13 Haziran 2012 Çarşamba

LCD Soundsystem & Anna Kendrick - Pow Pow

MTV'nin "doğrudan" piyasaya sürdüğü ilk şarkıdır. Neden mi üzerine basa basa " doğrudan " dedim ? Çünkü MTV piyasaya sürdüğü sanatçıların şarkılarına, kliplerine müdahalede bulunur. Gerekse kliplerdeki semboller, gerekse şarkı sözlerinin ithafı ( Bu başlığımda Rihanna'nın klibini incelemiştik.Söylediklerimin bariz örneğidir ). Ama bunun MTV'nin ürünü olduğu pek söylenmez. Ama ifşasını yaptığım bu şarkı, MTV'nin tamamıyla kendi ürünüdür.

Klibin konusu ve akışı hakkında sizlere biraz bilgi vereyim canlarım. Bir grup orospu çocuğu, birkaç kişiye MTV ile sözleşme imzalatmaya çabalıyor. Sözleşme imzalatma sürecini klipte bizlere gösteriyorlar. En sonunda amaçlarına ulaşıyorlar, sözleşmeyi imzalatıyorlar. Sözleşmeyi imzalayan abilerimiz, ayin yapılan yere geliyor. Surat ifadeleri pek hoş görünmüyor, gördüklerinden sonra.

Klibimize geçelim canlarım.


Klibimiz bu sahne ile başlıyor. " Geceyarısı kötü adamların ruhlarını toplamak için geldi " yazısı ne kadar doğru klibin gidişatında göreceğiz canlarım.


Önceki capste, geldiğinden bahsedilen kişi. Bu kevaşe, MTV ile anlaşma imzalatmaya çalışan kişi. Ayrıca kendisini muhtemelen tanıyorsunuz.


Anna Kendrick, Twilight filminde rol almıştı.Bu capsten de anlaşıldığı gibi illuminati mensubu kendisi.


Anna, bu abiler ile birlikte klipte tabir edildiği gibi, ruh avına çıkıyor.


Anlaşma imzalatmaya çalıştıkları ilk abimiz.


Abimizin başına üşüşüyorlar.


Abimiz kıllanmış haliyle yüzüne yansıyor.


Anlaşmayı reddediyor .



Başka bir kurban bulmak için arayışlara geçmeden önce, diğer sahneye geçerken Anna ablamız böyle bir sembol çıkartıyor. " Kötü ruhları toplayan " sıfatıyla klipte bize belirtilen kişi tarafından bu sembolün çıkartılması normal karşılanacak bir durum mu amına koyim ?


Diğer sahneye geçtiklerinde, başka kurban arayışına geçiyorlar.



Yeni kurbanlarını gözlerine kestiriyorlar.


Bu Abimiz de anlaşmayı reddediyor.



Yine başka kurban arayışına geçmeden önce Anna , sembol çıkartıyor. Bu seferki sembolümüz, masonların en bilinen sembolü olan gönye & pergel.


Yine kötü ruh arayışına geçiyor, "sözde" iyilik melekleri.


Sıradaki kurbanlarına yine anlaşma imzalatmaya çalışıyorlar.


Bu abimiz de anlaşmayı reddediyor.


Yine bir geçiş sahnesinde Anna ablamız sembol çıkartıyor. Bilin bakalım bu kez hangi sembol ?


İlluminatiyi tamamen temsil eden bir sembol çıkardı. Piramidin içinde Horus'un herşeyi gören gözü, ortamı aydınlatıyor. Bildiğiniz gibi illuminati, aydınlanma anlamına geliyor.


Anlaşmayı imzalamayan abilerimiz bir mason locasına geliyor.


Onlar gibi, locaya gelen kişiler gösteriliyor bizlere. Komutalar ve siyasetçi niteliğindeki kişiler bunlar. Klipte, " kötü ruhların " toplanmasından bahsediliyor. Komutanların ve siyasetçinin burada bulunması normal gelmiyor bana açıkçası.


Mason kıyafetleri giymiş tören ustası, abilerimize beklemeleri gereken yeri gösteriyor. Zemine dikkat etmenizi istiyorum. Ayinsel damalı zemin. Ayrıca dikkat etmenizi istiyorum, ayinin gerçekleştiği yer abartılı bir şekilde ışık saçıyor.


Az önceki capsteki bahsettiğim tören ustası. Tek gözüne, damalı zemin ile vurgu yapılıyor.


Tören ustası abimizin kostümü.


2 caps öncesinde sizlere ayinin yapıldığı yerden, abartılı bir şekilde ışık saçtığını belirtmiştim. Anna, ayinin yapıldığı yerden " aydınlanmış " olarak geliyor. İlluminatinin anlamının "aydınlanmak" olduğunu belirtmiştim. Burada tam olarak temsil ediliyor bu anlam.





Abilerimiz olanları gördükten sonra dut yemiş bülbüle dönmüş. 

Son capsteki abimizin üzerinde yazan " The Key Success " a dikkatinizi çekmek istiyorum.

" Başarının Anahtarı " , imzalanan anlaşma olabilir mi ? Hani şu " ruhumu şeytana sattım " zırvası ? Yapboz parçalarını birleştiriyor klibin bu sahnesi.

Klibin yaptığı yönlendirme gerçeğinden çok farklı. İlluminati mensupları, "sözde" kötü ruhları toplama görevi üstleniyor kendileri iyilik meleğimişçesine.  MTV'nin göstermek istediği de bu olabilir mi acaba ? İlluminati mensuplarının ve masonların amaçlarının aslında iyilik yapmak olduğunu vurgulamak. Ama bu vurgu, saçmalıktan öteye geçemez.

Buyrun Klip

Sağlıcakla kalın canlarım.






6 yorum:

  1. artık bn cok baydım bunlardan her şeyin altında her yerin içinde çıkıo işte,her boka göz koymuşlar afferin başları göğe ersin,ne diyim,bi yerden sora cok da ilgilenmemek lzm farkında olduktan sora

    YanıtlaSil
  2. 3.15 de ters üçgen içinde göz var abimizin

    YanıtlaSil
  3. Umarım çabaların boşa çıkmaz...

    YanıtlaSil
  4. panpa bu zaten mtv'nin ilk klibi bariz şeyler mevcut.

    YanıtlaSil
  5. yaw az önceki yorumlarımdada söyledim kardeş 10 numara adamsın bilgilisin ama biz sadece böyle mi yetineceğiz karşı çıkmamız lazım en ufak şeyde millet isyan ediyo buna niye sessiz kalıyosunuz ulan adamlar dinimize laf atıyorlar bu itleri idam etmek lazım


    tek yol ŞERİAT ŞERİAT ŞERİAT

    YanıtlaSil
  6. HEY,..........A EXTENSIVE RESEARCH ABOUT ANNA KENDRICK HAS BEEN DONE BY SOMEONE............I SUGGEST YOU TO READ IT INTERMEDIATELY http://www.reddit.com/user/SuperTrupper1/ (NOT ONLY ILLUMINATI...........ILLUMINATI, PROSTITUTION, SATAN, TRAN-SEXUALITY AND LESBIANS AND CHILD AND HERPES)

    YanıtlaSil