26 Mayıs 2012 Cumartesi

27 Klübü & Amy Winehouse & Heath Ledger

Klübe son dahil olan sanatçı Amy Winehouse'du. Üzücü bir dejavu oldu haliyle hayranları  ve müzik dünyası için. Çünkü ölüm nedeninin aşırı alkol kullanımı , overdose ( aşırı doz ) alımı veya son çare olarak yanlış ilaç kullanımı gibi nitelendirilen ama ölümünün gerçek nedeninin bununla tamamen alakasız olan ilk ölüm değildi. 27 yaşında ölen ( öldürülen ) birçok kişi mevcut. Ama bu kişiler genel olarak tertemiz bir geçmişe sahip kişiler değil. Temiz bir geçmişten kasıtım, daha önce uyuşturucu kullanımı veya aşırı alkol kullanımından dolayı tedaviler gören kişilerdi bunlar.

Whitney Houston'ın Ölümü Üzerine adındaki başlığımda sizlere belirtmiştim ki, kabalistik numeroloji bu örgüt için çok büyük bir önem taşımakta. Az önce bahsettiğim gibi 27 yaş buna örnekti ve bir diğer örnek 11'dir. Kabalistik numerolojide 10 Tanrı'yı temsil etmekte. 11 ise Tanrı'ya baş kaldırmak anlamına gelen master numaradır. Birçok kişiye bu bahsettiğim sayılar bir anlam taşımaya bilir ve işin hikaye bölümü olabilir. Neyseki sunabileceğim tek kanıt bunlar değil  piçler hehe.

Konunun gidişatında bu klübe dahil olan son ölümlerin Amy Winehouse, Heath Ledger ve Brittany Murphy olması nedeniyle onların ölümleri üzerine birkaç tespit sunucam sizlere piçler.


27 Kulübünün temsili resmi.

27 klübü, genç yaşta ölen son derece etkili yıldızların grubuna verilen addır. Bunların en önemlileri Jimi Hendrix, Janis Joplin, Jim Morrison ve Kurt Cobain'dir.Az öncede sizlere bahsettiğim gibi ,bu kulübün altında adı geçen sanatçıların birçoğu sıkıntılı bir yaşam sürmüş, kendi ölüm nedenleri örgüt tarafından kuşatılmıştır. Özetle, zamansız bu ölümlerde  "alternatif teoriler" üretmek olağan birşey olmuştur artık. Otopsi ve belirsiz polis raporları ölümlere bir kalıp olarak başlığın başında belirttiğim gibi overdose ( aşırı doz ) , aşırı  alkol kullanımı veya yanlış ilaç kullanımı olarak belirtiliyor. 

Amy Winehouse, ne yazık ki klüp için mükemmel bir seçim olarak görünüyor. Benzersiz stili , ağır uyuşturucu ve alkol kullanımı, depresyon ve diğer ruhsal sorunlar için eğilim ve son olarak onun ölümünü çevreleyen cevapsız sorular.

Amy Winehouse'un zaaflarından ötürü ölüm sebebinin ilk açıklamalarında kanında yüksek oranda alkol bulunması ve alkol ile birlikte uyuşturucu kullanmasıydı. Bu kalıp çoğu kişi tarafından kabullenebilecek cinstendi. Ama yakın çevresi tarafından sonuna kadar reddedildi. Çünkü çevresindeki insanlar, onun alkolü bıraktığını ve sürekli terapiye gittiğini iddia etti. Örneğin yerel restoran sahibinin yapmış olduğu bir açıklama var. Ze Silva ( restoran sahibi ) , " Salı günü onu gördüm. Bana , içkiyi bıraktığını söyledi. O normaldi( iyiydi)  " dedi. " Normaldi " demesi ruhsal bir çöküntüde olmadığını açıklamaya yetiyor bize. Winehouse ona " bana herhangi bir alkol vermeyin, içmemeye çalışıyorum " demiş. Restoran sahibinin dedikleri böyle. Bana samimi geldi.

Ama şöyle bir durumda var ki komşuları da yapılan açıklamalarla hem fikir değil. 23 Temmuz 2011 Cumartesi günü evinde ölü olarak bulunmuştu. Komşularından biri, onun Cuma sabahı  öldüğünü iddia etti. " Olayın o gün olduğunu düşünüyorum. Garip cinsel bir oyun gibiydi. Çığlık ve uğultulu sesler duydum " gibi bir röportajda bulunmuş kendisi.

Bu son sunduklarıma şuradan ulaşabilirsiniz Buyrun

Amy Winehouse'ın ölümü bir cinayet miydi yoksa ritüel bir kurban mıydı? Gelin bu sorunun cevabına beraber ulaşalım.


Bu sevimli küçük kızımız Amy Winehouse'ın çocukluğudur. Başındaki Mickie Mouse başlığına dikkat çekmek istiyorum. Zihin kontrolünü temsil eden bir semboldür. Bu başlığımda sizlere Mickie Mouse Club hakkında bilgi vermiştim. Küçük yaşta çocukları seçip, onları yetiştirmek amaçlanmıştır bu bahsettiğim klüpte. Ama " yetiştirmek " kelimesi burada tam anlamıyla zihin kontrol olarak kullanılmıştır. 


Bir kehanet olabilir mi  bu resim ? 2008 yılında yayınlanmıştır bu resim. Ölümünden 3 yıl önce. Bu resim " İyi  bir rock yıldızı , ölü rock yıldızıdır " teması ile işlenmiştir. Bu tema, bazı 27 kulübü mensuplarına ve kendisine bir atıf olabilir mi? Başından vurulmuş ve kanlar içindedir. Resimdeki diğer ayrıntı ise Minnie Mouse'tur. Bu ayrıntı zihin kontrolünü temsil etmekte. 

Sizlere şöyle birşeyden bahsetmek isterim. Zihin kontrolü uygulanmış köleler ile ilgili " Freedom Train " yani Özgürlük Treni adında bir travma görülmesi muhtemeldir. Travmanın nedeni, zihin kontrol sırasında kurbanlara uygulanan işkence ve kontrol yetişkin döneminde süresiz devam edemez ve bir noktada ( genellikle 30 yaş ve civarı ) MPD ( çoğul kişilik bozukluğu ) , uyuşturucu kullanımı , alkol ve ruhsal bozukluklar olarak görülür. Depresyona ve travmalara yol açar. Bunların görülmesi nedeniyle ve ya önlem olarak görülmemesi için  Özgürlük Treni'nden atılma yani öldürülülürler.


Zihin kontrol kurbanları genellikle çeşitli nedenlerden dolayı genç yaşta ölür. 27 Klübü bana göre, bunun için bir kalıptır. Amy Winehouse, Zihin kontrolüne uğraması nedeniyle depresyon ve diğer ruhsal sorunlara eğilimi olan biriydi. Belkide o yüzden Özgürlük Treni'nden atıldı. Müzik endüstrisi gibi bir ortamda savunmasız bir kişiyi yerleştirmek, sürekli medya tacizi altında kalmak iktidarsızlığı ile ikna etmek için yeterli bir travmadır. " Kalıba sığdırılmak " istenmesi ve buna karşın onun isteksizliği ( veya yetersizliği ) onun ölümünün bir nedeni de olabilir.


Winehouse'un tam tersine, onun vaftiz kızı Dione Bromfield böylesine baskılara daynabileceğini Winehouse'un ölümünden 2 ay önce böylesine bir pozla bunu kanıtlamış gibi. Belkide Winehouse'un yerini alacak kişi odur ne dersiniz ?


Amy Winehouse'un ölümünden sonraki ilk ödül töreninde yani VMA ( Video Müzik Ödülleri )  haliyle onun anısına görüntüler yayınlandı. " Ne var amına koyim bu görüntülerde ? Anacaklar tabiki nesinden şüpheleniyorsun pis paranoyak ? " gibi tepkileri olan panpalarım sakin olsun capsler geliyor hemen.


Bruno Mars'ın performansından önce anmak için bir video yayınlandı. Videodaki görüntülerde şöyle bir görüntü var. Amına koyim binbir tane resminin arasından neden bu seçilebilir ki? Yaptıkları her sözde anma sembolik bir biçimde oluyor. Anmadan çok bir ritüel.


Bruno Mars sahne alırken arkasında Winehouse'un bir görüntüsü beliriyor yine. Bu görüntü yine semboliktir. 


Bruno performansına devam ederken Winehouse'un başka bir görüntüsü ekrana konuyor. Kimsede demiyor ki aga bu nedir ? Kadının başka bir pozda resmi mi yok ? Yine bir gözü kapalı. Daha önceki başlıklarımda da belirttiğim gibi müzik endüstrisinin kimlerin elinde olduğu bu capsler ile daha net belli oluyor sanırım.


Biraz da Brittany Murphy'e değinmek istiyorum.

Brittany Murphy'nin ölüm nedeni için " geçirmekte olduğu zatürreyi iyileştirmek için birden fazla yasal ilacı karıştırdığı için kalp yetmezliğinden ölmüştür. " dendi. Kısaca yanlış ilaç kullanımından ölmüş kendisi.

Brittany Murphy'nin ölümünden kısa süre önce yayınlanan capsleri fazlasıyla dikkatimi çekti. Kendisinin Ritüel kurbanı olduğu bizlere vurgulanıyor sanki. Capslere geçelim.


Zihin kontrolünü temsil eden bir caps. Bana sorarsanız bir depresyon veya bunalım söz konusu. Yüz ifadesi ve maske bunu temsil ediyor.


Az önce sizlere sunduğum Winehouse'un verdiğim capsiyle bir benzerlik söz konusu. Bu işte racon böyle heralde amına koyim.


Sizinde tahmin ettiğiniz gibi bir ayin söz konusu. Törensel bir ayin ortamında maskeli kişiler tarafından etrafı çevrili. Ölümünden çok kısa süre önce böylesine pozlar vermesi veya verdirilmesi şüphe uyandırıcı. 



Son olarak Heath Ledger'a değinmek istiyorum. Şöhretinin zirve yaptığı sırada beklenmedik bir anda ölmüştür. Ölüm nedeninin tam açıklaması şöyledir "  Bay Heath Ledger birlikte aldığı oxycodone, hydrocodone, diazepam, temazepam, alprazolam ve doxylamine ilaçlarının neden olduğu sarhoşluk etkisiyle komaya girdi ve öldü. " ayrıca Ölüm nedeni aldığı reçeteli ilaçların kazara kötü kullanımıdır" başlığın başında belirttiğim gibi kullanılan kılıfların bir diğeri de yanlış ilaç kullanımıdır. 


Ledger'ın kulağına fısıldayan alter kişilikleri bu resme konu edilmiştir. Vincent Fantauzzo tarafından resmedilmiştir. Ledger'ın ölümünden kısa bir süre önce tamamlanmıştır. Böylesine bir resim ölümünden yıllar önce çizilseydi benim açımdan pek fazla sorun teşkil etmezdi. Ama ölümünden çok kısa süre önce yapılması beni kıllandırdı açıkçası. 

" The Imaginarium of Doctor Parnassus " filminin çekimleri sırasında Ledger hayatını kaybetmiştir. İsterseniz kısaca şu filme bir göz atalım. Filmde ağır bir şekilde sembolizm kullanılmaktadır. Belkide ilerleyen zamanlarda bu filmin ifşası ile ilgili bir başlık açarım. Bu başlık altında sadece kısa kısa filmin konusunu sizlere belirtmek amaçlı birkaç caps sunucam.

Terry Gilliam yapımları genellikle gizli temaları ele almış ama bu filmde apaçık ortaya konmuştur.


Dr. Paranassus'un sahnesi. 2 yüzlü roma tanrısı , masonik 2 stun ve sahnenin tepesinde herşeyi gören göz mevcuttur. Sahne, tiyatronun ruhsal yapısını bu şekilde  ortaya koyar.


3 boyutlu masonik dama tahtası deseni ve sihirli ayna boyutlar arası geçişi temsil ediyor. 


Bu şekilde ölü bulunuyor. Bu sahne filmin en önemli mesajıdır. Tabi anlayana hehe. Hemen önemini açıklayım sizlere. Roberto Calvi'nin ölümünü temsil etmektedir. Kendisi İtalyan bir bankerdir. Vatikan ile yakınlığından dolayı " Tanrı'nın bankeri " olarak adlandırılmıştır. 1982 yılında filmdeki asılma sahnesinin gerçekleştiği Blackfriars köprüsünde masonlarca asılmıştır. 


Bu olayın ayinsel bir cinayet olduğunu anlatmak için bu sahne çok önemlidir. Ledger'ın başındaki Phi sayısı yani Altın Oran , masonlukta çok önemli bir matematiksel oran temsil eden bir Yunan Harfidir. Ayrıca, Keops piramidinin tasarımında pi sayısı ve phi sayısından faydalandığı söylenir. Yunanlıların da Parthenon'un tüm tasarımını Altın Oran'a dayandırdığı iddia edilir. 


Genç ölümler ile ilgili bir sahne. Bu sahnede üç teknenin temsil ettiği  Rudolph Valentino, James Dean  ve Prenses Diana genç yaşta öl(dürül)müş şahıslardır. Johnny Deep ( Heath Ledger'ın ölümünden sonra onun rolünde karşımıza çıkıyor ) bu sahne sırasında, onlar ( teknenin temsil ettiği kişiler ) hakkında  " sonsuza kadar genç kalacaklar, korku dışındalar ve onlar tanrıdır " sonra ekler ve " kurban saf olmalıdır " demektedir. Bu sahnenin ezoterik anlamı, ( Johnny Deep'in, Heath Ledger'ın ölümünden sonra onun rolüne bürünmesi )  manevi benliğini doğurmak için eski benliğini öldürüyor. Ruhsal bir başkalaşımı temsil ediyor.


Ölen müzisyenlerin, ölümlerinin hemen ardından nedense albümleri çıkmakta. Bu albümlerin satışında büyük bir patlama oluyor ve kimler gelir elde ediyor ? Bir düşünün bakalım. Müzik endüstrisi kimlerin elinde ? Yaşamı boyunca olmadığı kadar öldükten sonra popüleritesi artıyor birçok müzisyenin. Yaşamında ve ölümünden sonra popüleritesi üst düzeyde olan MJ uzun bir süre illuminati mensubuydu. Ama ölümünden kısa bir süre önce onlara karşı geldi. Kendisine çocuk tacizcisi şeklinde bir bok atıldı. Örgütün çocukça ve çaresizce attığı bir bok MJ'nin adını lekeledi. Ve kısa bir süre sonra öldürüldü.


Ölümünden sonra bir albümü çıktı. Albüm kapağına bir bakın. Ağır sembolizm var. Gördüğünüz gibi sol omzunda ( bizim sağımızda ) monarch kelebeği mevcut. Bu başlığımda monarch kelebeğinin anlamına fazlasıyla değinmiştim. Kısaca zihin kontrolü temsil ediyor. Sağ üstte gözleri parlayan uğursuzluk simgesi robot şeklinde MJ mevcuttur bu da oldukça semboliktir. Sağ kenarda tek gözü mevcut MJ'nin. Anlatmak istediğim sadece bu albümlerle kimlerin gelir sağladığını sizlere belirtmek. 


Evet canlarım köklü bir ifşamızında sonuna geldik. Örgüt tarafından öldürülen genç kişiler için uydurulan bir kılıf olan 27 Klübünü sizlere ifşa ettim. Bu klüp üyelerinin ölümüne yol açan olaylar ve şartları karşılaştıracak olursak önemli benzerliklerin farkına varırız ve " puzzle parçalarını " bu şekilde birleştirebiliriz. Mütevazi başlangıçlardan popülerliğe ulaştıktan sonraki bir noktada birçok şey yanlış gider ve aşağılayıcı kaçınılmaz bir çöküşe yol açar. Bu sanatçıların zihin kontrolü altında olmalarının doğrudan bir etkisi değilse bile "eylemci" figürü yine manipüle ve kendini yıkıcı davranışlara sürükler. Medyanında sık sık uyuşturucu bağımlısı olarak tasvir etmesi bu sanatçıların durumunu dahada güçleştirir. Uyuşturucu ve alkol her zaman olduğu gibi mükemmel bir günah keçisidir.

Sağlıcakla kalın canlarım.




6 yorum:

  1. ilk yorum benden devam panpaaaa

    YanıtlaSil
  2. baya ayrıntılı bi ifşa olmuş.gösterilenlerin ardından neler dönüyor neler.ayrıntılı ifşalara devam panpa

    YanıtlaSil
  3. benim bildiğim kadarıyla the dark knight çekimleri biter bitmez öldürüldü heath ledger . o yüzden the dark knightıda ifşa etmelisin panpa

    YanıtlaSil
  4. Güzel ifşa panpa yola devam

    YanıtlaSil
  5. Neler dönüyor neler. Biz hala kürtaj başörtüsü. Ey güzel vatanım ne olacak senin sonun?

    YanıtlaSil
  6. Bu arada Bruno Mars örgütün içinde değil.Bu ödül törenini tasarlayanların piçliği

    YanıtlaSil