bu şirketin ne kadar köklü olduğunu anlamamız için belirgin bir özellik bu kadar para kazandırması.

Formatlarını tek tek saymaya gerek duymadım bunları zaten bilmeyen yoktur. Çünkü her fırsatta yayında olduğu sürece gözümüze fazlasıyla sokuldu. Belkide bu yüzden bu kadar fazla tutuyor bu programlar. Var Mısın Yok Musun neydi öyle amına koyim ? " Ne hissediyorsun ? " " Valla ben büyük hissediyorum " gibi saçma diyalogların geçmesi ayrı bir dert  tahmin yürütenler mi ararsın, hesap kitap karıştıran mı ararsın amına koyim saçmalık üzerine saçmalık. Tabi bunların üzerine biraz acıtasyon eklersin al sana reyting. 

Acıtasyon demişken bu cidden çok önemli. Var Mısın Yok Musun'da yarışan yarışmacıların yarısından çoğu mutlaka acılı bir hayat geçirmiş ve ekranda hüngür hüngür ağlamaktadır. Mesela biri eniştesini yıllardır görmemiş birkaç bölümde eniştesi geliyor ( enişte ne alaka amına koyim aklıma bu geldi hehe ) onları karşılaştırıyor. Bunu sadece Acun yapmıyor tabiki. Yarışma programlarında racon böyle. Yarışmacılar ne kadar samimi bilemem ama onların göz yaşlarının üzerinden reyting kazanıyorlar. 

Konumuza dönelim yine. Acun hakkında " televizyonun yaratıcı çocuğu " deniyor. Böyle diyenlerin amına koyim. Sanki kendisi bu formatlar üzerinde kafa yoruyor ve kendi emekleriyle başarı sağlıyor. Elit kesimin taşaklarıyla haşır neşir olan her kimse onun yaptıklarını yapabilir. Bu arada sadece Acun'dan bahsetmem sizleri yanıltmasın. Endemol ile tek bağı olan kişi o değil haliyle. Asuman Krause de aynı durumda. Kendisine " Dişi Acun " deniyor. Bu da saçma amına koyim. Tuhaf olan şu ki , " Var Mısın Yok Musun? " formatı Asuman ile tutmadı. Ama Acun tarafından reyting rekorları kırdı uzun bir süre. Formatta hiçbir fark yoktu. Yine aynı acıtasyonlar, birileriyle dalga geçilmesi, saçma sapan diyaloglar ve bunlar gibi birçoğu. Acun'un programdaki etkisinden midir yoksa Endemol'ün ona olan katkılarından mıdır bu ilgi bilemeyeceğim.


Adaya kimin veda edeceğini bilemem ama bildiğim başka birşey var canlarım. Bu tişörtü giymesi tesadüf eseri birşey değil. Herneyse.


Endemol'ün ülkemizdeki yeni "kolu" Eser Yenenler. Sunuculuğuna ve esprilerine lafım yok programını " ailecek severek izliyoruz " hehe. 


Her bölümde " Endemol ailesine teşekkürlerimi sunuyorum " diye bas bas bağırıyor Eser. Bakalım ilerleyen zamanlarda ne olacak. Belki de Acun, Eser'in yanında halt etmiş olacak ilerleyen zamanlarda.

Bugün yani 31.05.2012'de Miss Turkey finali yapılıyor. Sunucularının, Asuman Krause ve Eser Yenenler olması belkide birçoğunuzun düşündüğü gibi tesadüf 'tür. Ama bana göre hiçte öyle değil. Şarkı söyleyen kişiler ise ; sık sık illuminati mensubu diye tabir edilen Can Bonomo , Aşkistan klibindeki illuminati ve subliminal mesaj niteliğindeki görüntüleriyle bir aralar gündemde olan Atiye. Hatta bu bahsi geçen Aşkistan şarkısınıda canlı performans olarak sundu hehe. 

Garip şeyler dönüyor aslında. Türkiye'de durumlar ,  bloğumda bahsettiğim gavurların durumundan farksızlaşıyor. 2012 18. Kral Müzik Ödüllerinin bazı sahipleri beni iyice kıllandırdı. Neyse meraklanın başka bir başlıkta değineceğim bunlara hehe.

Biraz da yozlaşmadan bahsedeyim. Aslında yozlaşma başlığı altında masonlardan bahsetmek istiyorum.


Birçok başlığımda Masonlar'dan bahsediyorum. Araştırmaya üşenen veya araştırma gereksinimi duymayan panpalarım vardır belki. Sizlere masonlardan biraz bahsedeyim.

Aslına bakarsanız temel olarak Tevrat'ın yanlış yorumlanması Masonların temeli. Ya da işlerine geldiği şekilde yorumlamalarından kaynaklanıyor. Hani Edebiyat'ta herhangi bir eseri okursunuz ya " Dönemin Zihniyeti " 'ni yansıtır bu eser. Tevrat'ı da bu şekilde anlamlandırmak gerekiyor. İşin dinsel boyutuna sokmuyorum sizi canlarım " şakirt " diye bir önyargınız olmasın. Tevrat'ın geldiği dönemde Tanrı'ya inanmayan insanlar çoğunluktaydı ve onlar firavunlara & putlara & ateşe ve diğer ilahi bir bağ taşımayan şeylere inanmaktaydı. Tevrat'ta Yahudilere, bu bahsettiğim inanışlara sahip olan kişilerin itaat etmesi gerektiği ve bu bahsi geçen kişilere zulüm edilmesi gerektiği söyleniyor. 

"Dönemin Zihniyeti" burada çok büyük bir önem taşıyor. Çünkü Tevrat'ta bu konu iyice açılmamış, sadece Yahudi olmayanlara karşı bir nefret içeriği var. Bunu kavrayamayan kişileri Musevilik altında her şekilde yönlendirebiliyorsun  ve sorun tamda burada başlıyor. Şimdi Yahudilerin ve Masonların arasındaki ilişkiye bir bakalım canlarım.

Masonlar, dünyanın her yerinde geniş bir teşkilatlanma sonucu seslerini ve etkilerini duyurmuşlardır. Masonluk, Yahudiliğin  gizli faaliyet gösteren bir örgütüdür. Bütün rütbelerini ve sembollerini Tevrat'tan alır. 


Örneğin bu yıldız, Davud'un Mührü olarak bilinir. Ama aynı zamanda Siyonizmin simgesidir. 

Siyonizm, Masonların siyaset sahnesindeki adıdır. 

Bozulmuş, değiştirilmiş veya yanlış yorumlanan Tevrat'ta Yahudi ırkının dünya milletlerine yapması emredilen vahşet ve katliam şekilleri ayrıntılı bir biçimde belirtilirken, gizli, dikkat çekmeyecek yöntemler de detaylarıyla anlatılmış, çeşitli yollar gösterilmiştir. Bu yöntemler uygulandığında milletler içten çökertilecek ve ne hedef alınan milletler bunu farkedebilecek, ne de olayların arkasında bir Yahudinin ismi duyulacaktır. Bu başlığımda sizlere " Yeni Dünya Düzeni " 'nden bahsetmiştim. Bu bahsettiklerim "Yeni Dünya Düzeni" 'nin işleyişindeki kısmi adımlardır.

Masonlar, Yahudilikle olan alâkalarını gizli tutmayı lüzumlu görmektedirler. Çünkü Siyonizm ile aynı amacın güdüldüğünü anlatarak faaliyet göstermek yerine, yardım kuruluşlarını paravan yapıp hayırsever kişiler görünümü altında bu amaca hizmet etmek kendileri açısından daha verimli sonuçlar doğurmaktadır.

Siyonistler, Yahudilik kavramıyla beraber, Siyonizm hedeflerinin insanları ilk planda ürkütebileceğini düşünerek kendi tanımlamalarıyla, toplum içerisinde başarılı olmuş, meslek sahibi, zengin, saygılı kişilerle kardeşlik, dostluk, barış gibi insanlara sıcak gelen kavramlarla Masonluk bünyesinde insanları toplamaktır. Böylece hem Siyonist hedefleri ilk planda öne çıkarmamış olmak ve hem de Yahudi olmayan insanlar vasıtasıyla Yahudilik ideallerine hizmet ettirmiş olmak amacını gerçekleştirmişlerdir. Dünya Barışı , onların tabiriyle " Dünya üzerindeki tek bir devleti " temsil etmektedir. 

Bazı panpalarım diyecektir " Tevrat'ta ne var ki bu kadar Yahudiler gaza geliyor ? " Birkaç ayet göstereyim sizlere. 

"Ben dedim: Siz ilâhlarsınız ve hepiniz Yüce Allah'ın oğullarısınız. Kalk, ey Allah (ey oğullarım) yeryüzüne hükmet. Zira, milletlerin hepsine sen varis olacaksın" (Mezmur Bab. 82, Âyet. 6-8 s. 598).

"Çünkü sen Allah'ın Rabbe Mukaddes bir kavimsin. Allahın Rab, yeryüzünde olan bütün kavimlerden kendisine has kavim olmak üzere seni seçti" (Tesniye Bab. 7, Âyet 6 s. 184).


E yani insanların kutsal kitabında oynamalar yaparsan, inançlarını yozlaştırırsan kendilerini ayrıcalıklı görüp , kendi inançlarının dışında olan insanlara zulm edeceklerdir. 

Evet canlarım bu başlığımda bu kadar. Ama eklemem gereken bazı şeyler var. Her zamanki gibi bok atma çabasında olan panpalarım sözüm size. Masonları tanımlamak için din ile ilgili konulara girmem gerekiyor ki tanımı daha anlaşılır olsun. Sizlere Tevrat'tan örnek vermesem bu bahsettiklerimi anlamanız pek kolay olmayabilirdi. O yüzden " şakirt " damgası yapıştırmayın sikerim sizin zihniyetinizi. 

Başlığı okuyan Musevi panpalarım varsa eğer anlattıklarımı iyice okusun ki , dinleri ile ilgili hiçbir kötü tabir kullanmadım. Masonların dini yozlaştırma ve emellerine alet etme çabalarından bahsettim. Ama yinede gözümden kaçan bir yer var ise lütfen belirtin. Her türlü inanca saygım var. Krem peynire bile tapsanız saygı duyarım hehe.

Sağlıcakla kalın canlarım.

Özet: Muson yağmurları başlayacak diyorlar








9 yorum:

  1. özet batırmış panpa hehe

    taşşaklı olmuş ama yeni ifşalara açız

    YanıtlaSil
  2. Endemol Türkiye'nin başındaki yapımcısı ve ekibinin masonlukla ilgileri yoktur, keşke olsa daha bi havamız olurdu ama yok maalesef.

    Uzaktan sallamadan buyrun ''panpa''larınızı da alıp Bebek'e ofise gelin de şu mason dediğiniz insanlarla bi çay için, tanıyın. Bu yazının çok komik bir yazı olduğunu o an anlarsınız.

    her gözü de mason sanmayın.

    E.M.K.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ulan ananı siktiğim siktir git lan buradare şerefsiz mason

      Sil
  3. Üstte'ki adsız belli'ki illuminatinin ucuz kölesi,sikik...

    YanıtlaSil
  4. ohaa amk adam bunu 31 mayıs 2012de yazmış ve şuan eser acunla yürüyor yola.acun medya giderek büyüdü ve programda yapıyolar artık.asuman ne yaptıysa tutmuyor orası bi ilginç :)

    YanıtlaSil
  5. bilenler susuyor bilmeyenler konusuyor...

    YanıtlaSil
  6. Bu paranoyak- şizofren düşünce sizde huzur,mantık, izan ve hatta sike sürülecek akıl bırakmamış. Bu hezeyanlarla ancak buradaki bir kaç salağı kandırırsınız o kadar. Yazık 21 yüzyılda bu kafa ...Pes.

    YanıtlaSil
  7. İyi günler,
    meşru bir kredi almak her zaman mali ihtiyaçları olan müşteriler için büyük bir sorun olmuştur. kredi ve teminat sorunu müşterilerine her zaman meşru bir borç veren bir kredi arayışında ilgilenen bir şey vardır. Ama MRS Arna lisa industry.We 5.000 den 280.000.000 kadar Hizmetlerimiz arasında değişen bir kredi için ayarlayabiliriz borç verme fark yaptı: -

    * Yatırımcılar Krediler ..........
    * Borç Konsolidasyon ...........
    * İkinci Mortgage
    * İşletme Kredileri ........
    * Bireysel krediler ...............
    * Uluslararası Krediler

    Hiçbir sosyal güvenlik ve hiçbir kredi kontrolü,% 100. Yapmanız gereken tek şey tam olarak ne istediğinizi bildirin ve biz kesinlikle rüya gerçek yapacaktır. MRS ARNA LISA.says "EVET" bankalar "HAYIR" demek. Son olarak, biz e-posta yoluyla bize ulaşın kredi satın alma hakkında daha fazla bilgi capital.For sınırsız olması için küçük ölçekli kredi firması, aracılar, küçük ölçekli finansal kurumlar fon: [homekredit@hotmail.com] lütfen o bu ucuz teklife hemen cevap verdi .

    KREDİ BAŞVURU FORMU: GEREKLİ KİŞİSEL BİLGİLER

    İsim: ..............
    Adı: ........................
    İletişim Adresi: ....................
    Şehir / Posta Kodu: ....................
    Durum: ...................
    Ülke: ..................
    Tür: ............
    Doğum (yyyy-aa-gg) Tarihi: ...................
    Telefon: ....................
    Medeni Durum: ..................
    Meslek: ..................

    KREDİ BİLGİLERİ

    Bir kredi olarak gereken miktarda: ......................
    Kredinin Amacı: ........................
    Kredi Süre: .....................
    Aylık gelir: ............................
    Daha önce çevrimiçi kredi uygulanmış (evet veya hayır)

    [Homekredit@hotmail.com] NOT: E-posta ile bize ulaşın EMİN VE bize başvurmadan önce bir KREDİ CİDDİ OLMASI GEREKTİĞİNİ.

    dikkatle

    Yönetimi. Bayan Arna lisa

    E-POSTA ÇALIŞIYOR

    YanıtlaSil