28 Nisan 2012 Cumartesi

Whitney Houston'ın Ölümü üzerine


Öncelikle sizden emeğe saygı göstermenizi istiyorum. Bazı piçler var okumadan bile bok atma çabasındalar. Eleştirmenizi istiyorum; eleştirin lütfen ama bok atma çerçevesinde değil. Şuana kadar klipler haricinde illuminati - müzik dünyası adına bir paylaşımda bulunmadım. Ama beni cidden rahatsız eden bir konu olduğu için hem içimi dökmek maksadıyla hemde göz önüne çıkmayan bazı şeylere ışık tutmak amacıyla açtığım bir başlık olacak. Diğerlerinden oldukça farklı yani. Uzun soluklu bir yazı olacak piçler. Ama harcadığınız zamana değeceğine inanıyorum.

Whitney Houston'u tanımayan panpalarım için Buyrun . Ayrıca caps :



Whitney Houston 11 Şubat tarihinde öldü(rüldü). Neden öldü(rüldü) olarak vurgu yaptığımı konunun akışıyla beraber anlayacaksınız panpalarım. 13 Şubat'ta ise Grammy ödülleri sahiplerini buldu. Aranızda hiç ödül törenini izleyen oldu mu peki ? Sadece Bu gösteriyi izlemeniz konumuzun akışı için yeterli olacaktır. Görüntü kalitesi düşük olduğu için aldığım capslerden bir bok anlamayabilirsiniz o yüzden izlemenizi şiddetle tavsiye ediyorum. Kibarlıktan anlamıyorsunuz izleyin işte amına koyim hehe.


Birçoğunuzun saçmalık , tesadüf, paranoya, komplo teorisi gibi tepkiler vermenize sebep olan kabalistik numerolojiden örnek vermek istiyorum. Gizli ritüeller ile uğraşırken numeroloji ilkel bir önem kazanıyor. Az önce belirttiğim gibi Whitney Houston'ın ölüm tarihi "11" Şubattır. 10 numara mükemmellik sayısı olarak kabul edilir. 11 ise "master numara" olarak kabul görür. Genellikle kötü haber veren olaylarla ilişkilidir. Bu nedenle örgütün mega-ritüelleri genellikle 11'li tarihlerde gerçekleştirirler. Hatırlayacağınız üzere en ünlü mega-ritüel 11 eylül saldırısıdır. Lady Gaga'nın  moda tasarımcısı Alexander McQueen ile yakın bağları vardı. McQueen "de" 11 Şubat 2011 tarihinde öldü. 


Alexander McQueen:




Gaga nerden çıktı şimdi amına koyim her taşın altından bu kevaşeyi çıkartıyorsun dediğinizi duydum durun açıklıcam amına koyim sabırlı olun hehe. 2011 yılının Grammy ödüllerinde Lady Gaga yaptığı konuşmada   Whitney Houston'a  teşekkürlerini sunmuştu. Ve ondan Born This Way şarkısını dinlemesini tavsiye etmişti.

Ayrıca küçük bir ayrıntı. Whitney Houston'ın oda numarası 434'tü. Kabalistik numerolojide 4+3+4= 40 yapaaar11bir! hehehe.




Asıl konuya geçmeden önce birkaç şeye daha değinmek istiyorum. Whitney Houston'ın ölümünden sonra hemen yeri dolduruldu. Nasıl mı ? Hemen gelelim o konuya da. Whitney'in ölümünden bir gün önce Piers Morgan ( Amerika'da CNN kanalında Piers Morgan Tonight adında programı var eski gazeteci ), Jennifer Hudson'ın bir sonraki Whitney Houston olduğunu açıkladı. Şüphe uyandırıcı bir olay.  Whitney'in ölümünden sonra Hudson'ın kariyeri atağa geçiyor.



Buyrun Whitney Houston ve Jennifer Hudson aynı karede. Ortadaki taşşaklı abimiz Clive Davis. Whitney Houston'ı keşfeden plak yapımcısı.

Whitney Houston'ın yerini alan bir diğer sanatçı Adele. Bir çoğumuz 2012 Grammy müzik ödüllerine kadar Adele'in adını bile duymadık. Ama "tesadüf"e bakarsanız Whitney Houston'ın ölümünden 2 gün sonra zirveye çıkıyor ünü. Ödül töreninde 6 dalda ödül kazanıyor.

Başka değinmek istediğim şey ise ödül törenlerinin bu kadar önem kazanması. Müzik endüstrisinin elit aileler tarafından yönetilmeye başlamasıyla Grammy ödülleri, " müziğin en büyük gecesi " lakabıyla anılmaya başladı . Bu elit bir kod yansıtıyor haliyle. Whitney Houston'ın ölümü nedeniyle 2012 Grammy ödülleri televizyon ekranı aracılığıyla tüm dünya üzerinde büyük bir yankı buldu ve izlendi. Bunda ne var amına koyim? Derseniz size izlemeniz için verdiğim linki tekrar gösteriyorum izlemediyseniz mutlaka ama mutlaka izleyin Buyrun . 

Evet piçler artık sadete geliyorum. Şimdi keyfinize bakın ve kendinizi bana bırakın.

Size Lady Gaga ile Whitney'in samimiliğinden biraz bahsetmiştim. Bakalım 2012 Grammy ödüllerinde Gaga ne giymiş? Giydiklerinden bize ne amına koyim konuyla ne alakası var? Diyen aynştayn panpalarım sakin olun. Caps alında yapıcam açıklamayı.


Cenaze için giyilen bir elbiseyi andırıyor değil mi? Ne andırması amına koyim Gaga tarzı cenaze için giyilen bir elbise. Sizlere şöyle bir soru yönelteyim. Ödül törenleri için giyilecek elbiseler son 2 güne bırakılmaz sanırım ? Tekrar hatırlatayım Whitney Houston törenden 2 gün önce hayatını kaybetmişti. Şimdi yine aynştayn panpalarım atlar " e amına koduğum 2 günde giyebilecek başka elbise bulamaz mı? " e amını dürtüklediğim sen git moda tasarımcına elbiseni hazırlat, sonra da "yok yea benim arkadaşım vefat etti onun için başka elbise giymem gerekiyor" dersen orda senin ağzını yüzünü sikerler ambalajın ne olursa olsun. Demekki Gaga'nın önceden bi bildiği varmış piçler. Planlı yapılan şeyler bunlar. Konunun akışından planın doğruluğunu daha iyi anlayacaksınız. Devam edelim biz.

Nicki Minaj'ı sizlere biraz anlatayım piçler. İlerleyen kısımlarda gerekli olacak bilgiler bunlar. Zihin kontrolünün tanımını yapalım öncelikle. Zihin kontrolü bir programlamadır. Hedefi şiddet, korku ve travma yaratabilecek ritüeller kullanarak kurbanın içinde çift kişilikler yaratmadır. Minaj , fazlasıyla zihin kontrolüne maruz kalıp en uygun tabirle programlanmış biridir. 

Sizlere izlettiğim videonun yararlarını şimdi görücez. 


Nicki Minaj ödül törenine bu şekilde geliyor. Törensel kırmızı bir kaftan. Whitney'in kurban edilmiş olabileceğini sizlere çağrıştırmıyor mu ? Tüm dünyanın izleyeceği ödül töreninde sizce bir ayin yapabilirler mi? Götleri yer mi acaba böyle birşeyi yapmayı ? Kimden korkuları olabilirki tabiki yapıcaklar.

Videoyu tekrar açın piçler. 

Whitney Houston'u anma töreni tadında yapılan bir gösteridir bu. Aslında anma gösterisinden çok tamamen bir ayindir.


Minaj'ın söylediklerine karşılık olarak peder ürperiyor kulaklarını kapatıyor.


Az önceki sahneden sonra bir görüntü girilir. Görüntüde Minaj bu şekilde iblisi temsil etmektedir.


Ayin bu görüntülerle devam eder.


Kara büyü ritüeli bile mevcut ayinimizde.


Ayin bu görüntüyle son buluyor.

Evet piçler tespitlerim ve araştırmalarım bu kadar. Whitney Houston'ın öldürülmesi, 2012 Grammy ödüllerine ışık tutmuştur. Kimsenin sikinde olmayan tören bu sayede tüm dünya tarafından izlenmiştir. Diğer başlıklarımda ritüellerden bahsettiğimde bazı aynştaynlar " ritüel ne amına koyim git işine işleri güçleri yok müzik ambalajı altında bizlere bunu mu göstericekler gerizekalı " tepkisinde bulunmuşlardı. Sanırım cevaplarını aldılar. 

Tüm bu olanlar daha önceden planlanmıştır. Gaga'nın 2012 Grammy ödüllerinde giydiği elbise , Piers Morgan'ın Whitney'in ölümünden birgün önce yaptığı açıklama, böylesine bir ayinin provaları hazırlanmaları vs. hiçbiri tesadüf değil. Tesadüf diye birşey yok canlarım. 

Yine bazı piçlere gönderme yapmak istiyorum. Komplo teoricisi demişlerdi benim hakkımda. Böylesine olaylar için "komplo teorileri bunlar yeaa" tepkisinde bulunurlarsa onların olaylara baktıkları açısı dar pencereyi sikerim. En azından anlattıklarım "hâlâ" size inandırıcı gelmiyorsa emeğe az da olsa saygınız olsun. Eleştirecek bir yanı varsa buyrun eleştirin ama eleştirileriniz "bok atma" çerçevesinde olmasın.

Sikko özentisi diyen piçler şimdi ne dicek merak ediyorum hehe. 

Sağlıcakla kalın piçler.






  

34 yorum:

  1. Sadece göz gezdirdim.Son cümlene değinecek olursak, "hehe" deme sikko da böyle gülerdi. ehehe

    Değerlenecek buralar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sikko öyle sikko böyle diyorsunuz da panpa özümden çıkartıcaksınız beni üslup değiştirmek adına.

      Sil
    2. Yok panpa özünden çıkma, gidişatını da bozma. Ama kendine yeni bir hava kat. Bunlar yapıcı eleştiri sende biliyosun, ifşa'ya devam. ;) kıps

      Sil
    3. spoNK abi cidden uslup azıcık terbiyeli olsa kötü olmaz uslup değiştirmek özünden çıkmak olmaz bence klip ifşalara devam değişmesende destekçinim

      Sil
    4. yanlış yere yazdım özür...

      Sil
  2. burdayım hep yanındayım panpa


    cccsenbenimkinigorseydinccc

    YanıtlaSil
  3. panpa güzel yazıosun doğru şeyler de savunuosun ama bazen kendi savunduğun şeye örnek olarak yanlış şeyler veriosun genel olarak sölüorm bu yazıyla alakalı diil (mesela adele 2012 grammy yle duyulmadı öncesinde meşhur oldu ama haklısın tabi whitney yerine meşhur edildi)üslup sikko ya baya benzer

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. panpa öncesinde duymadığımdan kastım şuana kadar böylesine meşhur olmayışıdır. birden ünü tavan yapıyor bu ödüller sonrasında.

      üslubun benzerliği, ikimizinde günlük konuşma dilimizi yansıtıyoruz panpa başlıklarımıza.

      Sil
  4. süper olmuş panpa ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  5. To deal with this much damage to the health of İllimunati. illimunati salvation of humanity. I dont know'm explaining?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. who are you? what do u mean?

      oha piçler illimunati ile uğraşmak sana zarar verir gibisinden bişey yazmış. ürperiyorum.

      Sil
    2. e böyle ifşalar bir kesimin tabiki hoşuna gitmeyecek panpa

      Sil
    3. Çok düzgün yazmış sponk, Türk değilse bende bişey bilmiyorum. Seni yokluyorlar, bakalım tırsıp bırakıyor mu diye ;)

      Sil
    4. panpa böyle şeyler hoşuma gider. İfşalarımın doğruluk payı göz önüne çıkıyor. Yani yanlış yoldalar hehe.

      Sil
  6. bunu yazan translate terk değil bence ayık ol. bayağı bayağı yabancı biri bu. ürperiyorum derken gırgırına söylemedim. bloğunu takip ediyor olabilirler

    YanıtlaSil
  7. O değilde 2 tane daha yazı yok muydu, britney li falan, bitanesi de ülkemde gidişat diye onlara n'oldu ? Okumadan uçmuşlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. buyur panpa

      http://sponkk.blogspot.com/2012/04/zihin-kontrol-ve-britney-spears-hold-it.html

      http://sponkk.blogspot.com/2012/04/ulkemde-gidisat.html

      sağ taşşağı iyice incele

      Sil
    2. Şimdi fark ettim. Bu başlık onların altındaydı. Her neyse, up'laya devam.

      Sil
  8. devam panpa süper ifşalar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. lan piç yarım ay oldu hadi bişeyler paylaş

      Sil
    2. http://sponkk.blogspot.com/2012/05/zihin-kontrol-monarch-programlama-mk.html buyur panpa son başlık

      Sil
  9. panpa süpersin de bunları gece okuyunca tırsıyorum amk

    YanıtlaSil
  10. panpa sikkoya bişey olmadıysa sana bişey olmaz :) yazmaya başladığından beri takip ediyorum seni gidişatın iyi. üslubunu değiştirme ben beğeniyorum.takipteyim :)

    YanıtlaSil
  11. ''To deal with this much damage to the health of İllimunati. illimunati salvation of humanity. I dont know'm explaining?'' yazan arkadaşa bir şey söylemek istiyorum:
    Gerizekalı İngilizce'de büyük 'i' harfi var mı?

    YanıtlaSil
  12. lan adamı öldürdülermi amk yazmıyo ne zamandır.

    YanıtlaSil
  13. panpa gerçekten insanı ürperten şeyler , emeğine sağlık

    YanıtlaSil
  14. Güzel panpa yerinde olmuş. Herşeyi açıklamassın.

    YanıtlaSil
  15. tamam panpa dünyayı ele geçircek zekaya sahip insanlar bu zeka küpü ayinlerle bizi uyutuyolar ya helal onlara

    YanıtlaSil
  16. Amini karisini diktigim esas pic sensin

    YanıtlaSil
  17. haklısın dünyanın boku çıkmış kardeş ben sonumuzu gerçekten merak ediyorummmm

    YanıtlaSil