23 Haziran 2012 Cumartesi

Michael Jackson'ın Ölümü Üzerine


Kuşkusuz dünyada en çok hayran kitlesine sahip olan kişilerden biriydi kendisi. Ölümü oldukça ani oldu bana göre. O kadar genç ölmedi fakat ona rağmen ani bir ölümdü. Ölümü, ilk belirlemelere göre overdose ( aşırı doz ) ilaç kullanımı olarak kabul gördü. Bu belleğinizin kenarında kalsın birazdan işimize yarayacak ayrıntı bu. Otopsi sonuçlarından sonra doktoru tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Ama doktoru neden böyle bir şey yapsın ki? MJ ( Michael Jackson işte amına koyim hehe ) , doktorun maaşını ödemedi ve doktor da buna sinirlenip mi öldürdü ? Saçma ama olası bir ihtimal. Ya da Mj, bir kesimi fazlasıyla sinirlendirdi ve bu ölümüne sebep oldu. Bana göre ikinci ihtimalin olması daha yüksek.

Ölümünün ilk belirlemelere göre overdose ( aşırı doz ) olarak nitelendirilmesi aklınızın bir köşesinde bulunsun demiştim. 27 Klübü & Amy Winehouse & Heath Ledger başlığımda sizlere, aşırı doz ve yanlış ilaç kullanımının illuminati örgütü tarafından öldürülen kişilere bir kılıf olduğundan bahsetmiştim. Bu kılıf, Mj üzerinde de başarıyla gerçekleşecekti fakat otopsi sonuçları doktoru olan Conrad Murray'i ele verdi. Cinayet olarak nitelendirilen bir harekete rağmen 4 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Kendisinin bir günah keçisi olarak seçilmesi şaşırtıcı değildir belki.

Masonik selamlaşma, birbirlerini tanıma hareketlerinden sizlere bahsetmemiştim daha önce. Öncelikle bundan bahsedeyim sizlere. Masonların kullandığı ve kendilerini ifade ettiği hareketleri mevcut. Aynı ortamda bulunduklarında genellikle kendilerinin mason olduğunu belirtmek için bu gibi hareketlerde bulunurlar. Garip olan şu ki bazen istemsizce ve anlamını bilmeden bu hareketleri illaki yapmışlığımız vardır. Sizlere örnek olarak  birkaç caps sunacağım canlarım.





Bu hareketin bile masonlar tarafından kullanılan bir hareket olduğu söyleniyor. Mason olmadığım için kesinlik getiremeyeceğim haliyle hehe.


Bu arada sizler için küçük bir ayrıntıya girmek istiyorum. Böylesine hareketlerde bulunanlar "masondur" demek haliyle yanlış oluyor. Benim sizlere göstermek istediğim, bu tip hareketler masonlar tarafından kabul görmüş ve kullanılan hareketlerdir.


Ata'mıza mason diyen zihniyetler, fikirlerinin doğruluğunu savunurken bunun gibi el hareketleri bulunan capsleri öne sürüyorlar. Tamı tamına mantık hatası amına koyim. Bak güzel kardeşim, Ata'mız mason olsa ki değil, üst düzey bir mason olurdu haliyle. Çünkü ipleri tam anlamıyla kendi elinde tutan biri düşük rütbeli olamaz asla. Mantıklı düşünelim şimdi. Böylesine üst düzey mason biri, gelipte cephede hayatını riske atarak savaşmaz. Göz boyamak amaçlı yapılan bir hareket bile olsa ancak bir cephede savaşır, birçok cephede Ata'm gibi savaşmaz. Ayık olun akıllı olun amına koduğumun dingilleri. Ama şöyle bir şey derseniz, o zamanlar da mason locaları dünyaya yön veriyordu ki ülkemizde belirli hareketlerde bulunmak için bu localardan yardım almak gerekiyordu, o zaman da Ata'mızın yapacakları için bazı kesimin suyuna gitmesi gerekli ki işi kolaylaşsın. Neyse konumuza dönelim biz.

Evet canlarım şimdi el hareketleri başlığı altında bizleri asıl ilgilendiren kısıma geldik. 


Masonlar tarafından kullanılan bir diğer hareketin bu olduğu öne sürülüyor. Sağdaki herif Conrad Murray yani Mj'nin katilidir. Ayrıca bu capsi göstermekteki amacım adamın mason olduğunu sizlere belirtmek.Sanırım caps yeterli gelmedi. Aşağıdaki capse bakalım.


Sağdaki toparlak abimiz mason locasında bulunan biri. Bahsettiğim el hareketine daha iyi bir anlam kattı sanırım şuan kendisi. Hala inanmanız için yeterli gelmediyse aşağıdaki capsimize bakalım canlarım.



Conrad Murray, ehliyet için süslenip vesikalık çektirmiş hehe. Şaka bir yana boynunda bulunan masonik zincir ve İskoç Riti'dir ( Skoç Riti olarak da bilinir ) . Skoç Riti, masonik derecelerdir. 


Buyrun en çok kullanılan sembollerinden biri. 

Murray'in mason olduğu bir nevi anlaşılmıştır umarım. " Onun mason olduğundan bize ne amına koyim " tepkisini veren güzel panpalarım, zihniyetinizi sikerim iki dakika durun da soluklanayım. Bu adamın mason olması, örgüte dahil olduğunun göstergesidir. Örgütün, Mj'yi öldürmesine bir nevi paravan olmuştur kendisi. 

Murray'in yargılandığı davada tanık olarak birkaç kişinin söylemlerine rastladım. Onların zırvalarını sizlere gösterip zamanınızı çalmak istemiyorum. Çünkü işimize yarayabilecek bir şeyden bahsetmiyorlar bizlere. Ama sadece bir tanesi dikkatimi çekti.


Kia Chase, Mj'ın aşçısı. Yaptığı açıklamaya göre, Murray olay olduğu sırada abartılı bir panik halindeymiş. Ama daha önemlisi, ölümünden 23 gün önce Mj tarafından bir silahın ateşlendiğini iddia ediyor. 


Mj'nin dolabındaki kanlı gömleğin sırrı budur belki ne dersiniz canlarım ? Şaşıracaksınız ama, bu gömlek ile ilgili ne bir açıklama, ne bir araştırma ne de bir inceleme yapılmadı. Soruşturmayı yönlendiren kişiler acaba bir kesime hizmet ediyor olabilir mi ? Çünkü cinayet ile yargılanan birine yani Murray'e 4 yıllık ceza verilmesi bana göre sembolik. Hiç ceza verilmedi denmesin diye verilen bir ceza bu.


Örgütle Bağlantıları

Mj'nin illuminati örgütü ile ne gibi bağları olabilir ki ? Bazı capslere göre , yetiştirilişi itibari ile örgüte yönlendirilmiş. Bir bakalım o capslere.


Verdiği pozun öylesine veya çocuksu nitelik taşıma olasılığı da var. Ama capsimiz 1 tane değil.



Başlıklarımda sizlere bu gibi pozların rastgele olmadığından hep bahsetmişimdir. Ayrıca Bu başlığımda sizlere, zihin kontrolü uygulanan kişilerin çocukken seçilmesinden bahsetmiştim. Mj de bunun örneklerinden olabilir.


Mj, bir filminde robota dönüşmektedir. Buyrun o sahneyi buradan izleyebilirsiniz. Birçok sanatçının albüm kapaklarında ve capslerinde robot olarak tasvir edildiğini sizlere göstermiştim. Yine göstereyim.


Nicki Minaj & David Guetta - Turn Me On klibinden bir sahne.


Christina Aguleira albüm kapağı.

Bunlar gibi birçoğunu sizlere sunabilirim canlarım. Bahsetmek istediğim, Mj'nin film sırasında robota dönüşmesi zihin kontrole uğradığının tasvir edilmesidir.

Mj'nin bir albüm kapağını sizlere sunmak istiyorum.


Törensel damalı zeminin üzerinde kırmızı kıyafet ile tasvir edilmiş Mj.

Yukarıdaki yazıya dikkat etmenizi istiyorum. " Masonik katta kan ritüeli " anlamını taşıyor.


Örgüte karşı duruşu

Mj, yaptığı bazı açıklamalar sonucunda örgüt tarafından oldukça zarar görmüştür. Kendisine öyle bir bok atılmıştır ki tüm dünya onu o şekilde nitelendiriyor. " Çocuk tacizcisi " gibi asılsız bir iftira ona örgüt tarafından atılmış bir iftiradır. Bu davadan beraat etmesine rağmen yaşamının geriye kalan kısmında ona bu şekilde bir sıfat yüklenmiştir. 

Bu sıfat sadece lafta kalmamış haliyle. İlluminatinin müzik dünyasında ve Hollywood'da etkin olması sebebiyle şarkılarda ve filmlerde kendisine göndermeler yapılmıştır. 

Eminem'in Just Lose It şarkısı tamamen Mj'ye yapılan bir göndermedir. 


Link : Buyrun 

Şarkının 50 milyon kez izlenmesi, durumun boyutunu sergiliyor. Ayrıca , Bu başlığımda sizlere Eminem'in alter kişiliği olan Slim Shady'den bahsetmiştim. Şarkının başlangıcında " Slim Shady geri döndü " diyor kendisi. Örgüt tarafından,  şarkının kendisine söylettirildiği bariz ortada.

Ayrıca Scary Movie film serisinde de Mj'ye gönderme yapılıyor. Ayrıca bu film serisinde kişiler ve dinler aşağılanıyor genellikle.


Link : Buyrun



Mj, They Don't Care About Us şarkısında illuminatiye karşı geldiğini gösteriyor. 


Link : Buyrun


Mj, gözün önüne geçip ;

" Beni korkutmaya çalışıyor, beni öldürmek istiyorlar

Ama asla beni ele geçiremeyecekler " diyor. Bir nevi kafa tutuyor illuminatiye, abimiz.

Ayrıca öldürülmesine sebep olan en önemli şey, Mj'nin illuminati ve Sony Music hakkında konuşması. Yani bir nevi ifşalarda bulunması. İngilizcesi iyi olan panpalarımın Bu videoyu izlemesini öneririm. 

Ama beni kuşkulandıran bir şey var yine. 2006 yılında MTV'nin Japonya ayağından, Mj'ye " Efsane Ödülü " veriliyor. MTV asla illuminati mensubu olmayan birine ödül vermez. Ama neyse bu konuya fazla girmeyelim.

Ölümünden Sonra

Mj'nin ölümünden sonra örgüt, Mj üzerinden prim yapmaya başladı. Örneğin pepsi bir kampanya yaptı.


Pepsi'nin bu kampanyası " Reflesh " yani " yenile " olarak biliniyor. Pepsi'nin vaatlerinden biri, 2Pac'in yapılan hologramı gibi Mj için de hologram bir gösteri hazırlamak. Buyrun bu linkten 2Pac'in hologram gösterisini izleyebilirsiniz. Bildiğiniz gibi, 2pac örgüt tarafından öldürülen ve hala cinayeti aydınlatılamamış birisi. Gelecekte, Mj'nin de böylesine bir gelir kaynağı olması muhtemel.


Son olarak Mj'nin son albümüne değinmek istiyorum canlarım. Bu albüm Mj'nin ölümünden sonra Sony Music tarafından çıkartılmıştır.

Albümü incelemeden önce Sony'nin kimlere hizmet ettiğine bir bakalım.


Link : Buyrun 

Öncelikle videoyu sonuna kadar izlemenizi istiyorum. Sony Ericson reklam filmidir bu izlediğiniz. Reklamda deccalin gelişi sembolize edilmiştir. Gördüğünüz gibi kutlamalar ve eğlenceler yapılmakta. Yani sizlere belirtmek istediğim Sony, illuminatinin ürünüdür.

Konumuza dönelim biz.


Görmüş olduğunuz bu albüm kapağının tasarımı da Sony'e aittir. Yani kesinlikle Mj'den bağımsız bir tasarımdır. Kapakta ağır sembolizm mevcut. Başlığımda sizlere masonların el hareketlerinden bahsetmiştim. Mj'nin sağ eline bakmanızı istiyorum ( bizim solumuzda ).


O elin oraya konmasının haliyle bir amacı var. Albüm kapağında elin orada olması tesadüf değil. 

Ayrıca Mj'nin sol omzunda ( bizim sağımızda ) monarch kelebeği mevcut. Bu başlığımda sizlere, monarch kelebeğinin zihin kontrolü temsil etmek amaçlı en çok kullanılan sembol olduğundan bahsetmiştim.

Kapağın sağ köşesinde bir robot mevcut. Oynadığı bir filmde Mj, robota dönüşüyordu. Buyrun o sahne. Robot, zihin kontrolü ve programlanmayı temsil ediyor.

Ayrıca This Is It albümü de Sony tarafından çıkartılmıştır. 


Albüm kapağında Mj'nin duruşu baphometi temsil etmektedir.

Kanye West'in Runaway şarkısının tam olarak 08:40 sahnesinde Mj'ye gönderme yapılıyor. Buyrun o klip.Tamamı oldukça uzun bu klibin. Siz süreyi 08:40 'a getirip öyle izleyin.


Bahsettiğim 08:40 'ta gerçekleşen sahne. Karşıtlığın ortasında Mj sembolize edilmiş. Solunda ( bizim sağımızda ) kötülüğü temsil eden melek, sağında ( bizim solumuzda ) iyiliği temsil eden melek bulunuyor. Mj'nin bir ritüel kurbanı olduğu temsil ediliyor.


İfşamız bu kadar canlarım. Kuşkusuz, Mj şöhrete ulaşmaya başladığında illuminati mensubuydu. Verdiğim capslerden de anlaşıldığı gibi, yetiştirilişi itibari ile illuminatiye yönlendirilmiş kendisi. Kız kardeşi Janet Jackson da abisinden farksız gibi.


Janet Jackson

Belkide dayandığı şey, baphometi temsil ediyordur kimbilir. 

Mj, diğer illuminati mensuplarından oldukça farklıydı. Nicki Minaj, Rihanna ve bunlar gibi basit bir zihin kontrol kölesi değildi. Yetenekli biriydi her şeyden önce. Olduğu mevkiyi fazlasıyla hak ediyordu. İlluminati karşıtı duruşu ve yaptığı açıklamalar ile bu büyüklüğünü de fazlasıyla göstermiş oldu. Ama bunu hayatıyla ödedi. Savaştığı onca şey boşa gitmiş durumda. Çünkü hâlâ örgüt, kendisinden gelir elde ediyor. Gerekse albümlerden, gerekse kampanyalardan. 


Sağlıcakla kalın canlarım.

223 yorum:

  1. Panpacım http://www.youtube.com/watch?v=9EVWu0lhtCY&feature=related zaten izlemişsindirde atıyım yinede

    İmza:Yeni Takipçi

    YanıtlaSil
  2. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2F3t2Gc0Qpo#! bu videoyu paylaşmısı yazında illiminatiyle ilgili diye ama bu illiminatiyle ilgili degil burda sony music le ilgili konusuyor

    vikiden aldım yazmakla ugraşmıyım aynı şeyler bi kaç ekleme yapıcam sona

    ''Jackson, albümlerinin haklarının hak sahiplerinden kendisine dönmesini bekliyordu. Böylece eski eserlerinin reklamını yapabilecek ve Sony'nin kârdan pay almasını önleyebilecekti. Jackson bunun yeni milenyumun başlarında olacağını umut ediyordu. Bununla birlikte sözleşmedeki bazı ayrıntılar ve çeşitli şartlara bağlı olarak, hakların geri dönüş tarihine hâlâ uzun yıllar vardı. Jackson bir araştırma yaptı ve sözleşmede kendisini temsil eden avukatın Sony'yi de temsil etmekte olduğu, dolayısıyla bir çıkar çatışması olduğu ortaya çıktı. Jackson ayrıca başka çıkar çatışmaları konusunda endişeliydi. Birkaç yıldır Sony, Jackson'ın müzik kataloğunu almak için müzakere etmekteydi. Eğer Jackson'ın kariyeri ya da finansal durumu kötüye gitseydi, müzik kataloğunu satmak, finansal açıdan Jackson'ın yararına olacaktı. Buna bağlı olarak, Jackson'ın kariyerindeki başarısızlıktan Sony'nin kazancı olacaktı.[ Jackson bu çatışmaları, sözleşmeyi erken sona erdirmek için bir sebep olarak kullanabilirdi.

    Invincible yayınlanmadan önce Jackson, Sony Music Entertainment başkanı Tommy Mottola'ya plak şirketinden ayrılacağını bildirdi. Sonrasında tüm single'lar, video klip çekimleri ve promosyonlar iptal edildi. Jackson, Temmuz 2002'de Mottola'dan "kötü" ve "ırkçı" olarak bahsetti ve Mottola'nın Afrikalı-Amerikalı sanatçıları desteklemediğini, hatta onları kendi çıkarları için kullandığını ifade etti.Ayrıca Mottola'yı, meslektaşı Irv Gotti'ye "şişman siyah nigger" demekle suçladı.[14] Invincible'ın promosyonunu yeterli bir çabayla yapmayan Sony, iddiaları reddetti ve Jackson da Amerika Birleşik Devletleri'nde bir turne düzenlemedi. Jackson, Sony'yi ve müzik sanayisini ırkçılıkla suçladı''

    ++buseptendirki ne klip çekildi ne reklam yapıldı albüme bu yüzden albüm beklenen başarıyı yakalayamadı tabi mj in ismi yeter başlarda bu durum kötü etkilese satışlar iyi bi gelir bıraktı ama albümün tanıtımı iyi yapılamadı çok iyi şarkılar klipsiz kaldı senin attıgın videoda sony müzigi öldürüyor tommy mottola şeytan demesini sebebi budur

    YanıtlaSil
  3. valla okudum ettim güzel hoş.yakın zamanda bu ürünlere değinmeni istiyorum panpa.

    pepsi mc donalds burger king.çünkü 20 milyon genci çocuğu 7/24 oralarda sayılır.ciddiye alınması gereken konulardan birisidir bu da.saygılar vesselam

    YanıtlaSil
  4. Orospu çocukları adam üzerinden prim yapıyolarmış bide. yeryüzünde ne kadar illuminati ya da şeytana deccale tapan insan varsa hepsini sikiyim amk cayır cayır yansınlar cehennemde... oçları

    YanıtlaSil
  5. Birazda türk kliplerine değin panpa.Kal sağlıcakla

    YanıtlaSil
  6. http://www.youtube.com/watch?v=ji-87v5fsa8

    YanıtlaSil
  7. Panpa yazdığın yazıların tamamını okudum eline yüreğine sağlık.

    Klip ifşası olarak Dr.Dre Feat Eminem I Need A Doctor'a bir bak istersen.
    Music For Love adlı yazında 2pac ve Biggie'nin de adı geçmiş onlarla ilgili de bir yazı yazarsan güzel olur.Kolay gelsin sağlıcakla.

    YanıtlaSil
  8. hehe diyen ağzını sikiyim çok gıcığıma gidiyon orospuçocuğu hehe diyince

    YanıtlaSil
  9. panpa ben sizi gidi ibneler.uçuruldum e-posta atayım dedim beceremedim.elimde anime var eğer bu yazımı okuyorsan cidden kaileye al derim

    http://www.anitr.com/forum/hellsing-ultimate-ova-9-turkce-fansub-t1478.0.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Baktım linke panpam. İlgi çekici görünüyor. Fırsat bulduğum sırada bakacağım.

      Sil
  10. iyi güzelde atatürkü ele vermemek için salak rolü yapmışsın

    YanıtlaSil
  11. Selam ben Fransadan. Paylastigin butun bilgileri tek tek okudum inceledim açikçasi bunlardan hiç haberim yoktu megersem ne kadar aptalmisiz.. Sana çok tesekkur etmek istiyorum bu bilgiler için devamini da beklerim. Aceba facebookta bir sayfan var mi ?

    YanıtlaSil
  12. olum seni eleştireceğim tek konu var oda neden ifşaları durdurdun senin sayende bilgileniyorduk devam ifşalara ihtiyacımız va senin bilgilendirmene

    YanıtlaSil
  13. adama bişey yaptılar bence beyler

    YanıtlaSil
  14. Bro yazılarının hepsini yeni bitirdim ve tek bişey diyeceğim sikko özentisisin.Yazıların altına bile sikko özentisi diyenler yazmışın demekki herkes durumun farkında.Sikko varken sen yoktun bir,ikinciside konuşma tarzın ettiğin küfürler her şey birebir sikkodan çalınma.Bu kadar uğrraşmışsın bari bi okadar da özentilik yapmasaymışsın.Bildiğin aynı amına goyim.

    YanıtlaSil
  15. cok korkunc ama dogru :( :(

    YanıtlaSil
  16. nerdesin oğlum öldüm mü kaldın mı bişeyler yaptılar lan buna

    YanıtlaSil
  17. beyler Atatürk siroz hastalığından dolayı gövdesindeki o bölgeyi tutuyor

    ayrıca elin göğüse konması Hz. Muhammed zamanında bile yapılıyordu(uzunbirsüre)

    YanıtlaSil
  18. http://eemjackson1968.blogspot.com/2013/07/mchael-jackson-olumu-hakknda.html al kardeşim bende bu konuda çok şey biliyorum ama yinede sağol Allah razı olsun çok güzel şeyler yazmışsın.

    YanıtlaSil
  19. ya abi iyi güzel hoş anlatıyon,tamam.ama sen arada hehe,amına koyim piçler falan diyosun ya işte o an kan beynime sıçrıyo.yani anlıyorum böyle korkunç ama gerçek şeyleri anlatırken biraz da olsa ortamı yumaşatmak için araya giriyon.sen araya girmesen mi acaba?? daha iyi olmaz mıı??

    YanıtlaSil
  20. panpa sakin ya atatürk için.... bu ne sinir patlamışsın resmen.gızdırmayın bakim pampamı allah allah :D :D

    YanıtlaSil
  21. panpa yazıların çok güzel la. bende bu konuda bayağı araştırma yaptım deliricem yakında. şuuuuu beta delta alpha tetha programlamalarıyla ilgili bilgi paylaşımı daha güzel olur sankim. ve çok feci planlarım var. yıkıcaz illuyu. onları kendi silahlarıyla vurucaz. piçler. neyse bilinçlenmeye devam hüloooooooğ. görüşürüz

    YanıtlaSil
  22. Merhaba burada herkes, Ajan duyuyorum johnsonwilford. YÜKSEK Lucifer
    Tarafından Gönderilen ajanlardan biridir harika Illuminati tapınağa
    Illuminati üyesi olmayı isteyenlere gibi birçok getirmek Için boyutu zengin
    A.Ş. ünlü hale getirecek Bir kardeşlik Olarak illuminati üyesi olmak ister
    Dünyada misiniz dünya çapında YÜKSEK Bir Yerde insanları ve Kontrol A.Ş.
    yetkisine Sahip .Are Bir iş adamı ya da kadın, sanatçı, siyaset, müzisyen,
    öğrenci, sen Evi, hayatında, zengin, ünlü, Güçlü Katılmak istiyorsun
    Illuminati zenginlikleri bugün anlık zengin toplamı olsun ziyaretinde. 2 milyondan
    Fazla Bir Hafta icinde dolar free EV ettik. Ben Harika bir üyesi olmak
    Için Bir fırsat Gorene Kadar Tüm Dünyada inşaat Şirketleri Kendi ama ben
    Safra yaşamak oldu hayatın ne t? ailem beslemek Değil Sizin gibi Bir
    Zamanlar Bir iş adamı değilim, ben yoksulluk icinde yaşadı Illuminati
    zenginliklerini Evi ben şansımı aldı 28 Yıldır üye olmustur şimdi oğlu A.Ş. A.Ş.
    Daha boyutu Daha zengin hale geldiğini Olsun ettik. Illuminati iş bu daha, A.Ş.
    birçok Diğer faydaları büyümesini Sağlar. Eger olmaya ciddi hazırsanız A.Ş.
    üye şimdi Bize e-posta (johnsonwilford6666@gmail.com)

    YanıtlaSil
  23. SALUDOS DE LA GRAN GRAN MAESTRO! EN RELACIÓN DE USTED convertirse en un miembro de la gran Illuminati, le damos la bienvenida. Ser parte de algo rentable y especial (BIENVENIDO AL MUNDO DE LOS ILLUMINATI). ¿Es usted un político, Engi TCEN, doctor, actor, MOD EL POSTGRADO / alumno, o lo tiene en cuenta para expandir su negocio para convertirse en grandes mentes. Es pertinente saber también que para convertirse en un miembro, y ganar la suma de $ 100.000 como el salario mensual de miembros Illuminati. Por favor, sea una parte de estos "OPORTUNIDAD" DE ORO El gran Organización illuminati hace rico y famoso en el mundo, que se tire hacia fuera de la raíz de hierba y lo llevará a una altura mayor estabas usted ha aspirado siempre a ser y juntos vamos a gobernar el mundo con el gran y poderoso poder de los Illuminati, larga vida y prosperidad aquí en la tierra con la vida eterna y júbilo. Bandeja de entrada AHORA ME INTERESA SI !! ....... Whatsapp el agente para obtener más información para unirse NO +2348140181492 entonces puede contactar
    illminatitemple@yahoo.com

    YanıtlaSil
  24. Hayatta sevinç iyi şanslar nimet her türlü bulabilirsiniz HOŞGELDİNİZ büyük ILLUMINATI KARDEŞLİK Krallık,. Eğer, bugün yaşayan hayat tür yorgun hayatınızı tamamen değiştirmeye ve böylece rüya yerine getirebilecek istiyorsun, sen istersen onun hayat hikayesi siz fakir hemen olur şimdi katılma fırsatına sahip ve diğer insanlar gibi, hayatın zengin almak istiyorum, ya da olacak hayatta ünlü olmak, iş arıyorum bitirdim. Şimdi katılması gerekir. ya da bir adam ya da ünlü ve güçlü olmak isteyen bir kadın ya da bir yıldız, sen hayatı yaşamaya zaman bazı kaybetmek gerekmez, bir karar ve illuminatinprist@yahoo.com geç hayatta olmak için bir erkeğe ya da zengin ve ünlü ve güçlü bir kadını elde etmek için İlluminati krallığını katılmak veya çağrı: +2347035202355 websitesi: //illuminatin.weebly.com

    YanıtlaSil
  25. Merhaba!!! Eğer İlluminati üyesi olmak ve almaya başlamak istiyor musunuz
    50,000,000,00USD aylık ve diğerleri arasında popüler olması ve zenginliklerini ve
    şöhret,, bu tarafından gönderilen illuminati..I olmanın tek şansı
    Mason yüksek şefi, yani ben 32 aldık, İlluminati 52. üyelerini getirmek
    20 arıyorum, bu yüzden denemek ve zengin olmak on kişi arasında olmalı ve
    Ünlü aracılığıyla bize ulaşın: {illuminatiword0666@gmail.com} yüzden bugün ekle
    Biz katılmadan işlemine başlayabilirsiniz !!!

    YanıtlaSil
  26. ILLUMINATI BÜYÜK TAPINAĞI HOŞGELDİNİZ: Zengin Kulübü ve
    Ünlü; dünya
    Members.We biriz 3 Milyon kadar eski ve en büyük kardeşlik yapılan
    Yüce Varlık biri babadan altında aile. İlluminati biz inanıyoruz
    cennette doğmuş ve hiçbir üye bu dünyada mücadele gerektiğini söyledi.
    onlar sipariş katılmak kez Dolayısıyla tüm yeni üyeler Para Ödül verilir
    . Onların yaşam tarzı yükseltmek için, ve mümkün ulaşmak almak nerede soru
    ve iyi famous.interested izleyiciler bize başvurun; iluminaticgdbw@yahoo.com üzerinde

    YanıtlaSil
  27. Büyük Illuminati katılmak isteyen burada zengin, güçlü ve ünlü gelen kutusu dünyasına fırsatı dönüştüren bir hayat ilgimi kişiler şimdi beni gelen kutusu gerektiğini ve sen $ 250,000,00 kazanç olacaktır. Her iki haftalık üyelik şimdi ILLUMINATI Kardeşler Üye Ol ve mücadeleler, Başarısızlık, Yoksulluk, Reddi ve Ayrımcılığın dolu bir hayat sona çevrimiçi açıktır. Zengin, Güç, Şöhret ve Riches IŞIK adım. müstakbel için üye illuminatiworldwidenet@gmail.com

    YanıtlaSil
  28. Illuminati en güçlü ailelerden biridir, bugün bize katılın ve dünyanın en güçlü insanlarından biri haline gelin; bizimle birlikte, bir etki yaratacak ya da üretebilecek kişileri bulunuz. WhatsApp ile bu sayı ile ilgili inanç özlüyor +2347037154192 teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  29. DİKKAT! DİKKAT!! DİKKAT!!! 2017/2018 BÖLÜMLERİ İÇİN ILLUMINATI KARDEŞLİĞİ ŞİMDİ GEÇERLİDİR. Zenginlik istersiniz, iktidar ister hayatınızda ünlü olmak istiyorsanız, bu, Illuminati Kardeşler Vakfı'na katılmanız, aşağıdaki bilgi notu ile bize geri dönmeniz için bir fırsattır. Ad Soyad_________________

     Country______________________

    Menşei durumu _________________

    Doğum tarihi_____________________

    Seks_________________________________

    Adres______________________________

    Telefon_________________________________

    Email_________________________________


     TAHMİNLER önceden! Bugün çevrimiçi ILLUMINATI KARDEŞLİĞİ'ne katılın ve dünyadaki konumunuza bakılmaksızın tüm arzularınızı kabul edin. Bugün bize katılın ve anlık toplam> 100,000 ABD Doları ile ödüllendirileceksiniz. Yeni bir üye olarak maaş olarak aylık üç bin beş yüz ABD Doları ($ 3,500) verileceğini unutmayın. Toplumda ne kadar büyürseniz maaşınız o kadar büyük olur. Katılmak için bugün bize ulaşın. lütfen aşağıdaki bilgileri doldurun ve e-posta yoluyla bize iletin veya aşağıdaki telefon numaralarını arayın. İLETİŞİM AJANSI ABD'DE AÇIK. TELEFON: +2349054872959 WHATAPP: +2349054872959 veya E-posta ::: bize franklinilluminatitemple7@hotmail.com adresinden ulaşabilirsiniz.
    Konuşma oturumu sona erdi
    Bir mesaj yazın ...

    YanıtlaSil
  30. herkese iyi günler
    iyi bir şekilde 1 böbreğe ihtiyaç vardır,
    eğer böbreğini bugün hastaneme satmaya hazırsan.
    Böbrek 250.000 00 $ için iyi bir miktar sunacak.

    iletişim e-posta bağlantısıdır:
    size yardımcı olmak için burada olduğum için endişelenmeyin.

    Selamlar
    Prof Dr Tyson
    hastane

    YanıtlaSil
  31. herkese iyi günler
    iyi bir şekilde 1 böbreğe ihtiyaç vardır,
    eğer böbreğini bugün hastaneme satmaya hazırsan.
    Böbrek 250.000 00 $ için iyi bir miktar sunacak.

    iletişim e-posta bağlantısıdır:
    size yardımcı olmak için burada olduğum için endişelenmeyin.

    Selamlar
    Prof Dr Tyson
    hastane

    YanıtlaSil
  32. PARA, FAME VE GÜÇ İÇİN BÜYÜK DÜNYA ILLUMINATI KATILMAK İÇİN FIRSATINIZ.

    Siz bir iş adamı ya da kadın, politikacı, müzisyen, öğrenci misiniz, zengin, ünlü, yaşamda güçlü olmak istiyor, bugün İlluminati'ye katılmak ve zengin bir özet toplamı almak istiyor musunuz? 1 milyon dolar ve bedava bir ev. Bu dünyada yaşamayı ve maaş olarak aylık ödeme almayı nerede tercih edersiniz?

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
      1 USD, 000.000 USD ve egzotik bir araba para ödülü.
    Ve zenginlik ve şöhretin illuminati tapınağına katılabilmeniz için en az 18 yaşında olmalısınız.
    Üyelik için iletişim e-posta adresi gereklidir: worldfameilluminati@gmail.com

    YanıtlaSil

  33. BÜYÜK ILLUMINATI BROTHER HOOD TODAY KATILIN VE DAHA İYİ BİR VE MUTLU BİR YAŞAM CANLI. ZENGİN, FAME VE GÜÇLERİN BÜYÜK TEMİZLE HOŞGELDİNİZ. Bir iş, erkek ya da kadın, politikacı, müzisyen, papaz, avukat, aktör, oyuncu, bankacı ve siz misiniz? Zengin olmak, güçlü olmak ve hayatta meşhur olmak. Hayallerinizi Büyük ILLUMINATI kardeşinin bir üyesi olarak elde edebilirsiniz. Tüm bu hayalleriniz ve kalp isteğiniz, büyük bir ILLUMINATI kardeşinin bir üyesi olmak istiyorsanız gerçekten başarabilirsiniz. Not: Yeni işe alınan üyeler, sizi koruyacak ve koruyacak 600.000 ABD Doları A Altın Yüzük ile hak kazanır. düşmanlardan ve Amerika Birleşik Devletleri'ne ücretsiz vize. Lütfen kanı paylaşmayacağım. Lütfen +16316333633 numaralı telefondan bizi whatsapp veya illuminatisct666@gmail.com adresinden bize e-posta ile gönderin

    YanıtlaSil
  34. BROTHERHOOD'E HOŞ GELDİNİZ.

    Dünyada zengin ve meşhur olacak yüksek yerlerde insanları kontrol etme gücü ile bir İlluminati kardeşliği istiyorum. Kardeşin ve kız kardeşinle iyi bir ilişki kurmak için harika bir fırsat ve harika zaman geçireceksin. Haftada 2 milyon dolar ve bedava bir ev. Dünyanın her yerinde hayatı seçiyorsunuz ve ayrıca 20.000.000 dolarlık maaşla aylık 202.000 dolar kazanıyorsunuz.
    AYDINLATMA DAHİL OLMAK ÜZERE YENİ ÜYELİK FAYDALARI.
    1. 800.000 USD USD Nakit Ödül
    2. $ 500.000 CAR yeni bir şık rüya
    3. kendi seçimlerimizde bir rüya evi satın al
    4. Rüyalarınızda aylık turizm tatiliniz (tamamen ödenmiş).
    5. Bir Yıl Golf Üyeliği Paketi
    Dünyadaki tüm havaalanlarında 6.A V.I.P tedavisi 7.A yaşam tarzı değişikliği 8. Bohemian Korusu her
    Her banka hesabı için aylık 9.000.000 ABD doları ödeyin
    10. Bir Ay Ay Dünyada ve En İyi 5 Ailede En İyi 5 Dünya Lideri ile rezervasyon yapın.
    Bize büyük kardeşlik İlluminati satanic el ile katılma ilgileniyorsanız, bugün bize e-posta ve hayalinizdeki geri dönmek illmuminatibrotherhoodorder666@gmail.com+16906672341 +953312758974 +44672288754 bize ulaşın

    YanıtlaSil
  35. Merhaba arkadaşlar ......

    Burada ABD'de ve dünyada bu gerçek zengin adama katılma, bir parçamız ol ve zengin ol. Bize de ulaşabilirsiniz
    Daha fazla bilgi ve üyelik süreci için, kardeşliğin bir üyesi olabilirsiniz.

    NOT: Tüm yeni üyelere vizesiz bir vize işlemek için bizimle birlikte vatansever gün taç giyme töreninde bizimle birlikte olmak üzere bir bölüm ödemesi verilecektir.
    tebrik edici faydalar. Ardından, normal yıllık kardeşlik avantajlarına sahip olmaya başlayabilirsiniz. aylık ve haftalık

    ILLUMINATI YENİ ÜYELİK FAYDALARI.

    1. 550.000 USD USD Nakit Ödül
    2. 134.000 $ 'lık yeni bir rüya
    3. seçtiğiniz bir rüya evi satın
    4. Aylık turizm tatiliniz (tamamen ödenmiş).
    5. Bir Yıl Golf Üyeliği Paketi
    Dünyadaki tüm havaalanlarında 6.A V.I.P tedavisi 7.A yaşam tarzı değişimi 8. Bohemian Grove'a erişim
    Banka hesabınıza her ay için 100.000.000 ABD doları
    10. Dünyadaki En İyi 5 Dünya Lideri ve büyük illuminti kardeşliğinin En İyi Ailesi ile üç aylık randevular.
    Tek yapmanız gereken, brotherhoodilluminati19@gmail.com veya +16784655643 + 44768598773 + 9957468736388 + 34 7586748936

    Selamlar ILLUMINATI UNITED STATES SİPARİŞ

    YanıtlaSil
  36. İlluminati'nin büyük düzeninden birleşik devlete ve tüm dünyaya gelen selamlar, bu, aydınlanmanızın kardeşlik dönemine katılmanız için açık bir fırsattır.
    Kaybedilen hayaller, ve hiçbir zaman, hiçbir fedakarlık olmaksızın zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz yerler. Ayrıca, tüm yeni üyeleri, kardeşliğe katılırken, aynı zamanda da bu fırsattan yararlanarak, yatırımlarıyla birlikte, tercih ettikleri bir yer ve aynı zamanda da bir ev haline gelmeleri için 550.000 ABD Doları ödüyoruz.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 USD USD nakit ödül.
    2. 150.000 USD USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldı.
    Dünyadaki en iyi 5 ile bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlüleri. Eğer ilgileniyorsanız lütfen yukarıdaki email=greatilluminate99@gmail.com ile iletişime geçin.



    NOT ; Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya, dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu İlluminati kardeşliği
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Europe.Asia vb.


    Saygılarımızla ILLUMINATI TEMPLE UNITED STATE

    YanıtlaSil
  37. Aydınlatmanın büyük düzeninden birleşik devlete ve tüm dünyaya selamlar, bu aydınlanmanın kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır.
    Kayıp rüyalar ve ayrıca herhangi bir kan kurbanı olmadan zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz yerler. Ayrıca, yeni üyelerimize, kardeşliğe katılmaları ve aynı zamanda da tercih ettikleri bir hayat için bu fırsatla birlikte, yatırımları ile tercih ettikleri bir yer ve evlerine katılmaları için 550.000 ABD Doları ödüyoruz.

    ILLUMINATE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 USD USD nakit ödül.
    2. 150.000 USD USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldı.
    Dünyadaki en iyi 5 ile randevu ayı.
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlüleri. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresi ile iletişime geçin = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya, dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu İlluminati kardeşliği
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATE AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  38. Bir hayatı kurtarmak için bir böbrek satmak isteyen 18 yaşından büyük ciddi böbrek vericileri arıyoruz ve her bağışçı için iyi bir teklif ve diğer tazminatlarımız var.
    Bizim sürecimiz hızlı ve güvenliğiniz garantilidir.
    Lütfen bize ulaşın iowalutheranhospital@gmail.com
    Ayrıca, 1 929 281 1248 numaralı telefondan bizi arayabilir veya bize ulaşabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  39. Aydınlanmanın büyük düzeninden birleşik devlete ve tüm dünyaya selamlar, bu, hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Illuminate kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca bütün yeni üyelere kardeşliğe katılırken, seçtikleri ve bulundukları yere sahip bir eve yatırım yapmakla birlikte, bu yaşamda ünlü olma fırsatını karşılamak için 550.000 USD tutarında bir ücret ödüyoruz.

    KATILAN KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiden oluşan bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATE AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  40. Politik, ekonomik güç, zenginlik ve manevi güç için Illuminati'ye katılın. E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(806)305-9914.
    İLLUMİNATİYE KATILAN ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 6.500.000 USD tutarında Nakit Ödül.
    2. Yeni Şık Bir Rüya ARABASI, 300.000 USD değerindedir.
    3. Kendi seçtiğiniz ülkede satın aldığınız bir Rüya Evi.
    4. Her ay üye olarak banka hesabınıza 30.000 USD tutarında aylık ödeme.
    Bize katılmak isterseniz, E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(806)305-9914.

    YanıtlaSil
  41. ve özgür bir ev. Bu dünyada yaşamayı seçtiğin herhangi bir yer ve ayrıca aylık 2.000.000 ABD doları alıyor.

     2348167205598 VEYA BİLGİ illuminatiworldwilde08@gmail.com
    İLLUMİNATİYE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. Başladıktan sonra 00USD, 1.000.000 $ değerinde bir Nakit ödülü.
    2. 33.000 USD değerinde Yeni Bir Şık Rüya ARABASI
    3. Kendi seçtiğiniz ülkede satın aldığınız bir Rüya Evi
    4. Hayalinizdeki turistik yere bir Aylık tatil (tamamen ücretli).
    5.Bir yıllık Golf Üyelik paketi
    6.Dünyadaki Tüm Havaalanlarında V.I.P Tedavisi
    7.Toplam Yaşam tarzı değişikliği
    8. Bohemian Grove'a giriş.
    9.Bir aylık üye olarak her ay banka hesabınıza 1.000.000,00 USD tutarında ödeme yapılması
    10.On Ay rezervasyonu. Dünyadaki En İyi 5 Dünya Lideri ve En İyi 5 Ünlü
    Büyük kardeşlik illuminati’de bize katılmak isterseniz, Dr. Daniel 2348167205598

    illuminatiworldwilde08@gmail.com
    aşağıdakileri de doldurunuz
    ADI ....................
    KIN SONRASI ...................
    ADRES.................
    MEDENİ HAL.............
    ÜLKE .........
    BELİRTMEK, BİLDİRMEK..................
    MESLEK................
    MOBİL HATTI ..........

    YanıtlaSil
  42. ve özgür bir ev. Bu dünyada yaşamayı seçtiğin herhangi bir yer ve ayrıca aylık 2.000.000 ABD doları alıyor.

     2348167205598 VEYA BİLGİ illuminatiworldwilde08@gmail.com
    İLLUMİNATİYE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. Başladıktan sonra 00USD, 1.000.000 $ değerinde bir Nakit ödülü.
    2. 33.000 USD değerinde Yeni Bir Şık Rüya ARABASI
    3. Kendi seçtiğiniz ülkede satın aldığınız bir Rüya Evi
    4. Hayalinizdeki turistik yere bir Aylık tatil (tamamen ücretli).
    5.Bir yıllık Golf Üyelik paketi
    6.Dünyadaki Tüm Havaalanlarında V.I.P Tedavisi
    7.Toplam Yaşam tarzı değişikliği
    8. Bohemian Grove'a giriş.
    9.Bir aylık üye olarak her ay banka hesabınıza 1.000.000,00 USD tutarında ödeme yapılması
    10.On Ay rezervasyonu. Dünyadaki En İyi 5 Dünya Lideri ve En İyi 5 Ünlü
    Büyük kardeşlik illuminati’de bize katılmak isterseniz, Dr. Daniel 2348167205598

    illuminatiworldwilde08@gmail.com
    aşağıdakileri de doldurunuz
    ADI ....................
    KIN SONRASI ...................
    ADRES.................
    MEDENİ HAL.............
    ÜLKE .........
    BELİRTMEK, BİLDİRMEK..................
    MESLEK................
    MOBİL HATTI ..........

    YanıtlaSil
  43. ve özgür bir ev. Bu dünyada yaşamayı seçtiğin herhangi bir yer ve ayrıca aylık 2.000.000 ABD doları alıyor.

     2348167205598 VEYA BİLGİ illuminatiworldwilde08@gmail.com
    İLLUMİNATİYE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. Başladıktan sonra 00USD, 1.000.000 $ değerinde bir Nakit ödülü.
    2. 33.000 USD değerinde Yeni Bir Şık Rüya ARABASI
    3. Kendi seçtiğiniz ülkede satın aldığınız bir Rüya Evi
    4. Hayalinizdeki turistik yere bir Aylık tatil (tamamen ücretli).
    5.Bir yıllık Golf Üyelik paketi
    6.Dünyadaki Tüm Havaalanlarında V.I.P Tedavisi
    7.Toplam Yaşam tarzı değişikliği
    8. Bohemian Grove'a giriş.
    9.Bir aylık üye olarak her ay banka hesabınıza 1.000.000,00 USD tutarında ödeme yapılması
    10.On Ay rezervasyonu. Dünyadaki En İyi 5 Dünya Lideri ve En İyi 5 Ünlü
    Büyük kardeşlik illuminati’de bize katılmak isterseniz, Dr. Daniel 2348167205598

    illuminatiworldwilde08@gmail.com
    aşağıdakileri de doldurunuz
    ADI ....................
    KIN SONRASI ...................
    ADRES.................
    MEDENİ HAL.............
    ÜLKE .........
    BELİRTMEK, BİLDİRMEK..................
    MESLEK................
    MOBİL HATTI ..........

    YanıtlaSil
  44. BÜYÜK BROTHERHOOD'A HOŞGELDİNİZ.
    Sizleri dünyada zengin ve ünlü yapacak ve kontrol etme gücüne sahip olacak bir kardeşlik olarak Illuminati'ye üye olmak ister misiniz?

    Dünyadaki yüksek yerdeki insanlar. Siz bir iş adamı ya da kadınım, sanatçı, politik, müzisyen, öğrenci olmak ister misiniz?

    zengin, ünlü, hayatta güçlü, bugün Illuminati kardeşlik tarikatına katılın ve anında zengin toplamı elde edin. Haftada 2 milyon dolar,

    ve özgür bir ev. Bu dünyada yaşamayı seçtiğin herhangi bir yer ve ayrıca aylık 2.000.000 ABD doları alıyor.

     2348167205598 VEYA BİLGİ illuminatiworldwilde08@gmail.com
    İLLUMİNATİYE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. Başladıktan sonra 00USD, 1.000.000 $ değerinde bir Nakit ödülü.
    2. 33.000 USD değerinde Yeni Bir Şık Rüya ARABASI
    3. Kendi seçtiğiniz ülkede satın aldığınız bir Rüya Evi
    4. Hayalinizdeki turistik yere bir Aylık tatil (tamamen ücretli).
    5.Bir yıllık Golf Üyelik paketi
    6.Dünyadaki Tüm Havaalanlarında V.I.P Tedavisi
    7.Toplam Yaşam tarzı değişikliği
    8. Bohemian Grove'a giriş.
    9.Bir aylık üye olarak her ay banka hesabınıza 1.000.000,00 USD tutarında ödeme yapılması
    10.On Ay rezervasyonu. Dünyadaki En İyi 5 Dünya Lideri ve En İyi 5 Ünlü
    Büyük kardeşlik illuminati’de bize katılmak isterseniz, Dr. Daniel 2348167205598

    illuminatiworldwilde08@gmail.com
    aşağıdakileri de doldurunuz
    ADI ....................
    KIN SONRASI ...................
    ADRES.................
    MEDENİ HAL.............
    ÜLKE .........
    BELİRTMEK, BİLDİRMEK..................
    MESLEK................
    MOBİL HATTI ............

    YanıtlaSil
  45. BÜYÜK BROTHERHOOD'A HOŞGELDİNİZ.
    Sizleri dünyada zengin ve ünlü yapacak ve kontrol etme gücüne sahip olacak bir kardeşlik olarak Illuminati'ye üye olmak ister misiniz?

    Dünyadaki yüksek yerdeki insanlar. Siz bir iş adamı ya da kadınım, sanatçı, politik, müzisyen, öğrenci olmak ister misiniz?

    zengin, ünlü, hayatta güçlü, bugün Illuminati kardeşlik tarikatına katılın ve anında zengin toplamı elde edin. Haftada 2 milyon dolar,

    ve özgür bir ev. Bu dünyada yaşamayı seçtiğin herhangi bir yer ve ayrıca aylık 2.000.000 ABD doları alıyor.

     2348167205598 VEYA BİLGİ illuminatiworldwilde08@gmail.com
    İLLUMİNATİYE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. Başladıktan sonra 00USD, 1.000.000 $ değerinde bir Nakit ödülü.
    2. 33.000 USD değerinde Yeni Bir Şık Rüya ARABASI
    3. Kendi seçtiğiniz ülkede satın aldığınız bir Rüya Evi
    4. Hayalinizdeki turistik yere bir Aylık tatil (tamamen ücretli).
    5.Bir yıllık Golf Üyelik paketi
    6.Dünyadaki Tüm Havaalanlarında V.I.P Tedavisi
    7.Toplam Yaşam tarzı değişikliği
    8. Bohemian Grove'a giriş.
    9.Bir aylık üye olarak her ay banka hesabınıza 1.000.000,00 USD tutarında ödeme yapılması
    10.On Ay rezervasyonu. Dünyadaki En İyi 5 Dünya Lideri ve En İyi 5 Ünlü
    Büyük kardeşlik illuminati’de bize katılmak isterseniz, Dr. Daniel 2348167205598

    illuminatiworldwilde08@gmail.com
    aşağıdakileri de doldurunuz
    ADI ....................
    KIN SONRASI ...................
    ADRES.................
    MEDENİ HAL.............
    ÜLKE .........
    BELİRTMEK, BİLDİRMEK..................
    MESLEK................
    MOBİL HATTI ............

    YanıtlaSil
  46. BÜYÜK BROTHERHOOD'A HOŞGELDİNİZ.
    Sizleri dünyada zengin ve ünlü yapacak ve kontrol etme gücüne sahip olacak bir kardeşlik olarak Illuminati'ye üye olmak ister misiniz?

    Dünyadaki yüksek yerdeki insanlar. Siz bir iş adamı ya da kadınım, sanatçı, politik, müzisyen, öğrenci olmak ister misiniz?

    zengin, ünlü, hayatta güçlü, bugün Illuminati kardeşlik tarikatına katılın ve anında zengin toplamı elde edin. Haftada 2 milyon dolar,

    ve özgür bir ev. Bu dünyada yaşamayı seçtiğin herhangi bir yer ve ayrıca aylık 2.000.000 ABD doları alıyor.

     2348167205598 VEYA BİLGİ illuminatiworldwilde08@gmail.com
    İLLUMİNATİYE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. Başladıktan sonra 00USD, 1.000.000 $ değerinde bir Nakit ödülü.
    2. 33.000 USD değerinde Yeni Bir Şık Rüya ARABASI
    3. Kendi seçtiğiniz ülkede satın aldığınız bir Rüya Evi
    4. Hayalinizdeki turistik yere bir Aylık tatil (tamamen ücretli).
    5.Bir yıllık Golf Üyelik paketi
    6.Dünyadaki Tüm Havaalanlarında V.I.P Tedavisi
    7.Toplam Yaşam tarzı değişikliği
    8. Bohemian Grove'a giriş.
    9.Bir aylık üye olarak her ay banka hesabınıza 1.000.000,00 USD tutarında ödeme yapılması
    10.On Ay rezervasyonu. Dünyadaki En İyi 5 Dünya Lideri ve En İyi 5 Ünlü
    Büyük kardeşlik illuminati’de bize katılmak isterseniz, Dr. Daniel 2348167205598

    illuminatiworldwilde08@gmail.com
    aşağıdakileri de doldurunuz
    ADI ....................
    KIN SONRASI ...................
    ADRES.................
    MEDENİ HAL.............
    ÜLKE .........
    BELİRTMEK, BİLDİRMEK..................
    MESLEK................
    MOBİL HATTI ............

    YanıtlaSil
  47. BÜYÜK BROTHERHOOD'A HOŞGELDİNİZ.
    Sizleri dünyada zengin ve ünlü yapacak ve kontrol etme gücüne sahip olacak bir kardeşlik olarak Illuminati'ye üye olmak ister misiniz?

    Dünyadaki yüksek yerdeki insanlar. Siz bir iş adamı ya da kadınım, sanatçı, politik, müzisyen, öğrenci olmak ister misiniz?

    zengin, ünlü, hayatta güçlü, bugün Illuminati kardeşlik tarikatına katılın ve anında zengin toplamı elde edin. Haftada 2 milyon dolar,

    ve özgür bir ev. Bu dünyada yaşamayı seçtiğin herhangi bir yer ve ayrıca aylık 2.000.000 ABD doları alıyor.

     2348167205598 VEYA BİLGİ illuminatiworldwilde08@gmail.com
    İLLUMİNATİYE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. Başladıktan sonra 00USD, 1.000.000 $ değerinde bir Nakit ödülü.
    2. 33.000 USD değerinde Yeni Bir Şık Rüya ARABASI
    3. Kendi seçtiğiniz ülkede satın aldığınız bir Rüya Evi
    4. Hayalinizdeki turistik yere bir Aylık tatil (tamamen ücretli).
    5.Bir yıllık Golf Üyelik paketi
    6.Dünyadaki Tüm Havaalanlarında V.I.P Tedavisi
    7.Toplam Yaşam tarzı değişikliği
    8. Bohemian Grove'a giriş.
    9.Bir aylık üye olarak her ay banka hesabınıza 1.000.000,00 USD tutarında ödeme yapılması
    10.On Ay rezervasyonu. Dünyadaki En İyi 5 Dünya Lideri ve En İyi 5 Ünlü
    Büyük kardeşlik illuminati’de bize katılmak isterseniz, Dr. Daniel 2348167205598

    illuminatiworldwilde08@gmail.com
    aşağıdakileri de doldurunuz
    ADI ....................
    KIN SONRASI ...................
    ADRES.................
    MEDENİ HAL.............
    ÜLKE .........
    BELİRTMEK, BİLDİRMEK..................
    MESLEK................
    MOBİL HATTI ............

    YanıtlaSil
  48. Aydınlanmanın büyük düzeninden birleşik devlete ve tüm dünyaya selamlar, bu, hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Illuminate kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca bütün yeni üyelere kardeşliğe katılırken, seçtikleri ve bulundukları yere sahip bir eve yatırım yapmakla birlikte, bu yaşamda ünlü olma fırsatını karşılamak için 550.000 USD tutarında bir ücret ödüyoruz.

    KATILAN KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiden oluşan bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATE AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  49. Para, güvenlik ve güç için Illuminati kardeşliğine bugün katılın.
    Tüm üyelere nakit ödüller ve avantajlar verilmiştir:
        1. 100.000.000 USD tutarındaki nakit ödüller.
        2. Her ay 10.000 ABD Doları.
        3. Seçtiğiniz yepyeni bir araba.
        4. Dünyanın herhangi bir yerindeki bir ev.
        5. Hiçbir insan fedakarlığı yok.
        6. Sadece 3 gün sonsuza dek zengin olacaksınız.
    Üye olmak için, WhatsApp +1(518)617-1036 veya E-posta: bize illuminatistar6666@gmail.com adresine yazınız.

    YanıtlaSil
  50. Bu, böbrek satmak isteyen herkese açık bir ilan, böbrek nakli ihtiyacı olan hastalarımız var, bu nedenle böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen iowalutheranhospital@gmail.com adresindeki e-posta adresimizden bizimle iletişime geçin.
    Ayrıca +1 515 882 1607 numaralı telefondan whatsapp'ı arayabilir veya bize yazabilirsiniz.

    NOT: Güvenliğiniz garanti altındadır ve hastamız, onları kurtarmak için böbrek bağışında bulunmayı kabul eden herkese büyük miktarda para ödemeyi kabul etmiştir. Sizden haber almayı umuyoruz, böylece bir hayat kurtarabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  51. Bu dünyaya bir ILLUMINATI RESMİ MESAJI
    NOT: İNSAN KAYNAK YOKTUR
    Harika Illuminati kayıt ücreti talep etmiyor
    Tapınak acentesine WhatsApp: +1682214867 aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

    İş adamı mısın, kadın mı, politikacı, müzisyen, öğrenci mi? Zengin olmak, ünlü olmak, hayatta güçlü olmak, bugün Illuminati kardeşliğinin tarikatına katılmak ve zengin bir anlık toplamı elde etmek istiyor musunuz? Haftada 1 milyon dolar ve bedava bir ev. herhangi bir yerde, bu dünyada yaşamayı ve ay başına maaş olarak 50.000.000 dolar kazanmayı seçtin.

    Illuminati'ye üye olan yeni üyelerin faydaları.
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. 1500.000 USD değerinde yeni bir rüya araba.
    3. Dünyadaki en zengin erkeklerle tanışma şansı

    Ortaklarımızla iletişim kurabilmeniz için önce 25 yaşında veya daha büyük olmalısınız
    E-posta: illuminate666temple@outlook.com
    Whatsapp: (+ 168-221-4967)

    YanıtlaSil
  52. Aydınlanmanın büyük düzeninden birleşmiş devlete ve tüm dünyaya selamlar, bu, hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Illuminate kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca, yeni üyelere kardeşliğe katılırken, seçtikleri ve bulundukları bir eve, yatırımlarla birlikte yaşamlarını sağlamak için 650.000 USD tutarında bir ödeme yapıyoruz.

    KATILAN KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 650.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiden oluşan bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresini arayın:
    greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya, Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, Singapur, Kanada,
    vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATE AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  53. Günaydın efendim / Madam.
      İşinizi genişletmek, borçları netleştirmek ve birleştirmek için bugün meşru bir kredi teklifi mi arıyorsunuz? Düşük kredi notu nedeniyle bankalar tarafından geri çevrildiniz mi? Genel finans kurumu ile hızlı kredilerinizi alın.
    Email: generalfinancecorporation.org@gmail.com

    YanıtlaSil
  54. Bu genel halk için bir duyuru, ilgileniyoruz
    Böbrekleri satın almak ve farklı böbrek bağışçılarıyla birlikte çalışabilmek
    Hastalarımız, böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin.
    hastamıza böbrek bağışında bulunup bulunmadığınızı onaylayabiliriz ve
    her bağışçıyı büyük ödüller bekliyor.
    E-postamızda bize ulaşın: jupitermedicalcentreinc@gmail.com
    veya whatsapp konusunda bizimle iletişime geçin:
    +1(515)293-5520

    YanıtlaSil
  55. BU DÜNYANIN RESMİ BİR IŞIK MESAJI
    NOT: KATILAN İNSAN YANLIŞ DEĞİLDİR
    Big Illuminati kayıt ücreti istemiyor
    Tapınak aracısı ile WhatsApp: +1(631)209-7738 aracılığıyla irtibat kurabilirsiniz.

    Bir işadamı veya kadın, politikacı, müzisyen, öğrenci misiniz? Zengin olmak, ünlü olmak, hayatta güçlü olmak, bugün Illuminati Brotherhood kültüne katılmak ve zengin bir anlık toplamı almak istersiniz. Haftada 1 milyon dolar ve bedava bir ev. 50.000.000 $ aylık bir maaş olarak ... bu dünyada yaşamayı seçtiğiniz yerde

    Illuminati üyelerine kaydolan yeni üyelerin yararları.
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. 1500,000 dolar değerinde yeni bir rüya araba.
    3. Dünyanın en zengin erkekleriyle tanışma fırsatı.

    Ortaklarımızla bağlantı kurmak için 25 yaşından büyük olmalısınız.
    E-posta: doctorjames534 @ gmail. ile
    Whatsapp: (+1(631)209-7738

    YanıtlaSil
  56. BU DÜNYANIN RESMİ BİR IŞIK MESAJI
    NOT: KATILAN İNSAN YANLIŞ DEĞİLDİR
    Big Illuminati kayıt ücreti istemiyor
    Tapınak aracısı ile WhatsApp: +1(631)209-7738 aracılığıyla irtibat kurabilirsiniz.

    Bir işadamı veya kadın, politikacı, müzisyen, öğrenci misiniz? Zengin olmak, ünlü olmak, hayatta güçlü olmak, bugün Illuminati Brotherhood kültüne katılmak ve zengin bir anlık toplamı almak istersiniz. Haftada 1 milyon dolar ve bedava bir ev. 50.000.000 $ aylık bir maaş olarak ... bu dünyada yaşamayı seçtiğiniz yerde

    Illuminati üyelerine kaydolan yeni üyelerin yararları.
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. 1500,000 dolar değerinde yeni bir rüya araba.
    3. Dünyanın en zengin erkekleriyle tanışma fırsatı.

    Ortaklarımızla bağlantı kurmak için 25 yaşından büyük olmalısınız.
    E-posta: doctorjames534 @ gmail. ile
    Whatsapp: (+1(631)209-7738

    YanıtlaSil
  57. Selamlar Illuminati Dünyasına Hoşgeldiniz. Fakirleri, muhtaçları ve yetenekleri fama ve zenginliğin ilgi odağına getirir. Para, şöhret, güçler, güvenlik, işinizde tanınma, politik ırk kazanın, ne yaparsanız yapın zirveye çıkın, ruhsal olarak korunun! Tüm bunlar GREAT ILLUMINATI TEMPLE'a başladığınızda bir göz kırparak başaracaksınız. Illuminati'ye başladıktan sonra sayısız avantajınız olacaktır. ilgileniyorsan katılmak ister misin, lütfen whtsapp +16673088489 veya gregalexpeterson@gmail.com

    YanıtlaSil
  58. MERHABA
    Seyirci Nihayet İlluminati semtine nasıl katıldığım ve ZENGİN, ÜNLÜ VE GÜÇLÜ olduğum hakkındaki tanıklığımı paylaşmak için buradayım. Kardeşliğin bir üyesi olmak için elimden geleni yaptım, ancak nihayet net hakkında bir tanıklık bulmadan önce birkaç kez hile yaptım, bu yüzden ajanla iletişime geçtim, o kadar korktum ki davlumbana katılmadan önce bana çok para isteyecekti, ama büyük bir sürprizle, sadece 335 dolara mal olan ritüel materyalleri satın almamı istedi, ne olduğumu ve bugün dünyaya zengin olduğumu ve tüm bunlarla birçok iş kurabildiğimi söylemekten mutluluk duyuyorum. Kişisel hesabımda toplam 124 milyon dolar var ve dünya çapında Illuminati'nin bana verdiği işle de tanınıyorum. ve istediğimi yapma gücüm de var ... Biliyorum ki birçok insan benim şeridimde olabilir, burada da yardım arayan
    Resmi e-posta: greatilluminati977@gmail.com
    Whatsapp uygulama: +1 (732)314-6064
    SCAMMERS İLE DİKKATLİ VE 18 YAŞINDA OLMALIDIR.

    YanıtlaSil
  59. ILLUMINATI'NIN BÜYÜK SİPARİŞİNDEN BİRLEŞİK DEVLETE VE DÜNYAYA GİDEN SEYRETLER kan kurban etmeden. Ayrıca, tüm yeni üyeleri kardeşliğe katılırken, aynı zamanda ünlü oldukları için yaşamdaki bu fırsatın yanı sıra yatırımlarla seçtikleri ve konumlarının bir evine katılmaları için 650.000 USD ödüyoruz.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 650.000 ABD Doları tutarında nakit ödül.
    2. USD 150,000 USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. İstediğiniz ülkede satın alınmış bir rüya evi.
    Dünyanın en iyi 5'i ile bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresine başvurun: greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın her yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI AMERIKA BIRLEŞIK DEVLETLERI

    YanıtlaSil
  60. BÜYÜK KARDEŞLİK HOŞGELDİNİZ.
    Illuminati'nin sizi dünyada zengin ve ünlü hale getirecek ve dünya çapında yüksek yerlerde insanları kontrol etme gücüne sahip olacak bir kardeşlik üyesi olmak ister misiniz? Siz bir iş adamı veya kadın, sanatçı, politik, müzisyen, öğrenci, zengin olmak, ünlü, hayatta güçlü olmak, bugün Illuminati kardeşlik kültüne katılmak ve anında zengin bir miktar elde etmek ister misiniz? Haftada 2 milyon dolar ve ücretsiz bir ev. Bu dünyada yaşamayı ve ayrıca maaş olarak aylık 20.000.000 ABD doları kazanmayı seçtiğiniz herhangi bir yer% 2026
    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. USD $ 800,000 USD Nakit Ödül
    2. USD 500,000 USD değerinde Yeni Şık Bir Rüya ARABA
    3.Kendi seçtiğiniz ülkede satın alınan bir rüya evi
    4. bir ay tatil (tam ücretli) hayalinizdeki turizm.
    5. bir yıl golf üyelik paketi
    6.Dünyadaki tüm Havaalanlarında V.I.P tedavisi 7.Toplam bir yaşam tarzı değişikliği 8. Bohemian Grove'a erişim
    9. her ay üye olarak banka hesabınıza 99.000.000 USD ödeme
    10.Bir Ay Dünyadaki En İyi 5 Dünya Lideri ve En İyi 5 Ünlü ile Randevu aldı.
    Eğer büyük kardeşlik illuminati şeytani el simgesi bize katılmak istiyorsanız bu e-posta ile şimdi bize ulaşın collonburr3@gmail.com

    YanıtlaSil
  61. BÜYÜK KARDEŞLİK HOŞGELDİNİZ.
    Illuminati'nin sizi dünyada zengin ve ünlü hale getirecek ve dünya çapında yüksek yerlerde insanları kontrol etme gücüne sahip olacak bir kardeşlik üyesi olmak ister misiniz? Siz bir iş adamı veya kadın, sanatçı, politik, müzisyen, öğrenci, zengin olmak, ünlü, hayatta güçlü olmak, bugün Illuminati kardeşlik kültüne katılmak ve anında zengin bir miktar elde etmek ister misiniz? Haftada 2 milyon dolar ve ücretsiz bir ev. Bu dünyada yaşamayı ve ayrıca maaş olarak aylık 20.000.000 ABD doları kazanmayı seçtiğiniz herhangi bir yer% 2026
    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. USD $ 800,000 USD Nakit Ödül
    2. USD 500,000 USD değerinde Yeni Şık Bir Rüya ARABA
    3.Kendi seçtiğiniz ülkede satın alınan bir rüya evi
    4. bir ay tatil (tam ücretli) hayalinizdeki turizm.
    5. bir yıl golf üyelik paketi
    6.Dünyadaki tüm Havaalanlarında V.I.P tedavisi 7.Toplam bir yaşam tarzı değişikliği 8. Bohemian Grove'a erişim
    9. her ay üye olarak banka hesabınıza 99.000.000 USD ödeme
    10.Bir Ay Dünyadaki En İyi 5 Dünya Lideri ve En İyi 5 Ünlü ile Randevu aldı.
    Eğer büyük kardeşlik illuminati şeytani el simgesi bize katılmak istiyorsanız bu e-posta ile şimdi bize ulaşın collonburr3@gmail.com

    YanıtlaSil
  62. Birleşik devlet ve tüm dünya için büyük aydınlanma düzeninden selamlar, bu, kayıp hayallerinizi geri kazanabileceğiniz ve ayrıca herhangi bir kan fedakarlığı olmadan zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz AydınlanmışLar kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır. Ve biz de onlar kardeşlik katılmak ve aynı zamanda onların tercih ve yer yatırımları ile birlikte onları ünlü olmak için bu fırsat ile bir ev için tüm yeni üyeleri almak için 550.000 $ toplamı ödemek.

    AYDıNLATMAYA KATıLAN YENI ÜYELERE VERILEN AVANTAJLAR.
    1. Ödül nakit $ 550,000.
    2. Yeni bir Sleek Dream CAR USD 150.000 USD değerinde
    3. Seçtiğiniz ülkede satın alınan bir rüya ev.
    Dünyanın en iyi 5 ile istişare bir ay.
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, önceki e-posta adresi = illuminatiworldwideorder@gmail.com veya wahtsapp +15184145254 başvurun

    YanıtlaSil
  63. ILLUMINATI'NIN BÜYÜK SİPARİŞİNDEN BİRLEŞİK DEVLETE VE DÜNYAYA GİDEN selamlar, bu, Illuminati'nin kayıp hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve aynı zamanda zenginliğin ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz kardeşliğe katılmak için açık bir fırsattır. kan kurban etmeden. Ayrıca, tüm yeni üyeleri kardeşliğe katılırken, aynı zamanda ünlü oldukları için yaşamdaki bu fırsatın yanı sıra yatırımlarla seçtikleri ve konumlarının bir evine katılmaları için 650.000 USD ödüyoruz.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 650.000 ABD Doları tutarında nakit ödül.
    2. USD 150,000 USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. İstediğiniz ülkede satın alınmış bir rüya evi.
    Dünyanın en iyi 5'i ile bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresine başvurun: greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın her yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI AMERIKA BIRLEŞIK DEVLETLERI

    YanıtlaSil
  64. Birleşik devlet ve tüm dünya için büyük aydınlanma düzeninden selamlar, bu, kayıp hayallerinizi geri kazanabileceğiniz ve ayrıca herhangi bir kan fedakarlığı olmadan zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz AydınlanmışLar kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır. Ve biz de onlar kardeşlik katılmak ve aynı zamanda onların tercih ve yer yatırımları ile birlikte onları ünlü olmak için bu fırsat ile bir ev için tüm yeni üyeleri almak için 550.000 $ toplamı ödemek.

    AYDıNLATMAYA KATıLAN YENI ÜYELERE VERILEN AVANTAJLAR.
    1. Ödül nakit $ 550,000.
    2. Yeni bir Sleek Dream CAR USD 150.000 USD değerinde
    3. Seçtiğiniz ülkede satın alınan bir rüya ev.
    Dünyanın en iyi 5 ile istişare bir ay.
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, önceki e-posta adresi = illuminatiworldwideorder@gmail.com veya wahtsapp +15184145254 başvurun

    YanıtlaSil
  65. Bu Mayo Clinic'ten genel bir mesajdır ve böbrek satın almakla ilgileniyoruz, eğer bir böbrek satmak istiyorsanız, lütfen aşağıdaki e-posta adresimizden doğrudan bizimle iletişime geçin.
    mayocareclinic@gmail.com
    Not: Bu güvenli bir işlemdir ve güvenliğiniz garanti edilir.
    Daha fazla bilgi için lütfen bize bir e-posta mesajı gönderin.

    YanıtlaSil
  66. ILLUMINATI'NIN BÜYÜK SİPARİŞİNDEN BİRLEŞİK DEVLETE VE DÜNYAYA GİDEN SEYRETLER kan kurban etmeden. Ayrıca, tüm yeni üyeleri kardeşliğe katılırken, aynı zamanda ünlü oldukları için yaşamdaki bu fırsatın yanı sıra yatırımlarla seçtikleri ve konumlarının bir evine katılmaları için 650.000 USD ödüyoruz.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 650.000 ABD Doları tutarında nakit ödül.
    2. USD 150,000 USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. İstediğiniz ülkede satın alınmış bir rüya evi.
    Dünyanın en iyi 5'i ile bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresine başvurun: greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın her yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI AMERIKA BIRLEŞIK DEVLETLERI

    YanıtlaSil
  67. ILLUMINATI'NIN BÜYÜK SİPARİŞİNDEN BİRLEŞİK DEVLETE VE DÜNYAYA GİDEN SEYRETLER kan kurban etmeden. Ayrıca, tüm yeni üyeleri kardeşliğe katılırken, aynı zamanda ünlü oldukları için yaşamdaki bu fırsatın yanı sıra yatırımlarla seçtikleri ve konumlarının bir evine katılmaları için 650.000 USD ödüyoruz.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 650.000 ABD Doları tutarında nakit ödül.
    2. USD 150,000 USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. İstediğiniz ülkede satın alınmış bir rüya evi.
    Dünyanın en iyi 5'i ile bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresine başvurun: greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın her yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI AMERIKA BIRLEŞIK DEVLETLERI

    YanıtlaSil
  68. ILLUMINATI'NIN BÜYÜK SİPARİŞİNDEN BİRLEŞİK DEVLETE VE DÜNYAYA GİDEN SEYRETLER kan kurban etmeden. Ayrıca, tüm yeni üyeleri kardeşliğe katılırken, aynı zamanda ünlü oldukları için yaşamdaki bu fırsatın yanı sıra yatırımlarla seçtikleri ve konumlarının bir evine katılmaları için 650.000 USD ödüyoruz.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 650.000 ABD Doları tutarında nakit ödül.
    2. USD 150,000 USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. İstediğiniz ülkede satın alınmış bir rüya evi.
    Dünyanın en iyi 5'i ile bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresine başvurun: greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın her yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI AMERIKA BIRLEŞIK DEVLETLERI

    YanıtlaSil
  69. Para, güç ve güvenlik için Illuminati Kardeşliği'ne katılın. E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(631)215-3778.
    ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR VE ÖDÜLLER.
    1. 5.060.000 ABD Doları tutarında Nakit Ödül.
    2. USD 370,000 USD değerinde Yeni Şık Rüya ARABA.
    3. İstediğiniz ülkede bir Rüya Evi satın aldı.
    4. Her ay üye olarak banka hesabınıza 80.000 USD tutarında aylık ödeme. 3 gün içinde Işığı, parayı ve gücü göremezsiniz. İnsan fedakarlığı yok 7. Milyoner Olun
    Bize katılmak istiyorsanız, E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(631)215-3778.

    YanıtlaSil
  70. ILLUMINATI'NIN BÜYÜK SİPARİŞİNDEN BİRLEŞİK DEVLETE VE DÜNYAYA GİDEN SEYRETLER kan kurban etmeden. Ayrıca, tüm yeni üyeleri kardeşliğe katılırken, aynı zamanda yatırımları ile seçtikleri ve konumlarının bir evine katılması için 650.000 USD tutarını ödüyoruz, ayrıca hayatta olmaları için ünlü olma fırsatı

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 650.000 ABD Doları tutarında nakit ödül.
    2. USD 150,000 USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. İstediğiniz ülkede satın alınmış bir rüya evi.
    Dünyanın en iyi 5'i ile bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresine başvurun: greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın her yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI AMERIKA BIRLEŞIK DEVLETLERI

    YanıtlaSil
  71. ILLUMINATI'NIN BÜYÜK SİPARİŞİNDEN BİRLEŞİK DEVLETE VE DÜNYAYA GİDEN SEYRETLER kan kurban etmeden. Ayrıca, tüm yeni üyeleri kardeşliğe katılırken, aynı zamanda ünlü oldukları için yaşamdaki bu fırsatın yanı sıra yatırımlarla seçtikleri ve konumlarının bir evine katılmaları için 650.000 USD ödüyoruz.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 650.000 ABD Doları tutarında nakit ödül.
    2. USD 150,000 USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. İstediğiniz ülkede satın alınmış bir rüya evi.
    Dünyanın en iyi 5'i ile bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresine başvurun: greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın her yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI AMERIKA BIRLEŞIK DEVLETLERI

    YanıtlaSil
  72. BU DÜNYAYA AYDINLATMA RESMİ BİR MESAJI
    NOT: KATILMIŞ İNSAN KURULU YOKTUR VE ILLUMINATI AYRICA KAYIT ÜCRETİ İSTEMİYOR
    Tapınak acentesine WhatsApp aracılığıyla ulaşabilirsiniz: +1 661-777-5633
    Girişimci, politikacı, müzisyen misiniz? Zengin olmak istiyorsun
    ünlü, hayatta güçlü, Illuminati kardeşlik kültüne katıl
    bugün ve zengin bir anlık toplamı olsun. Haftada 1 milyon dolar ve ücretsiz
    Bu dünyada yaşamayı ve hatta $ almayı seçtiğiniz otomobil
    Yeni bir hayata başlamak için 50.000.000 sizin yararınıza.

    Ortaklarımızla iletişim kurabilmek için en az 20 yaşında olmalısınız
    E-posta: illuminate666temple@outlook.com
    Whatsapp: (+1 661-777-5633)

    YanıtlaSil
  73. Merhaba!

    Mali desteğe mi ihtiyacınız var? dünyanın her yerinde ihtiyacı olan borçlulara her türlü krediyi veriyoruz.

    5.000 - 10.000.000 ABD Doları
    * amaç *% 3 faiz oranı
    * 1-20 yıl arasında ödeme seçeneği.
    * Aylık ve yıllık ödeme planı arasında seçim yapın.
    * Kredinin esnekliği.

    Yardım için lütfen bizimle iletişime geçin.
    E-posta: creditfinancierhome@gmail.com

    YanıtlaSil
  74. Amerika Birleşik Devletleri ve tüm dünya için büyük ışık düzeninden selamlar, bu, kayıp hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve herhangi bir zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Aydınlanmış bursuna katılmak için açık bir fırsattır. kan kurban etme. Ayrıca, tüm yeni üyelere arkadaş grubuna katıldıklarında ve ayrıca seçtikleri bir evde ve yatırımları olan yerlerinde ve hayattaki bu fırsatı ünlü kılmak için 550.000 $ ödüyoruz. AYDINLATMAYA KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR. 1. 550.000 $ nakit ödül. 2. 150.000 dolar değerinde yeni bir Şık Rüya araba. 3. Seçtiğiniz ülkede satın alınan bir rüya ev. Dünyanın en iyi 5 ile bir aylık istişare. Dünyanın en önemli liderleri ve 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresi = illuminatiworldwideorder@gmail.com veya wahtsapp +15184145254 NOT; Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya, Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa'daki herhangi bir yerden birleşebileceğiniz bu Illuminati kardeşliği. Asya, Avustralya, vb. Önceki e-posta adresi = illuminatiworldwideorder@gmail.com veya wahtsapp +15184145254

    YanıtlaSil
  75. ILLUMINATI'NIN BÜYÜK SİPARİŞİNDEN BİRLEŞİK DEVLETE VE DÜNYAYA GİDEN SEYRETLER kan kurban etmeden. Ayrıca, tüm yeni üyeleri kardeşliğe katılırken, aynı zamanda ünlü oldukları için yaşamdaki bu fırsatın yanı sıra yatırımlarla seçtikleri ve konumlarının bir evine katılmaları için 650.000 USD ödüyoruz.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 650.000 ABD Doları tutarında nakit ödül.
    2. USD 150,000 USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. İstediğiniz ülkede satın alınmış bir rüya evi.
    Dünyanın en iyi 5'i ile bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresine başvurun: greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın her yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI AMERIKA BIRLEŞIK DEVLETLERI

    YanıtlaSil
  76. ILLUMINATI'NIN BÜYÜK SİPARİŞİNDEN BİRLEŞİK DEVLETE VE DÜNYAYA GİDEN SEYRETLER kan kurban etmeden. Ayrıca, tüm yeni üyeleri kardeşliğe katılırken, aynı zamanda ünlü oldukları için yaşamdaki bu fırsatın yanı sıra yatırımlarla seçtikleri ve konumlarının bir evine katılmaları için 650.000 USD ödüyoruz.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 650.000 ABD Doları tutarında nakit ödül.
    2. USD 150,000 USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. İstediğiniz ülkede satın alınmış bir rüya evi.
    Dünyanın en iyi 5'i ile bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresine başvurun: greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın her yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI AMERIKA BIRLEŞIK DEVLETLERI

    YanıtlaSil
  77. ILLUMINATI'NIN BÜYÜK SİPARİŞİNDEN BİRLEŞİK DEVLETE VE DÜNYAYA GİDEN SEYRETLER kan kurban etmeden. Ayrıca, tüm yeni üyeleri kardeşliğe katılırken, aynı zamanda yatırımları ile seçtikleri ve konumlarının bir evine katılmaları için 650.000 USD tutarını ödüyoruz, ayrıca hayatta olmaları için ünlü olma fırsatı.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 650.000 ABD Doları tutarında nakit ödül.
    2. USD 150,000 USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. İstediğiniz ülkede satın alınmış bir rüya evi.
    Dünyanın en iyi 5'i ile bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresine başvurun: greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın her yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI AMERIKA BIRLEŞIK DEVLETLERI

    YanıtlaSil
  78. MERHABA
    izleyici nihayet Illuminati davlumbazına nasıl katıldığım ve ZENGİN, ÜNLÜ VE GÜÇLÜ olduğum hakkındaki referansımı paylaşmak için burada, davlumbazın bir üyesi olmak için elimden gelenin en iyisini yaptım ama sonunda bir tanıklık yapmadan önce birkaç kez dolandırıldım Bu yüzden ajanla temasa geçtim, o kadar korktum ki davlumbana katılmadan önce bana çok para isteyecekti ama sürprizime göre sadece yaptığım eşyaları satın almak istedi ve bugün dünyaya anlatmaktan çok mutluyum zengin ve hepsi ile birçok iş kurabilmiş, kişisel hesabımda toplam 20 milyon dolar var ve ayrıca dünya çapında Illuminati tarafından emanet edilen ve aynı zamanda istediğimi yapma gücü ... Bir çok insanın yolumda olabileceğini biliyorum ve burada yardım istemek
    resmi e-posta: illuminatibrotherhood5555@gmail.com
    Whats-app: (+ 3197005034579)


    Dolandırıcılara dikkat edin ve 18 yaşından büyük olmalısınız.

    YanıtlaSil
  79. Merhaba benim adım Larry Anders Ben Tennessee'denim, profilinizi inceledim ve bu büyük Illuminati Kardeşliği'ne üye olmak isteyeceğinizi biliyorum ... 300.000 $ kendi arabanızı alın 700.000 u.s. Dolar bir iş kurmak 200.000 $ nazikçe ilgileniyorsanız evet .. WhatsApp numarası + 234703 049 2869

    YanıtlaSil
  80. Merhaba .. Benim adım Aydın Ertan ve Türkiye'nin vatandaşı, "Kredi Finansmanı Evi" adında bir kredi şirketine teşekkür etmek istiyorum. Banka tarafından kredi almaktan birkaç kez reddedildikten sonra reklamlarını aldım çevrimiçi denemeye karar verdim, çünkü bana yardım edecek kimsem yok ve neyse ki, bazı kağıt işleri imzaladıktan ve gerekli prosedürleri tamamladıktan sonra kolayca kredi aldım ve tanıklığımı çevrimiçi olarak paylaşmaya karar verdim. Benim gibi aynı durum, her tünelin sonunda ışık olması ve sorunlarının çözümünü bulmaktan vazgeçmemesi umuduyla olabilir. Ayrıca, finansal desteğe ihtiyacınız varsa onlarla iletişime geçebilir ve ayrıca bilgilerini çevrimiçi ortamda nasıl edindiğinizi anlatabilirsiniz.

    E-posta adresi: creditfinancierhome@gmail.com

    YanıtlaSil
  81. İlluminati Büyük Kardeşliği'ne hoş geldiniz.
    Sizi sonsuza dek zengin, ünlü ve insanları kontrol etme gücüne sahip olacak Illuminati'ye katılın. E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(631) 215-3778.
    ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR VE ÖDÜLLER.
    1. USD $ 2,666,000,00 USD Nakit Ödül
    2. USD 966,000.00 USD değerinde Yeni Şık Bir Rüya ARABA
    3. İstediğiniz ülkede bir Rüya Evi satın aldı.
    4. Dünyadaki tüm Havalimanlarında V.I.P tedavisi
    5. Her ay üye olarak banka hesabınıza 100.000,00 USD tutarında aylık ödeme.
    6. 3 gün içinde Işık, para ve güç göremiyorum.
    7. İnsan kurban edilmez.
    8. Milyoner Olun, sonsuza dek zengin olun.
    Bize katılmak istiyorsanız, E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(631) 215-3778.

    YanıtlaSil
  82. MERHABA
    izleyici nihayet Illuminati davlumbazına nasıl katıldığım ve ZENGİN, ÜNLÜ VE GÜÇLÜ olduğum hakkındaki referansımı paylaşmak için burada, davlumbazın bir üyesi olmak için elimden gelenin en iyisini yaptım ama sonunda bir tanıklık yapmadan önce birkaç kez dolandırıldım Bu yüzden ajanla temasa geçtim, o kadar korktum ki davlumbana katılmadan önce bana çok para isteyecekti ama sürprizime göre sadece yaptığım eşyaları satın almak istedi ve bugün dünyaya anlatmaktan çok mutluyum zengin ve hepsi ile birçok iş kurabilmiş, kişisel hesabımda toplam 20 milyon dolar var ve ayrıca dünya çapında Illuminati tarafından emanet edilen ve aynı zamanda istediğimi yapma gücü ... Bir çok insanın yolda olabileceğini biliyorum ve burada yardım isteyin
    resmi e-posta: illuminatibrotherhood5555@gmail.com
    Whats-app: (+ 3197005034579)


    Dolandırıcılara dikkat edin ve 18 yaşından büyük olmalısınız.

    YanıtlaSil
  83. MERHABA
    izleyici nihayet Illuminati davlumbazına nasıl katıldığım ve ZENGİN, ÜNLÜ VE GÜÇLÜ olduğum hakkındaki referansımı paylaşmak için burada, davlumbazın bir üyesi olmak için elimden gelenin en iyisini yaptım ama sonunda bir tanıklık yapmadan önce birkaç kez dolandırıldım Bu yüzden ajanla temasa geçtim, o kadar korktum ki davlumbana katılmadan önce bana çok para isteyecekti ama sürprizime göre sadece yaptığım eşyaları satın almak istedi ve bugün dünyaya anlatmaktan çok mutluyum zengin ve hepsi ile birçok iş kurabilmiş, kişisel hesabımda toplam 20 milyon dolar var ve ayrıca dünya çapında Illuminati tarafından emanet edilen ve aynı zamanda istediğimi yapma gücü ... Bir çok insanın yolda olabileceğini biliyorum ve burada yardım isteyin
    resmi e-posta: illuminatibrotherhood5555@gmail.com
    Whats-app: (+ 3197005034579)


    Dolandırıcılara dikkat edin ve 18 yaşından büyük olmalısınız.

    YanıtlaSil
  84. Salutations du grand ordre des Lumières pour les États-Unis et pour le monde entier, c'est une occasion ouverte de rejoindre la communion des Éclairés où vous pourrez récupérer vos rêves perdus, et où vous pourrez voir la lumière de la richesse et du bonheur sans aucun sacrifice de sang. Et nous payons également la somme de 550 000 $ pour obtenir tous les nouveaux membres lorsqu'ils rejoignent la fraternité et aussi dans une maison de leur choix et de leur emplacement avec des investissements ainsi que cette opportunité dans la vie pour qu'ils soient célèbres.

    AVANTAGES DONNÉS AUX NOUVEAUX MEMBRES QUI JOIGNENT À LIGHTING.
    1. Récompense en espèces de 550 000 $.
    2. Une nouvelle voiture Sleek Dream d'une valeur de 150 000 USD
    3. Une maison de rêve achetée dans le pays de votre choix.
    Un mois de concertation avec les 5 meilleurs au monde.
    Les dirigeants et 5 célébrités les plus importantes du monde. Si vous êtes intéressé, veuillez contacter l'adresse e-mail précédente = illuminatiworld521@gmail.com ou notre  +234908130594214 

    YanıtlaSil
  85. İyi günler ! kredi talep eden tüm değerli müşterilerimize hızlı bir bildirimde bulunmaktayız, şu anda uygun bir kredi faiz oranına sahip bir kredi planındayız.
    İletişim:

    creditcentercorp.usa@gmail.com
    whatsapp: +1 (847) 453 9904

    YanıtlaSil
  86. HOŞGELDİNİZ, Zenginler ve Ünlüler Kulübü; Üye olmak 3 milyon üyeden oluşan dünyanın en eski ve en büyük kardeşidir. Biz Yüce Varlık olan bir babanın altında bir aileyiz. Illuminati'de cennette doğduğumuza inanıyoruz ve hiçbir üye bu dünyada mücadele etmemeli. Dolayısıyla tüm yeni üyelerimize, yaşam tarzlarını yükseltmek için katıldıklarında Para Ödülleri verilir .; ilgilenen izleyiciler benimle iletişime geçmelidir, bu yüzden sizi başarıya götüreceğim, sadece cesur ve güçlü olursunuz ve bize bir yol olarak gülümseyeceksiniz. ve ben bekliyorum 'e-posta, chrishertzog110@gmail.com "arayın +12536550068 veya WhatsApp +19177739190 daha fazla bilgi için teşekkürler Teşekkürler

    YanıtlaSil
  87. Para, güç ve güvenlik için Illuminati Kardeşliği'ne katılın. E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(631)215-3778.
    ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR VE ÖDÜLLER.
    1. 10.060.000 ABD Doları Nakit Ödül.
    2. USD 370,000 USD değerinde Yeni Şık Rüya ARABA.
    3. İstediğiniz ülkede bir Rüya Evi satın aldı.
    4. Her ay üye olarak banka hesabınıza $ 80,000USD aylık ödeme.
    5. 3 gün içinde Işık, para ve güç göremiyorum.
    6. İnsan kurban edilmez.
    7. Milyoner Olun
    Bize katılmak istiyorsanız, E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(631)215-3778.

    YanıtlaSil
  88. Bonjour
    Le spectateur est ici pour partager mon témoignage sur la façon dont j'ai finalement rejoint la hotte Illuminati et suis devenu RICHE, CÉLÈBRE ET PUISSANT, j'ai fait de mon mieux pour devenir membre de la hotte mais j'ai été arnaquie , avant de finalement tomber sur un témoignage sur le net alors j'ai contacté l'agent, j'avais tellement peur qu'il me isteme beaucoup d'argent avant de pouvoir rejoindre le capot mais à ma grande surprise il n'a demandé en iyi acheter les makaleler que j'ai fait et aujourd'hui je suis si heureux de le dire au monde qui est riche et a pu construire de nombreuses entreprises avec tout cela, j'ai la somme de 20 milyonlarca dolar compte staff et je suis également connu dans le monde entier avec les affaires qui m'ont été confiées par les Illuminati et qui ont aussi le pouvoir faire ce que je veux ... Daha fazla bilgi de l'aide ici est leur
    e-posta yetkilisi: lordmicheal5555@gmail.com
    Whats-app: https://wa.me/%2B3197005034579
    site Web: https://lordmicheal5555.wixsite.com/website

    YanıtlaSil
  89. MERHABA
    izleyici nihayet Illuminati davlumbazına nasıl katıldığım ve ZENGİN, ÜNLÜ VE GÜÇLÜ olduğum hakkındaki referansımı paylaşmak için burada, davlumbazın bir üyesi olmak için elimden gelenin en iyisini yaptım ama sonunda bir tanıklık yapmadan önce birkaç kez dolandırıldım Bu yüzden ajanla temasa geçtim, o kadar korktum ki davlumbana katılmadan önce bana çok para isteyecekti, ama sürprizime göre sadece yaptığım eşyaları satın almak istedi ve bugün dünyaya anlatmaktan çok mutluyum zengin ve hepsi ile birçok iş kurabilmiş, kişisel hesabımda toplam 20 milyon dolar var ve ayrıca dünya çapında Illuminati tarafından emanet edilen ve aynı zamanda istediğimi yapma gücü ... Bir çok insanın yolumda olabileceğini biliyorum ve burada yardım istemek
    resmi e-posta: lordmicheal5555@gmail.com
    Whats-app: (+ 3197005034579)


    Dolandırıcılara dikkat edin ve 18 yaşından büyük olmalısınız.

    YanıtlaSil
  90. MERHABA
    izleyici nihayet Illuminati davlumbazına nasıl katıldığım ve ZENGİN, ÜNLÜ VE GÜÇLÜ olduğum hakkındaki referansımı paylaşmak için burada, davlumbazın bir üyesi olmak için elimden gelenin en iyisini yaptım ama sonunda bir tanıklık yapmadan önce birkaç kez dolandırıldım Bu yüzden ajanla temasa geçtim, o kadar korktum ki davlumbana katılmadan önce bana çok para isteyecekti, ama sürprizime göre sadece yaptığım eşyaları satın almak istedi ve bugün dünyaya anlatmaktan çok mutluyum zengin ve hepsi ile birçok iş kurabilmiş, kişisel hesabımda toplam 20 milyon dolar var ve ayrıca dünya çapında Illuminati tarafından emanet edilen ve aynı zamanda istediğimi yapma gücü ... Bir çok insanın yolumda olabileceğini biliyorum ve burada yardım istemek
    resmi e-posta: lordmicheal5555@gmail.com
    Whats-app: (+ 3197005034579)


    Dolandırıcılara dikkat edin ve 18 yaşından büyük olmalısınız.

    YanıtlaSil
  91. MERHABA
    izleyici nihayet Illuminati davlumbazına nasıl katıldığım ve ZENGİN, ÜNLÜ VE GÜÇLÜ olduğum hakkındaki referansımı paylaşmak için burada, davlumbazın bir üyesi olmak için elimden gelenin en iyisini yaptım ama sonunda bir tanıklık yapmadan önce birkaç kez dolandırıldım Bu yüzden ajanla temasa geçtim, o kadar korktum ki davlumbana katılmadan önce bana çok para isteyecekti, ama sürprizime göre sadece yaptığım eşyaları satın almak istedi ve bugün dünyaya anlatmaktan çok mutluyum zengin ve hepsi ile birçok iş kurabilmiş, kişisel hesabımda toplam 20 milyon dolar var ve ayrıca dünya çapında Illuminati tarafından emanet edilen ve aynı zamanda istediğimi yapma gücü ... Bir çok insanın yolumda olabileceğini biliyorum ve burada yardım istemek
    resmi e-posta: lordmicheal5555@gmail.com
    Whats-app: (+ 3197005034579)


    Dolandırıcılara dikkat edin ve 18 yaşından büyük olmalısınız.

    YanıtlaSil
  92. MERHABA
    izleyici nihayet Illuminati davlumbazına nasıl katıldığım ve ZENGİN, ÜNLÜ VE GÜÇLÜ olduğum hakkındaki referansımı paylaşmak için burada, davlumbazın bir üyesi olmak için elimden gelenin en iyisini yaptım ama sonunda bir tanıklık yapmadan önce birkaç kez dolandırıldım Bu yüzden ajanla temasa geçtim, o kadar korktum ki davlumbana katılmadan önce bana çok para isteyecekti, ama sürprizime göre sadece yaptığım eşyaları satın almak istedi ve bugün dünyaya anlatmaktan çok mutluyum zengin ve hepsi ile birçok iş kurabilmiş, kişisel hesabımda toplam 20 milyon dolar var ve ayrıca dünya çapında Illuminati tarafından emanet edilen ve aynı zamanda istediğimi yapma gücü ... Bir çok insanın yolumda olabileceğini biliyorum ve burada yardım istemek
    resmi e-posta: lordmicheal5555@gmail.com
    Whats-app: (+ 3197005034579)


    Dolandırıcılara dikkat edin ve 18 yaşından büyük olmalısınız.

    YanıtlaSil
  93. MERHABA
    izleyici nihayet Illuminati davlumbazına nasıl katıldığım ve ZENGİN, ÜNLÜ VE GÜÇLÜ olduğum hakkındaki referansımı paylaşmak için burada, davlumbazın bir üyesi olmak için elimden gelenin en iyisini yaptım ama sonunda bir tanıklık yapmadan önce birkaç kez dolandırıldım Bu yüzden ajanla temasa geçtim, o kadar korktum ki davlumbana katılmadan önce bana çok para isteyecekti, ama sürprizime göre sadece yaptığım eşyaları satın almak istedi ve bugün dünyaya anlatmaktan çok mutluyum zengin ve hepsi ile birçok iş kurabilmiş, kişisel hesabımda toplam 20 milyon dolar var ve ayrıca dünya çapında Illuminati tarafından emanet edilen ve aynı zamanda istediğimi yapma gücü ... Bir çok insanın yolumda olabileceğini biliyorum ve burada yardım istemek
    resmi e-posta: lordmicheal5555@gmail.com
    Whats-app: (+ 3197005034579)


    Dolandırıcılara dikkat edin ve 18 yaşından büyük olmalısınız.

    YanıtlaSil
  94. ILLUMINATI'NIN BÜYÜK SİPARİŞİNDEN BİRLEŞİK DEVLETE VE DÜNYAYA GİDEN SEYRETLER kan kurban etmeden. Ayrıca, tüm yeni üyeleri kardeşliğe katılırken, aynı zamanda ünlü oldukları için yaşamdaki bu fırsatın yanı sıra yatırımlarla seçtikleri ve konumlarının bir evine katılmaları için 650.000 USD ödüyoruz.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 650.000 ABD Doları tutarında nakit ödül.
    2. USD 150,000 USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. İstediğiniz ülkede satın alınmış bir rüya evi.
    Dünyanın en iyi 5'i ile bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresine başvurun: greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın her yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI AMERIKA BIRLEŞIK DEVLETLERI

    YanıtlaSil
  95. Amerika Birleşik Devletleri ve tüm dünya için Büyük Aydınlanma Düzeni'nden selamlar, bu, Aydınlanmış'ın kayıp hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz bursuna katılmak için açık bir fırsattır. kan kurban etmeden. Ayrıca, tüm yeni üyelere kardeşliğe katıldıklarında ve aynı zamanda seçtikleri ve konumlarının seçtiği bir evde, yatırım yapma şansının yanı sıra yaşamdaki ünlü olma fırsatını elde etmek için 550.000 $ ödüyoruz. . AYDINLATMAYA KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR. 1. 550.000 dolar nakit ödül. 2. 150.000 $ değerinde yeni bir Şık Rüya araba 3. Seçtiğiniz ülkede satın alınan bir rüya ev. Dünyanın en iyi 5 ile bir aylık istişare. Dünyanın en iyi yöneticileri ve 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresi = illuminatiworldwideorder@gmail.com veya wahtsapp +15184145254 ile iletişime geçin

    https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati

    YanıtlaSil
  96. MERHABA
    izleyici nihayet Illuminati davlumbazına nasıl katıldığım ve ZENGİN, ÜNLÜ VE GÜÇLÜ olduğum hakkındaki referansımı paylaşmak için burada, davlumbazın bir üyesi olmak için elimden gelenin en iyisini yaptım ama sonunda bir tanıklık yapmadan önce birkaç kez dolandırıldım net bu yüzden temsilciyle temasa geçtim, davete katılmadan önce benden çok para isteyeceğinden o kadar korktum ama şaşkınlıkla sadece yaptığım eşyaları satın almak istedi ve bugün dünyaya söylemekten çok mutluyum Zengin olan ve hepsiyle birçok iş kurabilen, kişisel hesabımda 20 milyon dolar var ve ayrıca Illuminati tarafından bana emanet edilen ve aynı zamanda İstediğimi yapma gücü ... Bir çok insanın yolda olabileceğini ve burada yardım isteyebileceğini biliyorum.
    resmi e-posta: illuminatibrotherhood5555@gmail.com
    Whats-app: (+ 3197005034579)


    Dolandırıcılara dikkat edin ve 18 yaşın üzerinde olmalısınız.

    YanıtlaSil
  97. Merhaba
    Temsilcilerimiz, Illuminati'nin temsilcileri olarak ortaya çıkan sahte profillerde, genellikle çalınan profil adları ve fotoğrafları kullanarak keskin bir artış gözlemlediler. Tüm vatandaşların, Illuminati'nin üyelik aidatı veya bağışları kabul etmediğini hatırlaması önemlidir. Ondalık yok. aylık katkılar. Başlatma ücretleri. Kim aksini söylerse yanlıştır. Temsilcilerimiz vatandaşlarla yalnızca Facebook, WhatsApp ve e-posta üzerinden özel mesajlar aracılığıyla iletişim kurar. Temsilcilerimiz, yalnızca kendi paranızla almanız gereken gerekli başlangıç ​​ürünlerini sipariş eder. Bu politikaları görüntülemenin hiçbir istisnası yoktur. Tüm vatandaşları, dolandırıcıların kuruluşumuza üye olmak isteyenleri dolandırmak için kullandıkları yöntemlerin farkında olmaya teşvik ediyoruz. Güvenliğiniz için, hazırsanız lütfen bizimle iletişime geçin
    WhatsApp: +1(914)650-5066
    Facebook: oluwole Franklin
    Instagram: @franklinoluwole
    Eposta: illuminatibrotherhood754@gmail.com

    YanıtlaSil
  98. MERHABA izleyicisi, nihayet Illuminati kaputuna nasıl katıldığım ve ZENGİN, ÜNLÜ VE GÜÇLÜ olduğuma dair ifademi paylaşmak için buradayım, mahalleye üye olmak için elimden gelenin en iyisini yaptım ama sonunda bir kaç kez dolandırıcılık yaptım. net tanıklık bu yüzden temsilciyle temasa geçtim, davete katılmadan önce benden çok para isteyeceğinden o kadar korktum ama en büyük sürprizim sadece yaptığım eşyaları satın almamı istedi ve bugün çok mutluyum zengin olduğumu ve tüm bunlarla birçok iş kurabilen dünyaya deyin ki, kişisel hesabımda 20 milyon dolarlık bir miktar var ve ayrıca Illuminati tarafından bana verilen işle tüm dünyada tanınıyorum ve ayrıca İstediğimi yapma gücü ...... Kulvarımda pek çok insan da yardım arıyor olabilir, burada da onların resmi e-posta adresi: illuminatib999@gmail.comWhats-app: +1 (513) 795‑8209 DOLANDIRICILARA DİKKAT EDİN VE 18 YAŞIN ÜZERİNDE OLMALISINIZ.

    YanıtlaSil
  99. MERHABA izleyicisi, nihayet Illuminati kaputuna nasıl katıldığım ve ZENGİN, ÜNLÜ VE GÜÇLÜ olduğuma dair ifademi paylaşmak için buradayım, mahalleye üye olmak için elimden gelenin en iyisini yaptım ama sonunda bir kaç kez dolandırıcılık yaptım. net tanıklık bu yüzden temsilciyle temasa geçtim, davete katılmadan önce benden çok para isteyeceğinden o kadar korktum ama en büyük sürprizim sadece yaptığım eşyaları satın almamı istedi ve bugün çok mutluyum zengin olduğumu ve tüm bunlarla birçok iş kurabilen dünyaya deyin ki, kişisel hesabımda 20 milyon dolarlık bir miktar var ve ayrıca Illuminati tarafından bana verilen işle tüm dünyada tanınıyorum ve ayrıca İstediğimi yapma gücü ...... Kulvarımda pek çok insan da yardım arıyor olabilir, burada da onların resmi e-posta adresi: illuminatib999@gmail.comWhats-app: +1 (513) 795‑8209 DOLANDIRICILARA DİKKAT EDİN VE 18 YAŞIN ÜZERİNDE OLMALISINIZ.

    YanıtlaSil
  100. BÜYÜK ILLUMINATI SİPARİŞİ'nden birleşik devlete ve tüm dünyaya selamlar, bu, kayıp hayallerinizi geri kazanabileceğiniz ve ayrıca zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Illuminati kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır. herhangi bir kan feda etmeden. Ayrıca, kardeşliğe katılan tüm yeni üyeleri karşılamak için 650.000 USD ödüyoruz ve aynı zamanda kendi seçtikleri bir evi ve yatırımları olan bir evi ve onların ünlü olmaları için yaşamdaki bu fırsatı sunuyoruz.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE SAĞLANAN FAYDALAR.
    1. 650.000 ABD Doları tutarında nakit ödül.
    2. 150.000 ABD Doları değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede satın alınmış bir rüya evi.
    Dünyanın en iyi 5'i ile bir aylık randevu.
    Dünyanın liderleri ve en önemli 5 ünlüsü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresi ile iletişime geçin: greatilluminate99@gmail.com



    NOT; Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya dünyanın her yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  101. MERHABA!!!! Bu, dünya çapındaki büyük Illuminati Kardeşliği'ne katılmanız için Altın Fırsattır, böylece zengin olabilir, hayallerinizin ve hayal gücünüzün ötesinde ünlü olabilirsiniz, bugün büyük Illuminati'ye katılabilir ve zenginlik, şöhret, güç ve zenginlik elde edebilirsiniz. İlluminati'nin herhangi bir yeni üyesine sağlanan avantajlar olarak ... benimle whatsapp'tan iletişime geçebilirsiniz .. + 1 (979) 4593235) veyaEmail..powerilluminati582 @ gmail, com

    YanıtlaSil
  102. Büyük İlluminati Düzeninden birleşik devlete ve tüm dünyaya selamlar, bu, kayıp hayallerinizi geri kazanabileceğiniz ve ayrıca zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz İlluminati kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır. herhangi bir kan feda etmeden. Ayrıca, kardeşliğe katılan tüm yeni üyeleri karşılamak için 650.000 USD ödüyoruz, ayrıca kendi seçtikleri bir evi ve yatırımları olan bir evi ve onların ünlü olmaları için hayattaki bu fırsatı sunuyoruz.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE SAĞLANAN FAYDALAR.
    1. 650.000 ABD Doları tutarında nakit ödül.
    2. 250.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede satın alınmış bir rüya evi.
    Dünyanın en iyi 5'iyle bir aylık randevu Bohemian Grove'a üye olarak her ay banka hesabınıza 1.000.000 USD tutarında aylık ödeme
    Dünyanın liderleri ve en önemli 5 ünlüsü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresi ile iletişime geçin: greatilluminate99@gmail.com



    NOT; Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya dünyanın her yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  103. Selamat siang, inilah cara mudah untuk menjadi anggota persaudaraan terkenal di dunia {Illuminati}. Untuk kelas pekerja, Bisnis pria / wanita, artis, Politisi yang ingin menjadi lebih besar, Kuat dan Berpengaruh di dunia, bergabunglah bersama kami untuk menjadi salah satu anggota resmi kami hari ini. Anda akan diberi kesempatan yang ideal untuk mengunjungi lingkaran Illuminati setelah pendaftaran diselesaikan oleh Anda, tidak perlu pengorbanan atau nyawa manusia, persaudaraan Illuminati membawa serta perlindungan, kekuasaan, kekayaan, dan ketenaran dalam hidup. Anda memiliki akses penuh untuk memberantas kemiskinan dari generasi Anda. Hanya anggota lingkaran Illuminati yang sudah ada yang memiliki kewenangan untuk memperkenalkan anggota mana pun ke lingkaran. Jadi sebelum Anda menghubungi kami, Anda harus berusia di atas 18 tahun dan setelah Anda menjadi anggota Anda akan berhak atas semua keuntungan selama sisa hidup Anda. Jadi jika Anda siap menjadi anggota, segera tulis kembali atau kontrak Whats-apps Resmi 1 (931) 994-3522 Gmail Resmi (justineilluminati@gmail.com)

    YanıtlaSil
  104. Merhaba
    Temsilcilerimiz, Illuminati'nin temsilcileri olarak ortaya çıkan sahte profillerde, genellikle çalınan profil adları ve fotoğrafları kullanarak keskin bir artış gözlemlediler. Tüm vatandaşların, Illuminati'nin üyelik aidatı veya bağışları kabul etmediğini hatırlaması önemlidir. Ondalık yok. aylık katkılar. Başlatma ücretleri. Kim aksini söylerse yanlıştır. Temsilcilerimiz vatandaşlarla yalnızca Facebook, WhatsApp ve e-posta üzerinden özel mesajlar aracılığıyla iletişim kurar. Temsilcilerimiz, yalnızca kendi paranızla almanız gereken gerekli başlangıç ​​ürünlerini sipariş ederler. Bu politikaları görüntülemenin hiçbir istisnası yoktur. Tüm vatandaşları, dolandırıcıların kuruluşumuza üye olmak isteyenleri dolandırmak için kullandıkları yöntemleri öğrenmeye teşvik ediyoruz. Güvenliğiniz için, hazırsanız lütfen bizimle iletişime geçin
    WhatsApp: +1(914)650-5066
    Facebook: oluwole Franklin
    Instagram: @franklinoluwole
    Eposta: illuminatibrotherhood754@gmail.com

    YanıtlaSil
  105. BU ILLUMINATI'DEN DÜNYAYA RESMİ MESAJDIR
    NOT: HİÇBİR İNSAN KURTULUŞU DAHİL DEĞİLDİR
    Tapınak acentesi ile WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz: (+905526952390)

    İş adamı mısın, kadın mı, politikacı, müzisyen, öğrenci misin? Olmak istemek
    zengin, ünlü, hayatta güçlü, Illuminati kardeşlik kültüne katılın
    bugün ve zengin bir anlık toplamı alın. Haftada 1 milyon dolar ve
    bedava ev. Bu dünyada yaşamayı seçtiğiniz her yerde ve ayrıca $ kazanın
    Aylık 90.000.000 maaş ...

    Illuminati'ye üye olan yeni üyeler için avantajlar.
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. 60.000.000 USD değerinde yeni bir rüya arabası.
    3. Dünyanın en zengin adamlarıyla tanışma fırsatı.

    Ortaklarımızla iletişime geçmeden önce 20 yaşında veya daha büyük olmalısınız
    Eposta: greatilluminati2022@gmail.com
    Whatsapp: (+905526952390)

    YanıtlaSil
  106. BU ILLUMINATI'DEN DÜNYAYA RESMİ MESAJDIR
    NOT: HİÇBİR İNSAN KURTULUŞU DAHİL DEĞİLDİR
    Tapınak acentesi ile WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz: (+905526952390)

    İş adamı mısın, kadın mı, politikacı, müzisyen, öğrenci misin? Olmak istemek
    zengin, ünlü, hayatta güçlü, Illuminati kardeşlik kültüne katılın
    bugün ve zengin bir anlık toplamı alın. Haftada 1 milyon dolar ve
    bedava ev. Bu dünyada yaşamayı seçtiğiniz her yerde ve ayrıca $ kazanın
    Aylık 90.000.000 maaş ...

    Illuminati'ye üye olan yeni üyeler için avantajlar.
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. 60.000.000 USD değerinde yeni bir rüya arabası.
    3. Dünyanın en zengin adamlarıyla tanışma fırsatı.

    Ortaklarımızla iletişime geçmeden önce 20 yaşında veya daha büyük olmalısınız
    Eposta: greatilluminati2022@gmail.com
    Whatsapp: (+905526952390)

    YanıtlaSil
  107. BU ILLUMINATI'DEN DÜNYAYA RESMİ MESAJDIR
    NOT: HİÇBİR İNSAN KURTULUŞU DAHİL DEĞİLDİR
    Tapınak acentesi ile WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz: (+905526952390)

    İş adamı mısın, kadın mı, politikacı, müzisyen, öğrenci misin? Olmak istemek
    zengin, ünlü, hayatta güçlü, Illuminati kardeşlik kültüne katılın
    bugün ve zengin bir anlık toplamı alın. Haftada 1 milyon dolar ve
    bedava ev. Bu dünyada yaşamayı seçtiğiniz her yerde ve ayrıca $ kazanın
    Aylık 90.000.000 maaş ...

    Illuminati'ye üye olan yeni üyeler için avantajlar.
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. 60.000.000 USD değerinde yeni bir rüya arabası.
    3. Dünyanın en zengin adamlarıyla tanışma fırsatı.

    Ortaklarımızla iletişime geçmeden önce 20 yaşında veya daha büyük olmalısınız
    Eposta: greatilluminati2022@gmail.com
    Whatsapp: (+905526952390)

    YanıtlaSil
  108. BU ILLUMINATI'DEN DÜNYAYA RESMİ MESAJDIR
    NOT: HİÇBİR İNSAN KURTULUŞU DAHİL DEĞİLDİR
    Tapınak acentesi ile WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz: (+905526952390)

    İş adamı mısınız, kadın mı, politikacı, müzisyen, öğrenci misiniz? Zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak, bugün İlluminati kardeşliği kültüne katılmak ve anında zengin bir miktar elde etmek istiyorum. Haftada 1 milyon dolar ve bedava ev. Bu dünyada yaşamayı seçtiğiniz ve ayrıca ayda 90.000.000 dolar maaş aldığınız her yerde ...

    Illuminati'ye üye olan yeni üyeler için avantajlar.
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. 60.000.000 USD değerinde yeni bir rüya arabası.
    3. Dünyanın en zengin adamlarıyla tanışma fırsatı.

    Ortaklarımızla iletişime geçmeden önce 20 yaşında veya daha büyük olmalısınız
    Eposta: greatilluminati2022@gmail.com
    Whatsapp: (+905526952390)

    YanıtlaSil
  109. BU ILLUMINATI'DEN DÜNYAYA RESMİ MESAJDIR
    NOT: HİÇBİR İNSAN KURTULUŞU DAHİL DEĞİLDİR
    Tapınak acentesi ile WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz: (+905526952390)

    İş adamı mısınız, kadın mı, politikacı, müzisyen, öğrenci misiniz? Zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak, bugün İlluminati kardeşliği kültüne katılmak ve anında zengin bir miktar elde etmek istiyorum. Haftada 1 milyon dolar ve bedava ev. Bu dünyada yaşamayı seçtiğiniz ve ayrıca ayda 90.000.000 dolar maaş aldığınız her yerde ...

    Illuminati'ye üye olan yeni üyeler için avantajlar.
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. 60.000.000 USD değerinde yeni bir rüya arabası.
    3. Dünyanın en zengin adamlarıyla tanışma fırsatı.

    Ortaklarımızla iletişime geçmeden önce 20 yaşında veya daha büyük olmalısınız
    Eposta: greatilluminati2022@gmail.com
    Whatsapp: (+905526952390)

    YanıtlaSil
  110. BU DÜNYAYA AYDINLATILMIŞ RESMİ BİR MESAJDIR
    NOT: İLGİLİ İNSAN KURBANLARI YOKTUR VE ILLUMINATI AYRICA KAYIT ÜCRETİ İSTER
    Tapınak acentesi ile WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz: +1 708 942-7262

    İşadamı, politikacı, müzisyen misiniz? Zengin olmak istiyorsun

    ünlü, hayatta güçlü, Illuminati kardeşlik kültüne katılın

    bugün ve zengin bir anlık toplamı alın. Haftada 1 milyon dolar ve bedava

    Bu dünyada yaşamayı seçtiğiniz ve hatta $ kazandığınız araba

    Yeni bir hayata başlamak için menfaatiniz olarak 1.000.000.


    Ortaklarımızla iletişim kurabilmek için en az 20 yaşında olmalısınız.
    Eposta: illuminatiwordorder1995@gmail.com
    Whatsapp: (+1 708 942-7262

    YanıtlaSil
  111. ZENGİNLİK, ÜNLÜ, GÜÇ, KORUMA, ÇÖZÜM, BİLGİ, BİLGELİK VB ARIYORSUNUZ?
    İş Adamı veya Kadın, Politikacı, Müzisyen, Papaz, Avukat, Oyuncu, Oyuncu, Bankacı, Futbolcu, Model, Mezun, Öğrenci, Mühendis misiniz Ve Hayatta Zengin, Ünlü ve Güçlü olmak mı istiyorsunuz?
    BU SİZİN ALTIN FIRSATINIZDIR VE İNSAN KURTULUŞU DEĞİLDİR. Büyük Illuminati kardeşliği sizi Zengin, Güçlü, ünlü ve zengin yapacak. İlluminati kardeşliğinin bir üyesi olarak tüm hayallerinizi ve kalp arzunuzu gerçekleştirebilirsiniz, burada Dünya'da uzun yaşam ve refah, Ve büyük faydalar ve ödüller var.
    Gerçekten büyük Illuminati'nin bir üyesi olmak istiyorsanız bugün bizimle iletişime geçin.
    E-posta ....: Illuminati666.confirmed01@gmail.com
    Telefon ....: +1 (707) 6027784

    YanıtlaSil
  112. BU DÜNYAYA AYDINLATILMIŞ RESMİ BİR MESAJ
    NOT: İLGİLİ İNSAN KURBANLARI YOKTUR VE İLLÜMİNATİ AYRICA KAYIT ÜCRETİ İSTER
    Tapınak acentesi ile WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz: +1 708 942-7262

    İşadamı, politikacı, müzisyen misiniz? Zengin olmak istiyorsun

    ünlü, hayatta güçlü, Illuminati kardeşlik kültüne katılın

    bugün ve zengin bir anlık toplamı alın. Haftada 1 milyon dolar ve bedava

    Bu dünyada yaşamayı seçtiğiniz ve hatta $ kazandığınız araba

    Yeni bir hayata başlamak için menfaatiniz olarak 1.000.000.


    Ortaklarımızla iletişim kurabilmek için en az 20 yaşında olmalısınız.
    Eposta: illuminatiwordorder1995@gmail.com
    Whatsapp: (+1 708 942-7262

    YanıtlaSil
  113. Hello,
    We are a professional Cyber Tech credit team with a large ring around
    the globe infected with more than 3 million debit malware and
    skimmers, we get a blank ATM card and load them with a lot of money
    quickly and safely, with which one can withdraw Cash either in euros or
    Swiss franc from ATMs and can be used by any POS system
    Note: Our cards are Illegal but trust me its 100% safe
    Contact: Daneil Jerry LEE
    Email: lee.jerry5555@gmail.com

    YanıtlaSil
  114. BU DÜNYAYA AYDINLATILMIŞ RESMİ BİR MESAJDIR
    NOT: HİÇBİR İNSAN KURBETİ MEVCUT DEĞİLDİR VE İLLÜMİNATİ AYRICA KAYIT ÜCRETİ İSTEMEZ
    Tapınak acentesiyle WhatsApp aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz: +1 (708)942-7262

    İşadamı, politikacı, müzisyen misiniz? Zengin olmak istiyorsun

    ünlü, hayatta güçlü, Illuminati kardeşlik kültüne katılın

    bugün ve zengin bir anlık toplamı alın. Haftada 1 milyon dolar ve bedava

    Bu dünyada yaşamayı seçtiğiniz ve hatta $ kazandığınız araba

    Yeni bir hayata başlamak için menfaatiniz olarak 1.000.000.

    Ortaklarımızla iletişime geçmeden önce en az 25 yaşında olmalısınız
    Eposta: illuminatiwordorder1995@gmail.com
    Whatsapp: (+1 708) 942-7262

    YanıtlaSil
  115. Işığı görmeyi kaçırmayın. Sosyal medyada Illuminati'nin temsilcisi olduğunu iddia eden çok sayıda insan olduğunun farkındayız. Dikkatli olun, gördüğünüz herkes gerçek değil. Bu organizasyon barış, zenginlik, güç ve şöhret içindir. Organizasyon herhangi bir insan veya kan fedakarlığı gerektirmez. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen WhatsApp +234906178 1632. veya _ Leonardtaylorr666@gmail.com adresine e-posta gönderin
    Eğer ilgilenirsen bana mesaj at

    YanıtlaSil
  116. Işığı görmeyi kaçırmayın. Sosyal medyada Illuminati'nin temsilcisi olduğunu iddia eden çok sayıda insan olduğunun farkındayız. Dikkatli olun, gördüğünüz herkes gerçek değil. Bu organizasyon barış, zenginlik, güç ve şöhret içindir. Organizasyon herhangi bir insan veya kan fedakarlığı gerektirmez... Eğer ilgileniyorsanız, lütfen WhatsApp +234906178 1632. veya _ Leonardtaylorr666@gmail.com adresine e-posta gönderin
    Eğer ilgilenirsen bana mesaj at

    YanıtlaSil
  117. ILLUMINATI PARA VE KUVVETİN BÜYÜK TAPINAĞININ MONTAJ PROSEDÜRÜ, BUGÜN BÜYÜK LOVE BROTHERHOOD OF LOVE ILLUMINATI'YE KATILIN, WhatsApp aracımız +1 470 543 5889 veya posta veya posta yoluyla (greastestilluminati4@gmail.com)
    İş adamı mısın, kadın mı, politikacı, müzisyen, öğrenci, hayatta zengin, ünlü ve güçlü olmak ister misin? Bugün Illuminati Kardeşlik hizmetlerine katılın ve anında zengin meblağı alın. Kardeşliğe katılıp Özgür Ev olduğunuzda haftada 1 milyon dolar. Bu dünyanın herhangi bir yerinde yaşamak ve aylık gelir olarak 350.000 $ almak istiyorsanız.
    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELER İÇİN AVANTAJLAR 1. 120,000 USD nakit para ödülü.
    2. 150.000 usd için yeni bir Şık Dream Auto
    3. Seçtiğiniz bir ülkede satın alınmış rüya gibi bir ev. Dünyadaki ilk 5 ile ayrılmış bir tarih. Dünyadaki lider ve en iyi 5 ünlü. İlgileniyorsanız, anında çevrimiçi başlatma için temsilciyi +1 470 543 5889 numaralı telefondan arayın veya +1 470 543 5889 numaralı telefona WhatsApp mesajı gönderin veya bu adresten (greastestilluminati4@gmail.com) bize e-posta gönderin.


    Herkese açığız

    YanıtlaSil
  118. Hayatta başarılı olmak ister misin? Ne tür bir servet istiyorsunuz? Bugün Lucifer, krallığına üyeler getirmemizi emretti. Yoksulluktan bıktınız ve şimdi şöhret, güç ve zenginlik istiyorsunuz. Büyülü güçlerimiz hayal gücünüzün ötesinde. Mali durumunuz, gelecekteki olaylarınız veya sizin için önemli olan şeylerle ilgili olarak sizin adınıza sihir yapabiliriz. gücümüz var ve güç kullanıyoruz. Biz İlluminati'yiz ve kaderin gidişatını değiştirebiliriz. Bize ulaşın ve size yardımcı olalım. Bize ne istediğinizi söyleyin, işe geri dönelim. Sahip olmayı arzuladığınız biri mi yoksa bir şey mi? Servet (Banka hesabınızı büyütmek mi istiyorsunuz? İyi bir hayatın tadını çıkarmak için paraya mı ihtiyacınız var? Çok çalışmaktan ve hiçbir yere varamamaktan bıktınız mı?) Veya mutluluk? en güçlü toplum sizi Illuminati'ye davet ediyor .. iletişim Illuminati inisiyasyonu ana sayfası Bize en önemli arzunuzu gönderin, güçlerimizi sizin lehinize çalıştıralım. İlluminati'ye ne istediğinizi söylediğinizden emin olun! WhatsApp (+1 (931) 994-3522) ile buradan veya e-posta yoluyla iletişime geçin: {justineilluminati@gmail.com}

    YanıtlaSil
  119. ADIM Hobelman VE Birleşik Krallık'lıyım.

    ILLUMINATI KARDEŞLİĞİN BENİ NASIL ZENGİN VE ÜNLÜ OLDUĞUNU PAYLAŞMAK İÇİN BURADAYIM.

    Nihayet İlluminati kardeşliğinin bir üyesiyim, Türkiye'de yaşayan ama Amerika'da yaşayan harika bir hanımefendiye teşekkür etmek istiyorum.
    Benim için çok şey yaptı, hayatımı değiştirdi, hayatıma neşe ve mutluluk getirdi, bugün İlluminati kardeşliğinden dolayı iyi bir hayat yaşıyorum, tüm hayatım boyunca illuminati kardeşliğine katılmaya çalışıyorum ama Birkaç kez dolandırıldım ama yine de pes etmedim, çünkü hayatta pes ettiğinde, hayat sende de pes edecek. Eğer bu kadar çok dolandırıldıysan sana tavsiyem vazgeçmemen, çünkü İlluminati kardeşliği gerçek, bu kadının yardımıyla gerçek İlluminati kardeşliğine katıldım. İlluminati'ye katılmak için para ödemediğinizi bugün hepinizin bilmesini istiyorum, hepinize tavsiyem kararınızı vermeniz ve size söylenecek her şeye itaat etmenizdir. Başlama sürecim tamamlandığında bana yeni bir hayata başlamak için verilen yardım tutarı 1.000.000 $ 'dır. Bana bir araba ve bir ev de verildi. İlluminati kardeşliğini selamlamaktan vazgeçemememin nedeni budur, eğer herhangi bir sorununuz varsa veya İlluminati kardeşliğine nasıl katılacağınız konusunda hayatta desteğe ihtiyacınız varsa. Ona e-posta yoluyla kolayca ulaşabilirsiniz: templeexcellent2@gmail.com Gerçekten çok hoş bir bayan. Bunu okuyan herkese kutsanmış ve mutlu kalın !!

    E-POSTA: templeexcellent2@gmail.com

    YanıtlaSil

  120. Dear Sir/Ma
    I am a veteran with common wealth of nations humanitarian delivery agency a subsidiary of UN..
    My colleague died of covid19. Before her death she left in the sum of (€17,000,000.00) with a Security & Finance Firm in Europe for safe keeping there is an incrustation she reviled that the funds should not be left unclaimed. You are to stand as the beneficiary to late Sarah Hayes.

    Respond to me your interest at lampealfredm46@gmail.com,and contact details for all other formalities which is genuine and trustworthy person.
    Hoping to have a good deal with you on mutual trust.

    Sincerely,

    YanıtlaSil
  121. BÜYÜK ILLUMINATI PARA VE GÜÇ TAPINA KATILIN: HİÇBİR İNSAN KURTULUŞU YOKTUR VE ILLUMINATI AYRICA KAYIT ÜCRETİ İSTEMİYOR

    Tapınak acentesiyle WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz: +1 206-855-6632
    İş adamı veya kadın, politik, müzisyen misiniz, zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak, bugün Illuminatibrotherhood kültüne katılmak ve anında zengin bir miktar almak istiyor musunuz? Haftada 1 milyon dolar ve bedava ev. bu dünyada yaşamayı seçtiğiniz her yerde ve ayrıca aylık 500.000 ABD doları maaş kazanın ...

    Eğer ilgileniyorsanız şimdi +1 206-855-6632 numaralı telefonu arayın veya + 1 206-855-6632'den bize e-posta gönderebilirsiniz, bizimle iletişime geçmeden önce en az 20 yaşında olmalısınız. ortaklar

    YanıtlaSil
  122. BÜYÜK ILLUMINATI PARA VE GÜÇ TAPINA KATILIN: HİÇBİR İNSAN KURTULUŞU YOKTUR VE ILLUMINATI AYRICA KAYIT ÜCRETİ İSTEMİYOR

    Tapınak acentesiyle WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz: +1 206-855-6632
    İş adamı veya kadın, politik, müzisyen misiniz, zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak, bugün Illuminatibrotherhood kültüne katılmak ve anında zengin bir miktar almak istiyor musunuz? Haftada 1 milyon dolar ve bedava ev. bu dünyada yaşamayı seçtiğiniz her yerde ve ayrıca aylık 500.000 ABD doları maaş kazanın ...

    Eğer ilgileniyorsanız şimdi +1 206-855-6632 numaralı telefonu arayın veya + 1 206-855-6632'den bize e-posta gönderebilirsiniz, bizimle iletişime geçmeden önce en az 20 yaşında olmalısınız. ortaklar

    YanıtlaSil
  123. Bu, 2 yılı aşkın bir süredir katılmaya çalıştığım ancak dolandırıcıların birkaç kez benden para aldığı yeni dünya düzeni İlluminati'ye nihayet nasıl katıldığıma dair tanıklığım. Uzun süredir Illuminati'ye katılmayı araştırıyorum, ancak dolandırıcılar bu yılın başlarına kadar çevrimiçi olarak kardeşliğe katılmama yardımcı olan Lord Morgan ile tanıştığımda ve bankama 1.000.000 ABD doları tutarında bir ödeme aldığımda paramı almaya devam ediyor. çevrimiçi başlama ritüelimden hemen sonra hesap açacağım ve ayrıca aylık 55.000 ABD doları kazanacağım, çok mutluyum! Ve Lord Morgan'ın iyi işini yaymaya söz verin. Yeni dünya düzeni Illuminati'ye bugün katılmakla ilgileniyorsanız, katılmanıza yardımcı olmak adına tüm paranızı alan dolandırıcıları kabul etmek yerine Lord Morgan ile iletişime geçin, Lord Morgan ile iletişime geçin E-posta: Illuminatiofficial565@gmail.com veya +12024433754

    YanıtlaSil
  124. Merhaba
    Temsilcilerimiz, genellikle çalıntı profil fotoğrafları ve adları kullanan İlluminati'nin temsilcileri olarak ortaya çıkan sahte profillerde keskin bir artış gördü. İlluminati'nin üyelik aidatı veya bağış kabul etmediğini tüm vatandaşların hatırlaması önemlidir. Ondalık yok. aylık katkılar. Başlangıç ​​ücretleri. Aksini söyleyen yanılır. Temsilcilerimiz vatandaşlarla sadece Facebook, WhatsApp ve e-posta üzerinden özel mesajlarla iletişim kuruyor. Temsilcilerimiz yalnızca, elde etmek için kendi paranızı kullanmanız gereken gerekli başlangıç ​​öğelerini sipariş eder. Bu politikaları görüntülemenin istisnası yoktur. Tüm vatandaşları, suçluların örgütümüze üye olmak isteyenleri dolandırmak için kullandıkları yöntemlerin farkında olmaya teşvik ediyoruz. Güvenliğiniz için hazırsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.
    WhatsApp: +1(914)650-5066
    Facebook: oluwole Franklin
    Instagram: @franklinoluwole
    E-posta: illuminatibrotherhood754@gmail.com

    YanıtlaSil
  125. BUGÜN BÜYÜK ILLUMINATI'YE KATILIN VE HAYATTA ZENGİN VE MUTLU OLUN. Biz küresel bir kuruluşuz, hem Müslüman hem de Hristiyan herkesi memnuniyetle karşılıyoruz. Büyük ILLUMINATI Kardeşliğinin bir üyesi olarak hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Bugün üye olun ve tüm hayallerinizi ve dileklerinizi yürekten gerçekleştirin. Not: Yeni üyeler, sizi düşmanlardan korumak ve yönlendirmek için güçlü bir Altın Yüzük ve tüm ülke için ücretsiz bir vize ile 500.000 $ ödüllendirilir. İnsan kurban etmeden ve kan paylaşmadan. Gerçekten ilgileniyorsanız, bugün e-posta ile bize ulaşın: illuminatisecretorder1960@gmail.com veya bu whatsapp'ta Üstad, WILLIAMS ile iletişime geçin +15859484386

    YanıtlaSil
  126. Groeten van de grote orde van verlichting aan de verenigde staat en aan de hele wereld, dit is een open gelegenheid om deel te nemen aan de gemeenschap van de Verlichten waar je je verloren dromen kunt herwinnen, en ook waar je het licht van rijkdom en rijkdom kunt zien . . geluk. zonder enig bloedoffer. En we betalen ook de som van $ 550.000 om alle nieuwe leden te krijgen als ze lid worden van de broederschap en ook een huis naar keuze en locatie met investeringen, samen met deze kans in het leven om ze beroemd te maken.

    VOORDELEN GEGEVEN AAN NIEUWE LEDEN DIE DE ILLUMINATI BROEDERSCHAP WORDEN TOEGESTAAN.
    1. $ 350.000 contante beloning.
    2. Een nieuwe Sleek Dream CAR ter waarde van USD $ 150.000 USD
    3. Een droomhuis gekocht in het land van uw keuze.
    Een maand overleg met de 5 beste ter wereld.
    De leiders en de 5 belangrijkste beroemdheden ter wereld. Als je geïnteresseerd bent, neem dan contact op met het volgende e-mailadres = greatestilluminati4@gmail.com of onze wahtsapp +14705435889

    Je moet ouder zijn dan 20 jaar voordat je lid kunt worden van de Illuminati-broederschap.

    groetjes thadeus lam

    YanıtlaSil
  127. BUGÜN BÜYÜK ILLUMINATI'YE KATILIN VE HAYATTA ZENGİN VE MUTLU OLUN. Biz küresel bir kuruluşuz, hem Müslüman hem de Hristiyan herkesi memnuniyetle karşılıyoruz. Büyük ILLUMINATI Kardeşliğinin bir üyesi olarak hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Bugün üye olun ve tüm hayallerinizi ve dileklerinizi yürekten gerçekleştirin. Not: Yeni üyeler, sizi düşmanlardan korumak ve yönlendirmek için güçlü bir Altın Yüzük ve tüm ülke için ücretsiz bir vize ile 500.000 $ ödüllendirilir. İnsan kurban etmeden ve kan paylaşmadan. Gerçekten ilgileniyorsanız, bugün e-posta ile bize ulaşın: illuminatisecretorder1960@gmail.com veya bu whatsapp'ta Usta, WILLIAMS ile iletişime geçin +15859484386

    YanıtlaSil
  128. BU DÜNYAYA RESMİ IŞIKLI BİR MESAJDIR
    NOT: HİÇBİR İNSAN KESİNTİSİ YOKTUR VE ILLUMINATI AYRICA KAYIT ÜCRETİ TALEP ETMEKTEDİR.
    Tapınak temsilcisiyle WhatsApp aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz: +1(708)942-7262

    İş adamı, politikacı, müzisyen misiniz? zengin olmak istiyorsun

    ünlü, hayatta güçlü, İlluminati kardeşlik kültüne katıl

    bugün ve zengin bir anlık toplamı olsun. Haftada 1 milyon dolar ve bedava

    Bu dünyada yaşamayı ve hatta $ kazanmayı seçtiğiniz araba

    1.000.000, yeni bir hayata başlamak için avantajınız olarak.


    Gerçek Gmail ortaklarımızla iletişime geçebilmek için en az 20 yaşında olmalısınız: illuminatiwordorder1995@gmail.com
    Whatsapp: +1 (708) 942-7262

    YanıtlaSil
  129. BÜYÜK USTA'DAN SELAMLAR! BÜYÜK ILLUMINATI ÜYESİ OLARAK SİZLERE HOŞ GELDİNİZ. Karlı ve özel bir şeyin parçası olun (ILLUMINATI DÜNYASINA HOŞ GELDİNİZ). POLİTİKACI, MÜHENDİS, DOKTOR, EĞLENCE, MODEL, MEZUN / ÖĞRENCİ MİSİNİZ, YA DA MÜKEMMEL AKILLAR OLMAK İÇİN İŞİNİZİ GENİŞLETMEK İSTİYORSUNUZ. Üye olmanın ve aylık İlluminati üyelik maaşı olarak 100.000.000 $ kazandığını bilmek de önemlidir. "FIRSAT" Büyük İlluminati Teşkilatı sizi zengin eder ve dünyadaki bu ünlü ALTIN'lardan bazılarını yapar, sizi kökten kaldıracak ve uzun zamandır arzuluyorsanız sizi daha yükseklere çıkaracak ve birlikte dünyayı birlikte yöneteceğiz. İlluminati'nin büyük ve güçlü gücü, sonsuz yaşam ve sevinçle birlikte burada, yeryüzünde uzun yaşam ve refah. resmi posta ile bize ulaşın: illuminatieuropeheadquarter@gmail.com veya wahtsapp +34632600778.

    YanıtlaSil
  130. Illuminati666 kardeşliğine nasıl katılınır!!! Arayın veya Whats'App +1(631)215-3778.Email-illuminatistar6666@gmail.com Almanya'da, ABD'de, Avrupa'da veya dünyanın herhangi bir yerinde misiniz ve zengin, ünlü ve güce sahip olmak istiyorsunuz.
    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE SAĞLANAN AVANTAJLAR.
    1. Başlatıldıktan sonra 1.000.000 ABD Doları değerinde bir Nakit ödül.
    2. 330.000 USD değerinde Yeni Şık Rüya ARABA
    3. Kendi seçtiğiniz ülkede satın alınan bir Dream House
    4. Hayalinizdeki turistik yere bir Aylık tatil (tam ücretli).
    5.Bir yıllık Golf Üyelik paketi
    6.Dünyadaki Tüm Havalimanlarında V.I.P tedavisi
    7. Tam bir Yaşam Tarzı değişikliği
    8. Bohem Korusu'na erişim.
    9. Üye olarak her ay banka hesabınıza 50.000,00 USD tutarında aylık ödeme
    10.Dünyanın En İyi 5 Dünya Lideri ve En İyi 5 Ünlü ile bir Ay rezervasyonu. Katılmak istiyorsanız Whats'App +1(631)215-3778.Email-illuminatistar6666@gmail.com ile iletişime geçin.

    YanıtlaSil
  131. BU DÜNYAYA RESMİ IŞIKLI BİR MESAJDIR
    NOT: HİÇBİR İNSAN KESİNTİSİ YOKTUR VE ILLUMINATI AYRICA KAYIT ÜCRETİ TALEP ETMEKTEDİR.
    Tapınak temsilcisiyle WhatsApp aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz: +1(708)942-7262

    İş adamı, politikacı, müzisyen misiniz? zengin olmak istiyorsun

    ünlü, hayatta güçlü, İlluminati kardeşlik kültüne katıl

    bugün ve zengin bir anlık toplamı olsun. Haftada 1 milyon dolar ve bedava

    Bu dünyada yaşamayı ve hatta $ kazanmayı seçtiğiniz araba

    1.000.000, yeni bir hayata başlamanın avantajı olarak.


    Gerçek Gmail ortaklarımızla iletişime geçebilmek için en az 20 yaşında olmalısınız: illuminatiwordorder1995@gmail.com
    Whatsapp: +1 (708) 942-7262

    YanıtlaSil
  132. ÚNETE AL GRAN TEMPLO ILLUMINATI DEL DINERO Y EL PODER NOTA: HAY SACRIFICIO HUMANO INVOLUCRAR E ILLUMINATI TAMBIÉN PIDE YOK LA CUOTA DE REGISTRO

    WhatsApp iletişim bilgileri: +1573982 0773
    Negocios, politico, músico, quiere ser rico, famoso, poderoso en la vida, únase al culto Illuminatibrotherhood hoy y ve obtenga bir rıca suma instantánea de 'in bir parçası değildir. 1 milyon dolares en una semana y una casa bedava. en cualquier lugar que elija vivir en este mundo y también obtenga 100.000 dolar estadounidenses mensuales como salario ...

    .Si está interesado, llame al agente ahora +1573982 0773 o whatsaap con él
    +1 573 982 0773) Debes tener al menos 25 años antes de poder contactar con nuestros sosyos. Not te inscribas si eres estudiante.

    YanıtlaSil
  133. Büyük Para Tapınağına ve İlluminati Gücüne Katılın Not: İnsan kurbanı yoktur ve İlluminati giriş ücreti gerektirmez.

    Tapınak temsilcisi ile WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz: +1 (662) 623-1081
    Bir iş adamı ya da kadın, politikacı, müzisyen, zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak, bugün Illuminatibrood kültüne katılmak ve anında zengin olmak ister misiniz? Haftada 1 milyon dolar ve bedava bir ev. Bu dünyada nerede yaşamayı seçerseniz seçin, ayrıca aylık 100.000$ maaş alırsınız...

    Evet, temsilci ile iletişime geçmekle ilgileniyorsunuz: croderfhe, ortaklarımızla iletişime geçmeden önce en az 25 yaşında olmalısınız, eğer öğrenciyseniz katılmayacaksınız.

    YanıtlaSil
  134. Merhaba
    Temsilcilerimiz, genellikle çalıntı profil fotoğrafları ve adları kullanan İlluminati temsilcileri olarak ortaya çıkan sahte profillerde keskin bir artış gözlemledi. İlluminati'nin üyelik ücreti veya bağış kabul etmediğini tüm vatandaşların hatırlaması önemlidir. Ondalık yok. aylık katkılar. Başlangıç ​​ücretleri. Aksini iddia eden yanılır. Acentelerimiz vatandaşlarla sadece Facebook, Whatsapp ve e-posta üzerinden özel mesaj yoluyla iletişim kurmaktadır. Temsilcilerimiz, yalnızca elde etmek için kendi paranızı kullanmanız gereken gerekli başlatma öğelerinizi ister. Bu politikaları görüntülemek için herhangi bir istisna yoktur. Tüm vatandaşları, dolandırıcıların örgütümüze üye olmak isteyenleri dolandırmak için kullandıkları yöntemlerin farkında olmaya davet ediyoruz. Güvenliğiniz için hazırsanız bizimle iletişime geçin.
    WhatsApp:1 (267)754-2169
    E-posta: illuminatibrotherhood754@gmail.com

    YanıtlaSil
  135. İNTERNETTE SAHTE İNSANLARA DİKKAT EDİN
    NOT: HİÇBİR İNSAN KADROSU YOKTUR VE ILLUMINATI AYRICA KAYIT ÜCRETİ İSTEMEZ.

    Tapınak temsilcisiyle WhatsApp aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz: +1 334-708-0560
    Bir iş adamı veya kadın mısınız, politik, müzisyen misiniz, zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak, bugün Illuminatibrotherhood kültüne katılmak ve anında zengin bir miktar almak ister misiniz? Haftada 1 milyon dolar ve bedava bir ev. bu dünyada yaşamayı seçtiğin herhangi bir yerde ve ayrıca maaş olarak aylık 100.000 ABD doları alıyorsun…

    .İlgileniyorsanız, temsilciyi şimdi arayın +1 334-708-0560 veya ona whatsapp'tan ulaşın.
    +1 334-708-0560)  Ortaklarımızla iletişime geçebilmek için en az 25 yaşında olmalısınız  Öğrenciyseniz katılmayın .

    YanıtlaSil
  136. Amerika Birleşik Devletleri ve tüm dünya için Büyük Aydınlanma Düzeninden selamlar, bu, kayıp hayallerinizi geri kazanabileceğiniz ve zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Aydınlanmışların kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır. herhangi bir kan kurbanı olmadan. Ayrıca tüm yeni üyelerin kardeşliğe katıldıkları zaman, kendi seçtikleri bir evde ve yatırımlarla bulundukları yerde ve bu hayatta ünlü olma fırsatını elde etmeleri için 550.000 dolar ödüyoruz. .

    AYDINLATMAYA KATILAN YENİ ÜYELERE SAĞLANAN FAYDALAR.
    1. illuminati kardeşliğine katılan yeni üyelere 550.000 dolar nakit ödül.
    2. 150.000 $ değerinde yeni bir Sleek Dream arabası
    3. Seçtiğiniz ülkede satın aldığınız rüya gibi bir ev.
    Dünyanın en iyi 5'iyle bir aylık istişare.
    Dünyanın en üst düzey yöneticileri ve 5 ünlü. İlgileniyorsanız, aşağıdaki e-posta adresiyle iletişime geçin = greatilluminat4@gmail.com veya whatsapp +1 470 543 5889

    YanıtlaSil
  137. MERHABA
    İlluminati Kardeşliğinden selamlar.
    Bu, Illuminati kardeşliğinin bir parçası olmanız için bir davettir.

    * ILLUMINATES'E KATILAN YENİ ÜYELERE SAĞLANAN AVANTAJLAR. *

    1. 500.000 $ nakit ödül

    2. 200.000 $ değerinde yeni bir Sleek Dream arabası

    3. Seçtiğiniz ülkede satın aldığınız rüya gibi bir ev

    Bunlar yeni üyelere sunulan avantajlardan bazılarıdır.

    İlgilenirseniz bana direkt mesaj atın.

    Veya Whatsapp + 1470 543 5889 ile

    YanıtlaSil
  138. MERHABA
    illuminati kardeşliğinden selamlar.
    Bu, İlluminati kardeşliğinin bir parçası olmanız için bir davettir.

    * ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE SAĞLANAN AVANTAJLAR. *

    1. 500.000 ABD Doları tutarında nakit ödül

    2. 200.000 USD değerinde yeni bir Sleek Dream ARABA

    3. Seçtiğiniz ülkede satın aldığınız rüya gibi bir ev

    Bunlar yeni üyelere sağlanan avantajlardan birkaçı.

    Eğer ilgileniyorsanız, bana doğrudan bir mesaj gönderin.

    Veya whatsapp üzerinden +1 470 543 5889

    YanıtlaSil
  139. İyi günler, işte dünyanın ünlü kardeşliği {İlluminati}'nin bir üyesi olmanın kolay bir yolu geliyor. İşçi sınıfı için, İş adamları/kadınlar, sanatçılar, Dünyada daha büyük, Güçlü ve Etkili olmak isteyen Politikacılar, bugün resmi üyemizden biri olmak için bize katılın. İlluminati çevresini sizin tarafınızdan kayıt tamamlandıktan sonra ziyaret etmek için ideal bir şans verilecek, hiçbir fedakarlığa veya insan hayatına gerek yok, İlluminati kardeşliği hayatta koruma, güç, zenginlik ve şöhret getiriyor. Neslinizden yoksulluğu ortadan kaldırmak için tam erişiminiz var. Herhangi bir üyeyi çembere sokma yetkisine sahip olan sadece İlluminati çemberinin mevcut bir üyesidir. Bu nedenle bizimle iletişime geçmeden önce 18 yaşından büyük olmalısınız ve bir kez üye olduğunuzda hayatınızın geri kalanında tüm avantajlardan yararlanmaya hak kazanacaksınız. Yani üye olmaya hazırsanız, Gmail Üzerinden Sözleşme: Justineilluminati@gmail.com veya WhatsApps İle Yazın +1(707) 290-7663

    YanıtlaSil
  140. İlluminati örgütüne katılmak isteyen herkese, illuminati'ye katılmak ücretsizdir ve hiçbir insan kurbanı veya yan etkisi yoktur, tamamen ücretsizdir, sizden herhangi bir para ödemenizi isteyen herkes dolandırıcıdır. Bu tür insanlara karşı dikkatli olun! Zor kazanılan paranızı özellikle bu dönemde dolandırıcılara kaptırmayın, birçok çaresiz insan hayatta kalmanın yollarını arıyor. Sadece dikkatli ol, para kazanmak zor! İlluminati'ye katılmak için lütfen +13238147898 numaralı telefondan beni arayın veya WhatsApp'tan veya johnsondamien0147666@gmail.com adresine e-posta gönderin. İlluminati'den kaydınızı onaylayan bir onay mesajı alacaksınız. bu yapıldıktan sonra İlluminati'den Mesaj alacaksınız, lütfen mesajları okuyun ve Sabırlı olun! Çok acele etmeyin! Bu, bazılarınızın dolandırılmaya devam etmesinin bir nedenidir, çünkü oraya gitmek için acele ediyorsunuz. Sabır erdemdir, sabırlı olun!
    IŞIĞI SEÇİN

    YanıtlaSil
  141. Merhaba
    İlluminati Kardeşliğinden selamlar.
    Bu, İlluminati kardeşliğinin bir parçası olmayan bir davettir.

    * ILLUMINATES'E KATILAN YENİ ÜYELER İÇİN FAYDALAR. *

    1. Üye olmak için 500.000$ ödül

    2. 200.000 dolarlık yeni bir Şık Rüya arabası

    3. Eğitim gibi bir rüya evi

    Bunlar yeni üyeler için iyileştirmelerden bazıları.

    İlgileniyorsanız bana doğrudan mesaj gönderin.

    hiçbir şey kolay gelmez her zaman bil

    Veya Whatsapp + 1470 543 5889 ile

    YanıtlaSil
  142. illuminati'ye katılmak ücretsizdir, insan kurbanı veya katılım ücreti yoktur ve bu, birçok dolandırıcının benden çaldıktan sonra nihayet aydınlatıcıya nasıl katıldığımın kanıtıdır.
    Bugün olduğum kişiyi yarattığım için Büyük Üstat Robert Richard'a teşekkürler, Aydınlığa sadık ve alçakgönüllü kalacağıma söz veriyorum. yurt dışından yakın bir arkadaşım aracılığıyla bay robert richard ile iletişime geçerek aydınlığa kavuşana kadar çalınıyordum ve gerçekten de kalbim kırılmıştı ve hiç pişman olmadım.
    Bu bedava fırsatı kendime saklayacak kadar açgözlü değilim çünkü Bay Robert ve Hood bir bütün olarak benden memnun olmayacak. bu yüzden sizi de katılıp yoksulluğunuzu, zor hayatınızı, kırgınlığınızı sona erdirmeye ve aydınlanmada bugün ünlü olmaya çağırıyorum.
    mr robert richard ile whastapp +13238147898 aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz.
    veya e-posta yoluyla, johnsondamien0147666@gmail.com size en kısa sürede cevap verecek ve başarıya giden yolculuğunuza başlamanızı sağlayacaktır.

    YanıtlaSil
  143. PARA VE GÜCÜN BÜYÜK ILLUMINATI TAPINAKINA HOŞ GELDİNİZ
    NOT: HİÇBİR İNSAN KESİNTİSİ İÇERMEMEKTEDİR VE ILLUMINATI AYRICA KAYIT ÜCRETİ İSTEMEZ.

    Tapınak temsilcisiyle WhatsApp aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz: +1 334-708-0560
    Bir iş adamı veya kadın mısınız, politik, müzisyen misiniz, zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak, bugün Illuminatibrotherhood kültüne katılmak ve anında zengin bir miktar almak ister misiniz? Haftada 1 milyon dolar ve bedava bir ev. bu dünyada yaşamayı seçtiğin her yerde ve ayrıca maaş olarak aylık 100.000 ABD doları alıyorsun…

    .İlgileniyorsanız, temsilciyi şimdi arayın +1 334-708-0560 veya ona whatsapp'tan ulaşın.
    +1 334-708-0560)  Ortaklarımızla iletişime geçebilmek için en az 25 yaşında olmalısınız  Öğrenciyseniz katılmayın .

    YanıtlaSil
  144. UPOZORITE SE LAŽNIM LJUDIMA NA SOCIJALNIM MEDIJIMA
    NAPOMENA: NEMA UKLJUČIVANJA LJUDSKIH ŽRTAVA, ILI ILUMINATI TAKOĐER NE TRAŽE KOTIZACIJU

    Agentu hrama možete se obratiti putem WhatsAppa: +1 334-708-0560
    Jeste li poslovni čovjek ili žena, političar, glazbenik, želite li biti bogati, slavni, moćni u životu, pridružiti se kultu bratstva Iluminata danas i dobiti trenutnu bogatu svotu. Milijun dolara u tjedan dana i besplatan dom. gdje god odlučite živjeti na ovom svijetu i također primati 1000.000 američkih dolara mjesečno kao plaću ...

    .Ako ste zainteresirani, odmah nazovite agenta +1 334-708-0560 ili na whatsapp-u
    +1 334-708-0560) Morate imati najmanje 25 godina da biste mogli kontaktirati naše partnere. Ne pridružujte se ako ste student.

    YanıtlaSil
  145. ILLUMINATI KARDEŞLİK ORGANİZASYONUNA HOŞ GELDİNİZ.

    Hepimizin bir hayali olduğuna inanıyorum, hayatta büyük bir şey olma hayali, bugün pek çok insan hayallerini gerçekleştiremeden ölüyor. Bazılarımız çeşitli ülkelerimizin başkanı olmaya ya da olmaya mahkumdur. dünyanın en büyük müzisyenlerinden, futbolcularından, politikacılarından, iş adamlarından, komedyenlerinden veya ihtiyacı olan diğer insanlara yardımcı olmak için Not; Yeni işe alınan üyeler büyük fayda ve ödüllere hak kazanırlar, İnsan kurbanı yoktur. İlluminati'ye katılmakla gerçekten ilgileniyorsanız, daha fazla Bilgi için bugün bizimle iletişime geçin.
    WhatsApp:+1(234)248-7286 VEYA +1(773)798-0522
    E-posta: illuminatikingdomempire@gmail.com

    YanıtlaSil
  146. NOT: HİÇBİR İNSAN KESİNTİSİ İÇERMEMEKTEDİR VE ILLUMINATI AYRICA KAYIT ÜCRETİ İSTEMEZ.

    Tapınak temsilcisiyle WhatsApp aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz: +1 334-708-0560
    Bir iş adamı veya kadın mısınız, politik, müzisyen misiniz, zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak, bugün Illuminatibrotherhood kültüne katılmak ve anında zengin bir miktar almak ister misiniz? Haftada 1 milyon dolar ve bedava bir ev. bu dünyada yaşamayı seçtiğin her yerde ve ayrıca maaş olarak aylık 100.000 ABD doları alıyorsun…

    .İlgileniyorsanız, temsilciyi şimdi arayın +1 334-708-0560 veya ona whatsapp'tan ulaşın.
    +1 334-708-0560)  Ortaklarımızla iletişime geçebilmek için en az 25 yaşında olmalısınız  Öğrenciyseniz katılmayın .

    YanıtlaSil
  147. ZENGİN VE ÜNLÜ OLMAK İSTİYORSANIZ ILLUMINATI'YE ÜCRETSİZ KATILIN VE BAŞLANGIÇ ÜCRETSİZ VEYA İNSAN YOK

    FEDA, ABD'de mi yoksa dünyanın herhangi bir yerinde mi, İşadamı mı, kadın mı, politikacı, müzisyen veya

    öğrenciyken zengin, ünlü ve hayatta güçlü olmak istediniz. WhatsApp +18327216709 anında başlatma,

    kayıt şimdi çevrimiçi olarak açık, bir iş adamı veya sanatçı mısınız, politikacılar veya papaz mısınız ve

    büyük, Güçlü Zengin ve dünyaca ünlü olun, bugün resmi üyemizden biri olmak için bize katılın.

    sizin tarafınızdan kayıtlar tamamlandıktan sonra illuminati ve temsilcisini ziyaret etmek için ideal bir şans verildi, hayır

    fedakarlık ya da insan hayatı gerekli, İlluminati kardeşliği zenginlik ve hayatta ünlüyü beraberinde getiriyor, tam bir

    Yoksulluğu hayatınızdan çıkarmak için şimdi erişim. o sadece illuminati'ye inisiye olmuş bir üye

    Kardeşlik, herhangi bir üyeyi kiliseye getirme yetkisine sahiptir, Bugün dünyanın her yerinden bize katılın ve

    hayallerini gerçekleştir. Üye olduğunuzda, hayatınızın geri kalanında zengin ve ünlü olacaksınız, iletişim kurun

    +18327216709 E-posta:johnsondamien0147666@gmail.com YENİ ÜYELER HOŞ GELDİNİZ!!!!! YENİ ÜYELERE SAĞLANAN AVANTAJLAR

    ILLUMINATI TOPLUMU'NA KATILIN 1.000.000 USD değerinde nakit ödül 100.000 USD değerinde yeni bir şık rüya arabası

    usd hayalinizdeki ev hayalinizdeki turiste bir aylık tatil (tam ücretli) istediğiniz ülkede satın alın

    hedef. bir yıllık golf üyelik paketi dünyadaki tüm havalimanlarında v.i.p tedavisi tam bir yaşam tarzı

    üye olarak her ay bohemian grove aylık hesabına erişimi değiştirme ilk 5 ile bir aylık randevu alma

    dünya liderleri ve dünyanın en iyi 5 ünlüsü.

    YanıtlaSil
  148. NOT: HİÇBİR İNSAN KADROSU YOKTUR VE ILLUMINATI AYRICA KAYIT ÜCRETİ İSTEMEZ.
    Tapınak temsilcisiyle WhatsApp aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz: +1 334-708-0560
    Bir iş adamı veya kadın mısınız, politik, müzisyen misiniz, zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak, bugün Illuminatibrotherhood kültüne katılmak ve anında zengin bir miktar almak ister misiniz? Haftada 1 milyon dolar ve bedava bir ev. bu dünyada yaşamayı seçtiğin her yerde ve ayrıca maaş olarak aylık 100.000 ABD doları alıyorsun…

    .İlgileniyorsanız, temsilciyi şimdi arayın +1 334-708-0560 veya ona whatsapp'tan ulaşın.
    +1 334-708-0560)  Ortaklarımızla iletişime geçebilmek için en az 25 yaşında olmalısınız  Öğrenciyseniz katılmayın .

    YanıtlaSil
  149. İlluminati'ye katılım ücretsizdir ve katılım ücreti yoktur.
    Zengin, güçlü ve ünlü olmak ve hayatınızı sonsuza dek değiştirmek için Illuminati'ye katılın. Kuruluşumuz tarihte ilk kez bu gezegendeki milyarlarca vatandaş arasından İlluminati üyeliği için adaylar arıyor. Herkes, her yerde başvuru yapabilir. Yani ilgileniyor musun? evet ise bize johnsondamien0147666@gmail.com adresinden ulaşın whatsapp +1(832)721-6709

    YanıtlaSil
  150. BU ILLUMINATI'DEN DÜNYAYA RESMİ BİR MESAJDIR
    NOT: HİÇBİR İNSAN KADROSU DAHİL DEĞİLDİR
    Tapınak temsilcisiyle WhatsApp aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz: (+905526952390)

    İş adamı mısınız, kadın mısınız, politikacı mısınız, müzisyen misiniz, öğrenci misiniz? Zengin olmak, ünlü olmak, hayatta güçlü olmak, bugün İlluminati kardeşliği kültüne katılmak ve anında zengin bir miktar almak istiyorum. Haftada 1 milyon dolar ve bedava bir ev. Bu dünyada nerede yaşamayı seçerseniz seçin ve ayrıca maaş olarak ayda 90.000.000 $ alıyorsunuz ...

    Illuminati'ye üye olan yeni üyeler için avantajlar.
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. 60.000.000 USD değerinde yeni bir rüya arabası.
    3. Dünyanın en zengin adamlarıyla tanışma fırsatı.

    Ortaklarımızla iletişime geçmeden önce 20 yaşında veya daha büyük olmalısınız
    E-posta: greatilluminati2022@gmail.com
    Whatsapp: (+905526952390)

    YanıtlaSil
  151. BENİM ADIM JOYCE VE BEN İNGİLTERE'DENİM.

    ILLUMINATI KARDEŞLİĞİNİN BENİ NASIL ZENGİN VE ÜNLÜ YAPTIĞINI PAYLAŞMAK İÇİN BURADAYIM.

    Sonunda illuminati kardeşliğine üye oldum, Türkiye'den gelen ama ABD'de yaşayan harika bir hanımefendiye teşekkür etmek istiyorum.
    Benim için çok şey yaptı, hayatımı değiştirdi, hayatıma neşe ve mutluluk getirdi, bugün iyi bir hayat yaşıyorum illuminati kardeşliği sayesinde, hayatım boyunca illuminati kardeşliğine katılmaya çalışıyorum ama Birkaç kez dolandırıldım ama yine de pes etmedim çünkü sen hayatta pes edersen hayat da sende pes eder. Eğer bu kadar defa dolandırıldıysan sana tavsiyem pes etme çünkü illuminati kardeşliği gerçek, ben bu kadının yardımıyla gerçek illuminati kardeşliğine katıldım. Bugün hepinizin bilmesini isterim ki illuminati'ye katılmak için para ödemezsiniz, hepinize tavsiyem kararınızı vermeniz ve size söylenen her şeye uymanızdır. Başlangıç ​​sürecim tamamlandığında, yeni bir hayata başlamak için bana verilen yardım tutarı 1.000.000 dolardır. Bana da bir araba ve bir ev verildi. Bu nedenle, herhangi bir sorununuz varsa veya yaşamda illuminati kardeşliğine nasıl katılacağınız konusunda desteğe ihtiyacınız varsa, illuminati kardeşliğini selamlamadan duramam. Kendisine whatsapp üzerinden kolayca ulaşabilirsiniz. Gerçekten çok hoş bir bayan. Bunu okuyan herkes için kutsanmış ve mutlu kalın!!

    E-POSTA: susanmurat97@gmail.com

    WHATSAPP: +1 (210) 898-6320

    YanıtlaSil
  152. BUGÜN BÜYÜK KARDEŞLİK ILLUMINATI'YE KATILARAK ARZU HAYATINIZI YAŞAYIN.
    E-posta: greatilluminati2022@gmail.com
    Whatsapp: (+905526952390)

    İş adamı mısın, kadın mısın, politikacı mısın, müzisyen misin, öğrenci misin, zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak istiyorsun, İlluminati'ye katıl
    kardeşlik bugün ibadet ve Anında zengin toplamı olsun. Haftada 1 milyon dolar ve bedava bir ev. Bu dünyada nerede yaşamayı seçerseniz seçin ve ayrıca maaş olarak ayda 500.000 ABD doları alıyorsunuz...

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE SAĞLANAN AVANTAJLAR.
    1. 100.000 ABD Doları tutarında nakit ödül
    2. 500.000 USD değerinde yeni bir Sleek Dream ARABA
    3. İstediğiniz ülkede satın aldığınız rüya gibi bir ev

    Tapınağımız ABD, BAE ve Afrika'da bulunmaktadır.
    Temsilcimizle iletişime geçmek için 18 yaşında veya daha büyük olmalıdır
    E-posta: greatilluminati2022@gmail.com
    Whatsapp: (+905526952390)

    YanıtlaSil
  153. BU DÜNYAYA RESMİ IŞIKLI BİR MESAJDIR
    NOT: HİÇBİR İNSAN KESİNTİSİ YOKTUR VE ILLUMINATI AYRICA KAYIT ÜCRETİ ÜCRET ETMEKTEDİR.
    Tapınak temsilcisiyle WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz: +1(708)942-7262

    İş adamı, politikacı, müzisyen misiniz? zengin olmak istiyorsun

    ünlü, hayatta güçlü, İlluminati kardeşliği kültüne katıl

    bugün ve zengin bir anlık toplam elde edin. Haftada 1 milyon dolar ve ücretsiz

    Seçtiğiniz araba bu dünyada yaşasın ve hatta $ kazansın.

    Yeni bir hayata başlamanın avantajı olarak 1.000.000.


    Gerçek Gmail ortaklarımızla iletişime geçmek için en az 20 yaşında olmalısınız: illuminatiwordorder1995@gmail.com
    Whatsapp: +1 (708) 942-7262

    YanıtlaSil
  154. EN BÜYÜK MOTİVASYONUM, ILLUMINATI'NİN YARDIMIYLA SONUNDA BİR MİLYONER OLDUĞUMDA ILLUMINATI'YE KATILMAK ÜCRETSİZ VE HİÇBİR BAŞLANGIÇ ÜCRETİ YOKTUR. Merhaba izleyiciler, Bay JAMES'in beni ILLUMINATI kardeşliği ile tanıştırarak benim için yaptığı iyi işi paylaşmak için az zamanımı kullanmak istiyorum ve şimdi hayatımı mutluluk içinde yaşıyorum. Bir zamanlar fakirdim ve hayatımı aşırı yoksulluk içinde yaşadım, yaşam standardı o kadar fakir ve düşük oldu ki kendimi öldürmeyi bile düşündüm, yoksulluk beni derinden boğdu ve bana yardım edecek bedenim yoktu, yemek yemek çok zordu. ben ve ailem için. Ta ki, bana ölmeme gerek olmadığını söyleyen ve beni zenginlik ve şöhretin ilgi odağıyla tanıştıran James adındaki büyük, cömert bir İlluminati adamıyla tanışana kadar. Yaptığım üyelik kartımı almamı söyledi ve başlangıcım için hazırlanmamı söyledi ve ayrıca tüm yeni üyelere başlangıç ​​günümde 70.000 USD nakit para ödülü verileceğini söyledi, çok mutlu ve gerçekten çok mutlu oldum. her şey başarılı bir şekilde çalıştı ün ve zenginlik kardeşliğinin ilgi odağı haline geldiğim için mutluyum, girişimimden birkaç gün sonra işimde milyonlarca dolarlık bir sözleşme ile ödüllendirildim, şu anda çok iyiyim, ilk başta korktum ama daha sonra tam olarak benden isteneni yaptım ve bugün hikaye değişti, Atlanta ABD ve Güney Afrika'da büyük bir işletmeye sahibim, yaşayan bir tanığım, hayalim ve tüm zenginlik, şöhret, başarı ve zenginlik, ben Şimdiye kadar istenilen tam olarak yapılmıştır. Bugün bu seçkinlerin bir üyesi olmama yardım ederek hayallerimi gerçeğe dönüştüren Bay James'e teşekkürler. O yüzden kardeşlerim hepinize benim gibi mutlu olmanızı tavsiye ettim çünkü gençleşmiyoruz. Bugün sizin için bir fırsat, tereddüt etmeyin, bir kez daha bu onun +18327216709 numaralı telefondan veya johnsondamien0147666@gmail.com e-posta adresinden irtibatı.

    YanıtlaSil
  155. BÜYÜK ILLUMINATI KARDEŞLİK'E HOŞ GELDİNİZ.
    NOT: HİÇBİR İNSAN KESİNTİSİ İÇERMEMEKTEDİR VE ILLUMINATI AYRICA KAYIT ÜCRETİ İSTEMEZ.

    Bir iş adamı veya kadın mısınız, sanatçı, politik, müzisyen misiniz, zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak, bugün İlluminati kardeşlik kültüne katılmak ve bir haftada anında zengin, büyük miktarda para ve ücretsiz home.any bu dünyada yaşamayı seçtiğiniz herhangi bir yer ve ayrıca herhangi bir işe başlamak için 1.000.000 ABD doları kazanın.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE SAĞLANAN AVANTAJLAR.

    1. 1.000.000 ABD Doları tutarında Nakit Ödül

    2. 50.000 USD değerinde Yeni Şık Rüya ARABA

    3. Kendi seçtiğiniz ülkede satın alınan bir Dream House

    4. Dünyadaki Tüm Havalimanlarında V.I.P tedavisi

    .İlgileniyorsanız, temsilciyi şimdi arayın +1 334-708-0560 veya ona whatsapp'tan ulaşın.
    +1 334-708-0560) Ortaklarımızla iletişime geçebilmek için en az 20 yaşında olmalısınız Öğrenci iseniz katılmayın

    YanıtlaSil
  156. BUGÜN BÜYÜK KARDEŞLİK ILLUMINATI'YE KATILARAK ARZU HAYATINIZI YAŞAYIN.
    E-posta: greatilluminati2022@gmail.com
    Whatsapp: (+905526952390)

    İş adamı mısın, kadın mısın, politikacı mısın, müzisyen misin, öğrenci misin, zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak istiyorsun, İlluminati'ye katıl
    kardeşlik bugün ibadet ve Anında zengin toplamı olsun. Haftada 1 milyon dolar ve bedava bir ev. Bu dünyada nerede yaşamayı seçerseniz seçin ve ayrıca maaş olarak ayda 500.000 ABD doları alıyorsunuz...

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE SAĞLANAN AVANTAJLAR.
    1. 100.000 ABD Doları tutarında nakit ödül
    2. 500.000 USD değerinde yeni bir Sleek Dream ARABA
    3. İstediğiniz ülkede satın aldığınız rüya gibi bir ev

    Tapınağımız ABD, BAE ve Afrika'da bulunmaktadır.
    Temsilcimizle iletişime geçmek için 18 yaşında veya daha büyük olmalısınız
    E-posta: greatilluminati2022@gmail.com
    Whatsapp: (+905526952390)

    YanıtlaSil
  157. BÜYÜK ILLUMINATI KARDEŞLİK'E HOŞ GELDİNİZ.
    NOT: HİÇBİR İNSAN KADROSU YOKTUR VE ILLUMINATI AYRICA KAYIT ÜCRETİ İSTEMEZ.

    Bir iş adamı ya da kadın mısınız, sanatçı, politik, müzisyen misiniz, zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak, bugün İlluminati kardeşlik kültüne katılmak ve bir haftada anında zengin, büyük miktarda para ve ücretsiz olarak almak ister misiniz? home.any bu dünyada yaşamayı seçtiğiniz herhangi bir yer ve ayrıca herhangi bir işe başlamak için 1.000.000 ABD doları kazanın.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE SAĞLANAN AVANTAJLAR.

    1. 1.000.000 ABD Doları tutarında Nakit Ödül

    2. 50.000 USD değerinde Yeni Şık Rüya ARABA

    3. Kendi seçtiğiniz ülkede satın alınan bir Dream House

    4. Dünyadaki Tüm Havalimanlarında V.I.P tedavisi

    .İlgileniyorsanız, temsilciyi şimdi arayın +1 334-708-0560 veya ona whatsapp'tan ulaşın.
    +1 334-708-0560) Ortaklarımızla iletişime geçebilmek için en az 25 yaşında olmalısınız Öğrenci iseniz katılmayın

    YanıtlaSil
  158. ILLUMINATI'YE KATILMAK SİZİ BUGÜN YAŞADIĞINIZ DÜNYANIN IŞIĞINA GETİRİR VE KATILMAK ÜCRETSİZDİR. MALİ ZORLUKLARINIZA SONA ERİYOR. KONFORLU BİR HAYAT YAŞAMANIZ İÇİN SİZE HEM MALİ VE MADDİ OLARAK DESTEK VERİYORUZ. ANINDA YARARLANMA NOTU KAN SATIŞI VEYA HERHANGİ BİR İNSAN KADROSU YOKTUR. İLGİLENİYORSANIZ +1 (832) 721-6709 VEYA E-POSTA: johnsondamien0147666@gmail.com BİZE WHATSAPP

    YanıtlaSil
  159. DÜNYAYA DUYURU
    NOT: ILLUMINATI WHATSAPP ÜZERİNDEN İLETİŞİM YAPMAMAKTADIR,
    HİÇBİR İNSAN KADROSU YOKTUR VE ILLUMINATI AYRICA KAYIT ÜCRETİ TALEP ETMEMEKTEDİR
    666illuminatiagent666@gmail.com

    İş adamı mısın kadın mısın, politikacı mısın, müzisyen misin, zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak ister misin, İlluminati Kardeşliği'ne katıl
    Onurlu ve toplumda saygı duyulan bir insan olacaksın. Ve hayatın, hayatın en iyisine dönüşecek, Yeni bir üye olarak, yeni bir yaşam tarzına başlamak için büyük miktarda para ile ödüllendirileceksin ve büyüklüğün ışığı hayatının tüm günlerinde sana kalkan olacak.

    Tapınağa girmeniz için size rehberlik etmesi için tapınak temsilcisiyle iletişime geçmeden önce en az 20 yaşında veya daha büyük olmalısınız 666illuminatiagent666@gmail.com

    YanıtlaSil
  160. ILLUMINATI'NİN BÜYÜK DÜZENİNDEN Birleşik devlete ve tüm dünyaya selamlar, bu kayıp hayallerinizi geri kazanabileceğiniz ve ayrıca zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz İlluminati kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır. herhangi bir kan kurbanı olmadan. Ayrıca, kardeşliğe katılan tüm yeni üyelerimize hoş geldiniz demek için toplam 650.000 USD, yatırımlarla kendi seçtikleri ve konumlarında bir ev ve bu hayatta ünlü olmaları için bu fırsatı da ödüyoruz.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE SAĞLANAN AVANTAJLAR.
    1. 650.000 ABD Doları tutarında nakit ödül.
    2. 250.000 USD değerinde yeni bir Sleek Dream ARABA
    3. Seçtiğiniz ülkede satın aldığınız rüya gibi bir ev.
    Dünyanın en iyi 5'iyle bir aylık randevu. Bohemian Grove'a Üye olarak her ay banka hesabınıza 1.000.000 USD aylık ödeme
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlüsü. İlgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişime geçin: greatilluminate99@gmail.com



    NOT; Dünyanın her yerinden katılabileceğiniz bu İlluminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  161. BU DÜNYAYA RESMİ IŞIKLI BİR MESAJDIR
    NOT: HİÇBİR İNSAN KIYASLAMASI YOKTUR VE ILLUMINATI AYRICA KAYIT ÜCRETİ TALEP ETMEMEKTEDİR.
    Tapınak temsilcisiyle WhatsApp aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz: +1(757)354-3107

    İş adamı, politikacı, müzisyen misiniz? zengin olmak istiyorsun

    ünlü, hayatta güçlü, İlluminati kardeşlik kültüne katıl

    bugün ve zengin bir anlık toplamı var. Haftada 1 milyon dolar ve bedava

    Bu dünyada yaşamayı ve hatta $ kazanmayı seçtiğiniz araba

    1.000.000, yeni bir hayata başlamak için avantajınız olarak.

    Ortaklarımızla iletişime geçebilmek için en az 20 yaşında olmalısınız.
    E-posta: illuminatisocietyorder2013@gmail.com WhatsApp numarası +1(757)354-3107

    YanıtlaSil
  162. BÜYÜK USTA'DAN SELAMLAR! BÜYÜK ILLUMINATI ÜYESİ OLARAK SİZLERE HOŞ GELDİNİZ. Karlı ve özel bir şeyin parçası olun (ILLUMINATI DÜNYASINA HOŞ GELDİNİZ). POLİTİKACI, MÜHENDİS, DOKTOR, EĞLENCE, MODEL, MEZUN / ÖĞRENCİ MİSİNİZ, YA DA İŞİNİZİ BÜYÜK ZİHİNLER OLMAK İÇİN GENİŞLETMEK İSTİYORSUNUZ. Üye olmanın ve aylık İlluminati üyelik maaşı olarak 100.000.000 $ kazandığını bilmek de önemlidir. "FIRSAT" Büyük İlluminati Teşkilatı sizi zengin eder ve dünyadaki bu ünlü ALTIN'lardan bazılarını yapar, sizi kökten kaldıracak ve uzun zamandır arzuluyorsanız sizi daha yükseklere çıkaracak ve birlikte dünyayı birlikte yöneteceğiz. İlluminati'nin büyük ve güçlü gücü, sonsuz yaşam ve sevinçle birlikte burada yeryüzünde uzun yaşam ve refah. resmi posta ile bize ulaşın: illuminatieuropeheadquarter@gmail.com veya wahtsapp +34632600778

    YanıtlaSil
  163. BU DÜNYAYA RESMİ AYDINLATMA MESAJIDIR
    NOT: HİÇBİR İNSAN KESİNTİSİ YOKTUR VE ILLUMINATI AYRICA KAYIT ÜCRETİ ALIR.
    Tapınak temsilcisiyle WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz: +1(708)942-7262

    İş adamı, politikacı, müzisyen misiniz? zengin olmak istiyorsun

    ünlü, hayatta güçlü, İlluminati kardeşlik kültüne katıl

    bugün ve zengin bir anlık toplam elde edin. Haftada 1 milyon dolar ve bedava

    Seçtiğiniz araba bu dünyada yaşasın ve hatta $ kazansın.

    Yeni bir hayata başlamanın avantajı olarak 1.000.000.

    Gerçek Gmail ortaklarımızla iletişime geçmek için en az 20 yaşında olmalısınız: illuminatiwordorder1995@gmail.com
    Whatsapp: +1 (708) 942-7262

    YanıtlaSil
  164. BUGÜN BÜYÜK KARDEŞLİK ILLUMINATI'YE KATILARAK ARZU HAYATINIZI YAŞAYIN.
    E-posta: greatilluminati2022@gmail.com
    Whatsapp: (+905526952390)

    İş adamı mısın, kadın mısın, politikacı mısın, müzisyen misin, öğrenci misin, zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak istiyorsun, İlluminati'ye katıl
    kardeşlik bugün ibadet ve Anında zengin toplamı olsun. Haftada 1 milyon dolar ve bedava bir ev. Bu dünyanın neresinde yaşamayı seçerseniz seçin ve ayrıca maaş olarak ayda 500.000 ABD doları alıyorsunuz...

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE SAĞLANAN AVANTAJLAR.
    1. 100.000 ABD Doları tutarında nakit ödül
    2. 500.000 USD değerinde yeni bir Sleek Dream ARABA
    3. İstediğiniz ülkede satın aldığınız rüya gibi bir ev

    Tapınağımız ABD, BAE ve Afrika'da bulunmaktadır.
    Temsilcimizle iletişime geçmek için 18 yaşında veya daha büyük olmalıdır
    E-posta: greatilluminati2022@gmail.com
    Whatsapp: (+905526952390)

    YanıtlaSil
  165. BÜYÜK USTA'DAN SELAMLAR! BÜYÜK ILLUMINATI ÜYESİ OLARAK SİZLERE HOŞ GELDİNİZ. Karlı ve özel bir şeyin parçası olun (ILLUMINATI DÜNYASINA HOŞ GELDİNİZ). POLİTİKACI, MÜHENDİS, DOKTOR, EĞLENCE, MODEL, MEZUN / ÖĞRENCİ MİSİNİZ, YA DA İŞİNİZİ BÜYÜK ZİHİNLER OLMAK İÇİN GENİŞLETMEK İSTİYORSUNUZ. Üye olmanın ve aylık İlluminati üyelik maaşı olarak 100.000.000 $ kazandığını bilmek de önemlidir. "FIRSAT" Büyük İlluminati Organizasyonu sizi zengin eder ve dünyadaki bu ünlü ALTINLAR'dan bazılarını yapar, sizi kökten kaldıracak ve uzun zamandır arzuluyorsanız sizi daha yükseklere çıkaracak ve birlikte dünyayı birlikte yöneteceğiz. İlluminati'nin büyük ve güçlü gücü, sonsuz yaşam ve şenlik ile bu dünyada uzun yaşam ve refah. resmi posta ile bize ulaşın: illuminatieuropeheadquarter@gmail.com veya wahtsapp +34632600778

    YanıtlaSil
  166. Dünyaya resmi İlluminati kardeşlik mesajı. İşadamı veya kadın, sanatçı, siyasi, futbolcu, öğrenci, müzisyen, papaz mısınız, zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak istiyorsanız, bugün İlluminati kardeşlik kültüne katılın ve anında zengin olun. Bu dünyada yaşamak için seçtiğiniz herhangi bir yerde bir hafta, büyük miktarda para ve ücretsiz ev ve ayrıca herhangi bir işe başlamak için 1.000.000 $ kazanın.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELER İÇİN FAYDALAR.

    1. 1.000.000 USD'lik Nakit Ödül

    2. 50.000 Dolar Değerinde Yeni Şık Rüya Arabası

    3. Seçtiğiniz ülkede satın alınan bir Dream House

    4. Dünyadaki Tüm Havalimanlarında V.I.P tedavisi


    .İlgileniyorsanız hemen temsilciyi arayın + veya whatsapp'tan ulaşın.+1(757)354-3107
    + Temsilci temsilcimiz ile iletişime geçmek için en az 25 yaşında olmanız gerekmektedir. Öğrenci iseniz.Email:Litisociatyorder2013@gmail.com

    YanıtlaSil
  167. Büyük aydınlanma düzeninden birleşik devlete ve tüm dünyaya selamlar, bu, aydınlanmış insanlar topluluğuna katılmak için açık bir fırsattır, burada kaybolan hayallerinizi yeniden yakalayabilirsiniz ve ayrıca zenginlik görme ışığını yeniden kazanabilirsiniz. ve herhangi bir kan fedakarlığı olmadan mutluluk. Ayrıca, tüm yeni üyelerin kardeşliğe katıldıklarında ve ayrıca seçtiğiniz ve konumdaki bir eve yatırımla ve bu hayatta ünlü olma şansıyla katılmaları için toplam 300.000 dolar ödüyoruz.

    AYDINLATMA DEVAM ETMEKTE OLAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 300.000 $ değerinde nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Sleek Dream ARABA
    3. Seçtiğiniz ülkede rüya gibi bir ev satın aldınız.
    Dünyanın en iyi 5'iyle bir ay süren istişare.
    Dünyanın liderleri ve en önemli 5 ünlüsü. İlgileniyorsanız lütfen önceki e-posta adresi = illuminatiworldwideorder@gmail.com veya wahtsapp +34632600778 ile iletişime geçin.

    YanıtlaSil
  168. Merhaba!!! Hayatta zengin ve ünlü olmanız için büyük İlluminati kardeşliğine katılmak ister misiniz? Bunlar, yeni üyelere verilen avantajlardır *500.000 ABD Doları Nakit Ödül *Seçtiğiniz Yeni Bir Araba *Kendi seçtiğiniz ülkede satın alınan bir Rüya Evi *Hayalinizdeki turistik yere bir Aylık tatil (tamamen ücretli). Üye olarak her hafta 100.000 ABD Doları banka hesabınıza ilgi duyuyorsanız ŞİMDİ EVET Diyebilirsiniz.

    Şimdi Whatsapp:+1 (618) 440-2248

    YanıtlaSil
  169. dünyaya resmi İlluminati Kardeşliği mesajı. İş adamı veya kadın, sanatçı, politikacı, papaz, öğrenci, müzisyen olmak için zengin, ünlü, güçlü ve her durumda, bugün İlluminati kardeşlik tarikatına katılın ve hemen zengin olun, üye olun ve büyük miktarda para ve yaşamak istediğiniz dünyanın herhangi bir yerinde ücretsiz ev ve ayrıca bir iş kurmak için 10 milyon dolar kazanın.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELER İÇİN FAYDALAR.

    1. 100.000.000 $ nakit ödül

    2. 500.000,00 $ değerinde yeni şık rüya araba

    3. Seçtiğiniz bir ülkede satın aldığınız rüya gibi bir ev

    4. Dünyadaki tüm havalimanlarında VIP muamelesi


    İlgileniyorsanız, temsilciyi şimdi arayın veya ona WhatsApp'tan ulaşın. +1 (757) 354-3107
    + Ortaklarımızla iletişime geçmek için en az 25 yaşında olmalısınız Öğrenciyseniz, E-posta: litisociatyorder2013@gmail.com,

    YanıtlaSil
  170. ILLUMINATI'NİN BÜYÜK PARA VE GÜCÜNÜN BİRLEŞTİRİLMESİ İÇİN PROSEDÜR, ILLUMINATI'YE KATILIN acentemiz +1 470 543 5889 veya posta veya posta yoluyla

    (greatestilluminati4@gmail.com)

    İş adamı mısın, kadın mısın, politikacı mısın, müzisyen misin, öğrenci misin, hayatta zengin, ünlü, güçlü mü olmak istiyorsun? Illuminati'ye katıl
    Kardeşlik bugün ibadet ediyor ve anında zengin bir meblağ alıyor. Haftada 1 milyon dolar ve bedava bir ev. Bu dünyada nerede yaşamayı seçerseniz seçin ve ayrıca maaş olarak ayda 350.000 dolar alıyorsunuz...

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE SUNULAN FAYDALAR.
    1. 120.000 $ nakit ödül.
    2. 150.000 Dolara yeni Sleek Dream arabası
    3. Seçtiğiniz ülkede satın aldığınız rüya gibi bir ev.
    Dünyanın en iyi 5'inden randevu alındı.
    Liderler ve dünyanın en iyi 5 ünlüsü. ilgileniyorsanız arayın
    temsilci şimdi +1 470 543 5889 veya whatsapp aracılığıyla
    +1 470 543 5889) veya bununla birlikte bize e-posta da gönderebilirsiniz,
    (greatestilluminati4@gmail.com) anında çevrimiçi başlatma için

    YanıtlaSil
  171. DÜNYAYA DUYURU
    NOT: ILLUMINATI WHATSAPP ÜZERİNDEN İLETİŞİM YAPMAMAKTADIR,
    HİÇBİR İNSAN KIYASLAMASI YOKTUR VE ILLUMINATI AYRICA KAYIT ÜCRETİ TALEP ETMEMEKTEDİR.
    666illuminatiagent666@gmail.com

    İş adamı mısın kadın mısın, politikacı mısın, müzisyen misin, zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak ister misin, İlluminati Kardeşliği'ne katıl
    Onurlu ve toplumda saygı duyulan bir insan olacaksın. Ve hayatın, hayatın en iyisine dönüşecek, Yeni bir üye olarak, yeni bir yaşam tarzına başlamak için büyük miktarda para ile ödüllendirileceksin ve büyüklüğün ışığı hayatının tüm günlerinde sana kalkan olacak.

    Sizi tapınağa yönlendirmesi için tapınak temsilcisiyle iletişime geçmeden önce en az 20 yaşında veya daha büyük olmalısınız 666illuminatiagent666@gmail.com

    YanıtlaSil
  172. BUGÜN BÜYÜK KARDEŞLİK ILLUMINATI'YE KATILARAK ARZU HAYATINIZI YAŞAYIN.
    E-posta: greatilluminati2022@gmail.com
    Whatsapp: (+905526952390)

    İş adamı mı kadın mı, politikacı, müzisyen, öğrenci misin, zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak istiyorsun, İlluminati'ye katıl
    kardeşlik bugün ibadet ve Anında zengin toplamı olsun. Haftada 1 milyon dolar ve bedava ev. Bu dünyanın neresinde yaşamayı seçerseniz seçin ve ayrıca maaş olarak ayda 500.000 ABD doları alıyorsunuz...

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE SAĞLANAN AVANTAJLAR.
    1. 100.000 ABD Doları tutarında nakit ödül
    2. 500.000 USD değerinde yeni bir Sleek Dream ARABA
    3. İstediğiniz ülkede satın aldığınız rüya gibi bir ev

    Tapınağımız ABD, BAE ve Afrika'da bulunmaktadır.
    Temsilcimizle iletişime geçmek için 18 yaşında veya daha büyük olmalısınız
    E-posta: greatilluminati2022@gmail.com
    Whatsapp: (+905526952390)

    YanıtlaSil
  173. BU ILLUMINATI'DEN DÜNYAYA RESMİ BİR MESAJDIR
    NOT: HİÇBİR İNSAN KADROSU DAHİL DEĞİLDİR
    Tapınak temsilcisiyle WhatsApp aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz: (+905526952390)

    İş adamı mısınız, kadın mısınız, politikacı mısınız, müzisyen misiniz, öğrenci misiniz? Zengin olmak, ünlü olmak, hayatta güçlü olmak, bugün İlluminati kardeşliği kültüne katılmak ve anında zengin bir miktar almak istiyorum. Haftada 1 milyon dolar ve bedava bir ev. Bu dünyada nerede yaşamayı seçerseniz seçin ve ayrıca maaş olarak ayda 90.000.000 $ alıyorsunuz ...

    Illuminati üyesi olan yeni üyeler için avantajlar.
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. 60.000.000 USD değerinde yeni bir rüya arabası.
    3. Dünyanın en zengin adamlarıyla tanışma fırsatı.

    Ortaklarımızla iletişime geçmeden önce 20 yaşında veya daha büyük olmalısınız
    E-posta: greatilluminati2022@gmail.com
    Whatsapp: (+905526952390)

    YanıtlaSil
  174. ILLUMINATI'NİN BÜYÜK DÜZENİNDEN Birleşik devlete ve tüm dünyaya selamlar, bu kayıp hayallerinizi geri kazanabileceğiniz ve ayrıca zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz İlluminati kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır. herhangi bir kan kurbanı olmadan. Ayrıca, kardeşliğe katılan tüm yeni üyelerimizi ağırlamak için toplam 650.000 USD, ayrıca kendi seçtikleri ve yatırımları olan bir ev ve hayattaki bu fırsatın yanı sıra ünlü olmaları için de ödeme yapıyoruz.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE SAĞLANAN AVANTAJLAR.
    1. 650.000 ABD Doları tutarında nakit ödül.
    2. 250.000 USD değerinde yeni bir Sleek Dream ARABA
    3. Seçtiğiniz ülkede satın aldığınız rüya gibi bir ev.
    Dünyanın en iyi 5'iyle bir aylık randevu. Bohemian Grove'a Üye olarak her ay banka hesabınıza 1.000.000 USD aylık ödeme
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlüsü. İlgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişime geçin: greatilluminate99@gmail.com



    NOT; Dünyanın her yerinden katılabileceğiniz bu İlluminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  175. ILLUMINATI'NİN BÜYÜK PARA VE GÜCÜNÜN BİRLEŞTİRİLMESİ İÇİN PROSEDÜR, ILLUMINATI'YE KATILIN acentemiz +1 470 543 5889 veya posta veya posta yoluyla

    (greatestilluminati4@gmail.com)

    İş adamı mısın, kadın mısın, politikacı mısın, müzisyen misin, öğrenci misin, zengin mi, ünlü mü, hayatta güçlü mü olmak istiyorsun? Illuminati'ye katıl
    Kardeşlik bugün ibadet ediyor ve anında zengin meblağları alıyor. Haftada 1 milyon dolar ve bedava bir ev. Bu dünyada nerede yaşamayı seçerseniz seçin ve ayrıca maaş olarak ayda 350.000 dolar alıyorsunuz...

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE SUNULAN FAYDALAR.
    1. 450.000 $ nakit ödül.
    2. 150.000 $ değerinde yeni bir Sleek Dream arabası
    3. Seçtiğiniz ülkede satın aldığınız rüya gibi bir ev.
    Dünyanın en iyi 5'inden randevu alındı.
    Liderler ve dünyanın en iyi 5 ünlüsü. ilgileniyorsanız arayın
    temsilci şimdi +1 470 543 5889 veya whatsapp aracılığıyla
    +1 470 543 5889) veya bununla birlikte bize e-posta da gönderebilirsiniz,
    (greatestilluminati4@gmail.com) anında çevrimiçi başlatma için

    YanıtlaSil
  176. BU DÜNYAYA RESMİ IŞIKLI BİR DUYURUDUR
    NOT: HİÇBİR İNSAN AÇIKLAMASI DAHİL DEĞİLDİR
    Tapınak temsilcisiyle WhatsApp aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz: +1(708)942-7262

    İş adamı, politikacı, müzisyen, öğrenci misiniz? Zengin, ünlü, hayatta güçlü olacak, bugün İlluminati kardeşlik kültürüne katılacak ve anında zenginleşeceksiniz. Haftada 1 milyon dolar ve bedava bir ev. Bu dünyada nerede yaşamayı seçerseniz seçin ve hatta maaş olarak ayda 50.000.000 $ alıyorsunuz...

    Illuminati üyesi olan yeni üyeler için avantajlar.
    Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. 1.500.000 USD değerinde yeni bir rüya arabası.
    Dünyanın en iyi zenginleriyle tanışma fırsatı.

    Ortaklarımızla iletişime geçebilmek için en az 25 yaşında olmalısınız Gmail: illuminatiwordorder1995@gmail.com Whatsapp: +1(708)942-7262

    YanıtlaSil
  177. dünyaya resmi İlluminati Kardeşliği mesajı. Zengin, ünlü, güçlü olmak için bir iş adamı veya kadın, sanatçı, politikacı, papaz, öğrenci, müzisyen iseniz ve kendinizi hangi durumda bulursanız bulun, bugün İlluminati kardeşlik tarikatına katılın ve üye olur olmaz zengin olun. dünyanın herhangi bir yerinde yaşamayı seçtiğiniz büyük miktarda para ve bedava ev ve hatta bir iş kurmak için 10 milyon dolar kazanın.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELER İÇİN FAYDALAR.

    1. 100.000.000 $ nakit ödül

    2. 500.000,00 $ değerinde şık yeni bir rüya arabası

    3. İstediğiniz ülkede satın aldığınız hayalinizdeki ev

    4. Dünyanın tüm havalimanlarında VIP hizmeti.


    İlgileniyorsanız, şimdi temsilciyle iletişime geçin veya onu WhatsApp'tan arayın. +1 (757) 354-3107
    + Öğrenci iseniz ortaklarımızla iletişime geçmek için en az 25 yaşında olmalısınızE-posta: litisociatyorder2013@gmail.com

    YanıtlaSil
  178. ADIM KATE VE LONDRA'LIYIM.

    ILLUMINATI KARDEŞLİĞİNİN BENİ ZENGİN VE ÜNLÜ YAPTIĞINI PAYLAŞMAK İÇİN BURADAYIM.
    Sonunda illuminati kardeşliğine üye oldum, TÜRKİYE'den büyük bir adama teşekkür etmek istiyorum.
    Benim için çok şey yaptı, hayatımı değiştirdi, hayatıma neşe ve mutluluk getirdi, bugün iyi bir hayat yaşıyorum illuminati kardeşliği sayesinde, hayatım boyunca illuminati kardeşliğine katılmaya çalışıyorum ama Birkaç kez dolandırıldım ama yine de pes etmedim çünkü sen hayatta pes edersen hayat da sende pes eder. Eğer bu kadar defa dolandırıldıysan sana tavsiyem pes etme çünkü illuminati kardeşliği gerçek, ben bu adamın yardımıyla gerçek illuminati kardeşliğine katıldım. Bugün hepinizin bilmesini isterim ki illuminati'ye katılmak için para ödemezsiniz, hepinize tavsiyem kararınızı vermeniz ve size söylenen her şeye uymanızdır. Başlangıç ​​sürecim tamamlandığında, yeni bir hayata başlamak için bana verilen yardım tutarı 1.000.000 dolardır. Bana da bir araba ve bir ev verildi. Bu nedenle, herhangi bir sorununuz varsa veya yaşamda illuminati kardeşliğine nasıl katılacağınız konusunda desteğe ihtiyacınız varsa, illuminati kardeşliğini selamlamadan duramam. Kendisine whatsapp üzerinden kolayca ulaşabilirsiniz. O gerçekten gerçekten hoş bir adam. Bunu okuyan herkes için kutsanmış ve mutlu kalın!!

    E-POSTA:doc83709@gmail.com

    WHATSAPP: (+905441070095)

    YanıtlaSil
  179. PARA VE GÜCÜN BÜYÜK ILLUMINATI TAPINAKINA KATILIN

    Tapınak temsilcisiyle WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz: +16316048088
    Bir iş adamı veya kadın, politikacı, müzisyen, zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak, bugün İlluminati kardeşliğine katılmak ve anında zengin olmak istiyor musunuz? Girişimden hemen sonra 5 milyon dolar ve bedava bir ev. Bu dünyada yaşamayı seçtiğiniz herhangi bir yerde ve ayrıca maaş olarak aylık 400.000 ABD Doları alıyorsanız, inanın bana bu hayatta bir kez karşılaşabileceğiniz bir fırsat ve bizimle iletişime geçmeden önce dolandırılmış olsanız bile bu fırsatı iyi değerlendirmenizi tavsiye edeceğim ve yarışacağız...

    İlgileniyorsanız, temsilciyi şimdi +16316048088 numaralı telefondan veya +1 +16316048088 numaralı telefondan arayın. Ortaklarımızla iletişim kurabilmeniz için en az 20 yaşında olmalısınız. Öğrenciyseniz katılmayın.

    YanıtlaSil
  180. BU DÜNYAYA RESMİ IŞIKLI BİR DUYURUDUR
    NOT: HİÇBİR İNSAN AÇIKLAMASI DAHİL DEĞİLDİR
    Tapınak temsilcisiyle WhatsApp aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz: +1(708)942-7262

    İş adamı, politikacı, müzisyen, öğrenci misiniz? Zengin, ünlü, hayatta güçlü olacak, bugün İlluminati kardeşlik kültürüne katılacak ve anında zenginleşeceksiniz. Haftada 1 milyon dolar ve bedava bir ev. Bu dünyada nerede yaşamayı seçerseniz seçin ve hatta maaş olarak ayda 50.000.000 $ alıyorsunuz...

    Illuminati üyesi olan yeni üyeler için avantajlar.
    Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. 1.500.000 USD değerinde yeni bir rüya arabası.
    Dünyanın en iyi zengin adamlarıyla tanışma fırsatı.

    Ortaklarımızla iletişime geçebilmek için en az 25 yaşında olmalısınız Gmail: illuminatiwordorder1995@gmail.com Whatsapp: +1(708)942-7262

    YanıtlaSil
  181. BENİM ADIM KATE VE BEN İNGİLTERE'DENİM.

    ILLUMINATI KARDEŞLİĞİNİN BENİ ZENGİN VE ÜNLÜ YAPTIĞINI PAYLAŞMAK İÇİN BURADAYIM.

    Sonunda illuminati kardeşliğine üye oldum, TÜRKİYE'den büyük bir adama teşekkür etmek istiyorum.
    Benim için çok şey yaptı, hayatımı değiştirdi, hayatıma neşe ve mutluluk getirdi, bugün iyi bir hayat yaşıyorum illuminati kardeşliği sayesinde, hayatım boyunca illuminati kardeşliğine katılmaya çalışıyorum ama Birkaç kez dolandırıldım ama yine de pes etmedim çünkü sen hayatta pes edersen hayat da sende pes eder. Eğer bu kadar defa dolandırıldıysan sana tavsiyem pes etme çünkü illuminati kardeşliği gerçek, ben bu adamın yardımıyla gerçek illuminati kardeşliğine katıldım. Bugün hepinizin bilmesini isterim ki illuminati'ye katılmak için para ödemezsiniz, hepinize tavsiyem kararınızı vermeniz ve size söylenen her şeye uymanızdır. Başlangıç ​​sürecim tamamlandığında, yeni bir hayata başlamak için bana verilen yardım tutarı 1.000.000 dolardır. Bana da bir araba ve bir ev verildi. Bu nedenle, herhangi bir sorununuz varsa veya yaşamda illuminati kardeşliğine nasıl katılacağınız konusunda desteğe ihtiyacınız varsa, illuminati kardeşliğini selamlamadan duramam. Kendisine whatsapp üzerinden kolayca ulaşabilirsiniz. O gerçekten gerçekten hoş bir adam. Bunu okuyan herkes için kutsanmış ve mutlu kalın!!

    E-POSTA:doc83709@gmail.com

    WHATSAPP: (+905441070095)

    YanıtlaSil
  182. Büyük aydınlanma düzeninden birleşik devlete ve tüm dünyaya selamlar, bu, aydınlanmış insanlar topluluğuna katılmak için açık bir fırsattır, burada kayıp hayallerinizi yeniden yakalayabilirsiniz ve ayrıca zenginlik görme ışığını yeniden kazanabilirsiniz. ve herhangi bir kan fedakarlığı olmadan mutluluk. Ayrıca, tüm yeni üyelerin kardeşliğe katıldıklarında ve ayrıca seçtiğiniz ve yerdeki bir eve yatırımla ve bu hayatta ünlü olma şansıyla katılmaları için 550.000 dolar ödüyoruz.

    AYDINLATMA DEVAM ETMEKTE OLAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000$ nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Sleek Dream ARABA
    3. Seçtiğiniz ülkede rüya gibi bir ev satın aldınız.
    Dünyanın en iyi 5'i ile bir aylık istişare.
    Dünyanın liderleri ve en önemli 5 ünlüsü. İlgileniyorsanız lütfen önceki e-posta adresi = illuminatiworldwideorder@gmail.com veya wahtsapp +12529306744 ile iletişime geçin.



    https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati

    YanıtlaSil
  183. Üyeliğim hakkındaki gerçek: Nasıl İlluminati üyesi oldum. Büyük İlluminati'ye katılmak isteyen insanlara, büyük bir İlluminati üyesinin bana nasıl yardımcı olduğunu anlatmak istiyorum. Adı Lord Morgan. Hayatımı ölüm aşamasından geri almama yardım ediyor. Yaklaşık 5 yıl 6 ay sonra taburcu edildi. İlluminati'nin birçok üyesi tarafından ihanete uğradıktan sonra. Yıllar boyunca umutsuz ve maddi olarak yerdeydim. Ama bir gün internette gezinirken Büyük İlluminati Üyesi Lord Morgan'ın yazısına rastladım ve Büyük İlluminati'nin bir üyesi olsaydın ünlü, zengin ve hayatta başarılı olabilirsin dedim. Hemen iletişime geçtim ve ona her şeyi anlattım ve beni tavsiye etti ve beni başlatmak için kullanılan üyelik kayıt formu için bana yardım etti ve İlluminati'nin büyük yeni dünya düzenine inisiye oldum. Ondan sonra bana tüm yönergeleri verdiler ve göreve başladıktan sonra tüm yeni üyelerin toplam 1.000.000 $ nakit ile ödüllendirileceğini söylediler. Ve bana daha önce ihanet edenlerin hepsi illuminati tarafından tutuklandı ve kaybolduğunu düşündüğüm param bana iade edildi. Lord Morgan'ın yardımıyla. Tam bir Illuminati üyesi olarak inisiye oldum. Daha önce dolandırıcılarla başarısız olduysanız veya katılmanıza yardımcı olacak birini arıyorsanız, tavsiyem Lord Morgan'ı denemeniz. Gelecekteki yaşamınızda istediğiniz şey olmak için en iyi şansınız. Onunla e-posta yoluyla iletişime geçin: illuminatiofficial@gmail.com  veya WhatsApp +2348056051569.

    YanıtlaSil
  184. anlattım ve beni tavsiye etti ve beni başlatmak için kullanılan üyelik kayıt formu için bana yardım etti ve İlluminati'nin büyük yeni dünya düzenine inisiye oldum. Ondan sonra bana tüm yönergeleri verdiler ve göreve başladıktan sonra tüm yeni üyelerin toplam 1.000.000 $ nakit ile ödüllendirileceğini söylediler. Ve bana daha önce ihanet edenlerin hepsi illuminati tarafından tutuklandı ve kaybolduğunu düşündüğüm param bana iade edildi. Lord Morgan'ın yardımıyla. Tam bir Illuminati üyesi olarak inisiye oldum. Daha önce dolandırıcılarla başarısız olduysanız veya katılmanıza yardımcı olacak birini arıyorsanız, tavsiyem Lord Morgan'ı denemeniz. Gelecekteki yaşamınızda istediğiniz şey olmak için en iyi şansınız. Onunla e-posta yoluyla iletişime geçin: illuminatiofficial@gmail.com  veya WhatsApp +2348056051569.

    YanıtlaSil
  185. MERHABA HERKESE İNTERNETTE GÖZ ATIYORDUM VE BEN
    ÇOK GÖRDÜK
    ILLUMINATI TOPLULUĞU İLE İLGİLİ YANLIŞ ALTI, I
    HAKKINDA KÖTÜ HİSSEDİYORUM
    BU KONU HAKKINDA BİRKAÇ ŞEYİ BİLDİRMEK İSTİYORUM
    ILLUMINATI TOPLULUĞU.
    ÖNCE, YARDIM YOLUYLA ILLUMINATI TOPLUMUNA KATILIYORUM
    BİR TEMSİLCİ
    YILLAR SONRA BİRİSİ BENİ ÇEVRİMİÇİYLE TANIŞTIRDI
    A OLMANIN BELİRLENMESİ
    ÜYE. ILLUMINATI ÜYESİ OLMAK
    ZENGİNLİK GARANTİDİR, SİZ
    KORUNACAK, ŞÖM, GÜÇ ETKİSİ E.T.C HEPSİ
    OLACAKLAR
    VERİN. DÜZELTMEK İSTEDİĞİM BİR ŞEY,
    ILLUMINATI ÖDEME YAPMAYIN
    ÜYE HERHANGİ BİR MAAŞ, YENİ BAŞLADIYSANIZ
    SİZE VERECEK
    ZENGİNLİK TOHUMU VE SENİ BİLGE, GÜÇ,
    ETKİ E.T.C SENİ
    BAŞARILI OLMAK İHTİYACI VARLIK TOHUMU
    SADECE PARA
    ILLUMINATI TOPLULUĞU ÜYELERİNE VERİYOR, BU İLE
    BAŞLAYABİLİRSİN
    PARA İLE HER ŞEY VE SİZ OLACAKSINIZ
    BAŞARILI. BAŞKA BİR ŞEY İSE
    TOPLUMUN ÖZEL İNSANLARINA SAHİP OLDUĞU
    POLİTİKALAR VE SÜPER
    YILDIZLAR. ILLUMINATI ÜYESİ OLMAK KİŞİSEL BİR ŞEYDİR
    KARAR, TOPLUMv
    İNSANLARI ONLARA KATILMASI İÇİN ZORLAMAYIN VEYA YALNAŞTIRMAYIN. KATILDIM
    ÇÜNKÜ İSTİYORUM, HAYIR
    BEDEN BENİ ZORLA VE ÜYE OLMAKTAN ÇOK MUTLUYUM
    BUGÜN ÇÜNKÜ
    BENİ BİRİ YAPARAK HAYATIMA BÜYÜK KATKIDA BULUNDU
    LİDER
    DÜNYADA İŞ ADAMI. İLGİLENİYORSANIZ
    KATILMAK
    ILLUMINATI TOPLUMU ALBERT ALBERT'İ +2348069972954 ÜZERİNDEN ARAYIN VEYA ONA E-POSTA YAYIN.
    ILLUMINATITEMPLEOFWEALTH99@GMAIL.COM. O OLDU
    BENİM YARDIMCI OLAN KİŞİ. BU YAPABİLECEĞİM KÜÇÜK YARDIM
    VERİN.

    YanıtlaSil
  186. ILLUMINATI DÜNYA ÇAPINDA MERKEZDEN SELAMLAR.Birleşik Devletler


    e-posta adresi = illuminatiworldwideorder@gmail.com veya wahtsapp +19014607189



    Amerika Birleşik Devletleri'nin büyük aydınlanma düzenine ve tüm dünyaya hoş geldiniz, bu, aydınlanmış insanların topluluğuna katılmak için açık bir fırsattır, burada kayıp hayallerinizi yeniden yakalayabilirsiniz ve ayrıca zenginlik görme ışığını yeniden kazanabilirsiniz. ve herhangi bir kan fedakarlığı olmadan mutluluk. Ayrıca, tüm yeni üyelerin kardeşliğe katıldıklarında ve ayrıca seçtiğiniz ve yerdeki bir eve yatırım ve bu hayatta ünlü olma şansı ile katılmaları için toplam 300.000 ödüyoruz.

    AYDINLATMA DEVAM ETMEKTE OLAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 300.000 $ değerinde nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Sleek Dream ARABA
    3. Seçtiğiniz ülkede rüya gibi bir ev satın aldınız.
    Dünyanın en iyi 5'iyle bir ay süren istişare.
    Dünyanın liderleri ve en önemli 5 ünlüsü. İlgileniyorsanız lütfen önceki e-posta adresi = illuminatiworldwideorder@gmail.com veya wahtsapp +19014607189 ile iletişime geçin.


    https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati

    YanıtlaSil
  187. Bu fırsatı, sonunda Büyük İlluminati Kardeşliği'nin tam üyesi olmama yardım eden Bay Johnson William'a teşekkür etmek için kullanmak istiyorum ve şimdi hayatımı mutluluk içinde yaşıyorum. ve bir zamanlar yoksuldum ve hayatımı aşırı yoksulluk içinde yaşıyordum ve yaşam standardı o kadar kötü ve düşük oldu ki kendimi öldürmeyi bile öğrettim ve bana kabul günüm için hazırlanmamı ve tüm yeni üyelerin belirli bir ödülü olduğunu söyledi. başlangıç gününüzde 100000 USD. bu yüzden İlluminati dünyasına inisiye oldum ve birkaç gün içinde Binlerce Dolar değerinde bir sözleşmeyle ödüllendirildim, işimde şu anda çok iyiyim, tam olarak istediğimi yaptım ve bugün hikaye değişti, ben yaşayan bir şahidim, hayalim ve şimdiye kadar arzuladığım tüm zenginlik, şöhret, başarı ve zenginlikler gerçek oldu. Yine de büyük İlluminati'nin bir üyesi olmama yardım ederek hayallerimi gerçeğe dönüştüren Bay James William'a teşekkürler. Acele edin, ona +1(832)721-6709 numaralı telefondan whats-app yapabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  188. Işığı görmeyi ihmal etmeyin. Sosyal medyada İlluminati ajanı gibi davranan birçok insan olduğunun farkındayız. Dikkatli olun, gördüğünüz herkes gerçek değil. Bu organizasyon BARIŞ, ZENGİNLİK, GÜÇ ve ŞÖM İÇİNDİR. Organizasyon insan veya kan kurbanı gerektirmez İlgileniyorsanız +19362362120 ile Whatsapp'a giriniz.

    YanıtlaSil
  189. İlluminati'nin Büyük Kardeşliğine katılın. Sizi sonsuza kadar zengin edecek, ünlü yapacak ve insanları kontrol etme gücüne sahip olacak İlluminati'nin bir üyesi olmak ister misiniz? E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp numarası +1(740)479-2914  .
    ÜYELERE VERİLEN AVANTAJLAR VE ÖDÜLLER.
    1. 8.666,000,00 ABD Doları tutarında Nakit Ödül 2. 2. 966.000 ABD Doları değerinde Yeni Bir Şık Rüya Arabası 3. Kendi seçtiğiniz ülkede satın alınan bir Rüya Evi.
    4. Dünyadaki tüm Havalimanlarında VIP muamelesi  5. Üye olarak her ay banka hesabınıza 50.000,00 ABD Doları tutarında aylık ödeme. 6. 3 günde Işığı, parayı ve gücü görmekten geri kalmayın.7. İnsan kurbanı yok.8. Milyoner ol, sonsuza kadar zengin ol.
    Bize katılmakla ilgileniyorsanız, E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp numarası +1(740)479-2914.

    YanıtlaSil
  190. BU DÜNYAYA RESMİ BİR AYDINLATMA DUYURUSUDUR
    NOT: İNSANİ AÇIKLAMALAR DAHİL DEĞİLDİR
    Tapınak temsilcisiyle WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz: +1(708)942-7262

    İş adamı, politikacı, müzisyen, öğrenci misiniz? Zengin, ünlü, hayatta güçlü olacaksın, bugün İlluminati kardeşlik kültürüne katıl ve anında zenginleş. Haftada 1 milyon dolar ve bedava bir ev. Bu dünyada nerede yaşamayı seçerseniz seçin ve ayda 50.000.000$ maaş bile alıyorsunuz...

    İlluminati üyesi olan yeni üyeler için avantajlar.
    Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. 1.500.000 USD'lik yeni bir rüya arabası.
    Dünyanın en iyi zengin adamlarıyla tanışma şansı.

    Ortaklarımızla iletişime geçmek için en az 25 yaşında olmalısınız Gmail: illuminatiwordorder1995@gmail.com Whatsapp: +1(708)942-7262

    YanıtlaSil
  191. herkese merhaba benim adım Alexis Andrewi İtalyalıyım, illuminati kardeşliğine nasıl katıldığıma dair ifade veriyorum, bu organizasyona uzun yıllardır katılmaya çalışıyordum, Güney Afrika ve Nijerya'da sahte ajan tarafından dolandırıldım. çökmüştüm artık kendimi ve ailemi besleyemedim ve her şekilde para kazanmaya çalıştım ama boşuna, herhangi bir illuminati temsilcisiyle iletişime geçmekten korktum çünkü paramı yediler, bir gün birinin yazısına rastladım. David Mark adlı bir adama illuminati kardeşliğine katılmasına yardım ettiği için teşekkür ederek ifade verdi, sonra adamın e-postasına ve orada yazan telefon numarasına baktım, onunla iletişime geçmekten korktum çünkü birçok kez dolandırıcılar tarafından dolandırıldım ve parayı alıp gitti, sonra kafam çok karıştı, bu yüzden ifade verilen kişiyle iletişime geçmeye karar verdim ve onu aradım ve bana ne zaman katılmak istediğine dair kendi hikayesini anlatmaya başlamadan önce onunla telefon görüşmeleri yaptım. bana her şeyi anlattı Sonra karar verdim ve ajan David Mark'ı aradım ve bana yapmam gereken her şeyi söyledi ve kabul edildim, şaşırtıcı bir şekilde büyük illuminati kardeşliğinin yeni bir üyesi olma avantajını bana verildi, çok mutlu oldum, çünkü Bu organizasyona katılmaya çalışanlarınız, +2348140101327 numaralı WhatsApp'tan CONTACT MR David Mark'a katılma fırsatınız.

    YanıtlaSil
  192. ILLUMINATI KARDEŞLİK BENİ NASIL ZENGİN VE ÜNLÜ YAPAR. Ben illuminati kardeşliğinin bir üyesiyim, benim için yaptıkları için Lord Lucifer'e teşekkür etmek istiyorum, hayatımı değiştirdi, hayatıma neşe ve mutluluk getirdi, bugün iyi bir hayat yaşıyorum çünkü illuminati kardeşliğinden hayatım boyunca illuminati kardeşliğine katılmak için uğraşıyorum, bir çok kez dolandırıldım ama yine de pes etmiyorum çünkü sen hayatta vazgeçersen hayat insanda da vazgeçer, eğer sen hayatta vazgeçersen, o kadar çok dolandırıldım ki sana tavsiyem pes etme çünkü illuminati kardeşliği gerçek katılmak için para, hepinize tavsiyem, kararınızı verip illuminati kardeşliğine katılmanız, inisiyasyon sürecim tamamlandığında bana verilen fayda miktarı yeni bir hayata başlamak için 1.000.000 dolar, bu yüzden yapabilirim. herhangi bir problemin varsa illuminati kardeşliğini selamlamayı bırakma ya da hayatta destek olarak, sana tavsiyem illuminati kardeşliğine katılman ki hayattaki tüm sorunların çözülsün, illuminati kardeşliğine katılmak için Bay David Mark veya WhatsApp ile iletişime geçebilirsin (+2348140101327)

    YanıtlaSil
  193. İlluminati Kardeşliğinin dünya için resmi masajı. İş adamı ya da kadın, sanatçı, politikacı, papaz, öğrenci, toktor, müzisyen olmak için zengin, ünlü, güçlü ve içinde bulunduğun her durumda, İlluminati'nin senden para ya da insan kurbanı istemediğini unutma. , bugün İlluminati kardeşliği kültüne katılın ve anında zengin olun. Üye olun, dünyanın herhangi bir yerinde yaşamak istediğiniz bir çok para ve bir ev alın ve ayrıca bir iş kurmak için 10 milyon dolar kazanın.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELER İÇİN FAYDALAR.

    1. 100,000,000$ Nakit Ödül

    2. 500.000,00 $ değerinde şık yeni rüya arabası

    3. Seçtiğiniz bir ülkede satın aldığınız rüya gibi bir ev

    4. Dünyadaki tüm havalimanlarında VIP muamelesi


    İlgileniyorsanız, temsilciyi şimdi arayın veya onunla WhatsApp üzerinden iletişime geçin. +1 (781) 361-9631
    + Ortaklarımızla iletişime geçmek için en az 25 yaşında olmalısınız. Öğrenciyseniz, litisociatyorder2013@gmail.com adresine bir e-posta gönderin,

    YanıtlaSil
  194. İyi haberler!!! iyi haberler!!!,
    Zengin, sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürmek ister misiniz?
    ünlü hayat? Hemen zengin olmak ve acılardan kurtulmak mı istiyorsunuz? Konuştuğunuzda dünyanın sizi tanımasını ve sizi dinlemesini ister misiniz? Güç ve kontrolün sizde olmasını ister misiniz? evet ise, burada
    iyi bir ipucu - “ILLUMINATI ORGANİZASYONU”na katılın, sorabilirsiniz
    “Nasıl Katılabilirim” cevabı çok basit tek yapmanız gereken
    WhatsApp veya E-posta yoluyla bize ulaşın (iletişim bilgileri aşağıda listelenecektir) YOKSULLUKTAN KENDİNİZİ YÜKSELTİN.
    Hizmetimize herhangi bir şekilde ihtiyacınız olursa bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

    İşte iletişim bilgilerimiz
    E-POSTA: illuminatilight676@gmail.com
    WHATSAPP VE ARAMALAR: (+1 (916) 562-1349)



    UYARI: Yalnızca Şeytan kilisesine üye olmak isteyenlerin ofisi ziyaret etmesine veya aşağıdaki e-posta adresine posta göndermesine izin verilir. İlgilenmiyorsanız benimle iletişime geçmeyin ve bir kez iletişime geçtiğinizde geri dönüş yoktur. bu yüzden iletişime geçmeden önce düşünün. DİKKAT!!!

    YanıtlaSil
  195. Merhaba
    Temsilcilerimiz, genellikle çalıntı profil fotoğrafları ve adları kullanan İlluminati temsilcileri olarak ortaya çıkan sahte profillerde keskin bir artış gözlemledi. İlluminati'nin üyelik ücreti veya bağış kabul etmediğini tüm vatandaşların hatırlaması önemlidir. Ondalık yok. aylık katkılar. Başlangıç ​​ücretleri. Aksini iddia eden yanılır. Acentelerimiz vatandaşlarla sadece Facebook, Whatsapp ve e-posta üzerinden özel mesaj yoluyla iletişim kurmaktadır. Temsilcilerimiz yalnızca, elde etmek için kendi paranızı kullanmanız gereken gerekli başlatma öğelerinizi ister. Bu politikaları görüntülemek için herhangi bir istisna yoktur. Tüm vatandaşları, dolandırıcıların örgütümüze üye olmak isteyenleri dolandırmak için kullandıkları yöntemlerin farkında olmaya davet ediyoruz. Güvenliğiniz için hazırsanız bizimle iletişime geçin.
    WhatsApp:+1 (267)754-2169
    E-posta: illuminatibrotherhood754@gmail.com

    YanıtlaSil
  196. Dünyaya resmi Illuminati Kardeşliği masajı. İster iş adamı, ister kadın, sanatçı, politikacı, futbolcu, öğrenci, doktor, müzisyen, zengin, ünlü, güçlü olmak ve hangi durumda olursanız olun kendinizi bulun ve unutmayın ki İlluminati sizden para ya da insan kurbanı istemez, siz de katılın. bugün İlluminati kardeşliğinin kültü ve anında zengin olun. Üye ol, çok para ve dünyanın herhangi bir yerinde yaşamak istediğin bir ev al ve ayrıca bir iş kurmak için 10 milyon dolar kazan.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELER İÇİN FAYDALAR.

    1. 100,000,000$ Nakit Ödül

    2. 500.000,00$ değerinde şık yeni rüya arabası

    3. Seçtiğiniz bir ülkede satın aldığınız rüya gibi bir ev

    4. Dünyadaki tüm havalimanlarında VIP muamelesi


    İlgileniyorsanız, temsilciyi şimdi arayın veya onunla WhatsApp aracılığıyla iletişime geçin. +1 (781) 361-9631
    + Ortaklarımızla iletişime geçmek için en az 25 yaşında olmalısınız. Öğrenci iseniz, litisociatyorder2013@gmail.com adresine e-posta gönderin,

    YanıtlaSil
  197. Dünyaya resmi Illuminati Kardeşliği masajı. İster iş adamı, ister kadın, sanatçı, politikacı, futbolcu, öğrenci, doktor, müzisyen, zengin, ünlü, güçlü ve hangi durumda olursanız olun kendinizi bulun ve unutmayın ki İlluminati sizden para ya da insan kurbanı istemez, katılın. bugün İlluminati kardeşliğinin kültü ve anında zengin olun. Üye ol, çok para ve dünyanın herhangi bir yerinde yaşamak istediğin bir ev al ve ayrıca bir iş kurmak için 10 milyon dolar kazan.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELER İÇİN FAYDALAR.

    1. 100,000,000$ Nakit Ödül

    2. 500.000,00$ değerinde şık yeni rüya arabası

    3. Seçtiğiniz bir ülkede satın aldığınız rüya gibi bir ev

    4. Dünyadaki tüm havalimanlarında VIP muamelesi


    İlgileniyorsanız, temsilciyi şimdi arayın veya onunla WhatsApp aracılığıyla iletişime geçin. +1 (781) 361-9631
    + Ortaklarımızla iletişime geçmek için en az 25 yaşında olmalısınız. Öğrenci iseniz, litisociatyorder2013@gmail.com adresine e-posta gönderin,

    YanıtlaSil
  198. HOW ILLUMINATI BROTHERHOOD MAKE ME RICH AND FAMOUS. I am a member of the illuminati brotherhood, i want to give thanks to the Lord Lucifer, for what he has done for me, he changed my life, he bring joy and happiness to my life, i am living a good life today is because of the illuminati brotherhood, i have being try all my life to join the illuminati brotherhood, i was scammed some many times but i still do not give up, because when you give up in life, life will also give up in human, if you have been scammed so many times, my advise for you is not to give up, because the illuminati brotherhood is real, i joined the real illuminati paying just 300usd, to join the illuminati, i want you all to know today, , you do pay money to join, my advice for you all is to make up your mind and join the illuminati brotherhood, when my initiation process was completed the benefits amount which was given to me is $1,000,000 to start a new life, this is the reason why i can not stop hailing the illuminati brotherhood, if you are in any kind of problems or you in support in life, my advice to you is to join the illuminati brotherhood so that all your problems can be solve in life, to join the illuminati brotherhood you can contact Mr David Mark or WhatsApp him (+2348140101327)

    YanıtlaSil
  199. Illuminati666 kardeşliğine nasıl katılınır!!! DAVID MARK veya Whats'App (+2348140101327) ile iletişime geçin. Almanya'da, ABD'de, Avrupa'da veya dünyanın herhangi bir yerinde zengin, ünlü ve güce sahip olmak ister misiniz.. ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR. 1. Başlatıldıktan sonra 100.000, 00 USD değerinde bir Nakit ödül. 2. 100.000 ABD Doları değerinde Yeni Bir Şık Rüya Arabası 3. Kendi seçtiğiniz ülkede satın alınan bir Rüya Evi 4. Hayalinizdeki turistik yere bir Aylık tatil (tam ücretli). 5.Bir yıllık Golf Üyelik paketi 6.Dünyadaki tüm Havalimanlarında VIP uygulaması 7.Toplam Yaşam Tarzı değişikliği 8.Bohemian Grove'a erişim. 9.Üye olarak her ay banka hesabınıza 300.000 USD ödeme yapın 10.Bir Aylık rezervasyon yapıldı.Dünyanın En İyi 5 Lideri ve Dünyanın En İyi 5 Ünlüsü ile randevu DAVID MARK veya isterseniz Whats'App (+2348140101327) ile iletişime geçin katılmak.

    YanıtlaSil